با سلام من وقتی از کاندوم استفاده میکنم هنگام رابطه جنسی از عقب با همسرم به مشکل بر میخورم و آلتم وارد مقعد همسرم نمیشود و به نعوذ کامل نمیرسم لطفا راهنمایی کنید مرررررررررسی
mehdi146 نوشته است: با سلام من وقتی از کاندوم استفاده میکنم هنگام رابطه جنسی از عقب با همسرم به مشکل بر میخورم و آلتم وارد مقعد همسرم نمیشود و به نعوذ کامل نمیرسم لطفا راهنمایی کنید مرررررررررسی

mehdi146 نوشته است: با سلام من وقتی از کاندوم استفاده میکنم هنگام رابطه جنسی از عقب با همسرم به مشکل بر میخورم و آلتم وارد مقعد همسرم نمیشود و به نعوذ کامل نمیرسم لطفا راهنمایی کنید مرررررررررسی
mehdi146 نوشته است: با تشکر از دوستان ولی من بعد از رسیدن کامل آلتم به نعوذ از کاندوم استفاده میکنم و دلیل رابطه مقعدی اینه که ما در دوران عقد هستیم و نمیخواهیم قبل از عروسی بی احتیاطی کنیم

چی؟7 8 بار تو 3 4 روز رابطه ی مقعدی؟؟؟!!واقعآ کار خطرناکی میکنید!اینجوری پدر مقعدشون در میاد و تا چند وقت دیگه خدایی نکرده کلی مشکل جدی براشون پیش میاد!!!وای توروخدا زیاد به این حرفشون گوش نکنید این کار همینجوریش کلی عوارض داره چه برسه با این شدت.اینطوریم به این روش عادت میکنید و بعد از ازدواجتون یه مدت که بگذره رابطه ی واژینال براتون بی تاثیر میشه و دوباره همینو ادامه میدین!
mehdi146 نوشته است: با تشکر از خانوم قاصدک آزاد.باید بگم که همسر من از لحاظ رسیدن به مرحله شهوت مشکلی نداره و از روان کننده هم استفاده میکنیم ولی مشکل دیگه اینجاست که ما از هم دوریم و هر چند ماه یکبار همدگه رو میبینیم و در طول سه یا چهار روزی که پیش هم هستیم 7 یا 8 بار رابطه مقعدی داریم البته به اصرار همسرم
gandomt نوشته است: چه مسائلی باعث شکست کاندوم میشه غیر از پارگی ، شل شدن با لیز خوردن ؟ آیا اگه کاندوم با قسمتی از بدن برخورد کنه که چند دقیقه قبلش به پیش آب آلوده بوده ولی پاک شده تا حد امکان و بعد وارد بشه به فرض اینکه روز نسبتا پرخطر هم باشه باز دچار شکست میشه و احتمال بارداری هست؟
من بخش احتمال بارداری که قفل نباشه رو پیدا نکردم واسه همین اینجا سوال کردم.
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :. .:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::. .::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::. ارسال ایمیل به دکتر رهام صادقی
|