.مهمان گرامی به اين سايت خوش آمديد. جهت استفاده از تمامی امکانات سایت باید عضو شوید. جهت عضویت اینجا را کلیک کنید


دکتر رهام صادقی
براي تبليغ در سايت اينجا کليک کنيد
+
  برای ورود کلیک کنیدبرای ثبت نام کلیک کنید

تبليغات

-
پرسشهای متداول
پرسشهای متداول
علامت یاب
علامت یاب
راهنمای سایت
راهنمای سایت
جستجو
جستجو
لیست اعضا
لیست اعضا
مدیران سایت
مدیران سایت
درجات
درجات
مشخصات فردی
مشخصات فردی
برترين ارسال کنندگان
برترين ارسال کنندگان
پرتشکرترین کاربران
پرتشکرترین کاربران
ورود
ورود
پیامهای خصوصی
پیامهای خصوصی

تبليغات



فهرست انجمنهاي گفتگو » طرح موقت سوالات غیر جنسی

newارسال جديدnewارسال پاسخprinter چاپ
129 پاسخ • 22199 بازديد •  رفتن به صفحه : 1   
راهنمای تفسیر آزمایش خون و آزمایش ادرار
 
نویسنده پیام
تاریخ: شنبه 13 خرداد 1391 - 00:12    عنوان: icon_mocker راهنمای تفسیر آزمایش خون و آزمایش ادرار آدرس (لينک) شرح موضوع شرح موضوع
سلام،
اگر آزمایش خون یا آزمایش ادراری دارید که می خواهید تفسیر آن را بدانید، لطفا به نکات زیر توجه کنید:
1 - ابتدا تاپیکهای مشابه را مطالعه کنید، مثلا این تاپیک : تفسیر آزمایش خون و ادرار ، اگر مورد مشابهی پیدا نکردید به مرحله بعد بروید.

2 - علت مراجعه به پزشکی که این آزمایشها را برایتان نوشته است را ذکر کنید، یعنی یک شرح حال مختصر از مشکلی که داشتید را بیان کنید.

3 - نتیجه آزمایش خون یا آزمایش ادرار را به طور کامل بنویسید.

4 - در نتیجه آزمایش علاوه بر نتیجه ای که برای شما به دست آمده یک محدوده طبیعی (نرمال) هم ذکر می شود، حتما این محدوده طبیعی را هم برای تفسیر بهتر ذکر کنید (چون کیتهای مورد استفاده در هر آزمایشگاه ممکن است محدوده های طبیعی متفاوتی داشته باشند).


امضاقبل از فعالیت در سایت راهنما و قوانین را بخوانید.
برای همیاری با سایت اینجا کلیک کنید

بازگشت به بالای صفحه

نقل قول
تشکر شده توسط : m1989, Clooney, Aysel_2, 136413581391, dinaoo, azitadelroba, setareeh, sara66ii


مدير تبليغات




ADS




تاریخ: شنبه 13 خرداد 1391 - 00:12    عنوان: تبلیغات سایت متناسب با نیازهای شما آدرس (لينک) تبليغات تبليغات

کلیک کنید!

بازگشت به بالای صفحه

hamid1350

کاربر جدید
کاربر جدید




تاریخ: شنبه 27 خرداد 1391 - 10:03    عنوان:   آدرس (لينک) پست # 1 پست # 1
سلام
پدرم 76 سال داره و پاهاش از زانو به پایین ورم کرده(بدون درد) آزمایش خون و ادرار هم رفته و دکتر گفته مشکل خاصی نداره فقط نمک نخوره-آب و مایعات زیاد بخوره البته در آزمایش ادرار جلوی blood عبارت trace نوشته شده .   تشخیص شما چیه؟ ممنون میشم راهنمائیم کنین.

بازگشت به بالای صفحه

نقل قول
تشکر شده توسط : 136413581391, dinaoo, sara66ii
flower1994

کاربر جدید
کاربر جدید




تاریخ: یکشنبه 18 تیر 1391 - 13:45    عنوان:   آدرس (لينک) پست # 2 پست # 2
با سلام. من زن 18 ساله هستم . ببخشید من ابتدا  از مهر پارسال مشکل اختلال قاعدگی داشتم یعنی بجای 7 روز 3 روز پریود میشدم  مشکل تاری دید و سرگیجه هم از همان موقع داشتم.به دکتر مراجعه کردم آزمایشم پرولاکتین 36 و fsh 14.2 بود سونوگرافی هم احتمال pcod داد آزمایش دومم هم  پرولاکتین 20.2 و fsh17.4 بود البته هر دو روز سوم پریود . اما تشخیص دکتر یائسگی زود رس بود و قرص مدرکس پروژسترن دادند . به دکتر دیگری مراجعه کردم تشخیص ایشون مصرف  قرص ld بود و گفتند یائسگی وجود ندارد 18 روز پس از پریودم هم آزمایشم پرولاکتین 37.2 و fsh 7.7 وestrodiol  هم 84.4 بود سونوگرافی مجدد نیز وجود فولیکول های ریز متعدد رو نشان داد  یک ماه پس از خوردن LD در آن وقفه پریود شدم اما خون ریزی خیلی کم شده بود به طوری ک در روز سوم کاملا بند آمد بدون هیچ لکه ای میزان خون نیز خیلی کم بود به دکتر غدد مراجعه کردم  ایشون قرص اتیسترون رو تجویز و مصرف ال دی رو قطع کردند سرگیجه و سر دردم هنوز نیز ادامه دارد (البته پیش از این مشکلات عفونت شدید ادراری داشتم ک یک هفته با خوردن قرص  خوب شد  اما 2/3 ماه بعد دچار تکرر ادرار شدم  دوباره عفونت باز گشته بود بنابراین با خوردن قرص دوباره بهتر شدم اما کمی تکرر ادرار هنوز دارم) البته بعضی از مواقع احساس می کنم تب دارم  همراه با تکرر ادرار و حساسیت و سوزش به هنگام ادرار ک ایجاد می شود و روز بعد از بین می رود . به هنگام نزدیکی نیز پس از ارضا شدن زیر شکمم درد می گیرد . واقعا کلافه شده ام چون نظرات متفاوتی در این باره به من داده ام خواهشمندم با توجه به مطالبی ک نوشته ام اگر امکانش وجود دارد مشخص کنید دقیقا الان من چه مشکلی دارم چه بیماری دارم آیا قرصی ک استفاده می کنم با توجه به مشکلم درست است (مقداری هم اضافه وزن دارم یعنی پس از 4 ماه وزنم از 64 به 73 تغییر کرد ک تا قبل از آن چنین تغییر ی نداشته ام اطراف سینه و پایین نافم نیز تعدای مو های ضخیم و تیره دارم اکنون کمی کم اشتها شده ام و غذا ها برایم بی مزه شده اند ) قبلا از راهنماییتان کمال تشکر را دارم.
محدوده آزمایش اولم پرولاکتین  1.8_21.4  
fsh 3_12
محدوده ی آزمایش دومم پرولاکتین 3.5_12.5
fsh 2.4_12.6
محدوده آزمایش سومم پرولاکتین 5.5_ 26.0
fsh 1.1 _7.2  و estradiol 4_94

بازگشت به بالای صفحه

نقل قول
adventure

کاربر جدید
کاربر جدید




تاریخ: یکشنبه 1 مرداد 1391 - 21:21    عنوان:   آدرس (لينک) پست # 3 پست # 3
سلام در تاپیک های آزمایش هورمون نمی شد پست گذاشت اینجا میذارم امیدوارم ج بدید من بعد 8 ماه 15 روز پریود شدم و بعد از چند روز از اتمام پریود آزمایش دادم که به این شرحه :
LH:11.4                  men:1.7-8.6
women:
follicular:2.4-12.6
Ovulation:14-96
Luteal:1.0-11.4
FSH:4.4               men:1.5-12.4  
women:
Folli.:3.5-12.5
Ovu.:4.7-21.5
Luteal:1.7-7.7
testosterone:0.7                    0-0.8
                      
DHEA-s:208.4              98.8-340
          
0.57-2.63      androstenedione:2.3

بازگشت به بالای صفحه

نقل قول
تشکر شده توسط : sara66ii
arezou975

کاربر جدید
کاربر جدید




تاریخ: شنبه 14 مرداد 1391 - 09:45    عنوان:   آدرس (لينک) پست # 4 پست # 4
سلام
من خانمی 27 ساله هستم 5 ساله ازدواج کردم حدود 1/5 ساله که میدونم وضعیت هورمونها نرمال نیست و قبلا گفتن که تنبلیه تخمدان دارم،اما نتایج استرادیول این دفعه با همیشه خیلی فرق داشت. جدیدا (2 ماه پیش) آزمایش دادم (بیمارستان میلاد) که نتایجش به شرح زیر هست:
روز 3 پریود
FSH : 16
LH :18
prolactin :24
testostorone :0.7
Estradiol : 10
قبلا استرادیول 69.8 بود
لطفا تقسیر این نتایج رو به من بگید ممنون

بازگشت به بالای صفحه

نقل قول


مدير تبليغات




ADS




تاریخ: شنبه 14 مرداد 1391 - 09:45    عنوان: تبلیغات سایت متناسب با نیازهای شما آدرس (لينک) تبليغات تبليغات

بازگشت به بالای صفحه

sonaz

کاربر جدید
کاربر جدید




تاریخ: یکشنبه 15 مرداد 1391 - 11:17    عنوان:   آدرس (لينک) پست # 5 پست # 5
سلام من 26 سالمه يه مدتيه كف پاهام و كف دستام خيلي گرم ميشه رفتم دكتر آزمايش نوشت،چند روز پيش ازمايش دادم دكتر گفت كم خوني دارم اگه ميشه شمام راهنمايي كنيد ممنون من قسمتهايي كه نرمال نيستن رو مينويسم اگه ممكنه شما بگين چين؟
تو قسمت Heamatology ،Hb:12.5_ Hct37.9و تو قسمت urin analysis، WBC:18-20 , Bacteria:few

بازگشت به بالای صفحه

نقل قول
تشکر شده توسط : sara66ii
elham90m
اخطارها : 1 بار

کاربر ارشد
کاربر ارشد




تاریخ: یکشنبه 15 مرداد 1391 - 22:06    عنوان:   آدرس (لينک) پست # 6 پست # 6
sonaz نوشته است: سلام من 26 سالمه يه مدتيه كف پاهام و كف دستام خيلي گرم ميشه رفتم دكتر آزمايش نوشت،چند روز پيش ازمايش دادم دكتر گفت كم خوني دارم اگه ميشه شمام راهنمايي كنيد ممنون من قسمتهايي كه نرمال نيستن رو مينويسم اگه ممكنه شما بگين چين؟
تو قسمت Heamatology ،Hb:12.5_ Hct37.9و تو قسمت urin analysis، WBC:18-20 , Bacteria:few

دوست گرامی شما کم خون نیستید
آیا ازمایش ذخیره اهن هم انجام شده؟

بازگشت به بالای صفحه

نقل قول
تشکر شده توسط : sara66ii
sonaz

کاربر جدید
کاربر جدید




تاریخ: دوشنبه 16 مرداد 1391 - 12:50    عنوان:   آدرس (لينک) پست # 7 پست # 7
سلام فقط آزمايش خون ادرار بود كه انجام دادم پس مشكل چيه؟

بازگشت به بالای صفحه

نقل قول
تشکر شده توسط : sara66ii
mesal

کاربر فعال
کاربر فعال




تاریخ: دوشنبه 16 مرداد 1391 - 21:56    عنوان:   آدرس (لينک) پست # 8 پست # 8
بل سلام ببخشید که اینجا سوالمو مطرح می کنم.اگر پدرو مادری گروه خونی A باشن.امکان داره که فرزندشان گروه خونی O باشد؟

بازگشت به بالای صفحه

نقل قول
تشکر شده توسط : sara66ii


مدير تبليغات




ADS




تاریخ: دوشنبه 16 مرداد 1391 - 21:56    عنوان: تبلیغات سایت متناسب با نیازهای شما آدرس (لينک) تبليغات تبليغات

بازگشت به بالای صفحه

setia

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز




تاریخ: دوشنبه 16 مرداد 1391 - 22:42    عنوان:  گروه خونی آدرس (لينک) پست # 9 پست # 9
mesal نوشته است: بل سلام ببخشید که اینجا سوالمو مطرح می کنم.اگر پدرو مادری گروه خونی A باشن.امکان داره که فرزندشان گروه خونی O باشد؟

با سلام طبق قانون ژنتیک:اگر پدر و مادر هر دو دارای ژنوتیپ(گروه خونی)AOباشند یک چهارم امکان دارد بچه بوجود امده دارای گروه خونی OOباشد. ولی اگر یکی از طرفین گروه خونی AO ودیگری AA باشد امکان بوجود امدن بچه ای با (گروه خونی O)صفر هست.

بازگشت به بالای صفحه

نقل قول
تشکر شده توسط : zohret, sara66ii
farnaz575757

کاربر جدید
کاربر جدید
همياري با سايت 1 بار



تاریخ: دوشنبه 16 مرداد 1391 - 22:53    عنوان: icon_sad Re: راهنمای تفسیر آزمایش خون و آزمایش ادرار آدرس (لينک) پست # 10 پست # 10
سلام من دیروز ازمایش بارداری دادم با این جواب:beta hcg:131    method:CLIA   negative>1o     suspecious:10-25    pregnancy>25    اخرین سیکل ماهیانه 91.4.6 ایا باردارم؟ ازمایشگاه گفت احتمال بارداری خارج رحمی وجود داره .رفتم سونو واژینال گفت همه جیز نرمال  حاملگی مشهود نیست.نمی دونم جی میشه؟
من 2 روزه که لکه بینی دارم و درد و احساس ثریودی دارم.

بازگشت به بالای صفحه

نقل قول
تشکر شده توسط : sara66ii
el_zy
اخطارها : 2 باراخطارها : 2 بار

کاربر فعال
کاربر فعال




تاریخ: سه‌شنبه 17 مرداد 1391 - 00:53    عنوان: icon_sad Re: راهنمای تفسیر آزمایش خون و آزمایش ادرار آدرس (لينک) پست # 11 پست # 11
farnaz575757 نوشته است: سلام من دیروز ازمایش بارداری دادم با این جواب:beta hcg:131    method:CLIA   negative>1o     suspecious:10-25    pregnancy>25    اخرین سیکل ماهیانه 91.4.6 ایا باردارم؟ ازمایشگاه گفت احتمال بارداری خارج رحمی وجود داره .رفتم سونو واژینال گفت همه جیز نرمال  حاملگی مشهود نیست.نمی دونم جی میشه؟
من 2 روزه که لکه بینی دارم و درد و احساس ثریودی دارم.

باسلام.
طبق جواب ازمایشتون , بارداری مثبت هست. البته من نمیدونم ازمایشگاه باچه معیاری تشخیص بارداری خارج رحمی رو براشما گذاشته!
درسونوگرافی واژینال درهفته 5و6حاملگی ,ساک حاملگی مشخص هست  یعنی زمانی که تیتر بتا به حدود 1500تا2000 رسیده باشه.
و در سونو شکمی درهفته 6و7  . یعنی زمانی که تیتر به حدود 6000رسیده باشه.

البته پیشنهاد میکنم فعلا دیگه سونو واژینال انجام ندید تا تکلیف بارداری مشخص بشه.و ضمنا دو سه ففته دیگه سونو شکمی بدید.

بازگشت به بالای صفحه

نقل قول
تشکر شده توسط : farnaz575757, elham90m, azitadelroba, najmekhanoom, sara66ii
el_zy
اخطارها : 2 باراخطارها : 2 بار

کاربر فعال
کاربر فعال




تاریخ: سه‌شنبه 17 مرداد 1391 - 01:01    عنوان:   آدرس (لينک) پست # 12 پست # 12
sonaz نوشته است: سلام من 26 سالمه يه مدتيه كف پاهام و كف دستام خيلي گرم ميشه رفتم دكتر آزمايش نوشت،چند روز پيش ازمايش دادم دكتر گفت كم خوني دارم اگه ميشه شمام راهنمايي كنيد ممنون من قسمتهايي كه نرمال نيستن رو مينويسم اگه ممكنه شما بگين چين؟
تو قسمت Heamatology ،Hb:12.5_ Hct37.9و تو قسمت urin analysis، WBC:18-20 , Bacteria:few


باسلام.
دوست عزیز ازمایشهای هموگلوبین وهماتوکریت که مربوط به کم خونی هست طبیعی هست.ولی در ازمایش ادرارتون کمی عفونت نشون داده میشه. ایا شما علامتهای عفونتهای ادراری مثل سوزش ادرار تکرر ادرار عدم تخلیه کامل بعد از ادرار کردن و .. رو ندارید؟ و ایا توی ازمایشهاتون ازمایش u/c  رو هم دادید؟
ضمنا (در ارتباط با اون مشکلتون) ازمایش های چربی و تیرویید رو هم دادید یا خیر؟

بازگشت به بالای صفحه

نقل قول
تشکر شده توسط : elham90m, sara66ii


مدير تبليغات




ADS




تاریخ: سه‌شنبه 17 مرداد 1391 - 01:01    عنوان: تبلیغات سایت متناسب با نیازهای شما آدرس (لينک) تبليغات تبليغات

بازگشت به بالای صفحه

paria160

کاربر جدید
کاربر جدید




تاریخ: یکشنبه 22 مرداد 1391 - 13:20    عنوان:   آدرس (لينک) پست # 13 پست # 13
سلام
من یک سوال داشتم!!!!!!!!!!!
ممکنه برای هربار ازمایش beta-hcg جوابی متفاوت دریافت کرد؟؟؟(در واقع جواب منفی باشه ولی با اعداد متفاوت )
اخه جواب ازمایش من معمولا 0.1 بود دفعه ی اخر شد 0.3
ممکنه از ازمایشگاه جوابی متفاوت دریافت کرد؟؟؟

بازگشت به بالای صفحه

نقل قول
تشکر شده توسط : sara66ii
m1989

کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای




تاریخ: یکشنبه 22 مرداد 1391 - 13:27    عنوان:   آدرس (لينک) پست # 14 پست # 14
paria160 نوشته است: سلام
من یک سوال داشتم!!!!!!!!!!!
ممکنه برای هربار ازمایش beta-hcg جوابی متفاوت دریافت کرد؟؟؟(در واقع جواب منفی باشه ولی با اعداد متفاوت )
اخه جواب ازمایش من معمولا 0.1 بود دفعه ی اخر شد 0.3
ممکنه از ازمایشگاه جوابی متفاوت دریافت کرد؟؟؟


سلام

بله این امکان هست.
ضمن اینکه نوسانات هورمون HCG وجود داره، خطای نسبی دستگاه های مربوطه (هر چند که مقدارش کمه) رو هم به این قضیه اضافه کنین.


امضااز پاسخ به سوالات پزشکی در پیام خصوصی معذورم.
سوال‌تون رو یک‌بار و در تاپیک مرتبط مطرح کنید و منتظر پاسخ بمونید.

بازگشت به بالای صفحه

نقل قول
تشکر شده توسط : zohret, setareeh, sara66ii
نمایش پستها:   
newارسال جديدnewارسال پاسخprinter چاپ
تمام زمانها بر حسب GMT + 4.5 Hours می‌باشند
رفتن به صفحه : 1   
صفحه 1 از 9

توجه: آخرين پست در اين صفحه 838 روز قبل (22 مرداد 1391) ارسال شده است.


آخرين مطالب مرتبط در اين انجمن
 مباحث   پاسخها   نویسنده   مشاهده شده   آخرین پست 
پست جدید وجود ندارد تشخیص ویروس hiv-2 با آزمایش الایزا 1 ronin48 179 پنج‌شنبه 13 شهریور 1393 - 08:31
ZAHRAAAA مشاهده آخرین پست
این موضوع قفل شده است و شما نمی توانید آن را ویرایش کرده و یا به آن پاسخ دهید. تالاسمی مینور- آزمایش خون 5 sunny88 425 یکشنبه 2 شهریور 1393 - 02:09
m1989 مشاهده آخرین پست
پست جدید وجود ندارد آزمایش DNA برای رابطه پدر و فرزندی 1 Bo2to 196 دوشنبه 26 خرداد 1393 - 01:15
m1989 مشاهده آخرین پست
پست جدید وجود ندارد نخوردن قرص فروس سولفات و ارتباط آن در جواب آزمایش خون ازدواج 3 onlyown 246 شنبه 10 خرداد 1393 - 22:42
m1989 مشاهده آخرین پست
پست جدید وجود ندارد آزمایش ادرار بعد سوزش ادرار 0 mehrdad222 222 جمعه 2 فروردین 1392 - 00:35
mehrdad222 مشاهده آخرین پست
 


 

پرش به:  
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید

Powered by phpBB ©



تبليغات
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :.
.:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::.
.::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت، طبق قوانین حق تکثیر متعلق به دکتر رهام صادقی مي باشد :::.
.::: سایت دکتر رهام صادقی افتخار دارد در سایت معرفی وبسایتهای سلامت (سالم دات آی آر) - متعلق به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی - ثبت شده است:::.

مدت زمان ایجاد صفحه : 0.87 ثانیه (97)