شما در بخش انجمنهای گفتگو سایت دکتر رهام صادقی هستید، برای آشنایی با امکانات متنوع دیگر سایت اینجا کلیک کنید


به اينستاگرام سايت بپيونديد

رفتن به صفحه :    7   

چند سوال در مورد ازمایشات خون

  1. با سلام.
    من مدت زیادی بود که وقتی غذا کم میخوردم یا ضعف بهم دست میداد سرگیجه داشتم وچشام سیاهی میدید اما الان مدت 2 ماهه که تشدید شده و تقریبا هربار که از جام بلند میشم و راه میرم سرم گیج میره و چشام تار میبینه.دستامم میلرزه.
    به نظرتون علتش فقط کم خونیه یا دلیل دیگه هم میتونه داشته باشه؟
     
  2. سلام
    من شش ماه هست برای بارداری اقدام کردم . و اخیرا برای بررسی علت عدم بارداری به دکتر مراجعه کردم  برام آزمایش کامل هورمونی و تست روبلا نوشته

    rubella ab IgG    198
    rubella ImG  non reactive

    ایا بالا بودن انتی بادی روبلا و منفی بودن ای جی ام یعنی مصونیت دارم در مقابل سرخجه؟
    در ضمن از زایمان قبلی من 2 سال و نیم میگذره  . و اون موقع ایمنی داشتم از سرخجه
    چطور ممکنه ویروس سرخجه در بدنم فعال بشه در صورتی که سه سال پیش مصونیت داشتم؟
    ممکنه وقتی واکسن ام ام آر به پسرم زدن من این ویروسو گرفته باشم؟

    ببخشید سوالام زیاد شد
    لطفا جواب بدین
     
  3. من وقت دکترم دو هفته دیگه اس
    نمیدونم میتونم این ماه اقدام کنم برای بارداری یا نه
    اگر باردار بشم و مصونیت از سرحجه نداشته باشم چی میشه؟
    راهنمایی پلیز
     
  4. سلام وخسته نباشید خدمت شما مهربان صبور.
    من روز 16 دوره ماهیانه ام صبح ناشتا برای چکاب قبل بارداری رفتم .الان تفسیر این هورمونامو میخواستم
    میخوام بدونم تخمک گذاریم با توجه به اینا کی بوده دقیق
    fsh   6.6
    lh     15.6
    پرلاکتین   18
    تشکر
     
  5. سلام
    من برای اینکه بدونم سرخچه گرفتم یا واکسنش رو زدم ازمایش روبلا دادم و جوابش به شرح زیر
    میخوام بدونم با  این نتیجه ایا باید واکسینه شود ؟ یا انتی بادی ان به علت یکی از دو مورد قبل در بدنم هست؟
    rubella antibodies IgG.............. Risk H .......................2.79
    rubella antibodies IgM.......................0.42
    قبلا از پاسخ های شما متشکرم
     
  6. باعرض سلام وخسته نباشید,ازمایش تیروئید  دادم لطفانتیجه رو برام شرح بدین

    BS 2hp  96
         Cortisol      245
    FBS      84
         K      4.3     
         Na      141.5
         T3      123.0
         T4      11.4
    TSH  6.52
    یه سریشونوکه بایددوساعت بعدازغذا ازمایش میدادم,نوشیدنی شیرین خوردم
    ایاتاثیری داره در جواب,سرگیجهوحالت تهوعزیاد میگیرم لطفا راهنماییم کننین
    باتشکر
     
  7. Nairikaa



    کاربر نيمه فعال


    کاربر نيمه فعال
    با سلام من ازمايش هورمون دادم پرولاكتينم بالا بود ميخواستم ببينم من قرص لونژيل مصرف كردم أيا ميتونه ربطي به بالا بودن پرولاكتين باشه يا نه؟
    لطفا ج بديد ممنون
     
  8. Nairikaa نوشته است: با سلام من ازمايش هورمون دادم پرولاكتينم بالا بود ميخواستم ببينم من قرص لونژيل مصرف كردم أيا ميتونه ربطي به بالا بودن پرولاكتين باشه يا نه؟
    لطفا ج بديد ممنون


    سلام
    خیر ارتباطی بین مصرف این قرص با بالا رفتن پرولاکتین وجود ندارد
    مجدد آزمایش با رعایت اصول آن تکرار شود(شب قبل از آزمایش سینه ها لمس نشود -زمان آزمایش ناشتا باشید -از زمان بیدار شدن شما  حداقل 2 ساعت گذاشته باشد  .
    در صورتی که همچنان بالا بود باید درمان دارویی تحت نظر متخصص زنان و یا فوق تخصص غدد صورت بگیرد .
     
  9. arezuu



    کاربر نيمه فعال


    کاربر نيمه فعال
    سلام و خسته نباشید .ممنون میشم آزمایشم  رو برام توضیح بدین قبلش بگم ک حدود 3 ماه پیش من قرص اورژانسی مصرف کرده بودم .


    T4 (ECL) :9.03
    Adult:4.00-13.00

    T3(ECL): 1.40
    Adult: 0.80-2.00

    T.S.H :4.28
    Adult:0.30-4.20

    prolaction.(ECL): 41.80
    Adult:6.0-29.9

      
    beta17-Estradio(ECL) :140.60
    Girls:6.0-27.0
     
  10. arezuu نوشته است: سلام و خسته نباشید .ممنون میشم آزمایشم  رو برام توضیح بدین قبلش بگم ک حدود 3 ماه پیش من قرص اورژانسی مصرف کرده بودم .


    T4 (ECL) :9.03
    Adult:4.00-13.00

    T3(ECL): 1.40
    Adult: 0.80-2.00

    T.S.H :4.28
    Adult:0.30-4.20

    prolaction.(ECL): 41.80
    Adult:6.0-29.9

      
    beta17-Estradio(ECL) :140.60
    Girls:6.0-27.0


    سلام

    در تست شما،
    به مقدار ناچیزی هورمون TSH بالاتر از حد نرمال هستش که مشکوک به هیپوتیروئیدیسم هستید؛
    پرولاکتین‌‌تون بالاست؛
    و استرادیول خون‌تون غیرنرماله که بالا بودن اون می‌تونه به خاطر

    • دوران بلوغ دختران؛
    • فشار خون بالا؛
    • اضافه وزن؛
    • دیابت؛
    • دوران بارداری؛
    • تومورهای تخمدان؛
    • مصرف دارو؛
    • هیپوتیروئیدیسم؛
    • PCOD؛
    • و ... باشه.

    جهت درمان و تجویز خط درمان دارویی، بایستی به متخصص غدد یا زنان مراجعه کنید.
     
  11. با سلام من دختری 26 ساله هستم که به خاطر ضعف عضلانی درد عضلانی و خستگی به پزشک مراجعه کردم که برام آزمایش نوشت و همه ی پارامترها نرمال بودند به غیر از TSH =6.01  . دوباره آزمایش دادم و اینبار جواب آزمایشم اینطور بود :
    tsh:7.35 miu,l normal : 0.39-6.16

    T4: 8.24 mic/dl normal : 4.8-11.6

    T3 : .083 ng/ml normal: 0.6-2.1

    A.Tpo : 27.38 lu/ml positive>40

    ممنون میشم اگه لطف کنین آزمایشمو تفسیر کنید و بفرمایید اینکه سطح T4  و T3  من نرمال هست آیا امکان کم کاری تیروئید وجود داره و اگه پزشک برام لووتیروکسین تجویز کنن مشکلی برام پیش نمیاد ؟؟ متشکرم
     
  12. nami68 نوشته است: با سلام من دختری 26 ساله هستم که به خاطر ضعف عضلانی درد عضلانی و خستگی به پزشک مراجعه کردم که برام آزمایش نوشت و همه ی پارامترها نرمال بودند به غیر از TSH =6.01  . دوباره آزمایش دادم و اینبار جواب آزمایشم اینطور بود :

    tsh:7.35 miu,l normal : 0.39-6.16

    T4: 8.24 mic/dl normal : 4.8-11.6

    T3 : .083 ng/ml normal: 0.6-2.1

    A.Tpo : 27.38 lu/ml positive>40

    ممنون میشم اگه لطف کنین آزمایشمو تفسیر کنید و بفرمایید اینکه سطح T4  و T3  من نرمال هست آیا امکان کم کاری تیروئید وجود داره و اگه پزشک برام <a>لووتیروکسین</a> تجویز کنن مشکلی برام پیش نمیاد ؟؟ متشکرم


    سلام

    همون‌طور که خودتون اشاره کردید شما مبتلا به هیپوتیروئدیسم هستید دوست من
    جهت دریافت لووتیروکسیـن به متخصص غدد مراجعه کنید.
     
    تشکر شده توسط : 1 کاربر
  13. ممنون از پاسخ شما .می خواستم مطمئن بشم در حالی که سطح t4 من که همون هورمون تیروکسین در خون هست نرماله آیا بالا بودن tsh  من مرتبط به هیپوتیروئید است یا به مسئله ای دیگه مرتبط میشه . پیش دکتر متخصص غدد هم وقت گرفتم اما تا زمانش برسه یه مقدار استرس دارم چون  در اینترنت خوندم که علائمی که دارم مثل خستگی و دردهای عضلانی در مواقع هیپوتیروئیدی شدید مشاهده میشه و در مواقع خفیف معمولا علائمی نداره . واسه همین نگرانم اکه آیا علائمم مرتبط به چیز دیگه ای می تونه باشه ؟ با توجه به اینکه آزمایش دو هفته پیشم در همه ی پارامترا نرمال بود به غیر از همون tsh .  متشکرم از پاسخ شما
     
  14. nami68 نوشته است: ممنون از پاسخ شما .می خواستم مطمئن بشم در حالی که سطح t4 من که همون هورمون تیروکسین در خون هست نرماله آیا بالا بودن tsh  من مرتبط به هیپوتیروئید است یا به مسئله ای دیگه مرتبط میشه . پیش دکتر متخصص غدد هم وقت گرفتم اما تا زمانش برسه یه مقدار استرس دارم چون  در اینترنت خوندم که علائمی که دارم مثل خستگی و دردهای عضلانی در مواقع هیپوتیروئیدی شدید مشاهده میشه و در مواقع خفیف معمولا علائمی نداره . واسه همین نگرانم اکه آیا علائمم مرتبط به چیز دیگه ای می تونه باشه ؟ با توجه به اینکه آزمایش دو هفته پیشم در همه ی پارامترا نرمال بود به غیر از همون tsh .  متشکرم از پاسخ شما


    سلام

    این همه نگرانی نداره دوست من!
    شما درگیر بیماری پیچیده‌ای نیستید!
    معمولا مقادیر بالای هورمون محرک تیروئید (TSH: Thyroid Stimulating Hormone) یا Thyrotropin بیانگر هیپوتیروئیدیسم هستش.
    همون‌طور که عرض کردم بیماری پیچیده‌ای نیست و با مصرف لووتیروکسیـن شرایط تحت کنترل خواهد بود.
     
    تشکر شده توسط : 2 کاربر
  15. سلام
    می بخشید می خواستم بپرسم در صورتی که تعداد WBC در خون نرمال 6500 و تمام پارامترهای دیگر در خون هم نرمال (CBC , PLATELET) اما تعداد LYMPH بالا در حدود 63% و NEUT پایین در حدود 36% باشد ، بیماری وجود داره ؟ با توجه به اینکه پزشک گفته مشکلی وجود نداره. متشکرم
     
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours می‌باشند
صفحه 7 از 8
رفتن به صفحه :    7   


پرش به:  

شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید

Powered by phpBB ©




.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :.
.:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::.
.::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::.






مدت زمان ایجاد صفحه : 0.16 ثانیه (101)