xبستن تبليغات
xبستن تبليغات
شما در بخش انجمنهای گفتگو سایت دکتر رهام صادقی هستید، برای آشنایی با امکانات متنوع دیگر سایت اینجا کلیک کنید


رفتن به صفحه : 1 ...   

راهنمای تفسیر آزمایش خون و آزمایش ادرار

  1. سلام،
    اگر آزمایش خون یا آزمایش ادراری دارید که می خواهید تفسیر آن را بدانید، لطفا به نکات زیر توجه کنید:
    1 - ابتدا تاپیکهای مشابه را مطالعه کنید، مثلا این تاپیک : تفسیر آزمایش خون و ادرار ، اگر مورد مشابهی پیدا نکردید به مرحله بعد بروید.

    2 - علت مراجعه به پزشکی که این آزمایشها را برایتان نوشته است را ذکر کنید، یعنی یک شرح حال مختصر از مشکلی که داشتید را بیان کنید.

    3 - نتیجه آزمایش خون یا آزمایش ادرار را به طور کامل بنویسید.

    4 - در نتیجه آزمایش علاوه بر نتیجه ای که برای شما به دست آمده یک محدوده طبیعی (نرمال) هم ذکر می شود، حتما این محدوده طبیعی را هم برای تفسیر بهتر ذکر کنید (چون کیتهای مورد استفاده در هر آزمایشگاه ممکن است محدوده های طبیعی متفاوتی داشته باشند).
     
    تشکر شده توسط : 9 کاربر




  2. سلام
    پدرم 76 سال داره و پاهاش از زانو به پایین ورم کرده(بدون درد) آزمایش خون و ادرار هم رفته و دکتر گفته مشکل خاصی نداره فقط نمک نخوره-آب و مایعات زیاد بخوره البته در آزمایش ادرار جلوی blood عبارت trace نوشته شده .   تشخیص شما چیه؟ ممنون میشم راهنمائیم کنین.
     
    تشکر شده توسط : 3 کاربر
  3. با سلام. من زن 18 ساله هستم . ببخشید من ابتدا  از مهر پارسال مشکل اختلال قاعدگی داشتم یعنی بجای 7 روز 3 روز پریود میشدم  مشکل تاری دید و سرگیجه هم از همان موقع داشتم.به دکتر مراجعه کردم آزمایشم پرولاکتین 36 و fsh 14.2 بود سونوگرافی هم احتمال pcod داد آزمایش دومم هم  پرولاکتین 20.2 و fsh17.4 بود البته هر دو روز سوم پریود . اما تشخیص دکتر یائسگی زود رس بود و قرص مدرکس پروژسترن دادند . به دکتر دیگری مراجعه کردم تشخیص ایشون مصرف  قرص ld بود و گفتند یائسگی وجود ندارد 18 روز پس از پریودم هم آزمایشم پرولاکتین 37.2 و fsh 7.7 وestrodiol  هم 84.4 بود سونوگرافی مجدد نیز وجود فولیکول های ریز متعدد رو نشان داد  یک ماه پس از خوردن LD در آن وقفه پریود شدم اما خون ریزی خیلی کم شده بود به طوری ک در روز سوم کاملا بند آمد بدون هیچ لکه ای میزان خون نیز خیلی کم بود به دکتر غدد مراجعه کردم  ایشون قرص اتیسترون رو تجویز و مصرف ال دی رو قطع کردند سرگیجه و سر دردم هنوز نیز ادامه دارد (البته پیش از این مشکلات عفونت شدید ادراری داشتم ک یک هفته با خوردن قرص  خوب شد  اما 2/3 ماه بعد دچار تکرر ادرار شدم  دوباره عفونت باز گشته بود بنابراین با خوردن قرص دوباره بهتر شدم اما کمی تکرر ادرار هنوز دارم) البته بعضی از مواقع احساس می کنم تب دارم  همراه با تکرر ادرار و حساسیت و سوزش به هنگام ادرار ک ایجاد می شود و روز بعد از بین می رود . به هنگام نزدیکی نیز پس از ارضا شدن زیر شکمم درد می گیرد . واقعا کلافه شده ام چون نظرات متفاوتی در این باره به من داده ام خواهشمندم با توجه به مطالبی ک نوشته ام اگر امکانش وجود دارد مشخص کنید دقیقا الان من چه مشکلی دارم چه بیماری دارم آیا قرصی ک استفاده می کنم با توجه به مشکلم درست است (مقداری هم اضافه وزن دارم یعنی پس از 4 ماه وزنم از 64 به 73 تغییر کرد ک تا قبل از آن چنین تغییر ی نداشته ام اطراف سینه و پایین نافم نیز تعدای مو های ضخیم و تیره دارم اکنون کمی کم اشتها شده ام و غذا ها برایم بی مزه شده اند ) قبلا از راهنماییتان کمال تشکر را دارم.
    محدوده آزمایش اولم پرولاکتین  1.8_21.4  
    fsh 3_12
    محدوده ی آزمایش دومم پرولاکتین 3.5_12.5
    fsh 2.4_12.6
    محدوده آزمایش سومم پرولاکتین 5.5_ 26.0
    fsh 1.1 _7.2  و estradiol 4_94
     
  4. سلام در تاپیک های آزمایش هورمون نمی شد پست گذاشت اینجا میذارم امیدوارم ج بدید من بعد 8 ماه 15 روز پریود شدم و بعد از چند روز از اتمام پریود آزمایش دادم که به این شرحه :
    LH:11.4                  men:1.7-8.6
    women:
    follicular:2.4-12.6
    Ovulation:14-96
    Luteal:1.0-11.4
    FSH:4.4               men:1.5-12.4  
    women:
    Folli.:3.5-12.5
    Ovu.:4.7-21.5
    Luteal:1.7-7.7
    testosterone:0.7                    0-0.8
                          
    DHEA-s:208.4              98.8-340
              
    0.57-2.63      androstenedione:2.3
     
    تشکر شده توسط : 1 کاربر
  5. سلام
    من خانمی 27 ساله هستم 5 ساله ازدواج کردم حدود 1/5 ساله که میدونم وضعیت هورمونها نرمال نیست و قبلا گفتن که تنبلیه تخمدان دارم،اما نتایج استرادیول این دفعه با همیشه خیلی فرق داشت. جدیدا (2 ماه پیش) آزمایش دادم (بیمارستان میلاد) که نتایجش به شرح زیر هست:
    روز 3 پریود
    FSH : 16
    LH :18
    prolactin :24
    testostorone :0.7
    Estradiol : 10
    قبلا استرادیول 69.8 بود
    لطفا تقسیر این نتایج رو به من بگید ممنون
     
  6. سلام من 26 سالمه يه مدتيه كف پاهام و كف دستام خيلي گرم ميشه رفتم دكتر آزمايش نوشت،چند روز پيش ازمايش دادم دكتر گفت كم خوني دارم اگه ميشه شمام راهنمايي كنيد ممنون من قسمتهايي كه نرمال نيستن رو مينويسم اگه ممكنه شما بگين چين؟
    تو قسمت Heamatology ،Hb:12.5_ Hct37.9و تو قسمت urin analysis، WBC:18-20 , Bacteria:few
     
    تشکر شده توسط : 1 کاربر
  7. sonaz نوشته است: سلام من 26 سالمه يه مدتيه كف پاهام و كف دستام خيلي گرم ميشه رفتم دكتر آزمايش نوشت،چند روز پيش ازمايش دادم دكتر گفت كم خوني دارم اگه ميشه شمام راهنمايي كنيد ممنون من قسمتهايي كه نرمال نيستن رو مينويسم اگه ممكنه شما بگين چين؟
    تو قسمت Heamatology ،Hb:12.5_ Hct37.9و تو قسمت urin analysis، WBC:18-20 , Bacteria:few

    دوست گرامی شما کم خون نیستید
    آیا ازمایش ذخیره اهن هم انجام شده؟
     
    تشکر شده توسط : 1 کاربر
  8. سلام فقط آزمايش خون ادرار بود كه انجام دادم پس مشكل چيه؟
     
    تشکر شده توسط : 1 کاربر
  9. بل سلام ببخشید که اینجا سوالمو مطرح می کنم.اگر پدرو مادری گروه خونی A باشن.امکان داره که فرزندشان گروه خونی O باشد؟
     
    تشکر شده توسط : 1 کاربر
  10. mesal نوشته است: بل سلام ببخشید که اینجا سوالمو مطرح می کنم.اگر پدرو مادری گروه خونی A باشن.امکان داره که فرزندشان گروه خونی O باشد؟

    با سلام طبق قانون ژنتیک:اگر پدر و مادر هر دو دارای ژنوتیپ(گروه خونی)AOباشند یک چهارم امکان دارد بچه بوجود امده دارای گروه خونی OOباشد. ولی اگر یکی از طرفین گروه خونی AO ودیگری AA باشد امکان بوجود امدن بچه ای با (گروه خونی O)صفر هست.
     
    تشکر شده توسط : 2 کاربر
  11. سلام من دیروز ازمایش بارداری دادم با این جواب:beta hcg:131    method:CLIA   negative>1o     suspecious:10-25    pregnancy>25    اخرین سیکل ماهیانه 91.4.6 ایا باردارم؟ ازمایشگاه گفت احتمال بارداری خارج رحمی وجود داره .رفتم سونو واژینال گفت همه جیز نرمال  حاملگی مشهود نیست.نمی دونم جی میشه؟
    من 2 روزه که لکه بینی دارم و درد و احساس ثریودی دارم.
     
    تشکر شده توسط : 1 کاربر
  12. farnaz575757 نوشته است: سلام من دیروز ازمایش بارداری دادم با این جواب:beta hcg:131    method:CLIA   negative>1o     suspecious:10-25    pregnancy>25    اخرین سیکل ماهیانه 91.4.6 ایا باردارم؟ ازمایشگاه گفت احتمال بارداری خارج رحمی وجود داره .رفتم سونو واژینال گفت همه جیز نرمال  حاملگی مشهود نیست.نمی دونم جی میشه؟
    من 2 روزه که لکه بینی دارم و درد و احساس ثریودی دارم.

    باسلام.
    طبق جواب ازمایشتون , بارداری مثبت هست. البته من نمیدونم ازمایشگاه باچه معیاری تشخیص بارداری خارج رحمی رو براشما گذاشته!
    درسونوگرافی واژینال درهفته 5و6حاملگی ,ساک حاملگی مشخص هست  یعنی زمانی که تیتر بتا به حدود 1500تا2000 رسیده باشه.
    و در سونو شکمی درهفته 6و7  . یعنی زمانی که تیتر به حدود 6000رسیده باشه.

    البته پیشنهاد میکنم فعلا دیگه سونو واژینال انجام ندید تا تکلیف بارداری مشخص بشه.و ضمنا دو سه ففته دیگه سونو شکمی بدید.
     
    el_zy, سه‌شنبه 17 مرداد 1391 - 00:53
    تشکر شده توسط : 5 کاربر
  13. sonaz نوشته است: سلام من 26 سالمه يه مدتيه كف پاهام و كف دستام خيلي گرم ميشه رفتم دكتر آزمايش نوشت،چند روز پيش ازمايش دادم دكتر گفت كم خوني دارم اگه ميشه شمام راهنمايي كنيد ممنون من قسمتهايي كه نرمال نيستن رو مينويسم اگه ممكنه شما بگين چين؟
    تو قسمت Heamatology ،Hb:12.5_ Hct37.9و تو قسمت urin analysis، WBC:18-20 , Bacteria:few


    باسلام.
    دوست عزیز ازمایشهای هموگلوبین وهماتوکریت که مربوط به کم خونی هست طبیعی هست.ولی در ازمایش ادرارتون کمی عفونت نشون داده میشه. ایا شما علامتهای عفونتهای ادراری مثل سوزش ادرار تکرر ادرار عدم تخلیه کامل بعد از ادرار کردن و .. رو ندارید؟ و ایا توی ازمایشهاتون ازمایش u/c  رو هم دادید؟
    ضمنا (در ارتباط با اون مشکلتون) ازمایش های چربی و تیرویید رو هم دادید یا خیر؟
     
    el_zy, سه‌شنبه 17 مرداد 1391 - 01:01
    تشکر شده توسط : 2 کاربر
  14. سلام
    من یک سوال داشتم!!!!!!!!!!!
    ممکنه برای هربار ازمایش beta-hcg جوابی متفاوت دریافت کرد؟؟؟(در واقع جواب منفی باشه ولی با اعداد متفاوت )
    اخه جواب ازمایش من معمولا 0.1 بود دفعه ی اخر شد 0.3
    ممکنه از ازمایشگاه جوابی متفاوت دریافت کرد؟؟؟
     
    تشکر شده توسط : 1 کاربر
  15. paria160 نوشته است: سلام
    من یک سوال داشتم!!!!!!!!!!!
    ممکنه برای هربار ازمایش beta-hcg جوابی متفاوت دریافت کرد؟؟؟(در واقع جواب منفی باشه ولی با اعداد متفاوت )
    اخه جواب ازمایش من معمولا 0.1 بود دفعه ی اخر شد 0.3
    ممکنه از ازمایشگاه جوابی متفاوت دریافت کرد؟؟؟


    سلام

    بله این امکان هست.
    ضمن اینکه نوسانات هورمون HCG وجود داره، خطای نسبی دستگاه های مربوطه (هر چند که مقدارش کمه) رو هم به این قضیه اضافه کنین.
     
    تشکر شده توسط : 3 کاربر
تمام زمانها بر حسب GMT + 4.5 Hours می‌باشند
صفحه 1 از 11
رفتن به صفحه : 1 ...   


پرش به:  

شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید

Powered by phpBB ©



Forums ©

.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :.
.:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::.
.::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::.

به تلگرام سایت بپیوندید


مدت زمان ایجاد صفحه : 0.25 ثانیه (111)