شما در بخش انجمنهای گفتگو سایت دکتر رهام صادقی هستید، برای آشنایی با امکانات متنوع دیگر سایت اینجا کلیک کنید


به اينستاگرام سايت بپيونديد

رفتن به صفحه :    ... 10   

راهنمای تفسیر آزمایش خون و آزمایش ادرار

  1. سلام خسته نباشید
    خواهشاً پاسخ این سوال رو سریع تر به من بدید نفسم بالا نمیاد...
    تست بتا خانمم داده جوابش این اومده می‌خوام ببینم باردار هست یا خیر..


    Test
    Beta-HCG(ECL)


    Result
    IU/L
    10000<




    Reference(based on s.#.e.#.x/age)


    Non-pregnant:<5.0
    postmenopausal:<9.0
    suspected:5.0-10
     
    تشکر شده توسط : 1 کاربر
  2. saleh25 نوشته است: سلام خسته نباشید
    خواهشاً پاسخ این سوال رو سریع تر به من بدید نفسم بالا نمیاد...
    تست بتا خانمم داده جوابش این اومده می‌خوام ببینم باردار هست یا خیر..


    Test
    Beta-HCG(ECL)


    Result
    IU/L
    10000<




    Reference(based on s.#.e.#.x/age)


    Non-pregnant:<5.0
    postmenopausal:<9.0
    suspected:5.0-10


    سلام

    دوست من،
    تیتراژ بیش از 10000 IU/L گزارش شده و این یعنی همسرتون حداقل در هفته‌ی ششم بارداری قرار دارن!
    توصیه می‌کنم برای انجام سونو به پزشک مراجعه کنید تا سن رویان دقیق‌تر مشخص بشه.
     
    تشکر شده توسط : 1 کاربر
  3. سلام
    من دیروز تست تیرویید دادم . مقادیر  T3   , T4    نرمال  است و لی مقدار     TSH   در   حدود     11   و بالا می باشد   . آیا نیاز به داروی خاصی دارم . آیا باید به پزشک مراجعه کنم . یا نه با افزایش مصرف ید درست میشه.   مرسی از بابت راهنماییتون.


    ======
    ویرایش شده توسط ناظر انجمن
    علت ویرایش: انتقال به تاپیک مرتبط
    -----------------

     
  4. با عرض سلام خدمت جناب دکتر رهام صادقی.
    من الان حدود 50روز هست که لکه بینی دارم.پزشک متخصص زنان برام تست بارداری نوشتن که میخواستم اگه امکانش هست جوابشو بگید بهم.
    جواب آزمایش به این شرح هست.
    Hormone      Result      Unit       Sample No:76
    Normal
    B-HCG Titer      0.13     mlU/m      non pregnant:10
    After Fertilization:
    Second week:10-100
    Third week:200-3000
    Forth week:10000-80000
    5-12 week:
    90000-500000
    13-24 week:
    5000-80000
    25-38 week:
    3000-15000

    ممنون میشم از نگرانی درم بیارید.
    ایام به کام...🌹


    ======
    ویرایش شده توسط ناظر انجمن
    علت ویرایش: انتقال به تاپیک مرتبط
    -----------------
     
  5. mrsoha نوشته است: سلام
    من دیروز تست تیرویید دادم . مقادیر  T3   , T4    نرمال  است و لی مقدار     TSH   در   حدود     11   و بالا می باشد   . آیا نیاز به داروی خاصی دارم . آیا باید به پزشک مراجعه کنم . یا نه با افزایش مصرف ید درست میشه.   مرسی از بابت راهنماییتون.


    ======
    ویرایش شده توسط ناظر انجمن
    علت ویرایش: انتقال به تاپیک مرتبط
    -----------------



    سلام

    شما مبتلا به هیپوتیروئدیسم یا کم‌کاری غده‌ی تیروئید هستید دوست من! و این داستان به خودی خود درست نمی‌شه!
    شما بایستی به متخصص غدد مراجعه کنید تا براتون لووتیروکسیـن درخواست شه.
     
    تشکر شده توسط : 2 کاربر
  6. saeideh6470 نوشته است: با عرض سلام خدمت جناب دکتر رهام صادقی.
    من الان حدود 50روز هست که لکه بینی دارم.پزشک متخصص زنان برام تست بارداری نوشتن که میخواستم اگه امکانش هست جوابشو بگید بهم.
    جواب آزمایش به این شرح هست.
    Hormone      Result      Unit       Sample No:76
    Normal
    B-HCG Titer      0.13     mlU/m      non pregnant:10
    After Fertilization:
    Second week:10-100
    Third week:200-3000
    Forth week:10000-80000
    5-12 week:
    90000-500000
    13-24 week:
    5000-80000
    25-38 week:
    3000-15000

    ممنون میشم از نگرانی درم بیارید.
    ایام به کام...🌹


    ======
    ویرایش شده توسط ناظر انجمن
    علت ویرایش: انتقال به تاپیک مرتبط
    -----------------


    سلام

    با این تیتر بارداری منتفیه دوست من
    به زندگی‌تون برسید ...
     
    تشکر شده توسط : 2 کاربر
  7. باسلام
    خانمی 35 ساله ام  برای بار دوم میخواهم باردار شوم،5ماهه جلوگیری ندارم .دکتر 2ماه کلومفین داد موثر نبود این ماه لیتروزول داد وآزمایش هورمونی .lh  8/28  ,  estradiol 58/3 نشان داده.دکتر گفت کمی تنبلی تخمدان داری.میخواهم لطف کنید و بگید در چه حده و چه کنم خیلی ناراحتم لطفا راهنمایی کنید


    ======
    ویرایش شده توسط ناظر انجمن
    علت ویرایش: انتقال به تاپیک مرتبط
    -----------------

     
  8. سلام آقاي دكتر خسته نباشيد ميشه خواهش كنم جواب آزمايش منو هم بدين.

    T3 ECL: 1.010 ng/ml
    T4: 7.410 micg/dl
    TSH: 1.830 micIU/ml
    Prolactin : 12.320 ng/ml
    FSH : 8.060 mlu/ml
    Anti TPO : 3.00 iu/ml
    Anti Mullerian Hormone : 4.59 ng/ml

    اين ازمايش ها در روز 3 پري انجام شده
     
  9. با سلام بنده چندی پیش 10 روز بعد دوره تخمک گذاری ازمایش خون دادم برای اطمینان از باردار نبودنم و جواب زیر را دریافت نمودم


    Specimen Collection Date: 94/04/11

    Test Flag Result Units Reference Range


    HCG (Beta subunit) (ECL) <0.100 IU/ml          Male & Non pregnant : <7.0


    جال میزان بنده خیلی کم است ایا نشان دهنده ی بیماری یا موضوع خاصی نیست ؟؟

    و جواب بنده منفی است درسته ؟

    با تشکر


    ======
    ویرایش شده توسط ناظر انجمن
    علت ویرایش: انتقال به تاپیک مرتبط
    -----------------
     
  10. با عرض سلام
    یک ماهی بود که رنگ ادرارم زرد شده بود و گاهی با سوزش خیلی خیلی خفیف همراه بود. فکر کردم از کم آبیه و مقدار مصرف روزانه آب رو بیشتر کردم ولی متاسفانه تا دفع همون مقدار آب رنگ ادرارم عادی میشد و به محض دفع همون مقدار به رنگ زرد بر میگشت.
    به دکتر که مراجعه کردم گفتن ورم مثانه است. ایشون یک دارو برای ورم مثانه و یک آنتی بیوتیک دادن و قرار شد روزانه 12 لیوان آب مصرف کنم و دوباره به ایشان بعد از 4 روز مراجعه کنم.
    متاسفانه باز با دفع همون مقدار آب عادی بود و دوباره به حالت زرد بر میگشت.
    آزمایش ادرار دادم که به شرح زیر بود:
    color: yellow
    appearance: clear
    density: 1028
    ph: 5
    blood: trace
    wbc:3-4/hpf
    rbc:2-3/hpf
    epithelial cells:5-6/hpf
    bacteria:few
    بقیه موارد منفی بودن.
    دکتر با تاکید به تحرک نداشتنم و مصرف 15 لیوان آب در روز گفتن که مشکل وجود خون و گلبولها در ادرارم حل میشود.
    نظر شما چیه؟
    آیا نیاز به مصرف داروی بیشتری نیست؟؟؟
    23سالم هست.
    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.


    ======
    ویرایش شده توسط ناظر انجمن
    علت ویرایش: انتقال به تاپیک مرتبط
    -----------------
     
  11. سلام
    این آزمایش خون مادرم است میخواستم ببینم آیا مشکلی دارن :

    (wbc            8.37                       (4.0-10.0
    (neut         5.14      61.5%       (42.2-75.2
    (lymph        2.18      26.0%      (  20.5-51.1
       (mono        0.93      11.1%        ( 1.7-9.8  
       (EO           0.11       1.3%        ( 0.0-3.0

    (RBC     5.32         (f:4.10-5.40/m:4.50-6.00
    (hgb       13.2              ( f:12.0-16.0/m:14.0
    (hct        40.3       (f:37.0-47.0/m:40.0-54.0
                       (mcv       75.8        (77.0-93.0
                      (mch       24.8        ( 26.0-32.0
                    (mchc     32.8           ( 32.0-36.0
                                           RDW-SD      42.8
               (RDW-CV        15.9           (11.5-14.5



    (PLT                264                      (150.-400
    (PDW              11.6                      ( 9.0-17.0
    (MPV               10.0                    (  7.4-10.4
                                       %P-LCR            26.0
                                       PCT               0.27%


    LE CELL& F            not seen                            negative
    ANTI-DNA              8.2                         NEGATIVE:<30>35

    ANA            NEGATIVE             NEGATIVE : <1>=1/40
    C3                1.15                                 0.90-1.80
    C4                  0.22                                   0.1-0.4

    ممنون میشم اگه زود جوابمو بدهید .با تشکر
     
  12. mamakara

    اخطارها : 2 باراخطارها : 2 بار

    کاربر نيمه فعال


    کاربر نيمه فعال
    سلام ....چرا هرروز پیام من پاک میشه؟؟؟
    لطفا جوابم رو بدین من تو هفته ۲۲و سه ماه دوم بارداری ا
    مازمایش من
    w.b.c.                           9.6.          4-11
    r.b.c.                    4.2.                 4-5.2
    HB.                          11.             12-16
    h.c.t.                    34.5.             33-51
    m.c.v.                    82.6.            78-98
    m.c.h.                26.5                 26-34
    m.c.h.c.                     32.            32-36
    platelet.               218                150-450

    کمبود هموگلبین مشکلی برای جنین بوجود میاره؟؟قبل بارداری هموگلوبینم ۱۳بود
    ایا از این ازمایش مینور بودن مشخص میشه؟؟
     
  13. سلام آقای دکتر، دختری 29 ساله هستم، جواب آزمایش من از این قرار است:
    W.B.C         4.9          NORMAL   4.5-11.5
    R.B.C               4.51          NORMAL    3.8-5.1
    HGB                 11.7              NORMAL     11.7-15.5
    HCT               37.8           NORMAL      35-45
    M.C.V.            84               NORMAL     80-94
    M.C.H.          26                  NORMAL    26-32
    M.C.H.C.               L 31                NORMAL    32-36
    PLATELETS           191            NORMAL     140-440
    RDW-CV                  12.7             NORMAL     11.5-14.5
    Neutrophils               53%
    Lymphocytes              45%
    Eosinophils             2%
    ............................................................
    T.I.B.C                   397                NORMAL     270-475
    Ferritin             51.0                 NORMAL       10-100
    TSH                   2.92               NORMAL          0.4-6.2
    ............................................................
    HGB A                     96.7                   NORMAL            >93.5
    HGB A2                      2.9                  NORMAL          1.5-3.5
    HGB F                  0.4                 Adult:<1
    ...........................................................
    با توجه به این نتایج آیا فقر آهن دارم؟ تالاسمی؟ مینور بتا یا آلفا؟ مشکل دیگه ای ندارم چون ائوزینوفیل 2% هستش، ممنون میشم جواب بدین
     
  14. سلام اقای دکتر
    برای یک چکاپ کامل ازمایشی انجام دادم ممنون میشم ازمایش رو نگاه کنید و در مورد موراد مشخص شده زیر نظر و راهنمایی کنید بنده رو

    این ازمایش رو برای موارد :‌1- کم خونی و فقر آهن(من بدنسازی نیمه حرفه ای کار میکنم و معمولا آخر های تمرین حسابی خسته میشم و یه جورایی سرم گیچ میره البته نه شدید و نه همیشه --- مورد بعدی ضعیف شدن و ریزش مو های سرم هستش ----- ) 2- چربی خون 3- چرب بودن کبد و تنبلی کبد - 4- عدم وجود مشکل از لحاظ تالاسمی وموارد مورد نظر و ... برای ازدواج انجام دادم .

    فقط محظ احتیاط ازمایش های هپاتیت (تا به امروز خدا رو شکر هیچ رابطه خطرزاو ... نداشتم و بهداشت رو هم به خوبی رعایت میکنم در تمامی موارد) رو هم انجام دادم که بار اول بعد از ازمایش به من گفتند تو خونت واکسن هپاتیت دیده میشه ایا قبلا واکسن زدی ؟؟!! این رو گفتن من کلا ترسیدم و همه چی یادم رفت و گفتم نمیدونم گفتند بار دوم ازمایش رو تکرار میکنیم
    اومدم خونه مدارک تو خونه رو دیدم سال 85 در طرح واکسیناسیون هپاتیت 3 مرحله این واکسن رو زده بودم و به اون دکتر هم گفتم گفت اوکی هست و موردی نداره و نشون دهنده اینکه بدن به واکسن جواب داده و مقاوم شده در این زمینه !

    لطفا شما هم به جواب ازمایش نگاه کنید ببنید مشکلی نیست در این باره و در مورد اون موارد مطرح شده بالایی
    1- ایا نیاز به مصرف قرص اهن دارم ؟
    2- برای اون 30 تا اضافه تریگلیسرید نیاز به مصرف دارو دارم ؟
    3- از لحاظ کبد چرب مشکلی دارم ؟
    4- برای ازدواج مشکلی ندارم ؟
    5- از لحاظ اون مورد هپاتیت خیالم راحت باشه ؟   

    - توجه: تصویر کوچک شده است،
    برای دیدن تصویر در اندازه واقعی روی آن کلیک کنید!

    - توجه: تصویر کوچک شده است،
    برای دیدن تصویر در اندازه واقعی روی آن کلیک کنید!

    - توجه: تصویر کوچک شده است،
    برای دیدن تصویر در اندازه واقعی روی آن کلیک کنید!
     
  15. باعرض سلام،
    من تازگي آزمايش خون انجام دادم ميخواستم ببينم اين اعداد كه زياد يا كمن آيا مشكلي هست يا نه ممنون ميشم راهنماييم كنين در ضمن ٢٢ سالمه .
    Lymph.....47/8 (unit 1000 /mm3
    Neut....44.5 (unit1000/mm3
    Mcv...95.0
    Mch....34.0
    اين اعداد فقط بالا و پايين داشتن و قرمز بودن .
     
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours می‌باشند
صفحه 10 از 12
رفتن به صفحه :    ... 10   


پرش به:  

شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید

Powered by phpBB ©




.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :.
.:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::.
.::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::.






مدت زمان ایجاد صفحه : 0.23 ثانیه (101)