xبستن تبليغات
کاندوم فضایی
xبستن تبليغات
.مهمان گرامی به اين سايت خوش آمديد. جهت استفاده از تمامی امکانات سایت باید عضو شوید. جهت عضویت اینجا را کلیک کنید


دکتر رهام صادقی

+
  برای ورود کلیک کنیدبرای ثبت نام کلیک کنید

تبليغات

-
شما در بخش انجمنهای گفتگو سایت دکتر رهام صادقی هستید، برای آشنایی با امکانات متنوع دیگر سایت اینجا کلیک کنید


پرسشهای متداول
پرسشهای متداول
علامت یاب
علامت یاب
راهنمای سایت
راهنمای سایت
جستجو
جستجو
مدیران سایت
مدیران سایت
درجات
درجات
مشخصات فردی
مشخصات
فردی
برترين ارسال کنندگان
برترين
ارسال کنندگان
پرتشکرترین کاربران
پرتشکرترین
کاربران
پیامهای خصوصی
پیامهای خصوصی
ورود
ورود





newارسال جديدnewارسال پاسخprinter چاپ
1 پاسخ • 26191 بازديد •  
آزمایش PTT چیست ؟ بالا بودن آن یعنی چه ؟
 
نویسنده پیام

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز




تاریخ: یکشنبه 12 آبان 1387 - 01:08    عنوان:  آزمایش PTT چیست ؟ بالا بودن آن یعنی چه ؟ آدرس (لينک) شرح موضوع شرح موضوع
با سلام.
اخیرا یک آزمایش کامل انجام داده ام.
تنها موردی که در آزمایش غیر عادی (HIGH) گزارش داده شده آزمایش PTT زیر گروه آزمایشات COAGUITION است !

PT patient: 13 sec
PT Control : 12 sec
PT Activity: 80%
INT: 1.2
PTT: 43 ===> High

******
باتوجه به اینکه جلوی INT هم نوشته Prefrence value: 1-1.2 و مال من 1.2 است و ptt نرمال باید 32-42 باشد و برای من 43 است !



این یعنی چی ؟ چه مشکلی وجود دارد ؟ چگونه میتوان آنرا رفع کرد ؟ اگر باقی بماند چه عواقبی خواهد داشت ؟

بازگشت به بالای صفحه

نقل قول
تشکر شده توسط : 1 کاربر

مدير تبليغات




ADS




تاریخ: یکشنبه 12 آبان 1387 - 01:08    عنوان: تبلیغات سایت متناسب با نیازهای شما آدرس (لينک) تبليغات تبليغات

بازگشت به بالای صفحه


کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای




تاریخ: یکشنبه 12 آبان 1387 - 01:56    عنوان:  Re: آزمایش PTT چیست ؟ بالا بودن آن یعنی چه ؟ آدرس (لينک) پست # 1 پست # 1
marilyn_manson نوشته است: با سلام.
اخیرا یک آزمایش کامل انجام داده ام.
تنها موردی که در آزمایش غیر عادی (HIGH) گزارش داده شده آزمایش PTT زیر گروه آزمایشات COAGUITION است !

PT patient: 13 sec
PT Control : 12 sec
PT Activity: 80%
INT: 1.2
PTT: 43 ===> High

******
باتوجه به اینکه جلوی INT هم نوشته Prefrence value: 1-1.2 و مال من 1.2 است و ptt نرمال باید 32-42 باشد و برای من 43 است !



این یعنی چی ؟ چه مشکلی وجود دارد ؟ چگونه میتوان آنرا رفع کرد ؟ اگر باقی بماند چه عواقبی خواهد داشت ؟


PTT زمان نسبي ترومبوپلاستين و یکی از فاکتورهای انعقادی خون هست .

اینکه شما یک واحد بالای نرمال هستید نمی تونه خیلی نگران کننده باشه ولی نباید هم بی تفاوت از کنارش رد بشید
بهتره پاسخ آزمایش رو به پزشکتون  نشون بدید . در مورد اینکه چکار باید بکنید راهنماییتون می کنند . شاید نیاز به آزمایش مجدد یا آزمایشات دیگری هم باشه . بهرحال بطور عمومی میشه گفت مشکل جدی ندارید

امضافکرنکن روو به غروبه زندگی / اگه عاشق باشی ، خوبه زندگی
به امید دیدار ...

بازگشت به بالای صفحه

نقل قول
تشکر شده توسط : 1 کاربر
نمایش پستها:   
newارسال جديدnewارسال پاسخprinter چاپ
تمام زمانها بر حسب GMT + 4.5 Hours می‌باشند
صفحه 1 از 1


 

پرش به:  
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید

Powered by phpBB ©
آشنای محبوب، ناگفته های جنسی ویژه بزرگسالان



.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :.
.:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::.
.::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::.
.::: سایت دکتر رهام صادقی افتخار دارد در سایت معرفی وبسایتهای سلامت (سالم دات آی آر) - متعلق به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی - ثبت شده است:::.


مدت زمان ایجاد صفحه : 0.11 ثانیه (36)
xبستن تبليغات