شما در بخش انجمنهای گفتگو سایت دکتر رهام صادقی هستید، برای آشنایی با امکانات متنوع دیگر سایت اینجا کلیک کنید


به اينستاگرام سايت بپيونديد

بررسی جواب سونوگرافی (توده و کیست در پستان)

  1. سلام خدمت دکتر عزیز

    لطفا جواب این سونوگرافی رو بدید این سونوگرافی مال خواهرمه  خیلی هم نگرانیم چون مدتی میشه که خواهرم متوجه شده  در پستانهاش یه چیز غیر عادی وجود داره خوب به مرکز درمانی شهرمون هم مراجعه میکنه به طور مرتب هر چند بار یکبار اونا هم گفته بودن طبیعیه  ولی تازه به یک پزشک مراجعه کرده و دکتر هم براش ازمایش سونوگرافی و ماموگرافی نوشته .به چند تا دکتر دیگه هم مراجعه کرده و یه دکتر گفته بود که اول سونوگرافی رو انجام بده و ازمایش ماموگرافی رو انجام نده چون این ازمایش برای سنین بالای 40 سال است خواهرمن هم 24 سال سن داره و خیلی هم میترسه سونوگرافی هم به ترتیب زیر  این طور بوده است:

    {سونوگرافی از برست راست تصویر توده(سولید)و هیپواکو به ابعاد 25*39 میلیمتر در قسمت فوقانی و لاترال برست با حدود مشخص مشاهده میشود}

    {در برست چپ کیست اکوفری به ابعاد 3*3.2 در قسمت فوقانی مشاهده میشود ضخامت عضلات و چربی زیر جلدی نرمال است}

    احتمال فبیر آدنومای برست راست با امتحانات تکمیلی تطبیق فرمائید .

    میخواستم بدونم اقای دکتر این سونوگرافی چی رو نشون میده ؟ و اینکه ایا ماموگرافی لازمه؟ اینکه تشخیص شما از این توده ها چیه ؟ ایا به عمل جراحی لازم میشه  ؟ یا و.... و اینکه ایا شما توصیه میکنید که  یه سونوگرافی دیگه رو انجام بدیم و مطمعا بشیم ؟
     
    تشکر شده توسط : 2 کاربر
  2. amirali1 نوشته است: سلام خدمت دکتر عزیز

    لطفا جواب این سونوگرافی رو بدید این سونوگرافی مال خواهرمه  خیلی هم نگرانیم چون مدتی میشه که خواهرم متوجه شده  در پستانهاش یه چیز غیر عادی وجود داره خوب به مرکز درمانی شهرمون هم مراجعه میکنه به طور مرتب هر چند بار یکبار اونا هم گفته بودن طبیعیه  ولی تازه به یک پزشک مراجعه کرده و دکتر هم براش ازمایش سونوگرافی و ماموگرافی نوشته .به چند تا دکتر دیگه هم مراجعه کرده و یه دکتر گفته بود که اول سونوگرافی رو انجام بده و ازمایش ماموگرافی رو انجام نده چون این ازمایش برای سنین بالای 40 سال است خواهرمن هم 24 سال سن داره و خیلی هم میترسه سونوگرافی هم به ترتیب زیر  این طور بوده است:

    {سونوگرافی از برست راست تصویر توده(سولید)و هیپواکو به ابعاد 25*39 میلیمتر در قسمت فوقانی و لاترال برست با حدود مشخص مشاهده میشود}

    {در برست چپ کیست اکوفری به ابعاد 3*3.2 در قسمت فوقانی مشاهده میشود ضخامت عضلات و چربی زیر جلدی نرمال است}

    احتمال فبیر آدنومای برست راست با امتحانات تکمیلی تطبیق فرمائید .

    میخواستم بدونم اقای دکتر این سونوگرافی چی رو نشون میده ؟ و اینکه ایا ماموگرافی لازمه؟ اینکه تشخیص شما از این توده ها چیه ؟ ایا به عمل جراحی لازم میشه  ؟ یا و.... و اینکه ایا شما توصیه میکنید که  یه سونوگرافی دیگه رو انجام بدیم و مطمعا بشیم ؟

    دوست عزيز مقاله مربوط به سوال شما بااجازه از اقاي دكتر ارسال شد:

    مروری بر کیست های پستان
     
    تشکر شده توسط : 2 کاربر
  3. سلام خدمت دکتر عزیز

    از دوست عزیز (zohret)هم ممنونم اما اقای دکتر لطفا شما هم راهنمایی کنید.

    یه سونوگرافی دیگه ای رو انجام دادیم .

    جواب اینیکه سونوگرافیم این بود البته این سونوگرافی سه بعدی است:

    در برست راست در ربع فوگانی خارجی توده بیضی شکل با اکوی کمتر از پارانشیم و به صورت (well difined) و حدود مشخص دیده میشود ابعاد ان 43*24*48 اندازه گیری شد فاصله نزدیکترین نقطه ان به سطح پوست 5.5 میلیمتر و عمق ان 24 میلیمتر میباشد . کلسیفیکاسیون اکوژن در متن ان رویت نشد. توده یافته سونوگرافیک (benign) را مطرح میکند.  اکسیزیونال بیوپسی توصیه میگردد.

    در برست چپ عارضه ای رویت نشد.

    میبینید در سونوگرافی اولی در چپ هم دیده شده بود اما در این سونوگرافی چیزی دیده نشده واقعا نمیدونیم چی کار کنیم شما چه راهی رو پیشنهاد میکنید؟ به دکترش هم مراجعه کردیم یه ازمایش نوشته که باید انجام بدیم (از روی دفترچه فهمیدم اسم ازمایش شبیه به این استt4,t3- t.s.h ) میخواستم بدونم این ازمایش واسه چیه؟

    با تشکر
     
    تشکر شده توسط : 1 کاربر
  4. سلام
    جواب این ازمایشش هم این اومده است :

    Total thyroyin(t4) ria             11.1                 ug/d1                    4.5-12.6

    Triiodothyroniue(t3 )., ria      127     ng/m1     76.3-220.8

    t.s.h                                 4     miu/1     0.3-5
    prolactin        484.2     mium     female   90-392        menouposal
        
    female    132-498     premenouposal

    اقای دکتر لطفا جواب بدین ممنونم در ضمن دکترش براش نمونه برداری نوشته ایا شما موافقید با نمونه برداری یا نه؟

    با تشکر
     
    تشکر شده توسط : 1 کاربر
  5. amirali1 نوشته است: سلام
    جواب این ازمایشش هم این اومده است :

    Total thyroyin(t4) ria             11.1                 ug/d1                    4.5-12.6

    Triiodothyroniue(t3 )., ria      127     ng/m1     76.3-220.8

    t.s.h                                 4     miu/1     0.3-5
    prolactin        484.2     mium     female   90-392        menouposal
        
    female    132-498     premenouposal

    اقای دکتر لطفا جواب بدین ممنونم در ضمن دکترش براش نمونه برداری نوشته ایا شما موافقید با نمونه برداری یا نه؟

    با تشکر

    دوست عزيز با سلام مجدد
    موضوع خواهر شما براي من هم پيش امده بود وميدونم چقدر نگرانيد ازمايشات فوق مربوط به تيروييد است بخصوص اگر از پستان ترشح هم خارج شود انجام ميشود ودر مورد خواهر شما نرمال است تا زماني كه نمونه برداري چه با سوزن چه جراحي انجام نشود هيچ تشخيص قطعي وجود ندارد وتشخيصها احتمالي است جواب نمونه برداري به ازمايشگاه پاتولوژي ارسال ميشود وسلولها زير ميكروسكوپ بررسي شده ونوع ان(خوش خيم يا بدخيم) مشخص ميشود بنابراين بهترين كارراداريدانجام ميدهيد
    موفق باشيد


    9
     
    تشکر شده توسط : 2 کاربر
  6. سلام و خسته نباشيد
    من در هفته 11 بارداري هستم و طبق سونويي كه در هفته 9 داشتم لكه بيني در پشت رحم ديده شد كه 3.5 سانت بود كه دكترم گفت به مدت 1 هفته استراحت كامل داشته باش كه  من متاسفانه خيلي كم استراحت كردم و گفت كه 1 ماه ديگه بيا

    الان كه در هفته 11 هستم خيلي نگرانم . ميگم نكنه جنين سقط شده و هنوز در رحمم هست يا براش مشكلي پيش اومده و من متوجه نشدم . البته من هيچ علائمي ندارم
    نمي دونم چيكار كنم . با توجه به اينكه دكتر گفت 1 ماه يگه بيا من سونو نرفتم . لطفا اگر اطلاعاتي داريد منو راهنمايي كنيد ؟
     
    تشکر شده توسط : 1 کاربر
  7. taksetare1 نوشته است: سلام و خسته نباشيد
    من در هفته 11 بارداري هستم و طبق سونويي كه در هفته 9 داشتم لكه بيني در پشت رحم ديده شد كه 3.5 سانت بود كه دكترم گفت به مدت 1 هفته استراحت كامل داشته باش كه  من متاسفانه خيلي كم استراحت كردم و گفت كه 1 ماه ديگه بيا

    الان كه در هفته 11 هستم خيلي نگرانم . ميگم نكنه جنين سقط شده و هنوز در رحمم هست يا براش مشكلي پيش اومده و من متوجه نشدم . البته من هيچ علائمي ندارم
    نمي دونم چيكار كنم . با توجه به اينكه دكتر گفت 1 ماه يگه بيا من سونو نرفتم . لطفا اگر اطلاعاتي داريد منو راهنمايي كنيد ؟


    سلام ميشه بپرسم دقيقا تاريخ اخرين پريودتون كي بوده؟والان درد داريد يا نه؟
     
    تشکر شده توسط : 2 کاربر
  8. سلام
    از سایت خوبتون نهایت تشکر رو دارم.
    من قبل دو سال تو سینه ی چپم توده هایی رو متوجه شدم و به دکتر مراجعه کردم، دکتر گفت موندن اونا موردی نداره و چیز طبیعی هست.ولی بعد از دوسال ین توده ها بزرگ شدن و تو سینه ی سمت راستم هم متوجه وجود توده ای شدم.
    دکتر گفت با توجه به اینکه سایز توده ها بیشتر از 3 سانته باید برداشته بشن.اولش فک میکردم با سوزن توش رو خالی میکنن ولی اونا کامل توده ها رو طی یک عمل جراحی برداشتن و بعد از آزمایشات پاتولوژی معلوم شد که توده ها فیبروادنوم بودن.
    الان تقریبا 3 ماه هست که از عمل اومدم اما جای عمل روی سینه هام منو خیلی اذیت میکنه طوری که خیالاتی میشم و احساس میکنم که دیگه کسی حاضر نمیشه منو به عنوان شریک خودش انتخاب کنه، واقعا از این مساله رنج میبرم.میخواستم ببینم این قرمزی ها تا کی هست و چطوری میشه زود برطرف بشه؟؟
    در مورد بعد از ازدواج هم دکتر گفت که در زمان شیردهی باید به جای 2سال، 3 سال شیر دهی انجام بشه!میخواستم ببینم علت این چیه؟
    ممنون.
     
    تشکر شده توسط : 1 کاربر
  9. aylin-m06 نوشته است: سلام
    از سایت خوبتون نهایت تشکر رو دارم.
    من قبل دو سال تو سینه ی چپم توده هایی رو متوجه شدم و به دکتر مراجعه کردم، دکتر گفت موندن اونا موردی نداره و چیز طبیعی هست.ولی بعد از دوسال ین توده ها بزرگ شدن و تو سینه ی سمت راستم هم متوجه وجود توده ای شدم.
    دکتر گفت با توجه به اینکه سایز توده ها بیشتر از 3 سانته باید برداشته بشن.اولش فک میکردم با سوزن توش رو خالی میکنن ولی اونا کامل توده ها رو طی یک عمل جراحی برداشتن و بعد از آزمایشات پاتولوژی معلوم شد که توده ها فیبروادنوم بودن.
    الان تقریبا 3 ماه هست که از عمل اومدم اما جای عمل روی سینه هام منو خیلی اذیت میکنه طوری که خیالاتی میشم و احساس میکنم که دیگه کسی حاضر نمیشه منو به عنوان شریک خودش انتخاب کنه، واقعا از این مساله رنج میبرم.میخواستم ببینم این قرمزی ها تا کی هست و چطوری میشه زود برطرف بشه؟؟
    در مورد بعد از ازدواج هم دکتر گفت که در زمان شیردهی باید به جای 2سال، 3 سال شیر دهی انجام بشه!میخواستم ببینم علت این چیه؟
    ممنون.

    سلام محل جراحيتون 6ماه تا 1سال طول ميكشه كه كم كم كمرنگتر ميشه نگران نباشيد  به متخصص پوست هم ميتونيد مراجعه كنبيد تا اين روند كمي سريعتر شوددر مورد شيردهي تا بحال همچين چيزي نشنيدم شايددوستان ديگر اطلاعاتي داشته باشند
     
    تشکر شده توسط : 2 کاربر
  10. با سلام
    دوست عزیز در این مرحله که شما قرار دارید باید روحیتون رو بالا ببرید اگر همش به این اگرها فکر کنید بهتر که نمیشید هیچ همین روحیتون رو هم از دست میدید جای زخمها به مرور خوب خواهند شد (اگر هم اثار کمی باقی بمونه با جراحی پلاستیک میتونید درست کنید )در مورد شیر دهی هم به توصیه پزشکتون گوش کنید توکلتون به خدا باشه به امید بهبودی
    موفق باشید
     
    تشکر شده توسط : 4 کاربر
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours می‌باشند
صفحه 1 از 1


پرش به:  

شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید

Powered by phpBB ©



Forums ©

.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :.
.:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::.
.::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::.


ارسال ایمیل به دکتر رهام صادقی


مدت زمان ایجاد صفحه : 0.19 ثانیه (78)