شما در بخش انجمنهای گفتگو سایت دکتر رهام صادقی هستید، برای آشنایی با امکانات متنوع دیگر سایت اینجا کلیک کنید


به اينستاگرام سايت بپيونديد

رفتن به صفحه :    2 ...   

راهنمای تفسیر آزمایش خون و آزمایش ادرار

  1. با سلام خدمت دکتر عزیز من 23 سال دارم و 2 سال ازدواج کردم الان تصمیم گرفتم که باردار بشم ازمایشات کلی انجام دادم و اسید فولیک رو شروع کردم به خوردن ازمایشات کلی انجام دادم تو ازمایشاتم کمخونی زیادی داشتم و پلاکت خونم هم 136است تا 3 ماه دیگر اقدام به بارداری کنم مشکلی دارد یا خیر ؟ در ضمن الان 15 روز قرص فروس سولفات و هماتینیک هم میخورم برای بالا بردن پلاکت خونم باید چه غذا هایی مصرف کنم؟ البته جگر و پسته به مقدار زیاد میخورم اما به خاطر ورم معده نمیتوانم سبزیجات و حبوبات مصرف کنمو باید قر کلیدینیوم سی _امپرازول_فاموتیدین میخورم.با عرض معذرت 1 سوال دیگه داشتم ازمن ترشحات سفید غلیظ پنیری شکل هم خارج میشه اما نه خارش دارد نه بوی بد ایا احتمال دارد دچار عفونت شده باشم؟این ماه پریودی ام هم به مدت 10 روز عقب  افتاده است.با تشکر از راهنمایی شما ممنون میشم به سوالاتم زود تر جواب بدید.
     
  2. دوست عزیز شما برای کمبود پلاکتو کم خونی به خوردن قرصها ادامه بدید ولی باز هم قبله بارداری ازمایش خون را مجدد تکرار کنید و تا زمانی که پلاکت  شما به حد نرمال نرسیده اقدام بارداری نکنید
    ترشحات پنیرکی حتما نیاز نیست خارش داشته باشد مشخصه عفونت قارچی میباشد حتما اونم درمان کنید چون در طول بارداری باعث دردسر شما میشود .در بارداری میزان عفونت بالاتر میرود ودارو هم نمیتوانید مصرف کنید
     
    تشکر شده توسط : 1 کاربر
  3. با سلام و خسته نباشيد
    يه سوال دارم ميشه زود زود بهم جواب بدي
    من 5-6 روز كه پريودم عقب افتاد آز BHCG دادم كه مقدارش 67.7 بود دكترم گفت كه بايد 5 روز ديگه يه آز دوباره بدي بايد بالاي 1000 شده باشه. با توجه به اينكه من حدود 7 ماه پيشتر هم 10 روز عقب انداختم بعد آز دادم 49.7 بود 2 روز بعدش 23.6 و بعد هم پريود شدم كه دكتر گفت سقط شده . مي خوام بدونم ايندفعه هم ممكنه ايجوري باشه و آيا ظرف مدت 5 روز سطح BHCG به بالاي 1000 مي تونه برسه ؟ ممنون ميشم اگه به اين 2 تا سوالم جواب بديد.
     
  4. سلام دکتر جان شوهر من در بعضی مواقع بعد از خوردن غذا احساس دلردر و اسهال داشت کمی هم گر گرفتگی در پاها پیش دکتر رفت دکتر براش ازمایش خون تجویز کرد جواب ازمایش خون شوهر من اینه که در زیر نوشتم ممکنه برام تفسیرش کنید ممنون میشم دکتر<xml><o></o>
    Hematology (sysmex Xs-1000i)                                       blood biochemistry                   <o></o>

    W.B.C                              5100                                               FBS                       92                    <o></o>

    R.B.C                                5.62                                                                               <o></o>

    Hemogolobin                 15.9<o></o>

    Hematocrite                   47.5<o></o>

    M.C.V                               84.5<o></o>

    M.C.H                               28.3<o></o>

    M.C.H.C                           33.5<o></o>

    Platelets                          164000<o></o>

    RDW                                12.8



    <o></o>

    <o> </o>

    hormone analysis          <o></o>

    T.S.H             1.85           <o></o>

    Ferritin         189.0<o></o>

    جواب ازمایش مدفوع هم به این صورت است:



            <o></o>

    Stool examination(x1):<o></o>

    Color                                     green<o></o>

    consistency                         formed<o></o>

    ova of parasites :               E.nana cyst was seen<o></o>

    W.B.C                                   Not seen<o></o>

    R.B.C                                    Not seen<o></o>

    occult  blood                    trace<o></o>

    <o> </o>
     
  5. سلام.
    شوهرم 33 سالشه و برای چکاپ ازمایش داد. سال قبل میزان ldl و cholesterol و triglyceride بالا بود. ولی 6 ماه پیش نرمال شده بود. چند روز پیش دوباره چکاپ داد که نتیجه ازمایش رو زیر نوشتم.
    در ضمن همسرم گاهی مشروب میخوره ولی سیگار نمیکشه و تقریبا یک ماهه دوچرخه سواری میکنه. من نگران BUN , CREATININE  هستم که ستاره داره. ممنون میشم راهنمایی کنید.

    serum:


    FBS   93    70-105
    BUN   17*   8-20
    creatinine    1.4*     0.5-1.3
    cholesterol    207    130-230
    triglyceride    175    50-175
    HDL    48    30-60
    LDL    128    75-175
    LDL/HDL ratio    2.7
    lLDL/HDL ratio:  this connotation is for internal laboratory contorol and is not interperative for test result.
    lLDL/HDL ratios greater than 5 are indicayive of increased risk of atherosclerosis

    urine:
    color    yellow
    appearance    clear
    reacyion    acid
    specific gravity    1.018
    albumin    neg
    suger    neg

    W.B.C./HPF    0-1
    R.B.C./HBF    0-1
    Ep. cells    1-2
    mucus   -
    cast    -
    crystals    -
    bacterial    -


    blood:
    WBC    7.9  4.0-10.0
    RBC    5.29    M:4.5-6.3
    HGB    15.9    M:14-18
    HCT    45.3    M:39-52
    MCV    85.6    83-97
    MCH    30.1    26-32
    McHc    35.1    32-36
    PLT     231     140-400

    neutrophil    62
    lymphocyte    33
    monocyte    2
    eos    2
    band    -
    baso    1
    meta    -
    myelo    -
    pro-m    -
    blasts    -
    nrbc/1000  wbc    -
     
  6. با سلام
    من هر وقت موقع تخمک گذاریم میشه درد زیر شکم شدید میگیرم
    این ماه کلومفین هم مصرف کردم و 15 پریودی امپولhcgزدم
    همون شب درد شدید زیر شکم داشتم و تند تند هم میرفتم واسه ادرار
    چون دردش 1 روز بیشتر طول کشید رفتم دکتر و واسم ازمایش ادرار نوشت
    همه چیش نرماله.فقط تو قسمن bloodنوشتهtraceکه البته دکترم گفت اشکال نداره و اکثرا تو تابستون اینجوری میشن
    ازمایش کشتش هم منفی بوده
    میخواستم ببینم واقعا این مقدار ناچیز خون در ادرار خطرناک نیست؟نیاز به پیگیری داره؟
     
  7. sitara نوشته است: با سلام
    من هر وقت موقع تخمک گذاریم میشه درد زیر شکم شدید میگیرم
    این ماه کلومفین هم مصرف کردم و 15 پریودی امپولhcgزدم
    همون شب درد شدید زیر شکم داشتم و تند تند هم میرفتم واسه ادرار
    چون دردش 1 روز بیشتر طول کشید رفتم دکتر و واسم ازمایش ادرار نوشت
    همه چیش نرماله.فقط تو قسمن bloodنوشتهtraceکه البته دکترم گفت اشکال نداره و اکثرا تو تابستون اینجوری میشن
    ازمایش کشتش هم منفی بوده
    میخواستم ببینم واقعا این مقدار ناچیز خون در ادرار خطرناک نیست؟نیاز به پیگیری داره؟

    سلام
    دوست عزیز به نظر من همون مقدار ناچیز خون در ادرار هم احتیاج به پیگیری داره حتما
    پشت گوش نندازین و به دکتر مراجعه کنید
     
    تشکر شده توسط : 1 کاربر
  8. sima-sima نوشته است: با سلام و خسته نباشيد
    يه سوال دارم ميشه زود زود بهم جواب بدي
    من 5-6 روز كه پريودم عقب افتاد آز BHCG دادم كه مقدارش 67.7 بود دكترم گفت كه بايد 5 روز ديگه يه آز دوباره بدي بايد بالاي 1000 شده باشه. با توجه به اينكه من حدود 7 ماه پيشتر هم 10 روز عقب انداختم بعد آز دادم 49.7 بود 2 روز بعدش 23.6 و بعد هم پريود شدم كه دكتر گفت سقط شده . مي خوام بدونم ايندفعه هم ممكنه ايجوري باشه و آيا ظرف مدت 5 روز سطح BHCG به بالاي 1000 مي تونه برسه ؟ ممنون ميشم اگه به اين 2 تا سوالم جواب بديد.

    سلام
    با توجه به سابقه ی قبلیتون و همچنین ازمایشای سری قبلیتون اره احتمالش زیاده که این دفعه هم همینطوری باشه
    اما نمیشه با قطعیت گفتش و اینکه ظرف 5 روز میتونه به 1000 برسه هم دور از ذهن هستش اما غیر ممکن نیستش
    برای اطمینان حتما ازمایش نوبت دومتون رو هم انجام بدین
     
  9. سلام دوستان
    آخرین رابطه ی جنسی اوایل اردیبهشت ماه بوده، حدود 4 ماه و یک هفته از آخرین رابطه ی جنسی گذشته و آزمایش انجام شده
    اینطور که مطالعه کردم 97 درصد مبتلایان به ویروس پس از 3 ماه، تو آزمایششون مشخص میشه و در موارد بسیار نادر به 6 ماه نیاز هستش
    بنظرتون بعد از گذشت 4 ماه و یک هفته این آزمایش قابل استناد هستش و فقط واسه محکم کاری نیازه که آزمایش بعدی انجام بشه؟
    لطفا این آزمایش رو واسم تفسیر کنید، آیا مشکلی هست؟
    تشکر
     
  10. mamad6387 نوشته است: سلام دوستان
    آخرین رابطه ی جنسی اوایل اردیبهشت ماه بوده، حدود 4 ماه و یک هفته از آخرین رابطه ی جنسی گذشته و آزمایش انجام شده
    اینطور که مطالعه کردم 97 درصد مبتلایان به ویروس پس از 3 ماه، تو آزمایششون مشخص میشه و در موارد بسیار نادر به 6 ماه نیاز هستش
    بنظرتون بعد از گذشت 4 ماه و یک هفته این آزمایش قابل استناد هستش و فقط واسه محکم کاری نیازه که آزمایش بعدی انجام بشه؟
    لطفا این آزمایش رو واسم تفسیر کنید، آیا مشکلی هست؟
    تشکر


    سلام

    در این آزمایش، تیتر آنتی بادی برای ویروس HIV، تیتر آنتی بادی و آنتی ژن برای هپاتیت B و تیتر آنتی بادی برای هپاتیت C اندازه گیری شده که در تمامی موارد فوق نتیجه منفی گزارش شده.

    4 ماه بعد از نزدیکی مشکوک جواب تست معتبره اما
    به قول خودتون برای محکم کاری و اطمینان 100 درصد از عدم وجود ویروس، 6 ماه بعد از نزدیکی هم تست رو انجام بدین.
     
    تشکر شده توسط : 1 کاربر
  11. سلام
    دختر خاله 6 ساله ای دارم که امروز آزمایش خون داد و پلاکت خونش 600 بوده میخواستم بدونم این موضوع براش چه مشکلاتی به همراه داره ؟و چه راه های درمانی داره؟
    با تشکر
     
  12. nastaran_ نوشته است: سلام
    دختر خاله 6 ساله ای دارم که امروز آزمایش خون داد و پلاکت خونش 600 بوده میخواستم بدونم این موضوع براش چه مشکلاتی به همراه داره ؟و چه راه های درمانی داره؟
    با تشکر


    پلاکت بین 150 هزار تا 400 هزار در هر میلی‌مترمکعب خون برای بزرگسالان طبیعی است. در نوزادان این مقدار کمی بیشتره
    پلاکت زیر 50 هزار یا بیشتر از یک میلیون غیر طبیعی است و نیازمند توجه خاص و مراجعه به پزشک داره
    میزان زیاد بودن پلاکت خون باعث ایجاد سرطان میشود
    ولی دختر خاله شما در رنج نرمال باید باشه
     
    تشکر شده توسط : 1 کاربر
  13. با سلام خانمي 31 ساله هستم چند وقت پيش ازمايش براي چك اپ دادم pt خونم بالا و 17 بود دوباره تكرار كردم وبالا بود مجددا ازمايش فاكتور 7 دادم فاكتور 7 من 25 درصد مي باشد ضمنا جراحي سزارين انجام دادهام وهيچ مشكل خونريزي تا به حال نداشتم  ايا در اينده مشكلي براي من ايجاد مي شود ايا نياز به تزريق فاكتور 7 دارم و بيماري هموفيلي دارم؟ با تشكر
     
  14. aligesm نوشته است: با سلام خانمي 31 ساله هستم چند وقت پيش ازمايش براي چك اپ دادم pt خونم بالا و 17 بود دوباره تكرار كردم وبالا بود مجددا ازمايش فاكتور 7 دادم فاكتور 7 من 25 درصد مي باشد ضمنا جراحي سزارين انجام دادهام وهيچ مشكل خونريزي تا به حال نداشتم  ايا در اينده مشكلي براي من ايجاد مي شود ايا نياز به تزريق فاكتور 7 دارم و بيماري هموفيلي دارم؟ با تشكر


    سلام.
    افزایش pt بخاطر کاهش فاکتور 7 هست که میتونه بخاطر یه سری از بیماریها مثل بیماری های کبدی،کمبود ویتامین k  یا بخاطر مصرف  بعضی از داروها مثل وارفارین باشه.
    کاهش فاکتور 7 برای اعمال جراحی خطرناکه چون باعث خونریزی میشه.شما باید بررسی بیشتری کنید
     
  15. سلام من ازمایش ادراری دادم که w.b.c 3-5 نوشته شده این نشانه چیست
     
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours می‌باشند
صفحه 2 از 12
رفتن به صفحه :    2 ...   


پرش به:  

شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید

Powered by phpBB ©




.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :.
.:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::.
.::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::.






مدت زمان ایجاد صفحه : 0.34 ثانیه (99)