xبستن تبليغات
xبستن تبليغات
شما در بخش انجمنهای گفتگو سایت دکتر رهام صادقی هستید، برای آشنایی با امکانات متنوع دیگر سایت اینجا کلیک کنید


میزان creatinine در خون

  1. mjanbazi



    کاربر نيمه فعال


    کاربر نيمه فعال
    با سلام خدمت شما
    من دیروز رفتم با تجویز پزشکم یک آزمایش خون گرفتم و امروز نتیجه انرا گرفتم و به دکتر نشان دادم و او گفت که هیچ مشکلی نداری.
    ولی وقتی خودم مشغول دیدن آزمایش شدم دیدم همه آیتم های من در حد نرمال هست ولی در قسمت biochemistry گزینه ی creatinine عدد 1.4 نوشته بود و حد نرمال آن هم 0.6 تا 1.3 ذکر شده بود و یک حرف H هم در کنارش بود که فکر کنم معنی آن بالا بودن این مقدار هست.
    حالا سوال من این است که آیا دکتر من این گزینه را ندید و گفت که هیچ مشکلی ندارم.
    ایا این طبیعی است
    ایا باید داروی خاصی مصرف نمایم؟
    دلیل بالا بودن این مقدار چیست؟
    ممنونم
    موفق باشید
     




  2. سلام

    از اونجایی که اینجا ایرانه ، اغلب موارد اگر سطح مورد آزمایشی کمی بالاتر از حدنرمال باشد ، پزشک ترجیح می دهد با گفتن : انشاالله مشکلی نیست ! از پیگیری صرف نظر کند !
    اما در مورد سوال شما
    ببین دوست عزیز
    کراتینین خون ، یکی از فاکتورهاییست که اگر خارج از حد نرمال باشد نوعی نارسایی در کلیه را نوید می دهد . البته از اونجایی که بدن افراد ورزشکار ممکنه کراتینین بیشتر تولید کند ، اگر سایر فاکتورهای مربوط به سلامت کلیه در محدودنرمال باشد و هیچ علامت بالینی در رابطه با مشکل کلیه دیده نشود ، اونوقت پزشک مقادر اندکی بالا بودن کراتینین رو قابل اغماض می دونه

    من نمی دونم در شما چه تستهای انجام شده و شما علامت خاصی دارید یا نه . ورزش می کنید یا نه . مشروبات الکی می خورید یا نه و ... پس نمی تونم اظهار نظر خاصی بکنم
    و باید به نظر متخصصی که شما رو ویزیت کرده اعتماد کرد .
     
    تشکر شده توسط : 2 کاربر
  3. mjanbazi



    کاربر نيمه فعال


    کاربر نيمه فعال
    ممنونم آقای سامی که جواب دادید
    درسته ایرانه و دکترای اینو میگن ولی من نگران سلامتی خودم هستم
    متاسفانه دکترای این دوره و زمونه به فکر پر کردن جیب هستند البته دور از جون شما ودکتر رهام
    ولی این واقعیتیه که می بینیم
    عرضم به حضور مبارکتون که من نه ورزش می کنم نه مشروب و تست هایی که انجام شده یک تست خون و تست قند خون-تست گروه خون-تست ادرار بوده
    حالا من برای شما کل ازمایشمو می نویسم ببینید مشکلی هست یا نه
    Hemotology
    w.b.c=6600   N=4000-10800
    r.b.c 5.07    n=4.6-6.1
    hemoglobin 44.7    n 81-99
    m.c.v  88.2      n 81-99
    m.c.h    29.8     n 27-31
    m.c.h.c   33.8    n 32-36
    platelets  198000       n 150000-400000
    BioChemistry  
    urea    25     n 19-44
    creatinine    h 1.4   n 0.6-1.3
    blood sugar     81
    Serology
    Blood group A
    rh Factor    Positive

    Urine
    Macroscopic
    Color  yellow
    Appereance    clear
    ph    5
    Speclfle Gravity 1.028
    Protein   negative
    sugar   Negative
    Ketone  negative
    blood   negative
    bliliirubin    negative
    urobilinogen    negative
    Microscopic
    R.b.c   0-1
    w.b.c   0-1
    Ep.Cells  0-1
    bacteria  negative
    Crystals   negative
    casts   negative
    yeast  negative
    mucus   few
    این تمامی نتایج ازمایش من بود
    شما تو فورم دیدم ادمی کلا شوخ طبع و اهل تیکه انداختن هستید
    الان میگید که به جای نوشتن چرا نرفتی به دکتر نشون بدی
    خوب من نشون دادم اون حرفو زد
    هر سوالی دارید بپرسید من جواب میدم
    ممنونم
     
  4. سلام

    این آزمایش رو چه دکتری و به چه منظوری برای شما نوشته ؟
    نه به چک آپ می خوره نه به آزمایشهای استخدامی ! پس آنزیمهای کبدی کجان ؟ یا چربی های خون ؟ حتی جای آزمایش تیروئید هم خالیه

    هم چربی های خون هم هورمونهای تیروئید روی تفسیر نتیجه آزمایشات کلیه موثر هستند
    از طرفی حتی فشار خون هم روی این موضوع تاثیر داره

    در هرحال برای شما خیلی جای نگرانی نیست اگر هیچکدام از نشانه های زیر رو نداشته باشید

    ۱) خستگی و ضعف
    ۲) ادرار سخت و دردناک
    ۳) ادرار کف آلود
    ۴ ) ادرار صورتی یا تیره رنگ (وجود خون در ادرار)
    ۵) افزایش نیاز به ادرار کردن (بهویژه در شبها)
    ۶) چشمان پف آلود
    ۷) صورت، دستها، شکم و پاهای باد کرده
    ۸) تشنگی مداوم

    چون
    سطح اوره خون شما نرماله و از طرفی در ادراتون هم  پرتئین دیده نمی شود . قندخون هم ندارید .
    بالا بودن جزئی کرانیتین شاید در این مرحله و با این آزمایش نسبتا ناقص قابل اغماض باشه ولی سلامت کلیه با این آزمایشات تایید خواهد شد

    B.U.N همون اوره
    Creatinine
    Serum Na
    Serum K

    توصیه های من اینه که
    1- قند که ندارید ولی مصرف نمک رو محدود کنید . در مصرف پرتئین زیادروی نکنید . استفاده خودسرانه از مسکن  ها  قطع کنید
    2- آب بیشتر بنوشید
    3- فشار خونتون رو چک کنید
    4- دوماه بعد دوباره آزمایشات رو تکرار کنید ( بخصوص آزمایشات کلیه رو بصورت کامل ) اونوقت اگر همه چیز نرمال بود خدا رو شکر کنید .
     
    تشکر شده توسط : 1 کاربر
  5. سلام رفیق
    با تشکر از خدمت سامی خان......
    چند نکته کوچولو رو میخوام یاد اوری کنم......
    1- میزان کراتینین خون با مصرف بیش از اندازه دارو هم ممکنه بالا بره......
    2- بهتره برای چکاب صحیح و درست و اینکه مطمئن بشید مشکلی ندارید به یک متخصص کلیه و مجاری ادرار مراجعه کنید.......ترجیحا یک پزشک دلسوز و قدیمی رو پیدا کنید.......مثلا اگر اصفهان بودید من یک دکتر بسیار خوب سراغ دارم که برای هر بیمار 15 دقیقه وقت میزاره....اگر امکان سفر به اصفهان رو داشتید بگید تا ادرس بدم....
     
    تشکر شده توسط : 1 کاربر
  6. mjanbazi



    کاربر نيمه فعال


    کاربر نيمه فعال
    <if> <w> <w>Normal</w> <w>0</w> <w> <w> <w> <w> <w>false</w> <w>false</w> <w>false</w> <w> <w>EN-US</w> <w>X-NONE</w> <w>AR-SA</w> <w>  <w>  <w>  <w>  <w>  <w>  <w>  <w>  <w>  <w>  <w>  <w>  <w> </w> <m>  <m>  <m>  <m>  <m>  <m>  <m>  <m>  <m>  <m>  <m>  <m> </m></w><endif><if> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> </w><endif><if><endif>
    ممنونم از سامی عزیز و سارا خانوم که جواب دادند


    خدمت شما عرض کنم که قراره ما یک هفته ی دیگه برای انجام مسابقه ای بهکشور کانادا اعزام شویم و مسئولین ، ما را به دکتر ها معرفی کردند تا چک آپ شویمکه ایا مشکلی داریم یا نه


    ما هم رفتیم پیش دکتر و برای من ازمایش خون و قند و ادرار نوشت


    .

    این بود که همچین آزمایشی دادم


    هیچ کدام از علائمی که گفتید را ندارم نه خستگی نه صعف نه ادرار کفالود نه هیچکدام از موارد


    در ضمن دکتر فشار خون من را گرفت در حد نرمال بود


    به نظر شما ایا لازمه من قبل از اعزام دوباره آزمایش بگیرم این دفعهبگویم یک آزمایش کلی برای من بنویسد و چک آپ شوم چون من به دکتر گفتم آزمایش کلیبنویس او گفت برای چک آپ شدن همین ها ضروری است و بقیه لازم نیست


    .

    از سارا خانوم هم تشکر می کنم من وقت رفتن به دکتر در همین تهران راندارم چه برسه به اصفهان از جوابی هم که دادید و به فکر سلامتی من بودید نهایتتشکر را دارم


    در ضمن من اصلا هیچ قرصی مصرف نمی کنم از مسکن گرفته تا غیره


    آهان این نکته رو هم فراموش کردم که بگویم


    من در هنگامی که رفتم برای ازمایش ، اون خانومی که از من خون می گرفتگفت برای آزمایش قند خون باید ناشتا باشی در حالی که من بعد از ناهار رفته بودمگفت اگه ناشتا نیستی از بی حسی استفاده می کنم اگه اشتباه نکنم همچین چیزایی گفتهبود


    در هر صورت بعد از ناهار آزمایش دادم به دلیل وقت کمی که داشتم و نمیتونستم صبح بروم برای آزمایش و تاکید مسئولین بر زودتر گرفتن گواهی سلامت.


    خلاصه اینکه دکتر گواهی سلامت رو به من داد و خیال آنها را راحت کردولی من به دلیل بالا بودن این مقدار خیالم ناراحته


    تو اینترنت سرچ کردم دیدم این یه نوع پروتئین هست که برای ماهیچه هاترشح می شه و وظیفه کلیه است که انرا دفع کند و اگر مقدار آن بالاتر از حد نرمالباشد نشان از نارسایی در کلیه است و حتی گفت افرادی که یک کلیه دارند این مقدار بهسرعت افزایش پیدا می کند


    ممنونم از جواب های خوب و دقیق شما عزیزان
     
  7. بنظرم آزمایشی که براتون نوشته شده خیلی شلخته هست . یعنی از هر دری یه چیزی توش نوشته شده و جای بسیاری از فاکتورهای عمومی و تخصصی خالیست که قبلا هم گفتم بعضی هاشو ...

    بگذریم


    ببین دوست عزیز من واقعا راهنمایی تازه ای جز همون 4 موردی که در پست آخرم نوشتم ندارم که بهت بکنم . من خودم اگر بودم پا می شدم با برگه آزمایش می رفتم حضور متخصص کلیه و مجاری ادرار ، و تا دقیقا بهم نمی گفت که علت این بالا بودن چیست و اگر نرماله ، به چه علت نرماله ، بیرون نمی اومدم . اما من متخصص کلیه نیستم فقط می تونم بگم که از شما تست کامل و جامعی در رابطه با سلامت کلیه بعمل نیامده و جز اون 4 مورد هیچ چیز دیگری نمی تونم بگم .
    نکات مثبتی البته در آزمایشات شما هست
    می فرمایید فشار خونتون نرمال است . قند خون ندارد . پرتئین در ادرارتون نیست و سطح اوره نرمال است . با این تفاسیر بالا بودن جزئی کراتینین خطرناک بنظر نمی رسد و ممکن است به تغذیه و مسائل دیگر باز گردد اما انجام آزمایش دقیقتر کلیه بعد از 1-2 ماه برای کنترل بالا و پایین رفتن و یا نرمال شدن فاکتورها از نظر من ضروری هست .

    نکته : اگر بعد از ناهار ! قند شما تازه 81 هست بهتره روی پایین بودن قندخونتون حساس باشید و با متخصص مشورت کنید . همیشه هم یک شکلاتی چیزی همراهتون باشه
    قند 81 برای کسی ناهار و احتمالا صبحانه خورده ، قند پایینی محسوب میشه
     
    تشکر شده توسط : 1 کاربر
تمام زمانها بر حسب GMT + 4.5 Hours می‌باشند
صفحه 1 از 1


پرش به:  

شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید

Powered by phpBB ©



Forums ©

.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :.
.:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::.
.::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::.

به تلگرام سایت بپیوندید


مدت زمان ایجاد صفحه : 0.21 ثانیه (73)