سلام . من مشکل خودمو تو آخرین پستی که توی این بخش ارسال کردم مطرح کردمو آقای sami28 عزیز به من جواب دادن . سه روز پیش به دکترم مراجعه کردم و ایشون گفتن که محل عمل کاملا خوب شده و دیگه هیچ مشکلی نیست و فقط از ویتامین و زینک استفاده کن . من هم فعلا از Zinc plus و Pharmaton استفاده می کنم . در حال حاضر مشکل من ، برگشت به زندگی عادیه . با توجه به اینکه من هنوز از نشستن و حتی خوابیدن به پشت ترس دارم و با توجه به اینکه دانشجوی کامپیوتر هستمو روزانه به طور متوسط 12 ساعت یا حتی بیشتر با کامپیوتر چه تو خونه و چه دانشگاه سر کار دارم و همینطور موقع نشستن سر کلاس نمیدونم چه چیزایی رو باید رعایت کنم یا چه چیزایی رو باید فراهم کنم تا دوباره مشکلی پیش نیاد . منظورم نوع صندلی ، ساعات مجاز به نشستن و ... است . همینطور مشکل خوابیدن به پشت !! مشکل دیگه هم اینه که دکترم به من گفت فعلا تا دو هفته ی دیگه محل عمل و اطرافش رو shave نکن . این خطرناک نیست ؟؟ آیا استفاده از تیغ خطرناکه ؟ ممنون میشم راهنماییم کنید .

پست # 15 
، بله عمل سینوس پایلونیدال بوده ، فقط مشکل من درد نیست چون نه قبل از عمل و نه بعد از عمل دردی نداشتم . یعنی قبل از عمل فقط کمی ترشح داشت و بعد عمل هم باز یکم دیر خوب شد و باز کمی ترشح صورتی داشت .
الانم که دقیقا 41 روزه از عمل میگذره نه نشستم و نه به پشت خوابیدم و هر روز دوش گرفتمو موضع عمل رو شستشو دادم
. الان هم که کمی میشینم دردی ندارم. ترس اصلی من اینه که نکنه با نشستن یا انجام اموری که به نحوی به موضع عمل فشار میاره ( هرچند دکتم منعی نکرده که نشینم و به پشت نخوابم ) و همچنین shave نکردن تا دو هفته دیگه (به دستور پزشک) باعث عود مجدد این بیماری بشم ...

فقط موقعی که کمی( حدود 10 دقیقه ) میشینم ، موقع بلند شدن خیلییییییی کم احساس یه دردی در حدود 4 تا 5 ثانیه دارم. هفته ی دیگه این موقع هم کلاسای دانشگاه شروع میشه و حداقل 7 ساعت در روز مجبورم سر کلاس بشینم. با این تفاسیر آیا میتونم برم سر کلاس؟؟؟ چیکار کنم حالا؟؟؟
اینم جواب بدین که آیا اینکه هر روز یه جایی از زخم عمل یکم دچار سوزش میشه طبیعیه؟؟