xبستن تبليغات
کاندوم فضایی
xبستن تبليغات
.مهمان گرامی به اين سايت خوش آمديد. جهت استفاده از تمامی امکانات سایت باید عضو شوید. جهت عضویت اینجا را کلیک کنید


دکتر رهام صادقی

+
  برای ورود کلیک کنیدبرای ثبت نام کلیک کنید

تبليغات

-
شما در بخش انجمنهای گفتگو سایت دکتر رهام صادقی هستید، برای آشنایی با امکانات متنوع دیگر سایت اینجا کلیک کنید


پرسشهای متداول
پرسشهای متداول
علامت یاب
علامت یاب
راهنمای سایت
راهنمای سایت
جستجو
جستجو
مدیران سایت
مدیران سایت
درجات
درجات
مشخصات فردی
مشخصات
فردی
برترين ارسال کنندگان
برترين
ارسال کنندگان
پرتشکرترین کاربران
پرتشکرترین
کاربران
پیامهای خصوصی
پیامهای خصوصی
ورود
ورود





newارسال جديدnewارسال پاسخprinter چاپ
3 پاسخ • 2936 بازديد •  
قرص كابرگولين
 
نویسنده پیام

کاربر نيمه فعال
کاربر نيمه فعال




تاریخ: چهار‌شنبه 7 مرداد 1388 - 20:08    عنوان:  قرص كابرگولين آدرس (لينک) شرح موضوع شرح موضوع
سلام و خسته نباشيد
براي درمان پرولاكتين بالا دو دوره است كه از قرص كابرگولين به صورت نصف در اول و آخر هفته استفاده مي كنم. اما بعد از پايان دوره اول و پايين آمدن پرولاكتين احساس مي كنم سينه هايم خيلي بزرگ شده اند. اين تغيير با توجه به اينكه وزن ام ثابت مانده مي تواند از اثرات دارو باشد؟ آيا بايد مصرف دارو را قطع كنم؟؟؟؟

بازگشت به بالای صفحه

نقل قول

مدير تبليغات




ADS




تاریخ: چهار‌شنبه 7 مرداد 1388 - 20:08    عنوان: تبلیغات سایت متناسب با نیازهای شما آدرس (لينک) تبليغات تبليغات

بازگشت به بالای صفحه


کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای




تاریخ: پنج‌شنبه 8 مرداد 1388 - 07:07    عنوان:   آدرس (لينک) پست # 1 پست # 1
سلام

کابرگولین تاثیری روی سایز سینه ها ندارد ، البته می تواند در سینه ها تولید درد کند و شاید شما به این دلیل حس می کنید سایزشون بزرگ شده اما تغییری در سایز نمی دهد .


قطع خودسرانه دارو بدون مشاهده عارضه جانبی ، کار صحیحی نیست . با پزشکتون مشورت کنید


امضافکرنکن روو به غروبه زندگی / اگه عاشق باشی ، خوبه زندگی
به امید دیدار ...

بازگشت به بالای صفحه

نقل قول

کاربر نيمه فعال
کاربر نيمه فعال




تاریخ: شنبه 10 مرداد 1388 - 23:53    عنوان:   آدرس (لينک) پست # 2 پست # 2
با تشكر از پاسخ شما...
الان كه تصميم به بارداري دارم و از هيچ وسيله جلوگيري استفاده نمي كنم مصرف اين قرص تاثير منفي در تخمك گذاري و بارداري ندارد؟

بازگشت به بالای صفحه

نقل قول
تاریخ: یکشنبه 22 شهریور 1388 - 07:42    عنوان:   آدرس (لينک) پست # 3 پست # 3
roshi_h نوشته است: با تشكر از پاسخ شما...
الان كه تصميم به بارداري دارم و از هيچ وسيله جلوگيري استفاده نمي كنم مصرف اين قرص تاثير منفي در تخمك گذاري و بارداري ندارد؟

سلام،
خیر، برای طبیعی شدن پرولاکتین و در نتیجه بالا رفتن احتمال بارداری این دارو برای شما تجویز شده است.


امضاقبل از فعالیت در سایت راهنما و قوانین را بخوانید.
برای همیاری با سایت اینجا کلیک کنید

بازگشت به بالای صفحه

نقل قول
تشکر شده توسط : 1 کاربر
نمایش پستها:   
newارسال جديدnewارسال پاسخprinter چاپ
تمام زمانها بر حسب GMT + 4.5 Hours می‌باشند
صفحه 1 از 1


 

پرش به:  
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید

Powered by phpBB ©
تقویم تخمک گذاری با قابلیت فارسی سازی



.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :.
.:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::.
.::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::.
.::: سایت دکتر رهام صادقی افتخار دارد در سایت معرفی وبسایتهای سلامت (سالم دات آی آر) - متعلق به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی - ثبت شده است:::.


مدت زمان ایجاد صفحه : 0.12 ثانیه (42)
xبستن تبليغات