شما در بخش انجمنهای گفتگو سایت دکتر رهام صادقی هستید، برای آشنایی با امکانات متنوع دیگر سایت اینجا کلیک کنید


به اينستاگرام سايت بپيونديد

حد نرمال TSH

  1. با سلام و خسته نباشی و تشکر بابت زحمات شما سوالی که من داشتم از حضور محترمتان شوهرم 27 سالشه و از کودکی به کم کاری تیروئید مبتلا بوده است و قرص لووتیروکسین سدیم نیم ساعت تا ا ساعت قبل صبحانه مصرف میکنه ولی 2 روز قبل که گرفتن آزمایش به دکتر مراجعه کردیم t4 3.8 و t3 1.1 و tsh 40 و دکتر از این بابت خیلی نگران بود و الان تا یک ماه مصرف همین قرص را به تعداد یکی و نصف افزایش داده و وقتی از دکتر پرسیدم آیا مشکلی تو بچه دار شدن بوجود میاره گفته که نازائی میاره اون لحظه خیلی ناراحت شدم که دیگه نتونستم بپرسم حد نرمال tsh برای شوهرم باید چند باشه الان 2 مرحله تستش همین جواب رو میده یکی قبل ماه رمضون و تست بعدیش هم الانه.آیا امکان اره به خاطر ماه رمضان و خوردن سحری عامل این بالا بودن tsh باشه. اگه TSH پایین هم بیاد بازم نازائی داره براش دارم از دلشوره داغون میشم لطفاً را هنماییم کنید.
     
  2. mahi64 نوشته است:   
    حد نرمال tsh برای شوهرم باید چند باشه؟

    به طور کلی مقدار نرمال TSH در نوزادان، کودکان و بزرگسالان متفاوت است. یعنی مقدار طبیعی TSH در یک جوان 27 ساله بین 0.4 تا 5 بر واحد miu/ml است. و مقدار TSH 40ml یعنی بازهم تیروئید کم کاری دارند.
    زمانی که تولید هورمون غده تیروئید حتی به میزان جزئی کم شده باشد مقدار TSH افزایش می یابد.
    ضمناً مقدار نرمال T4 بین 5 - 12 واحد Ug/dl  و مقدار T3 بین 1.85 - 0.52 بر واحد ng/ml است.
    یا اگر مقدار T3 بر واحد ng/dl اندازه گیری شود، در اینصورت نرمال آن بین 185 - 52 واحد خواهد بود.
    mahi64 نوشته است:
    آیا امکان اره به خاطر ماه رمضان و خوردن سحری عامل این بالا بودن tsh باشه

    به قول خودتون ایشون از کودکی به کم کاری تیروئید مبتلا بوده و اگر قبل از خوردن سحری ابتدا قرص را مصرف می کردند پس به این دلیل نمیتونه باشه.
    mahi64 نوشته است:
    اگه TSH پایین هم بیاد بازم نازائی داره؟ براش دارم از دلشوره داغون میشم

    خیر، ایشون باید تحت نظر پزشک باشند تا بتونند با مصرف منظم قرص مقدار TSH را کاهش دهند.
    کم کاری تیروئید در بعضی اشخاص ممکن است در طول زمان تشدید شود و نیاز به دارو افزایش پیدا کند، به همین دلیل پزشک مقدار مصرف قرص لووتـیروکسین را (مثل همسر شما) برای 1 ماه افزایش داده تا بعد از مصرف، نتیجه آنرا با آزمایش قبلی مقایسه کند.
    ایشون سعی کنند قرص را حتماً ناشتا و به طور منظم طبق دستور پزشک مصرف کنند، چون جذب دارو وقتی با غذا مصرف شود تغییر می کند.
     
    این پست توسط دکتر رهام صادقی (مدیریت سایت) تایید شده است
    تشکر شده توسط : ROHAM و 1 کاربر ديگر
  3. مقدار tsh من 07 است و مقدار t4 9.8 و مقدار t3 1.5 و مقدار t3 up 31.7  لطفا تفسیر کنید.
     
  4. haydar نوشته است: مقدار tsh من 07 است و مقدار t4 9.8 و مقدار t3 1.5 و مقدار t3 up 31.7  لطفا تفسیر کنید.


    سلام

    تست تیروئید شما نرماله.
     
  5. hosein85

    اخطارها : 2 باراخطارها : 2 بار

    کاربر نيمه فعال


    کاربر نيمه فعال
    باسلام خدمت بزرگواران عزيز
    دچار پركاري تيروئيد شدم  نزديك 1.5 سال كاهش وزن شديد از 82 رسيدم به 65 كيلو و طپش قلب و ساير عوارض پركاري،  طبق نظر پزشك متي مازول 5 ب ميزان 2 عدد صبح و 2عدد شب مصرف ميكردم
    3بار آز تيروئيد دادم كه نرمال نميشد  بطوريكه ميزان tsh=0.005 نشون ميداد
    مصرف قرصها رو ادامه دادم تا قبل عيد امسال كه احساس كردم نه مشكل طپش قلب دارم نه كمبود وزن، مصرف قرصها رو حدود 1ماه كنسل كردم ازمايش ك دادم اين نتايجو نشون داد
    t4=7.63   حد نرمالش بين 4.6 - 12.3
    t3= 31     حد نرمالش بين 29 - 41
    tsh=0.42  حد نرمالش بين    0.17 - 4.05
    ايا نيازه مصرف قرصها رو ادامه بدم ؟
    ايا مشكل پركاري رفع شده ؟
    از عوارضش فقط پف زير چشمم هنوز خوب نشده انگار هميشه از خواب پاشدم
    راهنمايي بفرماييد
    باتشكر
     
  6. hosein85 نوشته است: باسلام خدمت بزرگواران عزيز
    دچار پركاري تيروئيد شدم  نزديك 1.5 سال كاهش وزن شديد از 82 رسيدم به 65 كيلو و طپش قلب و ساير عوارض پركاري،  طبق نظر پزشك متي مازول 5 ب ميزان 2 عدد صبح و 2عدد شب مصرف ميكردم
    3بار آز تيروئيد دادم كه نرمال نميشد  بطوريكه ميزان tsh=0.005 نشون ميداد
    مصرف قرصها رو ادامه دادم تا قبل عيد امسال كه احساس كردم نه مشكل طپش قلب دارم نه كمبود وزن، مصرف قرصها رو حدود 1ماه كنسل كردم ازمايش ك دادم اين نتايجو نشون داد
    t4=7.63   حد نرمالش بين 4.6 - 12.3
    t3= 31     حد نرمالش بين 29 - 41
    tsh=0.42  حد نرمالش بين    0.17 - 4.05
    ايا نيازه مصرف قرصها رو ادامه بدم ؟
    ايا مشكل پركاري رفع شده ؟
    از عوارضش فقط پف زير چشمم هنوز خوب نشده انگار هميشه از خواب پاشدم
    راهنمايي بفرماييد
    باتشكر

    قرص متی مازول را خودسرانه قطع نکنید بهتر است مقدار مصرف آنرا به تدریج کاهش دهید وطبق آخرین آزمایش پزشک تعیین می کند دارو را قطع کنید یا نه
    با tsh 0.42 بهتر است روزی 1 قرص متی مازول به عنوان دز نگهدارنده با نظر پزشک مصرف کنید تا به وضعیت بهتری برسید.
    هر 4 ماه یکبار آزمایش را تکرار کنید و تحت نظر باشید.
    به علت پرکاری تیروئید سعی کنید مصرف نمک ید دار را به حداقل برسانید یا ترجیحاً از سنگ نمک که فاقد ید بوده برای شما توصیه می شود.
     
    این پست توسط دکتر رهام صادقی (مدیریت سایت) تایید شده است
    تشکر شده توسط : ROHAM و 1 کاربر ديگر
  7. hosein85

    اخطارها : 2 باراخطارها : 2 بار

    کاربر نيمه فعال


    کاربر نيمه فعال
    Hamshahri نوشته است:
    hosein85 نوشته است: باسلام خدمت بزرگواران عزيز
    دچار پركاري تيروئيد شدم  نزديك 1.5 سال كاهش وزن شديد از 82 رسيدم به 65 كيلو و طپش قلب و ساير عوارض پركاري،  طبق نظر پزشك متي مازول 5 ب ميزان 2 عدد صبح و 2عدد شب مصرف ميكردم
    3بار آز تيروئيد دادم كه نرمال نميشد  بطوريكه ميزان tsh=0.005 نشون ميداد
    مصرف قرصها رو ادامه دادم تا قبل عيد امسال كه احساس كردم نه مشكل طپش قلب دارم نه كمبود وزن، مصرف قرصها رو حدود 1ماه كنسل كردم ازمايش ك دادم اين نتايجو نشون داد
    t4=7.63   حد نرمالش بين 4.6 - 12.3
    t3= 31     حد نرمالش بين 29 - 41
    tsh=0.42  حد نرمالش بين    0.17 - 4.05
    ايا نيازه مصرف قرصها رو ادامه بدم ؟
    ايا مشكل پركاري رفع شده ؟
    از عوارضش فقط پف زير چشمم هنوز خوب نشده انگار هميشه از خواب پاشدم
    راهنمايي بفرماييد
    باتشكر

    قرص متی مازول را خودسرانه قطع نکنید بهتر است مقدار مصرف آنرا به تدریج کاهش دهید وطبق آخرین آزمایش پزشک تعیین می کند دارو را قطع کنید یا نه
    با tsh 0.42 بهتر است روزی 1 قرص متی مازول به عنوان دز نگهدارنده با نظر پزشک مصرف کنید تا به وضعیت بهتری برسید.
    هر 4 ماه یکبار آزمایش را تکرار کنید و تحت نظر باشید.
    به علت پرکاری تیروئید سعی کنید مصرف نمک ید دار را به حداقل برسانید یا ترجیحاً از سنگ نمک که فاقد ید بوده برای شما توصیه می شود.

    ممنون از نظر بسيار عالي شما
    پزشك هم مراجعه كردم دقيقا همين فرمايشات شما رو ويزيت كردن
    فقط براي پف آلود بودن چشمها بخصوص ورم زير چشم گفتن حساسيته و قطره بتامتازون 0.1 نوشتن با مصرف 3قطره در روز
    در مورد اين هم نظري دارين ممنون ميشم بفرماييد
     
  8. hosein85 نوشته است:

    فقط براي پف آلود بودن چشمها بخصوص ورم زير چشم گفتن حساسيته و قطره بتامتازون 0.1 نوشتن با مصرف 3 قطره در روز
    در مورد اين هم نظري دارين ممنون ميشم بفرماييد

    نکته ای که درمورد قطره بتامتـازون 0.1% باید رعایت کنید این است که بعلت عوارض جانبی آن مثل سوزش و آبریزش بیش ازمقدار توصیه شده مصرف نکنید
     
    تشکر شده توسط : 1 کاربر
  9. سلام خسته نباشید من مشکل کم کاری تیرویید دارم ولواتیروکسین استفاده میکنم وقتی 3روز 1میلی و3روز قرص 5/0 مصرف میکنم TSHنیم میشوداگر 4 روز نیم استفاده کنم و2روز 1میلی مقدار 4TSH ونیم میشور دکترم میگه بهتره مقدارTSHو2ونیم باشه من باید چکار کنم چه مقدار قرص بخورم با تشکر
     
  10. aftab2710 نوشته است: سلام خسته نباشید من مشکل کم کاری تیرویید دارم ولواتیروکسین استفاده میکنم وقتی 3روز 1میلی و3روز قرص 5/0 مصرف میکنم TSHنیم میشوداگر 4 روز نیم استفاده کنم و2روز 1میلی مقدار 4TSH ونیم میشور دکترم میگه بهتره مقدارTSHو2ونیم باشه من باید چکار کنم چه مقدار قرص بخورم با تشکر


    سلام

    دوست من،
    به تجویز پزشک‌تون عمل کنید؛ مصرف لووتیروکسیـن و تعیین دوز اون توسط پزشک‌تون ارزیابی شده و اولویت با ایشونه.
    دستور پزشک شما مشکلی نداره اما
    به طور کلی، تغییر در دستور پزشک معالج در سیاست‌های این تالار جایی نداره و خلاف اخلاق پزشکی محسوب می‌شه.
     
    تشکر شده توسط : 1 کاربر
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours می‌باشند
صفحه 1 از 1


پرش به:  

شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید

Powered by phpBB ©



Forums ©

.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :.
.:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::.
.::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::.






مدت زمان ایجاد صفحه : 0.14 ثانیه (80)