شما در بخش انجمنهای گفتگو سایت دکتر رهام صادقی هستید، برای آشنایی با امکانات متنوع دیگر سایت اینجا کلیک کنید


به اينستاگرام سايت بپيونديد

رفتن به صفحه :    5 ...   

بایگانی سوالات بالا بردن احتمال بارداری - 2

  1. hani61 نوشته است: سلام خسته نباشید
    روزه داری در ماه های اول بارداری ضرری برای جنین و مادر داره؟
    من یک ماه و 14 روزه باردارم


    سلام
    ضمن تبریک برای بارداریتون باید بگم بله بارداری برای شما و جنینتون ضرر داره. شما الان باید فقط به فکر تقویت خودتون باشید که جنین بتونه کامل رشد کنه. روزه باعث میشه شما بیشتر از 12 ساعت گرسنه و تشنه باشید وهیچ موادی به بدنتون نرسه. در این صورت جنین چطور باید تغذیه بشه. خانم ها در دوره شیردهی هم نباید روزه بگیرن چه برسه به بارداری.

    با آرزوی سلامتی خودتون و فرزند کوچولوتون...
     
  2. silver_flower نوشته است: سلام وقتتون بخير
    من 23 سال سن دارم و 5/1 ساله كه ازدواج كردم و فرزند ندارم و تا الان براي جلوگيري از بارداري فقط از كاندوم استفاده كردم و مشكلم دقيقا مثل خانم فرزانه88 است
    اما مشكل جديدم اينه كه از 5 ماه قبل هر ماه كه پريود ميشم ماه بعدش 10 روز بعد ميشم مثلا يه ماه 2 وماه بعد 12و ماه بعد 22 و از 1 هفته قبلش هم درد پرودي دارم ،من تصميم دارم سال آينده باردار بشم آيا اين نا منظمي مشكلي براي باردار شدنم بوجود نمياره؟؟؟نا گفته نماند كه من آدم زود جوشي هستم لطفا راهنماييم كنيد ممنون ميشم.


    سلام
    چون سوال شما در میان سوالهای جواب داده شده بود دیده نمیشد تا اینکه بالاخره دیده شد......به هر حال استرس و اضطراب تاثیر بسیاری بر نظم سیکل دارد...........اما اینطور که من متوجه شدم سیکلهای شما از 5 ماه پیش 10 روز طولانی تر شده است...........که البته این طولانی شدن نام دارد و نه بی نظمی............چراکه به هر حال سیکلهای شما دقیق و منظم 40 روزه است.............اما از آنجایی که از ابتدا اینطور نبوده باید علت یابی شود که این کار بالینی صورت میگیرد.........چرا که علت های مختلفی نظیر پرکاری تیروئید، تخمدان پلی کیستیک و ... می تواند دخیل باشد که هر کدام بر باروری تاثیرگذار هستند.........
    موفق باشید و خوشبخت
     
  3. سلام.من حدودا 4ماهی میشه که پریود نشدم البته به خاطر  مشکل کیست تخمدان که دارم در این مدت از رابطه خود با همسرم راضی نیستم و همش حس میکنم که عضلات واژن شل شده نمیدونم این مشکلو چه جوری رفع کنم ممنون میشم جواب بدین که من از چه دارویی استفاده کنم یا چه کاری انجام بدم که مشکلم حل بشه؟
     
  4. سلام من مژده 23 ساله هستم سه سال ونيم است كه ازدواج كردم يك ماه است كه جلوگيريمو گذاشتم كنار كاندوم بوده زمان تخمک گذاریمو ميدونم علائمشودارم بادو بارسونوزمانشو تاييدكردم.ديگه اززمان تخمک گذاریم مطمعن هستم.همسرم روفرستادم ازاسپرم دادبراي اطمينان اونم سلم ه. درسه روز حوالي تخمك گذاري نزديكي داشتيم چندبار اما باردار نيستم چه علتي ميتونه داشته باشه درضمن خودم رشته مامايي هستم .ميدونه بايد چنبارامتحان كنم اما چراباوجودتخمك گذاري لقاح صورت نگرفته.
     
  5. paryy

    اخطارها : 2 باراخطارها : 2 بار

    کاربر نيمه فعال


    کاربر نيمه فعال
    با سلام
    من یه راهنمایی ازتون میخواستم در مورد ناباروری شوهرم ایشون تحرک اسپرمشون 10%وشکل نرمالش هم10%بود که با سه ماه مصرف کلومیفن وزادیتن به 15%تحرک و20%شکل نرمال رسید والان دوباره سه ماه دارو باید مصرف کنه سوال من اینه آیا با وجود این تحرک کم بهتر نیست که از روشهای میکرو ویا ای وی اف استفاده کنیم ؟
     
  6. sharzad94 نوشته است: سلام.من حدودا 4ماهی میشه که پریود نشدم البته به خاطر  مشکل کیست تخمدان که دارم در این مدت از رابطه خود با همسرم راضی نیستم و همش حس میکنم که عضلات واژن شل شده نمیدونم این مشکلو چه جوری رفع کنم ممنون میشم جواب بدین که من از چه دارویی استفاده کنم یا چه کاری انجام بدم که مشکلم حل بشه؟


    سلام
    باید دنبال مسائلی باشید که باعث اختلال موقتی هورمونها و قائدگی شما شده........مهمترینش استرس و اضطراب هست مسائل روزمره دیگر هم هست...........عواملي كه باعث قطع موقتي پريود ميشوند:بارداري‌(اگر نزديكي‌ رخ‌ داده‌ است‌).........شيردهي‌ به‌ كودك‌ شيرخوار............قطع‌ مصرف‌ قرص‌هاي‌ ضدبارداري‌..............استرس‌ عاطفي‌ يا اختلال‌ رواني‌..................اختلال‌ غدد درون‌ريز،از جمله‌ هيپوفيز، هيپوتالاموس‌، تيروييد، پاراتيروييد، غدد فوق‌ كليوي‌،و تخمدان‌ها...........ديابت‌ شيرين‌ (مرض‌ قند)...........بيماري‌ سل‌...........چاقي‌، بي‌اشتهايي‌ عصبي‌، يا پرخوري‌ عصبي‌...........فعاليت در زمان ابتلا به اين بيماري جسماني‌ شديد مثل‌ دو هاي‌ استقامت‌............استرس‌............تغذيه‌ نامناسب‌...............استفاده‌ از بعضي‌ داروها مثل‌ مخدرها، فنوتيازين‌ها (از داروهاي‌ ضد روان‌پريشي‌)، رزرپين‌، يا هورمون‌ها..........ورزش‌
    ضمنا چهار ماه پریود نشدن خیلی مسئله مهمی هستش.............فکر میکنم همونطوری که برای مردان جنب شدن در خواب نشونه سلامتی جنسیشون هست............برای خانمها هم قائدگی مسئله خیلی مهمی باشه............حتما به متخصص زنان مراجعه کنید
    موفق باشید
     
  7. paryy نوشته است: با سلام
    من یه راهنمایی ازتون میخواستم در مورد ناباروری شوهرم ایشون تحرک اسپرمشون 10%وشکل نرمالش هم10%بود که با سه ماه مصرف کلومیفن وزادیتن به 15%تحرک و20%شکل نرمال رسید والان دوباره سه ماه دارو باید مصرف کنه سوال من اینه آیا با وجود این تحرک کم بهتر نیست که از روشهای میکرو ویا ای وی اف استفاده کنیم ؟


    سلام
    میزان تحرک و شکل اسپرم خیلی خوب نیست و همونطور که گفتید میشه از روشهای میکرو اینجکشن و یا IVF استفاده کنید............میکرو اینجکشن عمدتا ‌در مواردي به كار مي رود كه اسپرم مرد از نظر تعداد، تحرك و يا شكل كيفيت لازم را ندارد..........در بعضي موارد هم كه چندين مورد عمل IVF انجام شده و به نتيجه نرسيده است از عمل ميكرواينجكشن استفاده مي شود............يكي از مزاياي ميكرواينجكشن اين است كه حتي اگر يك اسپرم سالم از مرد وجود داشته باشد اين عمل قابل انجام است..........مزيت ديگر ميكرواينجكشن اين است كه اگر بيمار فاقد لوله هاي رحمي باشد نيز مشكلي در انجام اين عمل به وجود نمي آيد..............در تمام مواردي كه شرايط رسيدن اسپرم به تخمك در رحم فراهم نباشد مانند انسداد لوله هاي رحمي، چسبندگي هاي حفره لگني، تعداد كم اسپرم و تحرك پايين اسپرم از روشIVF استفاده مي شود............يكي از مزاياي IVF اين است كه قبل از انتقال جنين، عمل لقاح قابل مشاهده است و در صورتي كه اسپرم با تخمك لقاح پيدا نكند مي توان در  نوبت هاي بعدي شرايط لقاح را تغيير داد.........مزيت ديگر IVF اين است كه اگر يك بيمار فاقد لوله هاي رحمي باشد نيز بدون مشكل،‌ عمل IVF انجام مي شود..............اما محدوديت روشهای ميكرواينجكشن و IVF  آن است كه ميزان بارداري در زنان بالاي 40 سال به علت پايين بودن كيفيت تخمك هاي زن كاهش مي يابد..........به هر حال نظر نهایی رو پزشک متخصصتون باید بدهند.....
    انشالله مشکلتون حل میشه
    موفق باشید و خوشبخت
     
  8. قرص های جلوگیری از بارداری

    یکی از روشهای مؤثر در جلوگیری از بارداری مصرف قرص است . احتمال باردار شدن زنانی که قرص می خورند کمتر از یک درصد است . قرصهای جلوگیری از بارداری محتوی استروئیدهای مصنوعی هستند که مانند استروژن و پروژسترون عمل می کنند ، در بیشتر موارد شخص روزی یک قرص را به مدت 20 تا 21 روز بعد از روز پنجم عادت ماهانه می خورد . استروژن مصنوعی همراه قرص ، ظاهراً از ترشح FSH ( هورمون محرک تخمدان ) از هیپوتالاموس جلوگیری می کند . در نتیجه ، مقدار اندکی FSH از هیپوفیز آزاد می شود و فولیکولی در تخمدان پرورش نمی یابد تا تخمکی تولید شود و عمل تخمک گذاری صورت گیرد ، اما به سبب وجود استروئیدهای مصنوعی در قرص ، پوشش درونی رحم قطور می شود . بعد از روز بیست و یکم یا بیست ودوم که مصرف قرص قطع شد ، از تراکم این هورمونها در خون به سرعت کاسته می شود . و یک تا سه روز بعد ، عادت ماهانه بطور طبیعی اتفاق می افتد .

    قرص های ضد بارداری علاوه بر جلوگیری از تخمک گذاری ، باعث تنظیم چرخه عادت ماهانه می شوند و از بروز تشنجات عضلانی که در حین عادت ماهانه در بسیاری از زنان رخ می دهد ، به شدت میکاهند . با این همه ، اثرات جانبی که گاهی با مصرف قرص های ضد بارداری همراه است ، همیشه کم اهمیت نیستند ، بعضی از زنان دچار حالت تهوع ، اضافه وزن و یا پستانهای دردناک می شوند یا آنکه بعد از مصرف قرص ها دچار نفخ می شوند ، البته این عوارض ممکن است بعد از یکی دو ماه که از مصرف قرص گذشت ، برطرف شود .

    شواهد فراوانی وجود دارد که مصرف قرص های ضد بارداری بر احتمال لخته شدن خون در مسیر رگها می افزاید . زنانی که از این قرصها استفاده می کنند ، شش برابر زنان دیگر ممکن است به ترومبوفلبیت ( ایجاد لخته های خونی همراه پیدایش تغییرات التهابی در سیاهرگ ) مبتلا شوند . هنگامی که یک یا چند لختۀ خون در دیوارۀ سیاهرگ تشکیل شود ، این عارضه که به صورت تورم شدید عضو است ، ظاهر خواهد شد . اگر این لخته ها در جریان خون آزاد شوند و به مسیر رگهای تغذیه کننده عضله قلب ، یا مسیر رگهایی که خون اکسیژن دار را از شش ها می آورند یا به مغز می برند  برسد ، حاصل آن بیماری شدید یا مرگ خواهد بود .

    نتایج مطالعات بسیار حاکی از این است که استروژن موجود در قرص های ضد بارداری به مقدار زیاد بر تراکم مواد لخته زا در خون می افزاید . گذشته از آن ، پدیدار شدن عارضه ترومبوفلبیت در زنان را ، با مقدار استروژنی که در قرص های ضد بارداری بکار می رود ، در ارتباط مستقیم می دانند . ظاهر شدن ترومبوفلبیت در زنانی که قرص های محتوی 05/0 میلی گرم استروژن مصرف می کنند ، حدود 80 در 100 هزار در سال است ، حال آنکه اگر مقدار استروژن از این حد بالاتر باشد ، میزان فوق به سالانه 110 در 100 هزار می رسد .

    همین مطالعات ، افزایش حمله های قلبی را هم در میان زنانی که قرص های ضد بارداری مصرف می کنند ، نشان داده اند . مثلاً زنان 30 تا 39 ساله که از این قرص ها استفاده می کنند ، تقریباً سه برابر زنان دیگر ممکن است دچار عارضه قلبی شوند و در زنان 40 تا 49 ساله ، این نسبت پنج برابر می شود . همچنین ، پژوهشگران نشان داده اند که سیگار کشیدن ، چاقی زیاد ، دیابت و فشار خون بالا عوارض استروژن موجود در قرص های ضد بارداری را تشدید می کنند و بر خطر حملۀ قلبی به  شدت می افزاید .

    وجود استروژن در قرص های ضد بارداری بر فشار خون نیز می افزاید ، این مسئله در 5 تا7 درصد از زنانی که از این قرص ها استفاده می کنند ، قابل مشاهده است . گذشته از این ها ، بعضی مطالعات ، میان استفاده کنندگان قرص های ضد بارداری و افزایش احتمال ابتلا به ناراحتی های دیگر از قبیل بعضی از بی نظمی های کبدی ، اقسام ویژه ای از سرطان و دیابت نیز نوعی همبستگی یافته اند . اما با وجود همه این خطرات ، قرص های ضد بارداری ، به سبب سهولت استفاده و قابل اعتماد بودن در جلوگیری از بارداری ، همچنان کاربرد وسیعی دارند . بعلاوه ، خطرات جنبی را باید با خطراتی که بارداری ناخواسته برای تندرستی زن پیش می آورد ، مقایسه کرد . ضمناً در مورد بعضی از زنان ، از جمله آنانی که سابقه ناراحتی قلبی ، دیابت یا فشار خون دارند ، خطر ناشی از مصرف قرص های ضد بارداری ممکن است شدید باشد . بنابراین ، هیچ زنی نباید قرص ضد بارداری و دیگر روش های هورمونی پیشگیری را بدون مشورت با پزشک متخصص انتخاب کند .


    منبع : ایران سلامت
     
  9. ناکامی در بارداری :

    تخمك صدمه ديده چيست؟
    تخمك صدمه ديده نوع رايجي از سقط جنين است. اين پديده هنگامي رخ مي دهد كه تخم بارور شده در رحم كاشته مي‌شود اما رشد جنين حاصل از آن در همان اوايل متوقف شده و يا اينكه اصلاً شكل نمي‌گيرد. امروزه اصطلاح « تخمك صدمه ديده» را ديگر به كار نمي‌برند. در عوض، اغلب متخصصين پزشكي اصطلاح « ناكامي زودهنگام حاملگي» را براي توصيف اين وضعيت به كار مي‌برند.
    حتي با ناكامي زودهنگام حاملگي اگر تست حاملگي بدهيد، نتيجه مثبت خواهد بود؛ دليل اين امر اين است كه در هر حال جفت به رشد خود ادامه مي‌دهد و ترشح گنادوتروپين پرده خارجي جنين انساني chorionic gonadtrophin (Hcg) human را  آغاز مي كند، و اين همان هورموني است كه تست‌هاي حاملگي جستجو مي‌كنند. در اوايل ممكن است برخي از علايمي را كه در حاملگي طبيعي معمول هستند، داشته باشيد؛ علايمي از قبيل خستگي، حالت تهوع و سوزش سينه. پس از مدتي كه سطح اين هورمون در خون پايين آمد، اين علايم نيز كاهش مي‌يابد و ممكن است كه لكه يا خونريزي داشته باشيد.

    در ناكامي زود هنگام حاملگي (تخمك صدمه ديده) چه اتفاقي خواهد افتاد؟

    در ابتدا ممكن است متوجه تعدادي لكه قهوه اي رنگ متمايل به قرمز شويد؛ البته احتمال دارد كه اصلاً لكه اي نداشته باشيد. پس از مدتي، درحالي كه سطح هورمون شما در خون رو به كاهش مي‌گذارد، ممكن است شكم درد يا خونريزي داشته باشيد. اگر شكم درد يا خونريزي داريد، رحمتان آن طور كه بايد رشد نمي‌كند، و يا اين كه هنگامي كه جنين 12 هفته از عمرش گذشته است، پزشكتان نمي‌تواند به وسيله دامپلر ضربان قلبش را بشنود، در آن صورت نوزاد بايد به وسيله دستگاه آلتراسوند چك شود. اگر مورد شما ناكامي زودهنگام حاملگي باشد، دستگاه آلتراسوند يك كيسه بارداري خالي را نشان مي‌دهد.
    احتمال دارد كه جنين را سقط كنيد يا به عبارتي كيسه جفت و بافت جمع شده در سه ماهه نخست از بدنتان خارج شود. گرچه، اين اتفاق ممكن است زودتر از اين رخ دهد. فرايند سقط جنين مي‌تواند هفته ها طول بكشد و وقتي متوجه شويد كه ديگر بچه اي در شكم نداريد، ممكن است به لحاظ عاطفي برايتان بسيار دردناك بوده و يا به لحاظ فيزيكي دشوار باشد كه منتظر يك سقط جنين ناخواسته باشيد. در اين حالت شما مي‌توانيد با مصرف دارو فرايند سقط جنين را تسريع ببخشيد؛ يا ممكن است تصميم بگيريد كه براي برداشتن بافت كورتاژ ساكشن يا اتساع و كورتاژ (D&C)  بكنيد. همچنين اگر مشكلي داشته باشيد كه منتظر بودن براي سقط جنين براي سلامتي شما خطرناك باشد ( همچون خونريزي زياد يا علايمي از عفونت) لازم است كه بافت را از بدن شما خارج كنند.

    چه موقع مي توانم دوباره حامله شوم؟

    احتمالاً پس از گذشت چهار يا شش هفته از زمان سقط جنين يا خروج بافت مجدداً عادت ماهانه را از سر بگيريد. بعضي از متخصصين مي‌گويند كه پس از اين دوره مي‌توانيد حامله شويد، اما برخي ديگر توصيه مي كنند تا عادت ماهانه بعدي را نيز پشت سر نگذاشته ايد، از اين كار خودداري كنيد. (در اين مدت لازم است كه از قرص ضد بارداري استفاده كنيد، چرا كه ممكن است تنها پس از دو هفته از سقط جنين تخمك گذاري كنيد).
    اگر چه ممكن است به لحاظ فيزيكي آمادگي حامله شدن مجدد را داشته باشيد، شايد به لحاظ روحي چنين آمادگي را نداشته باشيد. هر زني به شيوه خاص خود با عدم موفقيت زودهنگام حاملگي كنار مي‌آيد. براي برخي از زنان ممكن است ماهها طول بكشد تا بار ديگر آمادگي حامله شدن را پيدا كنند.

    آيا يك بار داشتن تخمك ناقص بدين معنا است كه بار ديگر نيز سقط جنين خواهم كرد؟

    خير. اگر چه احتمالاً در مورد امكان بروز سقط جنين ديگري نگران شويد، متخصصين باروري تنها يك بار عدم موفقيت زودهنگام حاملگي را به عنوان نشانه اي مبني بر اين كه شما يا همسرتان مشكلي دارد، تفسير نمي‌كنند. اغلب متخصصين تا دو يا سه بار سقط جنين متوالي اقدام خاصي نمي‌كنند و پس از آن است كه تست هاي آزمايش ويژه خون و ژنتيك را تجويز مي كنند تا علت آن را بيابند.

    منبع : ایران سلامت
     
  10. چگونه مي توانم با اندوه حاصل از سقط جنين خود كنار بيايم؟

    وقتي جنين سقط مي شود، طبيعي است كه احساس تحير، غم و اندوه، گناه، و عصبانيت بكنيد و حسي از شكست و آسيب پذيري را داشته باشيد. روزها، هفته ها و حتي ماههايي كه از پس سقط جنين مي‌ آيند، مي‌تواند به طرز باور نكردني دشوار و دردناك باشد؛ اگر اين اولين سقط جنين شما نبوده است يا اگر با دقت تمام براي اين حاملگي برنامه ريزي كرده بوديد و فكر مي كرديد كه همه چيز را "درست" انجام داده ايد، در آن صورت اين مسئله دردناك تر هم خواهد شد. ممكن است احساس شرمنده¬گي كرده، بدخلق شويد و قادر به تمركز كردن يا خوابيدن نباشيد. اگر به ديگران گفته ايد كه حامله هستيد، احتمالً نگران اين هستيد كه چگونه اين خبر را به آنها بدهيد و حتي صادقانه ترين و صميمانه ترين ابراز همدردي ها را به راحتي نمي توانيد بپذيريد. لازم است در حالي كه اين دوران سخت و دشوار را سپري مي كنيد، نكاتي چند را به خاطر داشته باشيد:
    فراموش نكنيد كه شما مقصر نيستيد. سقط جنين مي تواند هر كسي را تحت تاثير قرار دهد. آشكارا و صادقانه با همسرتان راجع به آنچه رخ داده و تاثير آن بر شما صحبت كنيد. به ياد داشته باشيد كه هيچ روش صحيح يا غلطي براي برخورد با غم و اندوه وجود ندارد. احساسات خود را همان گونه كه هستند بپذيريد و خود يا همسرتان را بر اساس چگونگي واكنشتان به اين وضعيت، مورد قضاوت قرار ندهيد.
    به خود زمان كافي بدهيد تا حالتان خوب شود. براي پشت سر گذاشتن هر چه سريع تر غم و اندوه  ناشي از سقط جنين خود را تحت فشار قرار ندهيد. اگر با غم و اندوه خود بدون نگراني در مورد آينده برخورد كنيد، التيام و شفاي شما كامل‌تر خواهد بود. ممكن است در زمان مقتضي متوجه شويد كه حالتان خوب شده است. با گذشت زمان شرايط تغير كرده و حالتان بهتر خواهد شد.
    مدتي به سر كار نرويد. حتي اگر به لحاظ جسمي مشكلي نداريد، چند روزي مرخصي گرفتن مي‌تواند سودمند باشد. به فرصتي نياز داريد تا آنچه را كه رخ داده است، ارزيابي كنيد. بنابراين، براي مدتي دور بودن از كار هر روزه به شما كمك خواهد نمود تا تمام آنچه را كه داريد تجربه مي‌كنيد، بپذيريد.
    از همسرتان انتظار نداشته باشيد كه مثل شما غم و اندوه خود را ابراز كند. اگر به نظر مي‌رسد كه همسرتان به اندازه شما به خاطر از دست رفتن جنين متأثر نشده است، به ياد بياوريد كه مردان و زنان به شيوه متفاوتي غم و اندوه خود را ابراز مي كنند. در حالي كه زنان به ابراز احساساتشان تمايل دارند و حمايت از جانب ديگران را جستجو مي كنند، مردان تمايل دارند كه احاساستشان را در درون خود نگه دارند و خود به تنهايي با از دست رفتن جنين رو به رو شوند. همچنين، مردان اغلب احساس مي‌كنند كه براي مراقبت از همسرشان لازم است كه خود را قوي نگه دارند. بنابراين آرامش و خونسردي او را به توجه نكردن به خود يا از دست رفتن جنين تفسير نكنيد و خود را به اين خاطر كه به خوبي همسرتان نمي‌توانيد با اين مسأله كنار بياييد، سرزنش نكنيد. احساسات و نيازهاي خود را با همسرتان در ميان بگذاريد، اما به يكديگر اين آزادي را بدهيد كه هر يك، از دست رفتن جنين را به شيوه خود تجربه كند.
    خود را از ديگران جدا نكنيد. اگر چه صحبت كردن درباره از دست دادن جنين دردناك به نظر مي رسد، در ميان گذاشتن داستان خود با ديگران موجب مي‌شود كه كمتر احساس تنهايي بكنيد و كمكتان مي‌كند تا حالتان بهبود يابد. ممكن است شگفت زده شويد وقتي ببينيد كه بسياري از همكاران، دختر عموها و دختر دايي‌ها، همسايه ها و دوستانتان براي خود داستاني درباره‌ي از دست دادن جنين و بهبود يافتن دارند. همچنين ممكن است حمايت و درك شدن را از جانب كساني دريافت كنيد كه انتظارش را نداشتيد (كه مي‌تواند درك نشدن از سوي كساني كه انتظار داشتيد بفهمند كه اين واقعه چقدر برايتان دردناك است را جبران كند). وقتي كسي آنچه را كه شما داريد تجربه مي‌كنيد، تجربه نكرده باشد، واقعاً نمي‌تواند بفهمد كه چه‌ قدر دردناك است. بيشتر مردم مي‌خواهند چيزي بگويند كه شما را تسلي دهد، اما نمي‌دانند چه بگويند. اگر آنها چيز غلطي گفتند يا اصلاً چيزي نگفتند، آن را عمدي تلقي نكنيد.
    حمايت ديگران را به دست آوريد. از پزشك يا ماماي خود در مورد گروه هاي حاميِ سقط جنين در جامعه خود پرس و جو كنيد. ممكن است مدتي طول بكشد تا گروهي را پيدا كنيد كه مناسب شما باشد، بنابراين اگر از اولين گروهي كه امتحان مي‌كنيد، خوشتان نيامد نا اميد نشويد. پيشاپيش اطلاعاتي را در مورد افرادي كه در گروه هستند كسب كنيد تا ببينيد كه آيا شما براي اين گروه مناسب هستيد يا نه. (بيشتر آنها سقط جنين زودهنگام يا ديرهنگام داشته اند؟ آيا گروهي است كه عمدتاً براي كنار آمدن با تولد جنين مرده تشكيل شده است؟). همچنين ممكن است كه از يك مشاور حرفه‌اي بخواهيد كه كمكتان كند تا با عواطف دشواري كه در حال حاضر تجربه مي‌كنيد، دست به گريبان شويد و در نهايت، غم و اندوه خود را بپذيريد و با آن كنار بياييد.

    منیع : ایران سلامت
     
  11. نقل قول: سلام من مژده 23 ساله هستم سه سال ونيم است كه ازدواج كردم يك ماه است كه جلوگيريمو گذاشتم كنار كاندوم بوده زمان تخمک گذاریمو ميدونم علائمشودارم بادو بارسونوزمانشو تاييدكردم.ديگه اززمان تخمک گذاریم مطمعن هستم.همسرم روفرستادم ازاسپرم دادبراي اطمينان اونم سلم ه. درسه روز حوالي تخمك گذاري نزديكي داشتيم چندبار اما باردار نيستم چه علتي ميتونه داشته باشه درضمن خودم رشته مامايي هستم .ميدونه بايد چنبارامتحان كنم اما چراباوجودتخمك گذاري لقاح صورت نگرفته.

    سلام اقاي دكترخسته نباشيدمن سوالات بقيه كاربران رو مشاهده كردم وجواب سوالم رو كه نداديد گرفتم .ميشه لطف كنيد بگيدچيكاركنم احتمال بارداريم دردفعه بعدبيشتربشه اخه همسرمن 14روزكارهستن شركت نفتين.هميشه روزتخمك گزاري من نيستن اين ماه هم ميخوام قرص بخورم تاچندروز دوره قاعدگيم تغييركنه شايد حول وحوش روههاي تخمك گذاريم بياد.ميشه راهنماييم كنيد اطلاعات درباره خودم درصفحه قبل كه جواب نداديد هست.ممنون ميشم. لطف كنيد بگيدچيكاركنم احتمال بارداريم دردفعه بعدبيشتربشه.
     
  12. mozhdehoo نوشته است:
    نقل قول: سلام من مژده 23 ساله هستم سه سال ونيم است كه ازدواج كردم يك ماه است كه جلوگيريمو گذاشتم كنار كاندوم بوده زمان تخمک گذاریمو ميدونم علائمشودارم بادو بارسونوزمانشو تاييدكردم.ديگه اززمان تخمک گذاریم مطمعن هستم.همسرم روفرستادم ازاسپرم دادبراي اطمينان اونم سلم ه. درسه روز حوالي تخمك گذاري نزديكي داشتيم چندبار اما باردار نيستم چه علتي ميتونه داشته باشه درضمن خودم رشته مامايي هستم .ميدونه بايد چنبارامتحان كنم اما چراباوجودتخمك گذاري لقاح صورت نگرفته.

    سلام اقاي دكترخسته نباشيدمن سوالات بقيه كاربران رو مشاهده كردم وجواب سوالم رو كه نداديد گرفتم .ميشه لطف كنيد بگيدچيكاركنم احتمال بارداريم دردفعه بعدبيشتربشه اخه همسرمن 14روزكارهستن شركت نفتين.هميشه روزتخمك گزاري من نيستن اين ماه هم ميخوام قرص بخورم تاچندروز دوره قاعدگيم تغييركنه شايد حول وحوش روههاي تخمك گذاريم بياد.ميشه راهنماييم كنيد اطلاعات درباره خودم درصفحه قبل كه جواب نداديد هست.ممنون ميشم. لطف كنيد بگيدچيكاركنم احتمال بارداريم دردفعه بعدبيشتربشه.
    سلام،
    در مورد بررسی رحم و لوله ها چیزی ننوشتید، اگر از این نظر هم بررسی شده اید و مشکلی نبوده، وجود اسپرم در زمان مناسب (زمان تخمک گذاری) می بایست به لقاح منتهی شود؛ البته توجه داشته باشید که تنها اگر بعد از یکسال که تمام موارد را رعایت کنید و لقاح رخ ندهد باید ارزیابی های تکمیلی انجام شود. در مورد زمان بندی برای نزدیکی هم می توانید با مصرف و ادامه قرص (همانند روش به تاخیر انداختن پریود) زمان تخمک گذاری را با زمان نزدیکی هماهنگ کنید و در حوالی زمان تخمک گذاری حداقل یک شب در میان نزدیکی داشته باشید.
     
    تشکر شده توسط : 2 کاربر
  13. سلام، روزگار خوش!
    من مدت زیادی است که هر روز به عنوان میهمان به سایت مراجعه می کردم و پاسخ بسیاری از سؤالاتم را هم پیدا کردم که از این بابت از شما سپاسگذارم.
    ولی مشکلی دارم و نتوانستم برایش پاسخی پیدا کنم به همین خاطر عضو شدم تا سؤالم را مطرح کنم و احتمال بارداری موفق را بالا ببرم.
    1- 26 ساله هستم.2- 3سال است که ازدواج کردم. 3-دوره پریودم مرتب و 28 روزه است ولی طول دوره 2ساله که از 5روزه به 10 روزه رسیده.4- از 2 ماه گذشته اقدام به بارداری کردیم ولی فعلا نتیجه ای نگرفتیم.در هر دو بار 6-12 روز بعد از نزدیکی لکه بینی داشتم که ابتدا خوشحال شدم که لکه لانه گزینی است ولی بعد در روز مشخص پریود شدم.5-این بار 3 روز زودتر پری شدم.
    و حالا سؤالاتم:
    1-آیا طول دوره پریود بر زمان تخمک گذاری تاثیر دارد؟
    2-علت لکه بینی در دوران سیکل قاعدگی چیست؟
    3-آیا طبیعی است که من در دوره 3 روز لکه بینی و 3 روز خونریزی شدید و3 تا4 روز دوباره لکه بینی دارم.
     
  14. باسلام وخسته نباشید خدمت دوستان عزیز:
    همسر من حدود یک سال پیش آزمایش اسپرمو گرام انجام داده اند که شرح آن به این صورت میباشد:
      spermcountقبلاز شستشو65millبعد از شستشو35
    motilityقبل57 بعد85
    quick progقبل5 بعد15
    slow prog قبل37 بعد65
    non prog قبل15 بعد5
    morphology30
    color  normal
    liquefaction time 20 min
    viscosity  normal
    round cells 15-20
    البته شوهر من نزد پزشک هم رفتند ایشون مشکل واریسکول ندارند. ودکتر بهشون فقط ویتامین سی دادن. دوباره به یک پزشک متخصص ارولوژی مراجعه کردیم ایشون هم معاینه کردند وگفتند که واریس بیضه ندارن و همون داروی ویتامین سی و ویتامین ای دادن .  با توجه به این آزمایش که البته در آزمایشگاه  مخصوص ناباروری گرفته شده نظر شما چیه..؟ ممنون وسپاس فراوان.................................
     
  15. sharzad94 نوشته است: باسلام وخسته نباشید خدمت دوستان عزیز:
    همسر من حدود یک سال پیش آزمایش اسپرمو گرام انجام داده اند که شرح آن به این صورت میباشد:
      spermcountقبلاز شستشو65millبعد از شستشو35
    motilityقبل57 بعد85
    quick progقبل5 بعد15
    slow prog قبل37 بعد65
    non prog قبل15 بعد5
    morphology30
    color  normal
    liquefaction time 20 min
    viscosity  normal
    round cells 15-20
    البته شوهر من نزد پزشک هم رفتند ایشون مشکل واریسکول ندارند. ودکتر بهشون فقط ویتامین سی دادن. دوباره به یک پزشک متخصص ارولوژی مراجعه کردیم ایشون هم معاینه کردند وگفتند که واریس بیضه ندارن و همون داروی ویتامین سی و ویتامین ای دادن .  با توجه به این آزمایش که البته در آزمایشگاه  مخصوص ناباروری گرفته شده نظر شما چیه..؟ ممنون وسپاس فراوان.................................


    سلام
    معیار های مهم در ازمایش اسپرم، motility (حرکت اسپرم)هستش که باید بالای 50 باشه که در مورد همسر شما مشکلی نداره.........معیار دیگه sperm count ( غلظت اسپرم)هستش که باید بالای 20 میلیون باشه که خداروشکر در این مورد هم مشکلی نیست..............معیار دیگه morphology (شکل اسپرم) هستش که باید بالای 30 باشه که در این مورد لب مرز هستید...........در کل همونطور که دکترشون هم گفتن ایشون خداروشکر مشکل خاصی از بابت واریکوسل و اسپرم ندارن............
    موفق باشید و خوشبخت
     
    این پست توسط دکتر رهام صادقی (مدیریت سایت) تایید شده است
    تشکر شده توسط : ROHAM و 3 کاربر ديگر
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours می‌باشند
صفحه 5 از 15
رفتن به صفحه :    5 ...   


پرش به:  

شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید

Powered by phpBB ©



Forums ©

.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :.
.:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::.
.::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::.






مدت زمان ایجاد صفحه : 0.30 ثانیه (101)