شما در بخش انجمنهای گفتگو سایت دکتر رهام صادقی هستید، برای آشنایی با امکانات متنوع دیگر سایت اینجا کلیک کنید


به اينستاگرام سايت بپيونديد

عدم موفقیت در بارداری

  1. elyas



    کاربر نيمه فعال


    کاربر نيمه فعال
    با سلام خدمت خانم دکتر پور قربان

    من و همسرم یک سال هست که برای بارداری اقدام کردیم بعد از مدتی که بارداری صورت نگرفت به پزشک مراجعه کردیم همسرم کیست آندومتریوز داشتند  با روش لاپاراسکوپی عمل کردند و دکترشان گفتند لوله ها باز هستند و میتواند باردار شود
    از اون تاریخ به بعد که 4 ماه است که گذشته در یک دوره کلومیفن +hcg  مصرف شد در دوره بعد هم همین تکرار شد و در دوره بعدی کلومیفن + 2 عدد hmg  مصرف شد که در هر سه دوره فولیکول های خوب و بالغی داشت که متاسفانه بارداری صورت نگرفت .
    احساس من این است که  فولیکول ها هیچ وقت از خود  تخمک خارج نکرده اند و در همان مرحله بلوغ از بین رفته اند
    همچنین در آخرین سونوگرافی که از همسرم به عمل آمد مشخص شد یک کیست 30میلی متری دارند که دکترشان گفته بودند به خاطر مصرف داروهاست و یک دوره دارو مصرف نکن  از بین خواهد رفت

    در ضمن بعد از عمل هم میزان ca125  هنوز بالاست ca125=55  
    با توجه به شرح حال بالا چند سوال داشتم:

    علت عدم بارداری چیست ؟
    علت وجود کیست چیست آیا میتواند آندومتریوز باشد ؟
    چرا با وجود بالغ شدن فولیکول و مصرف دارو ها تخمک خارج نشده چون هیچ تغییر دمایی در بدن  ایشان مشاهده نشد ؟

    علت بالا ماندن تومور مارکر ca125 چیست؟

    ضمن تشکر از پاسخگویی شما در صورت امکان به طور کامل توضیح داده شود
    ممنون
     
  2. DrPourghorban



    جراح و متخصص زنان و زایمان


    جراح و متخصص زنان و زایمان
    با سلام

    با توجه به اینکه بطور طبیعی در هر دوره ماهیانه احتمال بارداری 25-35 درصد است .باید منتظر باشید تا نتایج مشخص گردد. در تمامی مراکز دنیا هم میزان حاملگی بعد از یک تا دو سال از لااروسکوپی در نظر گرفته میشود و نتایج دو تا سه ماه بعد از عمل برای پیش بینی  پاسخ به درمان کافی نیست.
    تومور مارکر ها معمولا در صورت بالاتر رفتن میتوانند علامتی از عود بیماری باشند ولی بعد از عمل تا مدتها مثبت باقی می مانند و ممکن است صفر نشوند از طرف دیگر بسیاری از شرایط خوش خیم دیگر نیز وجود دارد که میتواند ca125 را تا 50 بالا ببرد و کیست های ساده تخمدان هم میتوانند این کار را بکنند .
    در مورد احتمال اندومتریوتیک بودن کیست 3 سانتی متری باید با توجه به لاپاروسکوپی بعمل امده قضاوت نمود و معمولا ایجاد اندومتریومای جدید سه ماه بعد از عمل کمتر محتمل است و بیشتر احتمال دارد همان کیست ساده فولیکولر باشند .
    در کل بنظر میرسد درمان شما مناسب هست و بهتر است فقط صبر کنید تا به نتیجه دلخواه دست یابید
    برایتان آرزوی موفقیت دارم
    با پوزش از تاخیر در پاسخگویی بعلت تعطیلات
     
    این پست توسط دکتر رهام صادقی (مدیریت سایت) تایید شده است
    تشکر شده توسط : ROHAM و 3 کاربر ديگر
  3. elyas



    کاربر نيمه فعال


    کاربر نيمه فعال
    سلام
    خدمت خانم دکتر پور قربان با تشکر از پاسخگویی شما

    با عنایت به سوال قبلی بنده در این بار مراجعه به پزشک  ایشان گفتند همسرم
    مجدداً   کیست های آندومتریوزشان برگشته و 2 کیست یکی در تخمادهن چپ و دیگری در راست دارند حدود 30 mm

    که برای  ایشان آمپول دیفرلین تجویز کردند
    حال سوال این است آیا این کیست ها با این آمپول های از بین میروند ؟ یا باز هم باید لاپاراسکوپی انجام بدهند
    آیا بهتر نبود به جای اینکه بلافاصله بعد از لاپاراسکوپی و برداشتن کیست قبلی درمان ناباروری شروع شود چند دوره این آمپول ها تجویز میشد تا الان مجدداً شاهد بازگشت آن ها نباشیم

    آیا تجویز این آمپول بعد از به وجود آمدن مجدد کیست  کمکی میکند
    من به عملکرد پزشک همسرم با توجه به احترامی که برای ایشان قائلم  شک کردم
    بهتر نیست به پزشک دیگری همچون دکتر محسن معینی مراجعه شود .
    ممنون از حوصله ای که برای پاسخ به سوالات بنده و دیگر کاربران به خرج میدهید
     
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours می‌باشند
صفحه 1 از 1


پرش به:  

شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید

Powered by phpBB ©



Forums ©

.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :.
.:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::.
.::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::.






مدت زمان ایجاد صفحه : 0.08 ثانیه (49)