xبستن تبليغات
کاندوم فضایی
xبستن تبليغات
.مهمان گرامی به اين سايت خوش آمديد. جهت استفاده از تمامی امکانات سایت باید عضو شوید. جهت عضویت اینجا را کلیک کنید


دکتر رهام صادقی

+
  برای ورود کلیک کنیدبرای ثبت نام کلیک کنید

تبليغات

-
شما در بخش انجمنهای گفتگو سایت دکتر رهام صادقی هستید، برای آشنایی با امکانات متنوع دیگر سایت اینجا کلیک کنید


پرسشهای متداول
پرسشهای متداول
علامت یاب
علامت یاب
راهنمای سایت
راهنمای سایت
جستجو
جستجو
مدیران سایت
مدیران سایت
درجات
درجات
مشخصات فردی
مشخصات
فردی
برترين ارسال کنندگان
برترين
ارسال کنندگان
پرتشکرترین کاربران
پرتشکرترین
کاربران
پیامهای خصوصی
پیامهای خصوصی
ورود
ورود





newارسال جديدnewارسال پاسخprinter چاپ
4 پاسخ • 4143 بازديد •  
نازایی به دلیل درمان کیست تخمدان
 
نویسنده پیام

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز




تاریخ: یکشنبه 28 آذر 1389 - 13:22    عنوان:  نازایی به دلیل درمان کیست تخمدان آدرس (لينک) شرح موضوع شرح موضوع
باسلام من به علت داشتن کیستی به اندز تقریبا 4 میلی متر در تخمدان چپم دکتر برای من دو دوره مصرف قرص ال دی را تجویز کرد که تا 9 الی10 روز دیگه دوره دوم تموم میشه این سوال را داشتم که آیا مصرف قرص ضد حاملگی باعث نازایی می شود ؟آیا خود کیست باعث نازایی می شود چون در بعضی سایت ها دیدم که نوشته کیست تخمدان باعث نازایی ودر حسرت ماندن مادر شدن می شود؟ آیا بعد از اتمام دوره مصرف قرص وپریود شدن چه مدت طول میکشد تا حامله شوم؟ روزهایی که احتمال حاملگی زیاد است بهم بگویید متشکرم

امضابارالها تو خود دانی که کیستم وچیستم مرا لحظه ای  تنها مگذار

بازگشت به بالای صفحه

نقل قول

مدير تبليغات




ADS




تاریخ: یکشنبه 28 آذر 1389 - 13:22    عنوان: تبلیغات سایت متناسب با نیازهای شما آدرس (لينک) تبليغات تبليغات

بازگشت به بالای صفحه


کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای




تاریخ: یکشنبه 28 آذر 1389 - 14:00    عنوان:   آدرس (لينک) پست # 1 پست # 1
سلام
کی این حرف ها رو به شما زده دوست عزیز؟ اگه قرار بود مصرف قرص های ضد بارداری باعث نازایی بشه که اصلا تولید نمیشد و به منظور جلوگیری از بارداری ازش استفاده نمیشد. درصد بالایی از خانم ها از این روش استفاده میکنن و بعدشم بعد از قطعش باردار میشن. شما که فقط 2 دوره استفاده کردید.
کیست تخمدان در صورتی باعث نازایی میشه که با دارو درمان نشه و انقدر بزرگ شده باشه که با جراحی پزشک مجبور به قطع کامل تخمدان بشه که در اون صورت بازهم اگه فقط 1 تخمدان خارج بشه 50% احتمال بارداری کم میشه.
ذهنتون رو درگیر این مسائل نکنید و دستور پزشکتون رو ادامه بدید و مطمئن باشید مشکلتون مرتفع میشه.
با آرزوی سلامتی...


امضاساقه شکستن رسم طوفان است
تو نسیم باش و نوازش کن...

بازگشت به بالای صفحه

نقل قول
این پست توسط مدیریت سایت تایید شده است
تشکر شده توسط : ROHAM و 8 کاربر ديگر

کاربر جدید
کاربر جدید




تاریخ: سه‌شنبه 5 بهمن 1389 - 20:56    عنوان:   آدرس (لينک) پست # 2 پست # 2
با عرض سلام و خسته نباشید.
دختری هستم 26 ساله که اخیرا به پزشک مراجعه کرده و مشخص شد که در تخمدان راست خود کیست های متعددی دارم دکتر برای درمان به من قرص اسپیرونولاکتون و سیپترون داده. مادر و مادر بزرگ من سرطان سینه دارند می خواستم بدانم با توجه به اینکه این قرص ها هورومونی هستند و من سابقه بیماری سرطلان را در خوانواده خود دارم ممکنه است خودرن این قرص ها احتمال ابتلا به این بیماری را افزاریش دهد؟
با تشکر

بازگشت به بالای صفحه

نقل قول

کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای




تاریخ: چهار‌شنبه 6 بهمن 1389 - 14:39    عنوان:   آدرس (لينک) پست # 3 پست # 3
sara1922 نوشته است: با عرض سلام و خسته نباشید.
دختری هستم 26 ساله که اخیرا به پزشک مراجعه کرده و مشخص شد که در تخمدان راست خود کیست های متعددی دارم دکتر برای درمان به من قرص اسپیرونولاکتون و سیپترون داده. مادر و مادر بزرگ من سرطان سینه دارند می خواستم بدانم با توجه به اینکه این قرص ها هورومونی هستند و من سابقه بیماری سرطلان را در خوانواده خود دارم ممکنه است خودرن این قرص ها احتمال ابتلا به این بیماری را افزاریش دهد؟
با تشکر


سلام
بعیده که این قرص ها احتمال ابتلا به سرطان رو افزایش بدن اما چون شرایط شما یه مقدار خاصه بهتره قبل از مصرف حتما با پزشک مشورت کنید.
موفق باشید...


امضاساقه شکستن رسم طوفان است
تو نسیم باش و نوازش کن...

بازگشت به بالای صفحه

نقل قول
تشکر شده توسط : 1 کاربر
تاریخ: یکشنبه 8 اسفند 1389 - 21:26    عنوان:   آدرس (لينک) پست # 4 پست # 4
sara1922 نوشته است: با عرض سلام و خسته نباشید.
دختری هستم 26 ساله که اخیرا به پزشک مراجعه کرده و مشخص شد که در تخمدان راست خود کیست های متعددی دارم دکتر برای درمان به من قرص اسپیرونولاکتون و سیپترون داده. مادر و مادر بزرگ من سرطان سینه دارند می خواستم بدانم با توجه به اینکه این قرص ها هورومونی هستند و من سابقه بیماری سرطلان را در خوانواده خود دارم ممکنه است خودرن این قرص ها احتمال ابتلا به این بیماری را افزاریش دهد؟
با تشکر

سلام،
داروهای تجویز شده در شما، احتمال بروز بدخیمی (سرطان) را در شما بالاتر نمی برند؛ ولی با توجه به سابقه فامیلی که دارید (وجود سرطان پستان در فامیل درجه اول ) این حالت یک فاکتور خطر می باشد و شما باید برای غربالگری از نظر بدخیمی پستان زودتر شروع کنید. اگر مادر یا مادربزرگ شما قبل از 40 سالگی به این بیماری مبتلا شده اند شما می بایست 10 سال زودتر از سن فامیل هنگام تشخیص، برای غربالگری اقدام کنید. به طور کلی غربالگری در سایر زنان از 40 سالگی شروع می شود (سالیانه).


امضاقبل از فعالیت در سایت راهنما و قوانین را بخوانید.
برای همیاری با سایت اینجا کلیک کنید

بازگشت به بالای صفحه

نقل قول
تشکر شده توسط : 2 کاربر

مدير تبليغات




ADS




تاریخ: یکشنبه 8 اسفند 1389 - 21:26    عنوان: تبلیغات سایت متناسب با نیازهای شما آدرس (لينک) تبليغات تبليغات

بازگشت به بالای صفحه

نمایش پستها:   
newارسال جديدnewارسال پاسخprinter چاپ
تمام زمانها بر حسب GMT + 4.5 Hours می‌باشند
صفحه 1 از 1


 

پرش به:  
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید

Powered by phpBB ©
آشنای محبوب، ناگفته های جنسی ویژه بزرگسالان



.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :.
.:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::.
.::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::.
.::: سایت دکتر رهام صادقی افتخار دارد در سایت معرفی وبسایتهای سلامت (سالم دات آی آر) - متعلق به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی - ثبت شده است:::.


مدت زمان ایجاد صفحه : 0.16 ثانیه (48)
xبستن تبليغات