شما در بخش انجمنهای گفتگو سایت دکتر رهام صادقی هستید، برای آشنایی با امکانات متنوع دیگر سایت اینجا کلیک کنید


به اينستاگرام سايت بپيونديد

رفتن به صفحه :    ... 10   

می خواهم حامله بشوم (بارداری موفق) ، سوال و جواب و راهنمایی

  1. سلام
    زنی30ساله هستم.وزن49وقدم159سانته.3.5ساله ازدواج کردم ودراین مدت جلوگیری داشتم.3سال پیش کیست تخمدان داشتم که با مصرف 2ماهه ال دی درمان نشد.ولی بعدازمدتی خود به خود خوب شد.ازسه ماه پیش هرماه دوبارقاعدگی داشتم.به دکترمراجعه کردم آزمایش خون و سونو نوشت وقرص روکین تجویزکرد که ازروزسوم قاعدگی شروع به خوردن آن کردم.ضمنا ازخستگی زیادهم شکایت کردم قرص ففول و"ول ومن" نوشت.روز5 پروئیدی آزمایش دادم.دکتر بادیدن جواب آزمایش فقط گفت شدیدا تنبلی تخمدان دارم و باید دست کم 3 ماه قرص مصرف کنم وبهتره فعلا اقدام نکنم.لطفا جواب آزمایشم رو تفسیر کنید.مقدارRDW-SDراباقرمز نوشته یعنی چی؟ آیا من مشکلی دارم به جز تنبلی تخمدان؟باتوجه به آزمایشم علت خستگیم چیه؟آیا من میتونم بچه دارشم؟خیلی نگرانم و میترسم لطفا راهنماییم کنید.پیشاپیش از مساعدت شما ممنون.
    سونو:رحم دارای سایز،محور وcontourطبیعی است.(62*26mm)  مخاط آندومترsingle line متناسب بافازbleeding است.اکوژنیستی میومتر نرمال است.کلدوساک فاقد مایع آزاداست.تخمدانها اندازه و اکوپترن نرمال دارند.( Lo=30*22mm&ro=38*18m) فولیکول 12mmدرتخمدان راست و15mmدرتخمدان چپ مشهوداست.درمحل تخمدانها توده فضاگیرcysticیاsolidمشاهده نشد/
    خون:
    Test             result         unit              method                             reference interval
    F.B.S            68             mg/dl                                                      neonate:35-90  / Child:70-127  / Adult:70-126
    vitamin      26             ng/ml           C.L.M                                     Deficiency:<10>100                                                                                                             
    C.B.C          C.B.C Paper Recommended.
    T.S.H           2.40              µIU/ml        Elisa                                   0.38-4.31
    F.S.H              7                 mlu/ml        Elisa                                 midcycle:3.6-20.6  /  follicular phase:4.5-11   /luteal phase:1.5-10.8  /post menopause:36.6-168.8                                                                                                                                                                                              
    L.H               33                mlu/ml          Elisa                               follicular phase:1.7-13.3 / midcycle:4.1-68.7 / luteal phase:0.5-19.8 / post menopause:14.4-62.2
    Prolactin      21               ng/ml            Elisa                                female:4.1-38.9
    Parameter           value         unit                  normal value
    WBC                         6.3        x1000/mm3          4.1-10.1
    Lymph%                   26.7             %                       25-45
    Mixed%                    6.6               %                        4.1-8.1
    Neut%                      66.7            %                        45-75
    Lymph#                    1.7        x1000/mm3              1.1-4.8
    Mixed#                     0.4       x1000/mm3               0.2-0.8
    Neut#                     4.2          x1000/mm3               1.8-7.8
    RBC                        4.43       million/mm3              4.2-5.8
    Hgb                        12.0            g/dl                        12-16
    Hct                          36.0              %                       36-51
    MCV                       80.4            fl                            77-94
    MCH                       27.3            pg                        26-33
    MCHC                     34.0           g/dl                     31-37
    RDW-CV                12.2            %                           11-16
    RDW-SD                37.4              fl                             39-46
    PLT                           236      x1000/mm3             150-400
    PDW                        15.3          fl                               7.1-20
    MPV                        10.3            fl                             9.1-13
    P-LCR                        29.3            %                          13-43
     
  2. سلام 35 سالم هست
    کیست تخمدان دارم و تحت درمان هستم 7 - 8 ماه است که دکترم قرصهام رو قطع کرده من همیشه 5 تا 6 روز قبل پریود لکه بینی دارم (ترشحات قهوه ایی رنگ) میخوام بدونم سیکل پریودم رو از همان روز لکه بینی حساب کنم یا از روزی که خونریزی شروع میشه
    ممنون میشم راهنمایی کنید
     
  3. Shinystar نوشته است: سلام 35 سالم هست
    کیست تخمدان دارم و تحت درمان هستم 7 - 8 ماه است که دکترم قرصهام رو قطع کرده من همیشه 5 تا 6 روز قبل پریود لکه بینی دارم (ترشحات قهوه ایی رنگ) میخوام بدونم سیکل پریودم رو از همان روز لکه بینی حساب کنم یا از روزی که خونریزی شروع میشه
    ممنون میشم راهنمایی کنید



    سلام
    سیکل قاعدگی از روزی که خونریزی واقعی رخ میده شروع میشه.
     
  4. سلام من قصد باردار شدن دارم هفته پیش به دلیل ریزش مو متخصص پوست رفتم ایشون پروسکار تجویز کردن الان یک هفته است خوردم و عوارض سرچ کردم اگر بخوام باردار بشم با اینکه فقط 6 دونه از این قرص خوردم ضرری واس جنین نداره؟؟؟
     
  5. سلام من يك ساله ازدواج كردم دوره پريوديم هم ٢٨روزه و منظمه الان اقدام ب بارداري كردم در زمان تخمك كذاري اما بعد از نزديكي خون صورتي رنگ ديدم علتش چي ميتونه باشه؟؟
     
  6. سلام من ٣٥ سالم هست و دوره هاي پريودم يه وقتايي ٢٨ روزه بود و الان ٢ - 3 ماهي هست كه ٣٣ روزه شده ٢١ فروردين پريود شدم و تو روز ٢١ و ٢٢ و ٢٣ سيكلم نزديكي داشتم قبل پريود هميشه ٤ يا ٥ روز قبل لكه بيني دارم چون كيست تخمدان دارم و تحت درمان بودم و يكسال هست كه پزشكم مصرف قرصم رو قطع كرده ولي اين دفعه هيچ علائمي از لکه بینی نيست و با حساب خودم ٢٣ ارديبهشت بايد پريود بشم روز 31 سیکلم از بی بی چک استفاده کردم ولی منفی بود لطفا راهنمايي كنيد
     
  7. Shinystar نوشته است: سلام چقدر جواب رو دیر میدین
    سلام من ٣٥ سالم هست و دوره هاي پريودم 30 تا 33 روز هست ٢١ فروردين پريود شدم و تو روز ٢١ و ٢٢ و ٢٣ سيكلم نزديكي داشتم قبل پريود هميشه ٤ يا ٥ روز قبل لكه بيني دارم چون كيست تخمدان دارم و تحت درمان بودم و يكسال هست كه پزشكم مصرف قرصم رو قطع كرده ولي اين دفعه هيچ علائمي از لکه بینی نيست و با حساب خودم ٢٣ ارديبهشت بايد پريود بشم ولی نشدم  روز 31 سیکلم از بی بی چک استفاده کردم ولی منفی بود لطفا راهنمايي كنيد

    دوست عزیز من متوجه نشدم سوالتون چیه؟
    ولی اگه میخواید بدونید باردارید یا نه بعد از یک هفته تاخیر در پریودیتون می تونید به جواب بی بی چک اطمینان کنید
    یا اینکه آز خون بتا بدید
    گاهی بارداری زمان میبره و ممکنه چند ماه طول بکشه
    صبور باشید
     
  8. با سلام.من 21 سالمه.و 1 سال هست ک جلوگیری نمیکنیم.این ماه از تست تخمک گذاری در روز 11 پریود استفاده کردم و هر دو خط ظاهر شد.سوالم اینهمه.ممکنه با وجود تخمک نارسی ک داشتم وتست الانم این ماه باردار بشم؟؟
     
  9. zohi379



    کاربر نيمه فعال


    کاربر نيمه فعال
    masi64 نوشته است: سلام من قصد باردار شدن دارم هفته پیش به دلیل ریزش مو متخصص پوست رفتم ایشون پروسکار تجویز کردن الان یک هفته است خوردم و عوارض سرچ کردم اگر بخوام باردار بشم با اینکه فقط 6 دونه از این قرص خوردم ضرری واس جنین نداره؟؟؟

    سلام .عوارض زیادی نداره ولی سعی کنید مصرف نکنید چون ممکنه ضرر داشته باشه هرچند که احتمالش خیلی کمه.
     
  10. سلام. حدود 6 دوره اس که برای بارداری اقدام میکنیم. ازمایشای لازم رو انجام دادیم من از هر نظر وضعیت خوب و نرمالی دارم ولی همسرم 4 میلیون غلظت اسپرمش از نرمال کمتره که الان تقریبا داره 2 ماه میشه منظم دارو مصرف میکنه و دکترش هم گفته واریکوسل نداره.
    دوره های قاعدگیم مننظم هستن ولی بعضی وقتا موقع امتحان یا هر استرس دیگه ای شده تا 10 روز تاخیر داشته باشم که دوبار انقدر زیاد بوده تاخیرم. کیست هم ندارم.
    این ماه هم برا بارداری اقدام کردیم و الان 5 روز از موعد قاعدگیم میگذره و پریود نشدم. دیروز بیبی چکم خیلی کمرنگ مثبت شد ولی دو روز پیش یعنی روز سوم تاخیرم ازمایش خون دادم که به شدت منفی شد!! امروز هم دکتر رفتم و سونو کرد. برام دوتا امپول پروژسترون نوشت که پریود بشم. دکتر گفت بعد از اینکه امپولو زدم تا 48 ساعت بعد ممکنه تخمک گذاری اتفاق بیفته و احتمال بارداری هست. این ممکنه؟؟؟ چطور من که هنوز وارد دوره ی بعدیم نشدم میتونم فولیکول بالغی داشته باشم که تخمک ازاد بشه؟؟
    بغیر از اون دکتر گفت اگه تا 10 روز پریود نشدم قطعا باردارم.
    اگه باردار باشم پروژسترون باعث پریود شدن و افتادنش نمیشه؟؟
    و اینکه حداقل چقدر بعد از تزریق پروژسترون باید خونریزی شروع بشه؟؟
     
  11. سلام خانمی 36 ساله هستم یک دختر 5 ساله دارم 5 سال ای یو دی داشتم الان اونو برداشتم برای بارداری اقدام کردم با توجه به اینکه قبل از گذاشتن ای یو دی پریودی منظمی داشتم و هر 28 روز یک بار پریود میشدم به مدت 7 روز ، سه روز بعد از به تاخیر افتادن پریودی بی بی چک مثبت شد اما روز چهارم خونریزی شدید داشتم به مدت 3 روز اتفاق افتاد و قطع شد در روز دوم این خونریزی ازمایش بتا دادم حدود 1.5 بود یعنی منفی حالا آیا حاملگی بوده و سقط شده؟ یا اینکه پریود بوده؟ دوباره برای حاملگی اقدام کنم؟
     
  12. سلام من این ماه برای بارداری اقدام کردم تاریخ اخرین روز پریود من 6 مرداد بوده من 31 مرداد یک خونریزی خفیف داشتم فک کردم پریود شدم ولی وقتی متوجه خفیف بودن شدم از بیبی چک استفاده کردم و مثبت شد
    از بتا دادم روی بردر لاین بود ازماسشگاه گفت بالای 20 مثبته ولی مال من 15 بود من تا 6 شهریور چندتا بیبی چک زدم همه مثبت بود حتی بعد رد شدن تاریخ پری هم مثبت بود
    11 شهریور از بتا دادم 90 شد اما گفتن یکم مشکوک به بارداری خارج رحمم رفتم سونو چیزی نشون نداد و گفتن زود اومدم و چون سابقه ep نداشتم دکتر گفت دوهفته دیگه بیام و مطمین باشم که چون رجم و تخمدان ارومی دارم سر موعد ساک حاملگی رویت خواهد شد و حاملگی طبیعی خواهد بود
    ترشحات من الان زرد رنگ و شفاف بدون بو وگاهی هم صورتی رنگه
    ایا من مشکلی دارم با این توصیفات ایا احنمال حاملگی خارج رحم هست یا نه؟؟؟؟؟
    کمک کنید خیلی استرس دارم
     
  13. با سلام
    من 23 سالمه مدت 7 ماهه ازدواج کردم و هنوز اقدام به بارداری نکردم..قبلا در پریودیهام توی 3روز اول خونریزی داشتم و بقیه روزا لک میومد همچنین پریودیهام نامنظم بود یعنی گاهی وقتا 4 یا 5 و حتی بیشتر بین پریودیهام فاصله میفتاد اما الان چن باری میشه پریودیهام منظم شده ولی فقط 2 روز خونریزی دارم میخواستم ببینم مشکلم چیه چرا اینجوری شدم ممنون میشم اگه بتونین کمکم کنین..
     
  14. سلام من 4ساله پیشگیری کردم یک سال هم هس که تیروئید دارم دکتر تیروئیدم گفته مشکلی برای بارداری وجود نداره رفتم پیش دکتر زنان بعد چک آپ گف مشکلی نیس میتونی باردار شی ولی الان دوماهه باردار نمیشم و اینکه زمان قاعدگیم 30 روزه بود الان دوماهه که تلاش میکنم برای بارداری قاعدگیم شده 40 روزه نگرانم لطفا راهنمایی کنین برم سونوگرافی یا به خاطر تغییرات هورمونی اینجور شده؟
     
  15. سلام این سوال مربوط به این بخش نیست ولی لطفا جواب بدید
    1.اگر همسر سالم باشد باز هم نیاز به استفاده کاندوم است یا خیر؟؟؟؟
    2.خب اینطور که من خوندم باید همیشه از رابطه محافظت شده استفاده کرد پس چه طور ممکنه همسر را بار دار کرد؟؟؟؟
     
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours می‌باشند
صفحه 10 از 11
رفتن به صفحه :    ... 10   


پرش به:  

شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید

Powered by phpBB ©



Forums ©

.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :.
.:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::.
.::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::.






مدت زمان ایجاد صفحه : 1.15 ثانیه (101)