شما در بخش انجمنهای گفتگو سایت دکتر رهام صادقی هستید، برای آشنایی با امکانات متنوع دیگر سایت اینجا کلیک کنید


به اينستاگرام سايت بپيونديد

جواب آزمایش خون - خون دماغ

  1. سلام خسته نباشید ...
    یک از دوستان من پسری است 24 ساله که چند وقتی ست  صبح ها و اکثرا تو خواب ،  بی موقع و بی دلیل دچار خون دماغ می شه . بعضی وقت ها سردرد شدیدی داره و گاهی هم خیلی احساس خستگی میکنه ... رفته دکتر بهش قطره کلرفنرامین داده . و یک آزمایش چکاپ هم براش نوشته که در زیر اطلاعاتشو گذاشتم . البته این دوستمون 3 ساله که تو یه شهر دیگه تنها زندگی می کنه  و شرایط دانشجویی داره .
    ممنون میشم اگه توضیحی در مورد نتیجه آزمایشش بدید. بخصوص اونجایی که نوشته L. critical *
    ممنون.

    تو biochemsry و urinanalysis همه چیزش نرماله
    تو hematology - cbc اینطور نوشته .:
    wbc .......6.5------- cu mm
    Rbc.......5.16------ mil/cumm
    Hgb ........14.7----- g/dl 11.5-16.5
    hct.......42.8 ------% 34-50
    mcv.....82.9----fl 78-96
    mch......28.5----pg 26-35
    Mchc ......34.3-----% 31-36
    plt......270 ---/cu mm 135000- 410000- * L -critica
    Rdw ......13.9------% 11-14.5
    Pdw .....17.6%

    differential count :
    NEUT : 64.6
    LYMP : 31.8
    MONO: 3.6
     
  2. polar_star نوشته است: سلام خسته نباشید ...
    یک از دوستان من پسری است 24 ساله که چند وقتی ست  صبح ها و اکثرا تو خواب ،  بی موقع و بی دلیل دچار خون دماغ می شه . بعضی وقت ها سردرد شدیدی داره و گاهی هم خیلی احساس خستگی میکنه ... رفته دکتر بهش قطره کلرفنرامین داده . و یک آزمایش چکاپ هم براش نوشته که در زیر اطلاعاتشو گذاشتم . البته این دوستمون 3 ساله که تو یه شهر دیگه تنها زندگی می کنه  و شرایط دانشجویی داره .
    ممنون میشم اگه توضیحی در مورد نتیجه آزمایشش بدید. بخصوص اونجایی که نوشته L. critical *
    ممنون.

    تو biochemsry و urinanalysis همه چیزش نرماله
    تو hematology - cbc اینطور نوشته .:
    wbc .......6.5------- cu mm
    Rbc.......5.16------ mil/cumm
    Hgb ........14.7----- g/dl 11.5-16.5
    hct.......42.8 ------% 34-50
    mcv.....82.9----fl 78-96
    mch......28.5----pg 26-35
    Mchc ......34.3-----% 31-36
    plt......270 ---/cu mm 135000- 410000- * L -critica
    Rdw ......13.9------% 11-14.5
    Pdw .....17.6%

    differential count :
    NEUT : 64.6
    LYMP : 31.8
    MONO: 3.6

    سلام،
    کاهش پلاکتهای خون علل مختلفی دارد که به سه دسته عمده تقسیم می شوند:

    - کاهش پلاکت به واسطه کاهش تولید
    - کاهش پلاکت به واسطه افزایش تخریب
    - کاهش پلاکت به واسطه داروها

    در هر کدام از این دسته ها بیماریهای مختلفی وجود دارد و برای تشخیص دقیق می بایست ارزیابیهای بیشتری انجام شود.

    نکته ای که در حال حاضر برای این بیمار واجب است، پیگیری موضوع در دنیای واقعی و مراجعه به یک مرکز بهداشتی درمانی در اسرع وقت می باشد.
     
    تشکر شده توسط : 3 کاربر
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours می‌باشند
صفحه 1 از 1


پرش به:  

شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید

Powered by phpBB ©



Forums ©

.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :.
.:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::.
.::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::.






مدت زمان ایجاد صفحه : 0.15 ثانیه (44)