xبستن تبليغات
xبستن تبليغات
xبستن تبليغات
.مهمان گرامی به اين سايت خوش آمديد. جهت استفاده از تمامی امکانات سایت باید عضو شوید. جهت عضویت اینجا را کلیک کنید


دکتر رهام صادقی
+
  برای ورود کلیک کنیدبرای ثبت نام کلیک کنید

-
شما در بخش انجمنهای گفتگو سایت دکتر رهام صادقی هستید، برای آشنایی با امکانات متنوع دیگر سایت اینجا کلیک کنید


پرسشهای متداول
پرسشهای متداول
علامت یاب
علامت یاب
راهنمای سایت
راهنمای سایت
جستجو
جستجو
مدیران سایت
مدیران سایت
درجات
درجات
مشخصات فردی
مشخصات
فردی
برترين ارسال کنندگان
برترين
ارسال کنندگان
پرتشکرترین کاربران
پرتشکرترین
کاربران
پیامهای خصوصی
پیامهای خصوصی
ورود
ورود





newارسال جديدnewارسال پاسخprinter چاپ
0 پاسخ •  
آندومتریوز و یائسگی زودرس
 
نویسنده پیام

کاربر جدید
کاربر جدید




تاریخ: شنبه 23 مرداد 1395 - 16:01    عنوان:  آندومتریوز و یائسگی زودرس آدرس (لينک) شرح موضوع شرح موضوع
با سلام
من 27 سالمه و دو سال ازدواج کردم. سال 91 با انجام جراحی لاپاراسکوپی کیست اندومتریوز را از تخمدان راست خارج کردم و پزشک معالج فرمودند ک هیچ مشکلی برای تخمدانم پیش نیومده و کاملا سالم هستند.
بعد از گذشت 4 سال به دلیل عفونت به پزشک مراجعه کردم و با توجه به سابقه آندومتریوز سونوگرافی و آزمایش خون انجام دادم نتایج آن به شرح زیر بود. ( شروع پریود در تاریخ 2 مرداد و تاریخ انجام ازمایشات: 12 مرداد)
آزمایش خون:
TSH (ECL): 5.1               Reference Range: 0.27-5.2
Prolactin(ELFA): 37.72        Reference Range: 5.0-35  
Beta.HCG,Serum(ELFA) <2                                             

و سونوگرافی:
رحم با ابعاد (27*57 mm)  سایز حداقل نرمال و اکوی طبیعی دارد
اندومتر با ضخامت (7 mm)  اکوی طبیعی دارد
تخمدان راست با سایز کمتر از حد نرمال (Ro:13*11 mm)  اکوی طبیعی دارد
تخمدان چپ سایز (Lo: 36*33 mm)  طبیعی دارد.
در تخمدان چپ یک کانون اکولوسنت با اکودانسیته های داخلی به قطر 22 mm دیده میشود. ( فولیکول با اینترنال هموراژی یا اندومتریا)
در لگن مایع ازاد دیده نمیشود.
ضایعه cystic  یا solid  در اندکس راست مشهود نیست.
پزشک پس از مشاهده این نتایج  گفتند که علاوه بر اندومتریوز دچار یایسگی زودرس هم هستم. و توصیه  کردند هرچه زودتر اقدام به بارداری کنم.....با توجه به اینکه اصلا در حال حاضر شرایط بچه دار شدن را ندارم چقدر مهلت دارم؟ ایا فقط با یکبار ازمایش بطور قطع همچین تشخیصی درست است یا امکان اشتباه وجود دارد؟ چون پس از جراحی و حتی تا دو سال پیش هیچ مشکلی نداشتم و وضعیت تخمدان و رحم نرمال بود..حتی نمونه ای که پس از جراحی ازمایش شد خوش خیم بود.
در حال حاضر  برای 10 روز قرص دوفاستون تجویز شده و از روز پنجم پریود هم دزوسپتیو برای دو دوره... با توجه به سابقه سردردهای میگرنی شدید دارم پس از دو روز استفاده از دوفاستون سردر شدید همراه با گر گرفتگی و حالت تهوع دارم .ایا داروی دیگری بعنوان جایگزین وجود دارد؟
ایا درمانی برای یایسگی زودرس وجود دارد؟ ایا با کنترل و تحت نظر بودن امکان دارد ک بارداری را به تعویق انداخت؟
چقدر احتمال دارد با شرایط فعلی دچار نازایی شوم؟
ایا تخمدان چپ هم اندومتریوز دارد؟ دلیل کوچک شدن رحم و تخمدانم چیست؟ چه مشکلی در پی این کوچک شدن پیش می اید؟ آیا با شرایط فعلی باز هم برای بارداری مشکل دارم؟
با تشکر

بازگشت به بالای صفحه

نقل قول

مدير تبليغات







تاریخ: شنبه 23 مرداد 1395 - 16:01    عنوان: تبلیغات سایت متناسب با نیازهای شما آدرس (لينک) تبليغات تبليغات







بازگشت به بالای صفحه

نمایش پستها:   
newارسال جديدnewارسال پاسخprinter چاپ
تمام زمانها بر حسب GMT + 4.5 Hours می‌باشند
صفحه 1 از 1


 

پرش به:  
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید

Powered by phpBB ©




.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :.
.:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::.
.::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::.

به تلگرام سایت بپیوندید


مدت زمان ایجاد صفحه : 0.12 ثانیه (39)