paradise_2 نوشته است: سلام آقاي دكتر.چند وقتيه در مورد پرده بكارتم حساس شدم.تو اينه كه نگاه ميكنم يه سوراخ منظم وسطشه و دورش پوشيده شده.ولي وقتي فشار ميارم از قسمت بالا بهم وصل نيست.تاحالا نه چيزي داخلش شده نه خوني ديدم.فقط اينكه نامزدم زبونشو كمي كرده توش كه اونموقع هم خوني نديدم ولي بعدش سوزش داشتم.آيا پردم اسيب ديده؟پرده با زبون آسيب ميبينه؟مرسي
دوست عزیز شما خودتون نمیتونید بکارت رو مشاهده کنید.تنها پزشک میتونه این کار رو انجام بده.فکر نمیکنم زبون اینقدر سفت و محکم باشه که بتونه وارد واژن شه به طوری که بکارت رو از بین ببره.اون سوزش میتونه به خاطر خراش سطحی باشه نه پارگی.

پست # 60 

.چندی پیش بدلیل عارضه وازینوسموس (به تشخیص پزشک)نزدیکی دردناک وسختی با همسرم داشتم که احساس میکنم دهانه وازنم ترک خورده یا فاصله بین دهانه ومقعد کمتر شده به پزشکی مراجعه کردم فرمودن که ترک خورده وزل لوبریکانت دادن ودیگه چیزی نگفتن ولی من کاملا احساس میکنم که فاصله مربوطه کمتر از قبل شده و از همه مهمتر که بعد از هر بار نزدیکی هر چند به میل خودم هم صورت میگیرد ولذت هم میبرم ولی باز هم دهانه وازنم دچار درد وسوزش میشود درست مثل اینکه هر بار دچار ترک وپارگی میشوم البته از نظر عفونت درمان شده ام وهیچ مشکلی ندارم چه کاری میتونم در این مورد انجام بدم خیلی نگرانم کرده (معمولا فاصله بین دهانه وازن ومقعد چقدر است وتا چه حدی نرمال میباشد؟ واگر پارگی صورت گرفته باشد پزشک میتواند تشخیص دهد؟ ویا قابل ترمیم میباشد؟؟؟؟؟؟ به نظر شما چکار کنم؟؟