xبستن تبليغات
xبستن تبليغات
شما در بخش انجمنهای گفتگو سایت دکتر رهام صادقی هستید، برای آشنایی با امکانات متنوع دیگر سایت اینجا کلیک کنید


جنين در لوله بين تخمدان ورحم ولك بيني

  1. minimi



    کاربر نيمه فعال


    کاربر نيمه فعال
    با سلام
    (لطفا با توجه به اينكه بنده درايران نيستم ودسترسي به دكتر هاي خوب ومتخصص مختلف ندارم مرا راهنمائي كنيد )
    همسر بنده مدت 4روز آست كه از طريق آزمايش خون متوجه بارداري گشته است .شب گذشته (بعدازدوروز)لكه هاي خون بسيار كم رنگي مشاهده كرده است كه با مراجعه به دكتر نتايج زير حاصل شد.
    دكتر پس معاينه وسونو اعلام كرد جنين در لوله بين رحم وتخمدان است وهنوز به رحم نرسيده است ، وخونريزي ناشي از حركت آن ميباشددر نتيجه داروهاي (قرص اسيد سولفوريك و شيافت واژني geslutin، )واستراحت مطلق وبدون حركت 15روزه را تجويز
    كرده است .
    آزمايش خون براي كيفيت و اندازه جنين كه جواب آن 26.70mIU/m1 بود (نرمال براي هفته اول تا دوم بارداري    15-  156mIU/m1 )
    لطفا با توجه به اينكه قبلا در آزمايشات من جهش پائين اسپرم ودر آزمايشات همسرم وجود كيست كوچكي در رحم بوده است .
    مارا راهنمائي كنيد كه چند در صد ممكن است دراين مورد ما صاحب فرزند شويم.
    ونكته ديگر اينكه دكتر شديداتاكيد كرد در صورت هرگونه درد در ناحيه شكم وخونريزي شديد به صورت اورژانس به دكتر مراجعه كند.
      
     




  2. minimi نوشته است: با سلام
    (لطفا با توجه به اينكه بنده درايران نيستم ودسترسي به دكتر هاي خوب ومتخصص مختلف ندارم مرا راهنمائي كنيد )
    همسر بنده مدت 4روز آست كه از طريق آزمايش خون متوجه بارداري گشته است .شب گذشته (بعدازدوروز)لكه هاي خون بسيار كم رنگي مشاهده كرده است كه با مراجعه به دكتر نتايج زير حاصل شد.
    دكتر پس معاينه وسونو اعلام كرد جنين در لوله بين رحم وتخمدان است وهنوز به رحم نرسيده است ، وخونريزي ناشي از حركت آن ميباشددر نتيجه داروهاي (قرص اسيد سولفوريك و شيافت واژني geslutin، )واستراحت مطلق وبدون حركت 15روزه را تجويز
    كرده است .
    آزمايش خون براي كيفيت و اندازه جنين كه جواب آن 26.70mIU/m1 بود (نرمال براي هفته اول تا دوم بارداري    15-  156mIU/m1 )
    لطفا با توجه به اينكه قبلا در آزمايشات من جهش پائين اسپرم ودر آزمايشات همسرم وجود كيست كوچكي در رحم بوده است .
    مارا راهنمائي كنيد كه چند در صد ممكن است دراين مورد ما صاحب فرزند شويم.
    ونكته ديگر اينكه دكتر شديداتاكيد كرد در صورت هرگونه درد در ناحيه شكم وخونريزي شديد به صورت اورژانس به دكتر مراجعه كند.
      

    سلام،
    به نظر من تغییرات هورمونی که به واسطه بارداری رخ داده ممکن است توجیه کننده خونریزی خفیف باشد و جای نگرانی نیست. میزان هورمون بارداری (بتا اچ سی جی) نشاندهنده وقوع بارداری است و نکته مهم در ادامه این است که مقدار آن افزایش یابنده باشد که نشان می دهد بارداری در حال پیشرفت است. اگر خونریزی دوباره رخ داد و یا شدت آن بیشتر بود چون احتمال سقط وجود دارد می بایست حتما به پزشک معالجتان مراجعه نمایید.
     
  3. minimi



    کاربر نيمه فعال


    کاربر نيمه فعال
    جناب دكتر
    با سلام
    متاسفانه بچه سقط شد.ولي حال همسرم خوب بود ونيازي به كورتاژ يا عملي در اين زمينه نبود .
    دكتر ها اعلام مساعد بودن اوضاع واستراحت 3ماهه براي تا آمادگي براي باروري بعدي نموده اند.
    سئوال از جنابعالي اين است كه با توجه به شرح حال قبلي در موارد بعدي مشكلي پيش نمي آيد؟واينكه اين مورد به دليل مشكل كم بودن جهش اسپرم من بوده يا از طرف همسرم اشكالي وجود دارد.واگر زودتر از سه ماه اقدام نمائيم مشكلي پيش نمي آيد؟
    وبا توجه به اينكه همسرم هنوز خونريزي خفيفي دارد،پريود وي مقارن است با همين خونريزي ها يا زماني ديگر خونريزي پريودي آغاز ميشود؟
    ودستوراتي براي جلوگيري از وقوع اين حادثه در دفعات بعدي بدهيد لطفا
     
  4. minimi نوشته است: جناب دكتر
    با سلام
    متاسفانه بچه سقط شد.ولي حال همسرم خوب بود ونيازي به كورتاژ يا عملي در اين زمينه نبود .
    دكتر ها اعلام مساعد بودن اوضاع واستراحت 3ماهه براي تا آمادگي براي باروري بعدي نموده اند.
    سئوال از جنابعالي اين است كه با توجه به شرح حال قبلي در موارد بعدي مشكلي پيش نمي آيد؟واينكه اين مورد به دليل مشكل كم بودن جهش اسپرم من بوده يا از طرف همسرم اشكالي وجود دارد.واگر زودتر از سه ماه اقدام نمائيم مشكلي پيش نمي آيد؟
    وبا توجه به اينكه همسرم هنوز خونريزي خفيفي دارد،پريود وي مقارن است با همين خونريزي ها يا زماني ديگر خونريزي پريودي آغاز ميشود؟
    ودستوراتي براي جلوگيري از وقوع اين حادثه در دفعات بعدي بدهيد لطفا

    سلام،
    در این موارد نمی توان به طور دقیق علت را مشخص نمود و هر احتمالی ممکن است وجود داشته باشد، اگر این حالت (سقط) به طور مکرر رخ داد در آن صورت ارزیابی های بعدی لازم خواهد بود. خونریزیهای قاعدگی بعدی ممکن است با اختلال روبرو شوند که طبیعی است، به نطر من کار خاصی لازم نیست برای دفعه بعدی انجام دهید.
     
تمام زمانها بر حسب GMT + 4.5 Hours می‌باشند
صفحه 1 از 1


پرش به:  

شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید

Powered by phpBB ©



Forums ©

.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :.
.:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::.
.::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::.

به تلگرام سایت بپیوندید


مدت زمان ایجاد صفحه : 0.18 ثانیه (54)