xبستن تبليغات
xبستن تبليغات
شما در بخش انجمنهای گفتگو سایت دکتر رهام صادقی هستید، برای آشنایی با امکانات متنوع دیگر سایت اینجا کلیک کنید


به اينستاگرام سايت بپيونديد



نیاز به تفسیر نتایج آزمایش هورمونی

  1. سلام
    سیزده روز پیش با شوهرم رابطه داشتم، چهارده ساعت بعد از رابطه یک قرص لوونورژسترل، بیست و شش ساعت بعد از رابطه یک یا دو قرص لوونورژسترل و هفتاد و دو ساعت بعد از رابطه هم یک قرص لوونورژسترل مصرف کردم،در کل سه یا چهار قرص لوونورژسترل750. روزانه نیز دو عدد قرص توپیرامات 100 مصرف میکنم(در بعضی سایتها نوشته شده که اثر قرص های ضد بارداری رو از بین میبره یا کم میکنه)
    تقریبا هفت روز بعد از رابطه پریود شدم، در صورتی که باید چهار پنج روز بعدتر پریود می شدم، و سه روز طول کشید.(مطمعن نیستم پریود بوده یا لکه بینی).
    امروز(سیزده یا چهارده روز بعد از رابطه) آزمایش احتمالا بتا دادم جواب منفی بود.
    جواب آزمایش:
    hormones by full automated 1
    test……………………………………………………BHCG
    result……………………………………………..Negative
    unit………………………………………………….mIU/ml
    refrence values……….Negative:<20>20
    با توجه به اینکه برای مقادیر کمتر از بیست جواب منفی میده، ممکن هست که جواب آزمایش اشتباه باشه؟
    (خوندم که باید مقدار عددی کمتر از 5 باشه تا مطمعن بود)
    جواب این آزمایش چند روز بعد از رابطه مطمعن هست؟
    با این حال امکان بارداری هست هنوز؟
     




  2. سلام من یه آزمایش هورمونی دادم که داخل این آزمایش هورمون های زنانه و مردانه و همینطور میزان پرولاکتین وdht رو هم اندازه گیری کردن جواب آزمایش به شکله زیره

    DHT 961  ref 250-990 pg/ml
    fsh 5.2 ref1.5-12.4 mlU/ml
    lh  6 ref1.7-8.6 mlU/ml
    prolactin 10.7  ref1.8-17 ng/ml
    estradiol  40.9  ref7.6-42.6 pg/ml
    progesterone  1.65  ref adult man 0.1-1.22ng/ml
    testosterone  5.57 ref 2-6.9ng/ml
    DHEA-SO4 1.34 ref0.03-5.88ug/ml
    androstendione  2.9  ref male  0.4-3.5ng/ml
    cortisol 8 am     8.48 ref 5-23micg/dl

    من واحد ها رو هم جلوی مقدار نرمال نوشتم که بر حسب چه واحدی این مقادیر بیان شده حالا عجیبیه داستان اینه که مقدار دو هورمون پروژسترون و تستسترون بالا هست البته تستسترون در رنج نزدیک به زیاده ولی پروژسترون مرز رو رد کرده و مقدارش زیادتر از حده معموله و همین طور استرادیول نزدیک به بالا هست مقدارش و مقدار پرولاکتین هم نرمال هست البته آزمایشه کورتیزول 8 صبح هم دادم که مقدار اون هم داخله رنجه نرماله و داستانی که هست اینه که با اینکه هورمون پروژسترون زیاد تر از حد معمول هست ولی به هیچ عنوان علائم بالینی مثه بزرگی سینه و... در بدن وجود نداره میخواستم ببینم که دلیل این قضیه چی میتونه باشه چون اصولا این دو هورمون نمیتونن همزمان بالا باشن
     
  3. لطف ميكنين تفسير كنين ممنون ميشم
    Fsh: 4.21  
    women: ovulation phase: 6.3-24.0
    Folicular phase(first half: 3.9-12
    Folicular phase(2nd half :
    2.9-9.0
    Luteal phase: 1.5-7.0
    menopausal : 17-95.0

    Lh: 5.89
    Women:
    Ovulation phase: 9.6-80.0
    Folicular phase(first half): 1.5-8.0
    Folicular phase(2nd half: 2.0-8.0
    Luteal phase: 0.2-6.5
    menopausal: 8.0-33.0
    men: 1.1-7.0
    prolactin: : 39.89 rang: 5.0-35
    testosteron: 0.41 women: 0.1-0.9
    7.02-9.0 : anti Mullerian Hormone: 7.72 30-34 yrs:
     
  4. سلام با عرض سلام و خسته نباشی
    من واسه اقدام به بارداری پیش متخصص رفتم و سونو واژینال انجام دادم وضعیت رحم نرمال بود و گفتن مشکلی نداری روز تخمک گذاری هم روز ۱۱ انجام میشه آزمایش های
    قبل بارداری رو که انجام دادم
    Prolactin:61
    Fsh:12.8
    Lh:10.8  
    ای آزمایشات روز سوم پریودیم انجام دادم و واسه پرولاکتین هم دوتا قرص کابرلبن خوردم حالا سوالی ک از شما دارم پرولاکتین روی هورمون ال اچ و اف سی اچ تاثیر میذاره؟؟ دکتر م بهم پیشنهاد داد آزمایش ذخایر تخمک بدم آیا بنظرتون لازمه انجام بدم؟
     
    Mahsa_he, چهار‌شنبه 18 مرداد 1396 - 00:59
تمام زمانها بر حسب GMT + 4.5 Hours می‌باشند
صفحه 3 از 3
رفتن به صفحه    3


پرش به:  

شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید

Powered by phpBB ©




Forums ©

.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :.
.:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::.
.::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::.






مدت زمان ایجاد صفحه : 0.10 ثانیه (54)