شما در بخش انجمنهای گفتگو سایت دکتر رهام صادقی هستید، برای آشنایی با امکانات متنوع دیگر سایت اینجا کلیک کنید


به اينستاگرام سايت بپيونديد

رفتن به صفحه :    ... 9   

راهنمای تفسیر آزمایش خون و آزمایش ادرار

  1. 23 سال دارم مرد هستم
    سلام من به تازگی ازمایش خون دادم ، غلظت خونم بالا است... اما مشکل اصلی من بخش ferritin خونم هست که در ازمایش 334.6 بود من دانشجو هستم و 3 سالی میشه مداوم قلیان میکشیدم، حداقل 3 بار در روز مشروب هم ماهی 2و3 بار مصرف میکردم 3 ماهی هم الکل و روزانه بیش از  5.6 تا تخم مرغ میخوردیم و تنها غذامون تخم مرغ بودو میخواستم ببینم بالا بودن ferritin من به چه علتی است و برای پایین آوردن آن باید چیکار کنم؟ همچنین من 10 ماه پیش رابطه جنسی محافظت نشدم داشتم آیا با این آزمایش خون کاملی که دادم میشه فهمید بیماری ایدز رو گرفتم با نه؟
    البته ازمایش ادرار هم دادم
     
    تشکر شده توسط : 1 کاربر
  2. سلام .من دچار زخم رحم شدم كه تست پاپ اسمير و آزمايش خون رو دكتر برام تجويز كردجواب پاپ اسمير كه هفته آينده مياد ولي جواب آزمايش رو گرفتم و خيلي نگرانمميشه لطفا بگيد با توجه به موارد زير من چه مشكلي دارمالبته من مبتلا به تالاسمي مينور هم هستم و تا شب آزمايش به دليل رفلاكس آنتي اسيد و آمپرازول مصرف ميكردم در حدود يكماه.
    Anti t.p.o 14.32                           0-3
    T uptake ecl 1.01                .8-1.3
    Tsh ecl 1.2                       .27--4.2
    Prolacatin ecl 27                      4.79-23.3
    T3 ecl 1.33                        .8-2.0
    T4ecl 10.6                         4.6-12
    Wbc 6.2                           4-10
    Rbc  5.93                   3.9-5.8
    Hb 10.4                       12-16
    Hct 36.2                    36-46
    Mcv 61                    80-100
    Mch  17.5                    27-32
    Mchc 28.7                 31-36
    Rdw-cv 17.9             11.5-15


    ======
    ویرایش شده توسط ناظر انجمن
    علت ویرایش: انتقال به تاپیک مرتبط
    -----------------




     
  3. سلام
    حدود یک ماه پیش در یک ازمایش تصادفی متوجه قند +++ در ادرار و fbs 400 شدم .
    با مشاوره دکتر فوق تخصص قدد یک ماه قرص متفورمین 500 روزانه 3 عدد بد از غدا مصرف کردم که بد از یک ماه نتیجه ازمایشات به این شکله :
    fbs 130
    blood sugar (4pm) 136
    HbA1c 8.0
    Urine Creatinine (24h) 2070
    Urine Volume/24 hr 4600 ml
    Specific Gravity 1007
    ph 7.0
    الباقی موارد نرمال ..
    حالا سوال من اینه که این قرص عوارض جانبی نداره و استفاده از نمونه خارجی توصیه میشه یا نه .
    موارد جنسی بخصوص میزان اسپرم و ترشحات هم م شده مربوط به این مورده یا باید با دکتر دیگه ای بغیر از  فوق تخصص قدد مشاوره کنم ؟

    ممنون
     
  4. با سلام

    واسه پسر دو ساله ام  آزمایش خون انجام دادیم و میزان ذخیره آهن 15 درج شده میخواستم بدونم آیا دچار فقر آهن هست یا این میزان طبیعی است.

    بسیار متشکرم
     
  5. سلام
    ازمایش خون دادم و beta hcg titer 1000 miu/ml
    negative:<10>25
    borderline:10-25
    را نشان میده لطفا میشه بگید در هفته چندم هستم و این تیتر عادی هست. (بارداری اولم هست کمی نسبت به سلامت جنین ترس دارم)
                                                                          با تشکر
     
  6. چند وقت پیش دهنه کودکم برفک و آفت زده بود.یه سری آزمایش نوشتن.خالا جوابشو گرفتم اما وقته دکترش چند روز دیگه اس.چند تا موضوعش تو بحث ایمونو لوژی نگرانم کرده مثلا
    IGM برای سنش که 2 سال و 2 ماهه 55-210 هست اما ماله این 45
    IGA  برای سنش 19-220 هست که واسه کودکم 11 هست
    IGE  پایین تر از 60 هست که این 88 هستش
    فقط  IGg از 350-1000 هست که این 470 هست و بقیه مثل
    ch50 94%  هست که باید بالای 90 باشه

    c4 --- 10- 40 هست که شده 16.4
    c3---  90-180 هست که شده 98
    cpr -- زیر 10 باید باشه که شده .5
    wbc-- 6 ---1 6 هست که شده 7.3
    rbc-- 3.9---5.1 هست که شده 5.2
    hemogolobin-- 11. ---14.1 هست که شده14
    hematocrit-- 30 تا 38 % هست که شده 41.2
    mcv-- 72--84 هست که شده 78.9
    mch-- 25--29 هست که شده 26.8
    mchc 32--36 هست که شده 34

    platelet conut 200- 550  هست که 315 شده
    esr 1hr  هم باید زیر 20 باشه که شده 1

    الان من خیلی نگران اون iga  و  igm  و  ige  هستم/
    اینا نشونه صعف سیستم ایمنی هستن؟


    ======
    ویرایش شده توسط ناظر انجمن
    علت ویرایش: انتقال به تاپیک مرتبط
    -----------------
     
  7. با سلام به علت درد مفصلی ازمایش خون برای خانمم تجویض شده بشرح زیر استrbc 3.53
    hgb10.1
    hct31.7
    esr24
    درضمن مادرش هم رماتیسم مفصلی دارد خواهشا این ازمایش را تفسیر کنید؟خیلی نگرانم
     
  8. باسلام.مادرم 49 ساله هست و یکسالی هست که پریود نشده.البته دوسال پیش دچار بارداری ناخواسته که منجر به سقط جنین بود، شد و همونجا لوله هاشو بست.
    در حال حاضر دچار گرگرفتگی شدید میشه که این نتیجه آزمایشش هست:
    FBS....100 .
    ADULT 70-100

    TSH...0.2.
    normal adult 0.36-5.3 (tsh result can effected heparin.aspirin therapy follicular1-11)


    LH....31.2
    midcycle=10-80

    post menopausal=8.1-44


    FSH...21.1 mid cycle 8-20
    post menopausal=30-110

    PROLACTIN....114.
    female pre
    menopausal=31-413
    female post menopausal=118-555
    و همچنین دکتر آمپولی داد که پریودیشو بازکنه و گقت نتیجه شو بهش بگیم.
    حال نتیجه و تفسیر چیه؟؟چون تیروییدشم انگار مشکل داره تو آزمایش...
    باتشکر


    ======
    ویرایش شده توسط ناظر انجمن
    علت ویرایش: انتقال به تاپیک مرتبط
    -----------------
     
  9. با سلام و خسته نباشید.
    اگر در روز 27 از سیکل ماهیانه جواب آزمایش  Bhcg=13.33  باشد با توجه به اینکه طول دوره های من تقریبا 33 روزه است ، احتمال بارداری وجود دارد؟


    ======
    ویرایش شده توسط ناظر انجمن
    علت ویرایش: انتقال به تاپیک مرتبط
    -----------------

     
  10. با سلام. من خانمی 34 ساله هستم . 1 سال و 3 ماه قبل ازمایش دادم و S.G.P.T ام بالا بود. دکتر گفتند 1 سال دیگه تکرار کنم که الان S.G.P.T 44 و S.G.O.T 38 است. در حالی که 2 سال قبل S.G.P.T 10 و S.G.O.T 17 بوده. ممنون میشم بدونم مشکلم چبه؟ در ضمن من تا حدود 9 ماه پیش از فلوکسیتین و الپرازانول استفاده میکردم. با احترام

     
  11. mamakara

    اخطارها : 2 باراخطارها : 2 بار

    کاربر نيمه فعال


    کاربر نيمه فعال
    سلام خواهش میکنم جوابمو بدین
    rubella ab igg 152
    rubella ab igm75.1
    این یعنی من سرخجه دارم؟باید چکار کنم؟؟؟؟؟درمانش چیه؟ دکترم گف تا 3 ماه نباید باردار شی خودش میاد پایین؟ درسته؟
     
  12. سلام
    خسته نباشید

    من 24 سال دارم . متاهل هستم.  اواخر سال پیش آزمایش دادم و میزان آهن و mchc پایین بود .
    بعد از فروردین ماه قرص جلوگیری رو که بیش از یک سال مصرف کرده بودم کنار گذاشتم و شدیدا دچار بهم ریختگی پریود شدم تا مهر ماه 2 بار بیشتر پریود نشدم. آبان ماه دکتر برام آمپول پروژسترون نوشتند که پریود شدم و این ماه هم از یکم تا دهم ماه قرص پروژسترون مصرف کردم و الان یک هفته است که فقط لکه بینی داشتم و آزمایشی که دکتر نوشته بودند رو هفته پیش در شروع لکه بینی و بعد از گذشت یک هفته از اتمام قرص پروژسترون دادم.

    نتیجه آزمایش میزان mchc را پایین (L)  و میزان پرولاکتین را بالا (H) گزارش کرده .

           رنج نرمال                                        واحد                                   نتیجه
        
    MCHC                                29.9                                     U/L                                         33 - 38      L
                
    TSH                                  1.5                                   mIU/L                                            0.32 - 5.2

    prolactin                              507.0                               mIU/mL                              Men : 38 - 425    H
    Women : <13years : <212
    Women : postmenopausal : 32 - 392
    Adult : 25.4 - 604


    نسبت به کدام رنج سنجیده شده که بالا تشخیص داده شده؟

    دوتا از خواهران من هم پرولاکتین داشتن اما یکی از اونها با مصرف8 عدد داستینکس و هفته ای 2 عدد بعد از 3 سال هنوز مشکلی ندارند .
    آیا پرولاکتین من بالاست؟ یا در مرز بالا قرار دارد ؟
    هنگام آزمایش دقیقا 2 ساعت از بیداری می گذشت و ناشتا هم بودم .
     
  13. سلام.. در ازماش ادرار ep cell :20-25 طبیعی است ؟ اگر نه نشانه چیست؟
     
  14. سلام
    خسته نباشید
    من آزمایش تیروئید دادم به شرح زیر
    t3 uptake 30.5
    t4 74.15
    t3 1.89
    tsh 14.27
    روش آزمایش ELFA
    آیا تیروئید دارم یا نه؟
    اگه دارم از چه نوعی هست؟
     
  15. سلام دوستان
    مادر من 52 سالشه و ارتریت روماتویید داره
    دارو سولفاسالازین- پردنیزولون و متوتروکسات استفاده میکنه
    7 بهمن ماه برای چکاپ، زمایش خون داد. خدا رو شکر ESR , CRP خونش که همیشه بالای 60 بود خیلی کم شده بود و به 36 رسیده

    اما یه WBC خونش شده 14000 شده واردیبهشت که آزمایش خون داد 12500 بود و پارسال هم 11600 .این بالا رفتن WBC خطرناکه؟ بقیه فاکتورهای مربوط به CBC نرمال بود
    نگرانم
    میشه کمکم کنید
     
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours می‌باشند
صفحه 9 از 12
رفتن به صفحه :    ... 9   


پرش به:  

شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید

Powered by phpBB ©



Forums ©

.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :.
.:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::.
.::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::.






مدت زمان ایجاد صفحه : 0.30 ثانیه (99)