باسلامی مجدد به شما  من شبنم هستم 15سال سن دارم سوالم از شما این است که بیشتر وقت ها اسید معده ام زیادی ترشح می کند و باعث سوزش در زیر سینه ام می شود  وبیشتر وقتها باعث بیدار شدن از خواب و درد شدید در معده ام میشود  و فکر می کنم داخل معده ام دارد جوش می اید و من سر خود قرصهای RanitidineوAluminium mg-sاستفاده می کنم واز درد و بیدار شدن از خوابم جلوگیری می کند و یبوست هم دارم لطفا من را راهنمائی کنید وبگویید خوردن این قرصها در این سن مشکلی ایجاد می کند وباید چه کار کنم
                                                                                                        من شبنم هستم 15سال سن دارم سوالم از شما این است که بیشتر وقت ها اسید معده ام زیادی ترشح می کند و باعث سوزش در زیر سینه ام می شود  وبیشتر وقتها باعث بیدار شدن از خواب و درد شدید در معده ام میشود  و فکر می کنم داخل معده ام دارد جوش می اید و من سر خود قرصهای RanitidineوAluminium mg-sاستفاده می کنم واز درد و بیدار شدن از خوابم جلوگیری می کند و یبوست هم دارم لطفا من را راهنمائی کنید وبگویید خوردن این قرصها در این سن مشکلی ایجاد می کند وباید چه کار کنم  با تشکر از شما شبنم
                                                                             با تشکر از شما شبنم 
 من شبنم هستم 15سال سن دارم سوالم از شما این است که بیشتر وقت ها اسید معده ام زیادی ترشح می کند و باعث سوزش در زیر سینه ام می شود  وبیشتر وقتها باعث بیدار شدن از خواب و درد شدید در معده ام میشود  و فکر می کنم داخل معده ام دارد جوش می اید و من سر خود قرصهای RanitidineوAluminium mg-sاستفاده می کنم واز درد و بیدار شدن از خوابم جلوگیری می کند و یبوست هم دارم لطفا من را راهنمائی کنید وبگویید خوردن این قرصها در این سن مشکلی ایجاد می کند وباید چه کار کنم
                                                                                                        من شبنم هستم 15سال سن دارم سوالم از شما این است که بیشتر وقت ها اسید معده ام زیادی ترشح می کند و باعث سوزش در زیر سینه ام می شود  وبیشتر وقتها باعث بیدار شدن از خواب و درد شدید در معده ام میشود  و فکر می کنم داخل معده ام دارد جوش می اید و من سر خود قرصهای RanitidineوAluminium mg-sاستفاده می کنم واز درد و بیدار شدن از خوابم جلوگیری می کند و یبوست هم دارم لطفا من را راهنمائی کنید وبگویید خوردن این قرصها در این سن مشکلی ایجاد می کند وباید چه کار کنم  با تشکر از شما شبنم
                                                                             با تشکر از شما شبنم 

شرح موضوع
 شرح موضوع