شما در بخش انجمنهای گفتگو سایت دکتر رهام صادقی هستید، برای آشنایی با امکانات متنوع دیگر سایت اینجا کلیک کنید


به اينستاگرام سايت بپيونديد

اثر پرولاکتین بالا بر جنین و احتمال سقط

  1. باسلام و عرض ادب
    من 30 ساله ام و بیش از ده ،دوازده سال هست که پرولاکتین بالا داشتم و حدود دوساله با قرص داستینکس کنترل شده و البته دوبار ام آر آی دادم که غده ای نیز ظاهرا در سرم وجود نداره طبق اظهار نظر پزشک و tsh هم همیشه در حد طبیعی بوده. اخیرا باردار شدم و در نتیجه آزمایش خونم tsh بالای 5و نزدیک به6 هست که پزشک قرص لئوتیروکسین تجویز کرده که نصف قرص هر صبح یک ساعت قبل از صبحانه بخورم.
    سوالم اینه که آیا با قطع مصرف قرص داستینکس طبق دستور پزشک مجددا پرولاکتینم بالا میره و ممکنه منجر به اثرات مخرب بر جنین یا سقط جنین بشه؟
    چون بعضی افراد رو دیدم که گفتن مشکل پرولاکتین بالا داشتن و جتیتشون در ماه قبل از 5 سقط شده و این اتفاق چتدبار هم رخ داده.
    ممنون میشم اگه سریع تر پاسخ بدهید چون خیلی استرس دارم و این استرس میدونم آثار مخربی بر جنین داره ولی دست خودم نیست!
     
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours می‌باشند
صفحه 1 از 1


پرش به:  

شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید

Powered by phpBB ©



Forums ©

.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :.
.:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::.
.::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::.






مدت زمان ایجاد صفحه : 0.06 ثانیه (41)