.مهمان گرامی به اين سايت خوش آمديد. جهت استفاده از تمامی امکانات سایت باید عضو شوید. جهت عضویت اینجا را کلیک کنید


دکتر رهام صادقی
براي تبليغ در سايت اينجا کليک کنيد
+
  برای ورود کلیک کنیدبرای ثبت نام کلیک کنید

تبليغات

-
پرسشهای متداول
پرسشهای متداول
علامت یاب
علامت یاب
راهنمای سایت
راهنمای سایت
جستجو
جستجو
لیست اعضا
لیست اعضا
مدیران سایت
مدیران سایت
درجات
درجات
مشخصات فردی
مشخصات فردی
برترين ارسال کنندگان
برترين ارسال کنندگان
پرتشکرترین کاربران
پرتشکرترین کاربران
ورود
ورود
پیامهای خصوصی
پیامهای خصوصی

تبليغات



فهرست انجمنهاي گفتگو » آزمایشگاه

newارسال جديدnewارسال پاسخprinter چاپ
3 پاسخ • 19941 بازديد •  
ار بي سي خون( گلبول قرمز)
 
نویسنده پیام
farahi
اخطارها : 1 بار

کاربر فعال
کاربر فعال




براي ديدن مشخصات مي بايست وارد سايت شويد براي ارسال پيام شخصي مي بايست وارد سايت شويد
OFFLINE

تاریخ: پنج‌شنبه 7 خرداد 1388 - 00:08    عنوان:  ار بي سي خون( گلبول قرمز) آدرس (لينک) شرح موضوع شرح موضوع
در  آزمایشم ار بي سي خونم ياهمان گلبول قرمز كمي بالاتر از حد نرمال است. آربي سي بنده 5.33 است
این نشانه بیماری خاصی است و چرا نرمال نیست؟
البته مدتی بود که دچار سردردهاي شديد ميشدم و دکترم احتمالسينوزيت دادند که با عکس هم تایید شد حدودسه هفته تحت درمانبودم ولي سردردهايم كه توام با گيجي سر هم هست بهبود نيافته و بااستفادهاز كامپيوتر تشديد هم ميشود. امکان دارد كه بخاطر بالا بودن گلبول هايقرمز باشد؟

باتشكر فراوان از پاسخ
شما

بازگشت به بالای صفحه

نقل قول


مدير تبليغات




ADS




تاریخ: پنج‌شنبه 7 خرداد 1388 - 00:08    عنوان: تبلیغات سایت متناسب با نیازهای شما آدرس (لينک) تبليغات تبليغات

کلیک کنید!

بازگشت به بالای صفحه

sami28

کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای




براي ديدن مشخصات مي بايست وارد سايت شويد براي ارسال پيام شخصي مي بايست وارد سايت شويد
OFFLINE

تاریخ: پنج‌شنبه 7 خرداد 1388 - 01:16    عنوان:   آدرس (لينک) پست # 1 پست # 1
با سلام


RBC شما اگر هم ابنرمال باشد در حدکمی خارج از حد نرمال قرار دارد

بطور کلی بالابودن گلبولهای قرمز خون ( پلی سیتمی ) می تواند باعث بروز سردرد و خواب آلودگی و منگی بشود اما اینکه اینمقدار RBC شما پلی سیتمی محسوب می شود یا خیر ؟
چیزیست که تفسیرش با متخصص داخلی و یا بیماریهای خونی هست .
اغلب هر فاکتور خونی رو در کنار سایر فاکتورها تفسیر می کنند

علل غلظت خون متفاوت است . از جمله این علل :
بیماری های مادرزادی قلب ، بیماری های مزمن ریه ، کشیدن سیگار معمولی یا سیگار برگ ، زندگی در ارتفاعات بالا
مصرف داروهای ادرارآور، استعمال دخانیات ، کم آبی ، مشکلات کلیه و گاهی علل ناشناخته
هستند

توصیه من اینه که تفسیر وضعیتتون رو به متخصص بسپارید


امضافکرنکن روو به غروبه زندگی / اگه عاشق باشی ، خوبه زندگی
به امید دیدار ...

بازگشت به بالای صفحه

نقل قول
تشکر شده توسط : farahi
momena

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز




براي ديدن مشخصات مي بايست وارد سايت شويد براي ارسال پيام شخصي مي بايست وارد سايت شويد
OFFLINE

تاریخ: پنج‌شنبه 7 خرداد 1388 - 01:16    عنوان:  Re: ار بي سي خون( گلبول قرمز) آدرس (لينک) پست # 2 پست # 2
farahi نوشته است: در  آزمایشم ار بي سي خونم ياهمان گلبول قرمز كمي بالاتر از حد نرمال است. آربي سي بنده 5.33 است
این نشانه بیماری خاصی است و چرا نرمال نیست؟
البته مدتی بود که دچار سردردهاي شديد ميشدم و دکترم احتمالسينوزيت دادند که با عکس هم تایید شد حدودسه هفته تحت درمانبودم ولي سردردهايم كه توام با گيجي سر هم هست بهبود نيافته و بااستفادهاز كامپيوتر تشديد هم ميشود. امکان دارد كه بخاطر بالا بودن گلبول هايقرمز باشد؟

باتشكر فراوان از پاسخ
شما


با سلام !
عوامل زیادی می توانند باعث افزایش گلبول های قرمز خون شوند! با توجه به این که شما تحت درمان دارویی نیز بوده اید!
آیا قبل از درمان هم همین طور بوده؟
برخی از داروها ، عوامل محیطی استرس زا ، فشار زیاد هوا ، قرار گرفتن در ارتفاعات ( حتی گاهی اگر محل زندگی شما در ارتفاعات باشد) ، بیماری هایی مانند پلی سیستمی ( زیاد شدن گلبول های قرمز) ، بیماری قلبی و عروقی و مادرزادی ، بیماری ریوی ، کشیدن سیگار یا مصرف برخی از مواد مخدر و ... همه و همه می تونن باعث بروز چنین اختلالاتی بشوند. در اکثر موارد با کم شدن حجم پلاسمای خون و غلیظ شدن خون این مشکل پیش میاد.
علت سردردهای شما هم می تونه این باشه و هم به خاطر سینوزیت!
اگر به طور کامل درمان شوید ، مشکل سردردهایتان رفع می شود.
نوشیدن آب بیشتر و قطع مصرف سیگار می تونه خیلی به بهبودی کمک کنه!
در هر صورت حتما برای پیگیری بیشتر مراجعت بعدی رو فراموش نکنین و مطمئن شین که از نظر قلب یا ریه یا سایر اعضای بدنتون مشکلی ندارین.
حتما برای درمان و تا بهبودی کامل به متخصص داخلی و در صورت لزوم به متخصصی دیگر مراجعه کنید. پزشک شما راهنماییتون می کنه!
موفق باشی!

بازگشت به بالای صفحه

نقل قول
تشکر شده توسط : farahi
labnews

مدیر آزمایشگاه
مدیر آزمایشگاه




براي ديدن مشخصات مي بايست وارد سايت شويد براي ارسال پيام شخصي مي بايست وارد سايت شويد
OFFLINE

تاریخ: شنبه 9 خرداد 1388 - 06:09    عنوان:   آدرس (لينک) پست # 3 پست # 3
عدد rbc به تنهایی نشان دهنده هیچ چیز نیست و میتواند شامل سه نوع کم خونی -خون نرمال و پرخونی باشد فاکتور های دیگر ضروری است
اگر مثلا بگویم من 70 کیلو وزن دارم به نظر شما من چاقم یا لاغر یا متناسب!


امضاhttp://www.labnews.ir/
تشخیص پزشکی  و مشاوره آزمایشات تخصصی بیماریها09334455616

بازگشت به بالای صفحه

نقل قول
این پست توسط مدیریت سایت تایید شده است
تشکر شده توسط : ROHAM
نمایش پستها:   
newارسال جديدnewارسال پاسخprinter چاپ
تمام زمانها بر حسب GMT + 4.5 Hours می‌باشند
صفحه 1 از 1

توجه: آخرين پست اين موضوع 2003 روز قبل (9 خرداد 1388) ارسال شده است.


آخرين مطالب مرتبط در اين انجمن
 مباحث   پاسخها   نویسنده   مشاهده شده   آخرین پست 
پست جدید وجود ندارد بالا بودن آنزیم های کبد 16 kaveh000kaveh 61078 جمعه 9 مرداد 1388 - 22:21
UMTS مشاهده آخرین پست
پست جدید وجود ندارد دليل FSH بالا چيست؟؟؟؟ 3 demiter 6641 دوشنبه 1 تیر 1388 - 09:19
ROHAM مشاهده آخرین پست
پست جدید وجود ندارد آزمایش PTT چیست ؟ بالا بودن آن یعنی چه ؟ 1 marilyn_manson 19042 یکشنبه 12 آبان 1387 - 01:56
sami28 مشاهده آخرین پست
پست جدید وجود ندارد آبا امیدوار باشم که دما ی بدن بالا برود 1 hossein123 1553 شنبه 30 تیر 1386 - 17:00
labnews مشاهده آخرین پست
پست جدید وجود ندارد بیلی روبین بالا 3 kami2082 7677 شنبه 9 تیر 1386 - 04:21
labnews مشاهده آخرین پست
 


 

پرش به:  
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید

Powered by phpBB ©



تبليغات
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :.
.:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::.
.::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت، طبق قوانین حق تکثیر متعلق به دکتر رهام صادقی مي باشد :::.
.::: سایت دکتر رهام صادقی افتخار دارد در سایت معرفی وبسایتهای سلامت (سالم دات آی آر) - متعلق به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی - ثبت شده است:::.

مدت زمان ایجاد صفحه : 0.83 ثانیه (37)