xبستن تبليغات
xبستن تبليغات
شما در بخش انجمنهای گفتگو سایت دکتر رهام صادقی هستید، برای آشنایی با امکانات متنوع دیگر سایت اینجا کلیک کنید


به اينستاگرام سايت بپيونديد



رفتن به صفحه :    ... 11

راهنمای تفسیر آزمایش خون و آزمایش ادرار

  1. سلام، ببخشید عدد ۲ در آزمایش hcg در فاصله ۲۰ روز بعد از نزدیکی معناش اینه که بارداری منتفیه؟ آیا قابل اطمینانه یا مجدد باید تست داد؟
     




  2. سلام ممنون میشم در مورد آزمایش مادر من هم نظر بدید . کمی نگران هستم
    lymph: 4.2
    MXD:2.1
    PLT:430

    بقیه موارد نرمال بوده ولی تعداد پلاکت کمی بالاست .
     
  3. سلام

    من پسر 28 ساله هستم

    برای آزمایش ازدواج مراجعه کردیم با همسرم

    برای من نوشتن کمبود آهن

    خانومم مینور هست

    برای ازدواجمون مشکلی نیست؟

    البته گفتن مشکلی نیست

    خواستم مطمئن بشم
     
    rezajm, چهار‌شنبه 29 اردیبهشت 1395 - 13:13
  4. سلام خسته نباشید
    جدیدا آزمایش cbc دادم
    hct/36.2
    mcv/73
    mch/24.5
    تا این جا یعنی کم خونی دارم اما چیزی که متوجه نمی شم اینجاست
    lymphocyte /52.7
    در آزمایش سه ماه پیشم
    lymphocyte/55.3
    این آزمایش رو دکتر قلبم هم دید اما نگفت که موردی داره ...من اصلن روی این فضیه حساس نبودم تا اینکه داداشم گفت این مقدار بالای حد نرماله .
    آیا این فقط می تواند نشانه ی عفونت یعنی نگران نباشم ؟؟؟
    قبلا در مرز بودم و یک پزشک عمومی زیر lymphocyte رو خط کشید تا تکرارش کنم اما من زیاد اهمیت ندادم .
    neutrophi/42
    +microytic/2
    +hypochromic/1
    این بقیه فاکتورهاست
     
    parny1992, چهار‌شنبه 12 آبان 1395 - 15:04
  5. سلام من ازمایش چکاپ دادم البته بیشتر برای اطمینان از تنظیم بودن هورمونهام و موهای زاید بود
          Fe 107                    reng: 35_168
    T.I.B.C  283                         reng:220_240

    Ferritin 289.1                           reng:13_350

    TSH 4.54                        reng: 0.27_5.9

    FSH 6.8                     Follicular:3.5_12.5
    Ovulation phase :4.7_21.5
    Luteal phase:1.7_7.7
    Postmenopause:25.8_134.8

    LH 11.3                     Follicular:2.4_12.6
    Ovulation phase :14.0_95.6
    Luteal phase:1.0_11.4
    Postmenopause:7.7_58.5
      
    Estradiol 5.98                    Follicular:12.5_166
    Ovulation phase :85.8_498
    Luteal phase:43.8_211
    Postmenopause:<5.00_54.7

    Progesterone 0.91                          F:Fol :0.2_1.5
    F:Lut:1.7_27
    Menopous:0.1_0.8
    M:0.2_1.4
    Ovulation phase :0.8_3.0

    Testosteron 0.29                     reng: 0.08_0.48
      
    روز پنجم پریودی این ازمایش رو انجام دادم در مورد هورمون استروژن یک مقدار نگران هستم لطفا نظرتون رو بگین
    متشکرم
     
    Zahrajj, چهار‌شنبه 12 آبان 1395 - 18:35
  6. pegah86 نوشته است: سلام، ببخشید عدد ۲ در آزمایش hcg در فاصله ۲۰ روز بعد از نزدیکی معناش اینه که بارداری منتفیه؟ آیا قابل اطمینانه یا مجدد باید تست داد؟

    سلام،

    بله جواب منفی است و بارداری منتفی است.
     
    ROHAM, چهار‌شنبه 26 آبان 1395 - 06:07
    تشکر شده توسط : 1 کاربر
  7. translatorkz24 نوشته است: سلام ممنون میشم در مورد آزمایش مادر من هم نظر بدید . کمی نگران هستم
    lymph: 4.2
    MXD:2.1
    PLT:430

    بقیه موارد نرمال بوده ولی تعداد پلاکت کمی بالاست .

    سلام، جای نگرانی وجود ندارد، در صورت امکان آزمایش را تکرار کنید.
     
    ROHAM, چهار‌شنبه 26 آبان 1395 - 06:08
  8. parny1992 نوشته است: سلام خسته نباشید
    جدیدا آزمایش cbc دادم
    hct/36.2
    mcv/73
    mch/24.5
    تا این جا یعنی کم خونی دارم اما چیزی که متوجه نمی شم اینجاست
    lymphocyte /52.7
    در آزمایش سه ماه پیشم
    lymphocyte/55.3
    این آزمایش رو دکتر قلبم هم دید اما نگفت که موردی داره ...من اصلن روی این فضیه حساس نبودم تا اینکه داداشم گفت این مقدار بالای حد نرماله .
    آیا این فقط می تواند نشانه ی عفونت یعنی نگران نباشم ؟؟؟
    قبلا در مرز بودم و یک پزشک عمومی زیر lymphocyte رو خط کشید تا تکرارش کنم اما من زیاد اهمیت ندادم .
    neutrophi/42
    +microytic/2
    +hypochromic/1
    این بقیه فاکتورهاست

    سلام،

    جای نگرانی وجود ندارد و این میزان با یک سرماخوردگی و یا هر عفونت ویروسی دیگری هم قابل توجیه است.
     
    ROHAM, چهار‌شنبه 26 آبان 1395 - 06:10
  9. Zahrajj نوشته است: سلام من ازمایش چکاپ دادم البته بیشتر برای اطمینان از تنظیم بودن هورمونهام و موهای زاید بود
          Fe 107                    reng: 35_168
    T.I.B.C  283                         reng:220_240

    Ferritin 289.1                           reng:13_350

    TSH 4.54                        reng: 0.27_5.9

    FSH 6.8                     Follicular:3.5_12.5
    Ovulation phase :4.7_21.5
    Luteal phase:1.7_7.7
    Postmenopause:25.8_134.8

    LH 11.3                     Follicular:2.4_12.6
    Ovulation phase :14.0_95.6
    Luteal phase:1.0_11.4
    Postmenopause:7.7_58.5
      
    Estradiol 5.98                    Follicular:12.5_166
    Ovulation phase :85.8_498
    Luteal phase:43.8_211
    Postmenopause:<5.00_54.7

    Progesterone 0.91                          F:Fol :0.2_1.5
    F:Lut:1.7_27
    Menopous:0.1_0.8
    M:0.2_1.4
    Ovulation phase :0.8_3.0

    Testosteron 0.29                     reng: 0.08_0.48
      
    روز پنجم پریودی این ازمایش رو انجام دادم در مورد هورمون استروژن یک مقدار نگران هستم لطفا نظرتون رو بگین
    متشکرم

    سلام،

    با توجه به نسبت LH به FSH و همچنین میزان استرادیول احتمال وجود PCOS (تخمدان پلی کیستیک) وجود دارد. تطبیق نتایج آزمایش با یافته های دیگر از جمله علایم بالینی و نتیجه تصویر برداری (سونوگرافی) لازم است.
     
    ROHAM, چهار‌شنبه 26 آبان 1395 - 06:27
  10. سلام من دختر24 ساله ومجرد هستم ازمایش خون دادم جوابش به این صورته خیلی نگرانم اگر امکانش هست راهنماییم کنید که مشکل داره ازمایشم یانه؟WBC=4.68***LYMPH=48***NEUT=42**EO=2***MONO=8
     
  11. سلام و خسته نباشید
    پسر 21 ساله هستم. سیگاری نیستم  و در منطقه ای با ارتفاع زیاد زندگی نمیکنم
    جواب آزمایش خونم به شکل زیره
    زیاد بودن RBC و کم بودن MCV و MCH منو نگران کرده... تو آزمایشات قبلی که در سال های پیش انجام دادم دکتر گفته بود ممکنه تالاسمی مینور داشته باشی که من دیگه آزمایش مجدد نداده بودم.اما اون زمان RBC بالا نبود و فقط MCV و MCH کم بود. لطفا راهنماییم کنید؟چه احتمالاتی هست؟ و باید چیکار کنم!؟
    WBC 6.2    *4-5/11.5*
    RBC 6.71     *4-5/5.9*
    HGB 17     *13.5/17.5*
    HCT 51.8    *41/53*
    MCV 77.2     *80/100*
    MCH 25.3    *26/34*
    MCHC 32.8     *31/37*
    PLT 270    *140/400*
    RDW-SD  36.8      *35.1/43.9*
    RDW-CD 13     *11.6/14,4*
    PDW 11.8       *10.1/16.1*
    MPV 10.1     *9.4/12.4*

    Neutrophil 48
    Lymphocyte 38
    Monocyte 10
    Eos 3
     
  12. سلام

    علت آزمایش:یک چکاب کلی و دلیل لاغر بودن(وزن=46(لاغر)/ سن=19)
    نوع آزمایش=خون و ادرار
    Hematology
      w.b.c   5100       /cumm   4000-10000
    r.b.c  5.52      mil/cumm    M:4.32-5.70
    hemoglobin  16.9    g/dl    M:13.5-17.0
       hematocrit   49.7    %         M:38.8-50
    m.c.v          90.0     fl              75-100
    m.c.h         30.6     pg              27-33
    m.c.h.c        34.0    %            31.5-36
    platelets  169000    /cumm    140000-410000
    r.d.w         11.1     %         11.5-15.5
    Blood Biochemistry

    fbs           89    mg/dl    adults:70-115
    cholestrol  109 *   mg/dl     normal:<200
    triglycerides  113    mg/dl     normal:<200
    calcium      8.9    mg/dl           8.6-10.3
      serum iron    211 *    ug/dl      Male:35-168
    childs:22-201
    s.g.o.t(ast)     20       Iu/l         M:up to 37
    s.g.p.t(alt)      14       Iu/l         M:up to 42
    alkaline phosphatase  166      u/l            M:64-306
    Hormones
    25(oh)vit D  21.43    ng/ml    deficient:<20
    insufficient:20-30
    sufficient:30-100
    Urine Analysis
    color   yellow                                                                        w.b.c  /hpf          0-2
    appereance   clear                                                                  r.b.c  /hpf          0-2
    specific gravity  1010                                                                ep.cells /hpf           0-1
       ph                6.5                                                                     bacteria         neg
    protein             neg                                                                    mucus        neg
    glucose             neg                                                             casts         not seen
    blood                  neg                                                                 candida       neg
    ketone                 neg                                                                                         
    bilirubin            neg                                                                                            
    urobilinogen               normal                                                                                     
    nitrite                       neg                                                                                          

    در آزمایش خون من کمبود ویتامین دی وجود داره که دکتر قرص ویتامین د3 -50000 (هفته ای یک عدد )رو تجویز کرده،اما نگرانی من درباره آهن خونم هستش که خیلی بالاست ودکتر هم دراین مورد هیچ حرفی نزده و میترسم که دچار ازدیاد آهن خون(بیماری هموکروماتوز) شده باشم.در سن 16 سالگی هم یکبار آزمایش خون داده بودم که در اون آزمایش غده تیروئید هم مورد بررسی قرار گرفته بود و پر کاری تیروئید نداشتم اما آهن خونم 202 بود.لطفا کمکم کنید
    با تشکر  
     
تمام زمانها بر حسب GMT + 4.5 Hours می‌باشند
صفحه 11 از 11
رفتن به صفحه :    ... 11


پرش به:  

شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید

Powered by phpBB ©




Forums ©

.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :.
.:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::.
.::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::.






مدت زمان ایجاد صفحه : 0.27 ثانیه (96)