شما در بخش انجمنهای گفتگو سایت دکتر رهام صادقی هستید، برای آشنایی با امکانات متنوع دیگر سایت اینجا کلیک کنید


به اينستاگرام سايت بپيونديد

رفتن به صفحه :    ... 6 ...   

راهنمای تفسیر آزمایش خون و آزمایش ادرار

  1. سلام دوستان.
    وقت بخیر .
    Anti TPO Antibody
    داخل ازمایش من که باید بالاتر از 40 باشه 5 هستش.
    این معنیش چیه؟؟؟!!!
     
  2. Inspire نوشته است: سلام دوستان.
    وقت بخیر .
    Anti TPO Antibody
    داخل ازمایش من که باید بالاتر از 40 باشه 5 هستش.
    این معنیش چیه؟؟؟!!!


    سلام

    شما اگه میخواید تست‌تون تفسیر بشه باید فاکتورهای آزمایش رو به طور کامل بنویسید.
    من حدس میِ‌زنم در تست شما نرمال رنج Anti TPO به صورت up to 40 ذکر شده و این یعنی مقدار هورمون خودایمنی تا 40 واحد نرماله؛ نه اینکه باید بالاتر از 40 باشه!
    اگه مشکل برطرف نشد آیتم‌های تست رو بذارید یا تصویر اون رو اینجا اینزرت کنید، تا ببینم.
     
  3. با سلام و احترام...
    Beta HCG8844.0mIu/L<5>20  Positive
    این و یکی برای من تفسیر کنه
    توو سایت ها بر حسب میلی لیتر هفته هارو نوشته ولی  آزمایشگاه عدد رو  بر حسب لیتر داده. که با تبدیل واحد هم به نتیجه ای نرسیدم ...لطفا زودتر
     
  4. سلام
    من 31 سال دارم و آزمایش beta hcg دادم و جوابش 607.4 است.
    زمان اولین روز پریود ماه پیش 30 بوده و الان که آزمایش دادم 29 ماه بعد است لطفا من را راهنمایی کنید آیا این مقدار بالا است یا طبیعیه؟
     
  5. با سلام خدمت همه دوستان من شوهرم آزمایش خون داده چند روز پیش A.L.T.(S.G.P.T  شده 59 و  
       A.S.T.(S.G.O.Tشده 31 کسی میدونه این مال چیه ؟نمیدونم کبدشه یا تو خونشه یه سری دی÷ه هم که آزمایش داد همیناش بالا بود.حد نرمال اولی 41 و حد نرمال دومی 37 که شوهر من اولیش بالاست و دومیش بایینه.
     
  6. یادم شد بگم M.G.V شده 72.9 که حد نرمالش 80_96 هست کسی میتونه این نتایجو تحلیل کنه ممنون میشم.
     
  7. سلام دکتر. آیا در زمان مصرف سیپروترون کامپاند آزمایش CA125 قابل اطمینان است؟
     
  8. سلام و خسته نباشید
    میخواستم اگر ممکن باشه این اطلاعات رو تفسیر کنید و بفرمایید که احتمال مینور بودن بر اساس اونها چقدر هست
    جنسیت دختر هست و البته قرص آهن و فولیک و.. هم مصرف نمیکنن و مادر ایشون مینور هست به نظرم.

    RBC 5.6
    HB 10
    HCT 38
    MCV 67.86
    MCH 17.86

    قرص آهن و فولیک و.. همونطور که گفتم مصرف نمیکردن اصلا. کم خونی فقر آهن هست یا مینور؟

    متشکرم
     
  9. jgvr نوشته است: سلام و خسته نباشید
    میخواستم اگر ممکن باشه این اطلاعات رو تفسیر کنید و بفرمایید که احتمال مینور بودن بر اساس اونها چقدر هست
    جنسیت دختر هست و البته قرص آهن و فولیک و.. هم مصرف نمیکنن و مادر ایشون مینور هست به نظرم.

    RBC 5.6
    HB 10
    HCT 38
    MCV 67.86
    MCH 17.86

    قرص آهن و فولیک و.. همونطور که گفتم مصرف نمیکردن اصلا. کم خونی فقر آهن هست یا مینور؟

    متشکرم




    تالاسمی مینور
    حالا حتما بک الکتروفورز انجام بده ببینیم الفا هست یا بتا
     
  10. یه سوال داشتم ، سرطان خون از طریق رابطه جنسی قابل انتقال هست ؟
     
  11. Pitter نوشته است: یه سوال داشتم ، سرطان خون از طریق رابطه جنسی قابل انتقال هست ؟

    سلام راههای بوجود امدن سرطان خون رو براتون مینویسم 1-تابش اشعه2-پرتو درمانی3-درمعرض اشعه ایکس قرار گرفتن4-سیگار5-بنزن6-شیمی درمانی7-سابقه خانوادگی و چند مورد دیگه البته                  تماس جنسی رو شامل نمیشه
    م.فق باشین
     
    تشکر شده توسط : 1 کاربر
  12. سلام ب دوستان.
    من وهمسرم برای آزماش ازدواج رفتیم با توجه به اینکه همسرم کم خونی داشت آزمایش دوباره تکر ار شد و مشخص شد که منم کم خونی دارم  البته من پریود بودم دکتر به من قرص آهن دادو قرس فولیک اسید و گفت دو هفته ی دیگه بیایید اما ما به جای14روز بعد از 10روز رفتیم و نتیجه آزمایش کم خونی بود به ما جواب آزمایش رو ندادن اما گفتن mcvمن و همسرم84 هست وmch من 26.4وهمسرم26.3هست و برای من تغییری نکرده نمیدونم برای همسرم تغییر کرده یانه چون از من آزمایش گرفتن اما همسرم یه آزمایشگاه خصوصی آزمایش  تالاسمی داده و تالاسمی نداشته درحال حاضر قراره که من دو هفته دیگه این قرص ها رو بخورم ودوباره بریم آزمایش بدم.اما چیزی که نگرانم میکنه اینکه چرا تو این یک هفته تغییری نکرده با توجه به اینکه من پریود هم بودم و بما گفتن که اگر تغییری نکنه باید برید تهران و یک میلیونو سیصد پرداخت کنید تا مشخص بشه که تالاسمی هست یانه.حالا سوالی که از شما دارم این هست که آیا من به مدت دو هفته درمان میشم یا از همین اول برم تهران آزمایش بدم وخیاله خودمو راحت کنم؟ا
     
  13. سلام و خسته نباشید
    رنج نرمال PTT در آزمایش من 25-40 ذکر شده و مال من 23 هست.
    به نظرتون مشکل چیه؟ بقیه موارد همه نرمال هستن.
     

  14. با سلام و عرض ادب با توجه به اینکه در بخش پرسش و پاسخ انجمن تعداد تایپیک هاش به حد نصاب رسیده نتونستم سوال خودم رو مطرح کنم برا همین مجبور شدم مشکل خودم رو همین تایپیک مطرح کنم
    آیا درمان غذایی و یا دارویی برای ترومبوفلبیت هست ؟؟؟
    ممنون میشم پاسخ پرسش بنده رو زدوتر بیان کنید
     
  15. با سلام

    من 28 سالمه و متاهلم. در روز سوم سیکل آزمایش دادم و نتایجش به این صورت بود:

    L.H…………………10.3mlu/ml…………………follicular phase: 1.5-10
    Luteal phase: 0.2-10
    Prepubertal: <2.0

    F.S.H…………………10.2mlu/ml…………………Luteal phase: 1.5-9
    Menopausal: 17-120

    Estradiol…………………45.9pg/ml…………………pre-ovalatory peak: 93-575

    Progesteron………………0.68ng/ml………………follicular phase: <0.25-0.54
    Menopasuse: <0.41
    Luteal phase: 1.5-20

    Free Testosterone………………0.15pg/ml…………………0.2-1.3

    سایر آزمایشات نرمال بودن
    فقط سیکل نامنظمی دارم تقریبا هر 54 روز
    آیا مشکل جدی تو آزمایشاتم وجود داره؟ ممکنه نتونم باردار بشم؟
    خیلی نگرانم، ممنون از لطفتون
     
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours می‌باشند
صفحه 6 از 12
رفتن به صفحه :    ... 6 ...   


پرش به:  

شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید

Powered by phpBB ©



Forums ©

.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :.
.:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::.
.::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::.






مدت زمان ایجاد صفحه : 0.14 ثانیه (101)