xبستن تبليغات
xبستن تبليغات
شما در بخش انجمنهای گفتگو سایت دکتر رهام صادقی هستید، برای آشنایی با امکانات متنوع دیگر سایت اینجا کلیک کنید


به اينستاگرام سايت بپيونديد



شرایط مناسب برای بارداری به دنبال درمان

  1. babanan



    کاربر نيمه فعال


    کاربر نيمه فعال
    با سلام
    من اواخر ارديبهشت امسال ازدواج كردم و به دليل پارگي شديد ( پرده بكارت) مجبور به جراحي جهت ترميم شدم و به مدت 45 روزبنابه توصيه پزشك معالج نبايد نزديكي ميكردم بعد از آن نيز به مدت دو ماه بصورت طبيعي جلوگيري ميكردم بعد از نيز دو ماه براي بارداري اقدام كردم كه نتيجه نداشت به پزشك زنان مراجعه نمودم ( چون حدود 10 سال قبل بعلت كيست تخمدان بر اثر بي تجربگي دكتر جراح عمومي به  تشخيص آپانديس ولي بعد از باز شدن شكم براي جراحي متوجه كيست تخمدان مي شود و چون تخمدان سمت راست كاملا  كيستيك بوده برداشته شد)  با توجه به ارائه  جواب نمونه جراحي شده به پزشك زنان  دكتر نظرش اين بود كه با دارو رفع مي شده  بهر حال در آن دوره دكتر به من  گفت روز 12 براي سونوي واژينال بروم رفتم و بعد از انجام سونو گفت يك تخمك 12.4 ميلي دارين كه براي باروري كوچك است و 30 عدد قرص مدروكسي پروژسترون و يك بسته قرص كلوميفن به من داد گفت بعد از پريودي از روز پنجم  روزي 2 عدد بخور و مجددا" روز 12 بيا رفتم گفت 3 تخمك به اندازه 28و26و21 ميلي داري كه 2 آمپول hcj يا IVF-C داد  كه روز 12 زدم بعد از دو روز تست بعد از نزديكي انجام دادم گفت نتيجه خوب است بعد از آن از روز 16 قرص مدروكسي پروستروژن  خوردم روزي 3 تا ولي بعد از دو روز تاخير در پريودي باز پريود شدم  مجددا بنا به درخواست خودم برايم آزمايش تيروئيد  و يكي دو مورد ديگر نوشت كه تا آماده شدن جواب آزمايش مجددا" قرص كلوميفن ( روزي 1 عدد)  سونوي واژينال  اندازه تخمك 18و16و 11و آمپول  تكرار شد ولي در جواب آزمايش ميزان پرولاكتين من 1600 از رنج طبيعي 300 تا 550   كه به من قرص برموكريپتين داد ولي گفت اگر دوباره اين دوره پريود شدي بخور  ولي من چون  دچار خشكي  شديد واژن هستم شروع به خوردن قرص كردم  آيا اين روش درمان صحيح است با توجه به اينكه من دوره پريودي منظم داشتم و ترشحات طبيعي نيز داشتم حتي زمان تخمك آزاد شدن را نيز با توجه به ديدن لكه خون در روز 14 متوجه ميشدم ولي در اين چند ماه اخير كه براي بارداري اقدام كردم ترشحاتم كم كم   كم شد  ولي پريودي منظم دارم  لطفا" مرا راهنمايي كنيد آيا با توجه به اين شرايط من مشكل براي باردار شدن دارم يا نه  كمكم كنيد
     
    تشکر شده توسط : 1 کاربر




  2. babanan نوشته است: با سلام
    من اواخر ارديبهشت امسال ازدواج كردم و به دليل پارگي شديد ( پرده بكارت) مجبور به جراحي جهت ترميم شدم و به مدت 45 روزبنابه توصيه پزشك معالج نبايد نزديكي ميكردم بعد از آن نيز به مدت دو ماه بصورت طبيعي جلوگيري ميكردم بعد از نيز دو ماه براي بارداري اقدام كردم كه نتيجه نداشت به پزشك زنان مراجعه نمودم ( چون حدود 10 سال قبل بعلت كيست تخمدان بر اثر بي تجربگي دكتر جراح عمومي به  تشخيص آپانديس ولي بعد از باز شدن شكم براي جراحي متوجه كيست تخمدان مي شود و چون تخمدان سمت راست كاملا  كيستيك بوده برداشته شد)  با توجه به ارائه  جواب نمونه جراحي شده به پزشك زنان  دكتر نظرش اين بود كه با دارو رفع مي شده  بهر حال در آن دوره دكتر به من  گفت روز 12 براي سونوي واژينال بروم رفتم و بعد از انجام سونو گفت يك تخمك 12.4 ميلي دارين كه براي باروري كوچك است و 30 عدد قرص مدروكسي پروژسترون و يك بسته قرص كلوميفن به من داد گفت بعد از پريودي از روز پنجم  روزي 2 عدد بخور و مجددا" روز 12 بيا رفتم گفت 3 تخمك به اندازه 28و26و21 ميلي داري كه 2 آمپول hcj يا IVF-C داد  كه روز 12 زدم بعد از دو روز تست بعد از نزديكي انجام دادم گفت نتيجه خوب است بعد از آن از روز 16 قرص مدروكسي پروستروژن  خوردم روزي 3 تا ولي بعد از دو روز تاخير در پريودي باز پريود شدم  مجددا بنا به درخواست خودم برايم آزمايش تيروئيد  و يكي دو مورد ديگر نوشت كه تا آماده شدن جواب آزمايش مجددا" قرص كلوميفن ( روزي 1 عدد)  سونوي واژينال  اندازه تخمك 18و16و 11و آمپول  تكرار شد ولي در جواب آزمايش ميزان پرولاكتين من 1600 از رنج طبيعي 300 تا 550   كه به من قرص برموكريپتين داد ولي گفت اگر دوباره اين دوره پريود شدي بخور  ولي من چون  دچار خشكي  شديد واژن هستم شروع به خوردن قرص كردم  آيا اين روش درمان صحيح است با توجه به اينكه من دوره پريودي منظم داشتم و ترشحات طبيعي نيز داشتم حتي زمان تخمك آزاد شدن را نيز با توجه به ديدن لكه خون در روز 14 متوجه ميشدم ولي در اين چند ماه اخير كه براي بارداري اقدام كردم ترشحاتم كم كم   كم شد  ولي پريودي منظم دارم  لطفا" مرا راهنمايي كنيد آيا با توجه به اين شرايط من مشكل براي باردار شدن دارم يا نه  كمكم كنيد

    سلام،
    قبل از هر چیز باید بالا بودن پرولاکتین درمان شود چون باعث عدم باروری خواهد شد، پس از درمان این مشکل باید ارزیابی برای تخمک ها و در صورت نیاز تجویز دارو انجام شود تا باروری شما طبیعی گردد.
     
    تشکر شده توسط : 1 کاربر
  3. babanan



    کاربر نيمه فعال


    کاربر نيمه فعال
    با سلام  با تشكر از پاسخ شما من ماه بعد هم آزمايش پرولاكتين دادم خوشبختانه با استفاده از دارو ميزان پرولاكتين من پايين آمده است و عكس از رحم نيز گرفتم كه لوله ها باز و رحم داراي اندازه و ابعد طبيعي است  ولي در ماهي كه من عكس گرفتم دو بار پريود شدم يكي 4بهمن و يكي 25 بهمن كه مجددا به پزشك مراجعه كردم   روز دوم پريودي كه سونو انجام دادم گفت مشكلي نداريد و مجددا" دارو كلوميفن سيترات و آمپول HMG براي من نوشت كه بعد از مصرف اين دارو براي ارزيابي تخمك مجددا 2 روز ديگر بايد بروم ولي ترشحات طبيعي من كه قبلا" داشتم كم شده  آيا مشكلي براي بارداري ممكنه وجومد داشته باشه ؟
     
  4. babanan نوشته است: با سلام  با تشكر از پاسخ شما من ماه بعد هم آزمايش پرولاكتين دادم خوشبختانه با استفاده از دارو ميزان پرولاكتين من پايين آمده است و عكس از رحم نيز گرفتم كه لوله ها باز و رحم داراي اندازه و ابعد طبيعي است  ولي در ماهي كه من عكس گرفتم دو بار پريود شدم يكي 4بهمن و يكي 25 بهمن كه مجددا به پزشك مراجعه كردم   روز دوم پريودي كه سونو انجام دادم گفت مشكلي نداريد و مجددا" دارو كلوميفن سيترات و آمپول HMG براي من نوشت كه بعد از مصرف اين دارو براي ارزيابي تخمك مجددا 2 روز ديگر بايد بروم ولي ترشحات طبيعي من كه قبلا" داشتم كم شده  آيا مشكلي براي بارداري ممكنه وجومد داشته باشه ؟

    سلام،
    با توجه به نتایج آزمایشها فعلا مشکلی وجود ندارد و شما امکان باروری دارید.
     
    تشکر شده توسط : 1 کاربر
  5. babanan



    کاربر نيمه فعال


    کاربر نيمه فعال
    با سلام و تشكر از شما تخمك نيز ارزيابي شد با اينكه يكي از امپول hmg نزدم ولي فوليكول بالغ داشتم از 2 سانت به بالا  بعد امپول hcg دو عدد از دو نوع مختلف زدم و 4 عدد قرص 1.25 ميلي conjugated estrojen روزي دو عدد و 30 عدد شياف سيكلوژست  گفت اگر بارداري صورت گرفت كه هيچ ولي اگر دوباره پريود شدي   با روش آي يو آي بايد اقدام كنيم با توجه به آزمايش تست بعد از نزديكي و بودن تعداد اسپرم و حركت كافي آيا اي يو ا جواب عكس  هم درپايين آمده نظر شما چيست؟


    پس از تزريق ماده حاجب كانال سرويكالو رحم و هر دو لوله از ماده حاجب پر شده است .كاويته رحم بزرگ و جادار و جسم رحم در قسمت وسطي حفره لگن و متمايل به راست قرار دارد . در كاويته اندومتريال تصويري دال بر توده فضاگير و يا ديفكت مشخص ديده نمي شود. كانال سرويكال spindle shaped و ناحيه ايسم سيلندريك و رژيد و نسبت به سگمان انفريور رحم اكسانتريك قرار دارد. هر دو fallopian tubes از ماده حاجب پر شده طول و ديامتر و پريستالتيسم لوله ها عادي و قسمت ديستال پيچيده است.در كليشه كنترل هر دو لوله باز و ماده حاجب توسط لوله ها وارد حفره لگن شده است در postdrainage film ماده حاجب لوكاليزه در كاويته رحم و پيچيدگي لوله ها با قيمانده و تخليه بموقع انجام نگرفته است.تجمع دارو به اين شكل fixed convoluted tubes و جسم رحم ثابت با سابقه surgeryنشانه adhesionدر pelvic peritoneum و اطراف رحم و لوله ها مي باشد كه توجه به آن توصيه مي گردد.
    در ضمن جواب را به پزشك معالج نشان دادم كه گفت مشكل خاصي نيست به جز شايد مقداري چسبندگي جزئي كه مشكلي ندارد .
     
  6. DrPourghorban



    جراح و متخصص زنان و زایمان


    جراح و متخصص زنان و زایمان
    با سلام
    در هر حال چون لوله ها باز هستند میتوان به حاملگی خود بخود امیدوار بود و اگر شوهرتان مشکلی ندارند ( تحرک و تعداد اسپرم) انجام ای یو ای چیز زیادی به موفقیت درمان اضافه نمیکند.
     
    تشکر شده توسط : 1 کاربر
  7. babanan



    کاربر نيمه فعال


    کاربر نيمه فعال
    با سلام خدمت شما خانم دكتر  من در اين دوره از روزپنجم  كه شياف سيكلوژست يا پروستروژن ايراني ( 10 عدد سيكلوژست و 20 عدد ايراني )بصورت ركتال  استفاده  ميكنم هم از ناحيه عقب و هم زير دل درد خفيف دارم  يعني از روز 17 پريودي تا به امروز روز 21 پريودي  و گاهي تخمدان سمت چپ   و سينه هام هم دردناك شده مقداري از  اين علائم  رو معمولا در دو روز قبل از پريودي يعني 27 و 28 دارم ولي چون ماه قبل هم 22 روزه پريود شدم  ميترسم دوباره پريود بشم يا علائم استفاده از داروهاست در ضمن برموكريپتين هم دارم استفاده مي كنم .
     
    babanan, پنج‌شنبه 15 اسفند 1387 - 13:37
  8. babanan



    کاربر نيمه فعال


    کاربر نيمه فعال
    با سلام  خدمت دكتر رهام و دكتر پورقربان ، دكتر جان من بعد از سه مرحله كلوميفن كه برايتان توضيح دادم و  داشتن تخمك  نرمال  و انجام  تست بعد از نزديكي كه ميزان اسپرم و حركت اسپرم هم خوب گزارش شده بود و انجام عكس رنگي- انجام آزمايشات مختلف - باز در اين مرحله پريود شدم  آيا باز مي توانم از كلوميفن استفاده كنم  با وجود يك تخمدان  راه ديگري هست كه بصورت طبيعي  باردار شد لطفا مرا راهنمايي كنيد .
     
  9. babanan



    کاربر نيمه فعال


    کاربر نيمه فعال
    DrPourghorban نوشته است: با سلام
    در هر حال چون لوله ها باز هستند میتوان به حاملگی خود بخود امیدوار بود و اگر شوهرتان مشکلی ندارند ( تحرک و تعداد اسپرم) انجام ای یو ای چیز زیادی به موفقیت درمان اضافه نمیکند.


    با سلام  با انجام تست بعد از نزديكي و جواب آن  نظر دكتر اين بود كه همسرم مشكلي ندارد ولي بعد از چند مرحله درمان و بدون نتيجه ماندن همسرم تست اسپرم داد كه در آن بنابه گفته دكتر حركت اسپرم كم بود كه  ميزان حركت در اولين  زمان ارزيابي 45 ودر ارزيابي زماني دوم 35  در صورتي كه در رنج خود آزمايشگاه 50 تا 75 در اولين  و در دومين زمان 45 تا65 بود كه اي يو آي شدم  البته با استفاده از كلوميفن و HMG , HCG بعد از IUI من 3 تا 4 ساعت بعد و 6 تا 8  بعد از آن  هنگام تخليه ادرار ترشح غليظ خوني  داشتم  ايا اين طبيعي است  يا خير  و با استفاده از شياف پروژسترون به صورت ركتال در اين دوره من دچار نفخ و درد در زير دل مي شوم و امروز كه روز 20 پريودي و 8 روز بعد از عمل آي يو آي ميباشم سينه هام كمي دردناك شده  آيا ميتوان اميدوار بود يا دوباره علائم پريودي مي باشد . ممنونم اگر پاسخ دهيد
     
    babanan, سه‌شنبه 8 اردیبهشت 1388 - 20:12
  10. babanan نوشته است:
    DrPourghorban نوشته است: با سلام
    در هر حال چون لوله ها باز هستند میتوان به حاملگی خود بخود امیدوار بود و اگر شوهرتان مشکلی ندارند ( تحرک و تعداد اسپرم) انجام ای یو ای چیز زیادی به موفقیت درمان اضافه نمیکند.


    با سلام  با انجام تست بعد از نزديكي و جواب آن  نظر دكتر اين بود كه همسرم مشكلي ندارد ولي بعد از چند مرحله درمان و بدون نتيجه ماندن همسرم تست اسپرم داد كه در آن بنابه گفته دكتر حركت اسپرم كم بود كه  ميزان حركت در اولين  زمان ارزيابي 45 ودر ارزيابي زماني دوم 35  در صورتي كه در رنج خود آزمايشگاه 50 تا 75 در اولين  و در دومين زمان 45 تا65 بود كه اي يو آي شدم  البته با استفاده از كلوميفن و HMG , HCG بعد از IUI من 3 تا 4 ساعت بعد و 6 تا 8  بعد از آن  هنگام تخليه ادرار ترشح غليظ خوني  داشتم  ايا اين طبيعي است  يا خير  و با استفاده از شياف پروژسترون به صورت ركتال در اين دوره من دچار نفخ و درد در زير دل مي شوم و امروز كه روز 20 پريودي و 8 روز بعد از عمل آي يو آي ميباشم سينه هام كمي دردناك شده  آيا ميتوان اميدوار بود يا دوباره علائم پريودي مي باشد . ممنونم اگر پاسخ دهيد

    سلام،
    از روی علایم نمی توان نظر قطعی داد، به نظر من فقط باید منتظر باشید.
     
    ROHAM, چهار‌شنبه 16 اردیبهشت 1388 - 21:53
تمام زمانها بر حسب GMT + 4.5 Hours می‌باشند
صفحه 1 از 1


پرش به:  

شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید

Powered by phpBB ©




Forums ©

.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :.
.:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::.
.::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::.






مدت زمان ایجاد صفحه : 0.16 ثانیه (87)