xبستن تبليغات
xبستن تبليغات
شما در بخش انجمنهای گفتگو سایت دکتر رهام صادقی هستید، برای آشنایی با امکانات متنوع دیگر سایت اینجا کلیک کنید


به اينستاگرام سايت بپيونديد



نیاز به تفسیر نتایج آزمایش هورمونی

  1. با سلام و خسته نباشید . می خواستم اگه لطفی کنید و یه تفسیری بر نتیجه آزمون هورمونی من داشته باشید. راستش من 25 سالمه و مشکل PCO دارم و الان حدود دو ساله که قرص ال دی و اسپرونولاکتون مصرف می کنم البته به خاطر موهای زائد صورتم. در حین درمان دو بار آزمایش هورمونی دادم که بار اول


    DHEA-SO4 (ECL Method)    450.8 بود که رنج مناسب برای خانم ها 30-333 micg/dl بود و
    Ferritin   57  با رنج 10-90 ng/ml  و
    Testostrone (ECL Method)  0.6   با رنج 0.1- 1.2 ng/ml و
    17OH-Progestron   0.2  با رنج 0.7-3.1 ng/ml بود

    که بعد از یکسال با آزمایش مجدد

    DHEA-SO4 (ECL Method)   308 بود که رنج مناسب برای خانم ها 37-271 micg/dl بود و
    Ferritin   7  با رنج 10-90 ng/ml  و
    Testostrone (ECL Method)  0.46   با رنج 0.1- 1.2 ng/ml و
    17OH-Progestron   3.9  با رنج 0.7-3.1 ng/ml بود.


    می خواستم بدونم داروها و درمان موثر بوده و با این اوصاف من تا کی باید ادامه بدم؟ آیا راه بهتری برای درمان سریع تر وجود داره؟
    آخه اخیرا یک دکتر بهم گفت ممکنه واسه بارداری به مشکل برخورد کنی و گفت که سریع تر ازدواج و برای بارداری اقدام کنم. آیا این واقعیت داره؟


    واقعا از شما به خاطر پاسخ گویی و سایت خوبتون تشکر می کنم چون خیلی از مشکلاتم با خوندن مطالب مفیدتون برطرف شده
     




  2. سلام، روز به خير. 33 سالمه، 4 ساله متاهلم. (قبلا براتون پيام داده بودم، حالا جواب آزمايش‌هاي جديدم رو گرفتم و دوباره مي‌نويسم براتون)

    فواصل روزهاي سيكلم:
    40، 27، 31، 34، 33، 28، 34، 33، 29، 40، 27، 29

    نتايج سونوي واژينالم در روز 13-14 سيكل:
    اندازه رحم طبيعي، اندومتر 9
    تخمدان چپ 18*28 با فوليكول غالب 17
    تخمدان راست 13*18 با 4عدد فوليكول انترال

    (در نتايج پارسالم اندازه هر دو تخمدان حدود 19*29 بود.)

    آزمايش جديدم (در روز چهارم سيكل):
    LH 2.7
    FSH 10
    TSH 2.8
    پرولاكتين 207 mIu/ml (رنج آزمايشگاه130-500)
    AMH 1.1 ng/ml

    نتايج آزمايش پارسالم هم در روز سوم سيكل به شرح زير بوده:
    LH 1.7
    FSH 6.9
    پرولاكتين 13.6

    به نظرتون وضعيت باروري‌م چطوره؟ تا حالا هم اقدام به بارداري نكرديم. (البته فردا وقت دكتر دارم، منتها تا فردا تحمل ندارم. يه چيزايي توو نت ديدم كه نگرانم كرده،‌ مخصوصا آنتي مولرين هورمونم و FSH ام...
     
  3. princess_r نوشته است: با سلام و خسته نباشید . می خواستم اگه لطفی کنید و یه تفسیری بر نتیجه آزمون هورمونی من داشته باشید. راستش من 25 سالمه و مشکل PCO دارم و الان حدود دو ساله که قرص ال دی و اسپرونولاکتون مصرف می کنم البته به خاطر موهای زائد صورتم. در حین درمان دو بار آزمایش هورمونی دادم که بار اول


    DHEA-SO4 (ECL Method)    450.8 بود که رنج مناسب برای خانم ها 30-333 micg/dl بود و
    Ferritin   57  با رنج 10-90 ng/ml  و
    Testostrone (ECL Method)  0.6   با رنج 0.1- 1.2 ng/ml و
    17OH-Progestron   0.2  با رنج 0.7-3.1 ng/ml بود

    که بعد از یکسال با آزمایش مجدد

    DHEA-SO4 (ECL Method)   308 بود که رنج مناسب برای خانم ها 37-271 micg/dl بود و
    Ferritin   7  با رنج 10-90 ng/ml  و
    Testostrone (ECL Method)  0.46   با رنج 0.1- 1.2 ng/ml و
    17OH-Progestron   3.9  با رنج 0.7-3.1 ng/ml بود.


    می خواستم بدونم داروها و درمان موثر بوده و با این اوصاف من تا کی باید ادامه بدم؟ آیا راه بهتری برای درمان سریع تر وجود داره؟
    آخه اخیرا یک دکتر بهم گفت ممکنه واسه بارداری به مشکل برخورد کنی و گفت که سریع تر ازدواج و برای بارداری اقدام کنم. آیا این واقعیت داره؟


    واقعا از شما به خاطر پاسخ گویی و سایت خوبتون تشکر می کنم چون خیلی از مشکلاتم با خوندن مطالب مفیدتون برطرف شده


    سلام


    با توجه به بالا بودن تیتر DHEAS می‌شه گفت خط درمان دارویی شما برای تخمدان PCOD مؤثر واقع نشده اما برای تشخیص قطعی در این مورد بد نیست یه سونو هم درخواست بشه تا سایز فولیکول‌های تخمدان مشخص بشه
    خط درمان روتینی که برای تخمدان PCOD داریم ترکیب متفورمیـن + یه قرص ضد بارداری (در مورد شما که درگیر هیرسوتیسم هستید سیپروتـرون کامپاند مناسبه) هستش
    تاپیک زیر رو مطالعه بفرمایید و اگه اضافه وزن دارید، حتما سعی کنید که BMI و WHR تون رو به مقادیر نرمال برسونید.


    سن ابتلا به تخمدان پلی کیستیک

     
    تشکر شده توسط : 1 کاربر
  4. aghooshane نوشته است: سلام، روز به خير. 33 سالمه، 4 ساله متاهلم. (قبلا براتون پيام داده بودم، حالا جواب آزمايش‌هاي جديدم رو گرفتم و دوباره مي‌نويسم براتون)

    فواصل روزهاي سيكلم:
    40، 27، 31، 34، 33، 28، 34، 33، 29، 40، 27، 29

    نتايج سونوي واژينالم در روز 13-14 سيكل:
    اندازه رحم طبيعي، اندومتر 9
    تخمدان چپ 18*28 با فوليكول غالب 17
    تخمدان راست 13*18 با 4عدد فوليكول انترال

    (در نتايج پارسالم اندازه هر دو تخمدان حدود 19*29 بود.)

    آزمايش جديدم (در روز چهارم سيكل):
    LH 2.7
    FSH 10
    TSH 2.8
    پرولاكتين 207 mIu/ml (رنج آزمايشگاه130-500)
    AMH 1.1 ng/ml

    نتايج آزمايش پارسالم هم در روز سوم سيكل به شرح زير بوده:
    LH 1.7
    FSH 6.9
    پرولاكتين 13.6

    به نظرتون وضعيت باروري‌م چطوره؟ تا حالا هم اقدام به بارداري نكرديم. (البته فردا وقت دكتر دارم، منتها تا فردا تحمل ندارم. يه چيزايي توو نت ديدم كه نگرانم كرده،‌ مخصوصا آنتي مولرين هورمونم و FSH ام...


    سلام

    من پست دیگری از شما ندیدم و این اولین پست شما در این فروم هست دوست من!
    به هر حال ...
    در گزارش سونو ضخامت آندومتر نرماله و سایز فولیکول غالب گزارش شده هم خوبه
    همچنین نتیجه‌ی تست هورمونی شما هم نرماله دوست من
    با فرض اینکه مشکلات ساختاری در مورد شما وجود نداشته باشه
    تقریبا می‌شه گفت از نظر بارداری مشکلی متوجه شما نیست
    و اگه اسپرموگرام همسرتون هم نرمال باشه
    می‌تونید به صورت روز در میان در ایام تخمک‌گذاری‌تون نزدیکی‌ها رو انجام بدید تا نتیجه بگیرید.
     
    تشکر شده توسط : 1 کاربر
  5. m1989 نوشته است:

    سلام


    با توجه به بالا بودن تیتر DHEAS می‌شه گفت خط درمان دارویی شما برای تخمدان PCOD مؤثر واقع نشده اما برای تشخیص قطعی در این مورد بد نیست یه سونو هم درخواست بشه تا سایز فولیکول‌های تخمدان مشخص بشه
    خط درمان روتینی که برای تخمدان PCOD داریم ترکیب متفورمیـن + یه قرص ضد بارداری (در مورد شما که درگیر هیرسوتیسم هستید سیپروتـرون کامپاند مناسبه) هستش
    تاپیک زیر رو مطالعه بفرمایید و اگه اضافه وزن دارید، حتما سعی کنید که BMI و WHR تون رو به مقادیر نرمال برسونید.


    سن ابتلا به تخمدان پلی کیستیک



    سلام مجدد . خداروشکر اضافه وزن ندارم و البته تا حدودی کنترل می کنم. دیروز سونو نیز انجام دادم که طبق نتیجه:

    تخمدان راست 11cc و تخمدان چپ 12cc است که دارای فولیکول های پریفرال متعدد و افزایش استرومای مرکزی مشهود است که در زمینه بالینی مناسب مطرح کننده PCOD است. توده ای در آندکس ها مشاهده نمی گردد.
    رحم سایز نرمال و اکوپترن نرمال مشاهده شد و نشانی از توده میومتریال دیده نمی شود.

    این سری توی نتیجه سونو حرفی از ابعاد فولیکول ها نشده و سونوی مربوط به سال پیش زیر 10mm ذکر شده بود.
    واقعا ممنون می شم اینم واسم توضیح بدین.
     
  6. princess_r نوشته است:
    m1989 نوشته است:

    سلام


    با توجه به بالا بودن تیتر DHEAS می‌شه گفت خط درمان دارویی شما برای تخمدان PCOD مؤثر واقع نشده اما برای تشخیص قطعی در این مورد بد نیست یه سونو هم درخواست بشه تا سایز فولیکول‌های تخمدان مشخص بشه
    خط درمان روتینی که برای تخمدان PCOD داریم ترکیب متفورمیـن + یه قرص ضد بارداری (در مورد شما که درگیر هیرسوتیسم هستید سیپروتـرون کامپاند مناسبه) هستش
    تاپیک زیر رو مطالعه بفرمایید و اگه اضافه وزن دارید، حتما سعی کنید که BMI و WHR تون رو به مقادیر نرمال برسونید.


    سن ابتلا به تخمدان پلی کیستیک



    سلام مجدد . خداروشکر اضافه وزن ندارم و البته تا حدودی کنترل می کنم. دیروز سونو نیز انجام دادم که طبق نتیجه:

    تخمدان راست 11cc و تخمدان چپ 12cc است که دارای فولیکول های پریفرال متعدد و افزایش استرومای مرکزی مشهود است که در زمینه بالینی مناسب مطرح کننده PCOD است. توده ای در آندکس ها مشاهده نمی گردد.
    رحم سایز نرمال و اکوپترن نرمال مشاهده شد و نشانی از توده میومتریال دیده نمی شود.

    این سری توی نتیجه سونو حرفی از ابعاد فولیکول ها نشده و سونوی مربوط به سال پیش زیر 10mm ذکر شده بود.
    واقعا ممنون می شم اینم واسم توضیح بدین.


    سلام

    همون‌طور که خدمت‌تون عرض کردم درمان دارویی مؤثر واقع نشده و گزارش سونوی جدید همچنان بر نمای PCOD تخمدان‌ها صحه می‌ذاره
    اینکه سایز فولیکول‌ها هم گزارش نشده دقیقا به همین دلیل هست؛ اساسا تخمدان PCOD مانع رشد فولیکول و آزادسازی تخمک می‌شه
    مجددا توصیه می‌کنم لینک فوق رو کامل بخونید و نکات گفته شده رو جدی بگیرید
    چون تخمدان PCOD در صورت عدم پیگیری و درمان، این پتانسیل رو داره که ناباروری رو نتیجه بده.
     
    تشکر شده توسط : 1 کاربر
  7. m1989 نوشته است:
    aghooshane نوشته است: سلام، روز به خير. 33 سالمه، 4 ساله متاهلم. (قبلا براتون پيام داده بودم، حالا جواب آزمايش‌هاي جديدم رو گرفتم و دوباره مي‌نويسم براتون)

    فواصل روزهاي سيكلم:
    40، 27، 31، 34، 33، 28، 34، 33، 29، 40، 27، 29

    نتايج سونوي واژينالم در روز 13-14 سيكل:
    اندازه رحم طبيعي، اندومتر 9
    تخمدان چپ 18*28 با فوليكول غالب 17
    تخمدان راست 13*18 با 4عدد فوليكول انترال

    (در نتايج پارسالم اندازه هر دو تخمدان حدود 19*29 بود.)

    آزمايش جديدم (در روز چهارم سيكل):
    LH 2.7
    FSH 10
    TSH 2.8
    پرولاكتين 207 mIu/ml (رنج آزمايشگاه130-500)
    AMH 1.1 ng/ml

    نتايج آزمايش پارسالم هم در روز سوم سيكل به شرح زير بوده:
    LH 1.7
    FSH 6.9
    پرولاكتين 13.6

    به نظرتون وضعيت باروري‌م چطوره؟ تا حالا هم اقدام به بارداري نكرديم. (البته فردا وقت دكتر دارم، منتها تا فردا تحمل ندارم. يه چيزايي توو نت ديدم كه نگرانم كرده،‌ مخصوصا آنتي مولرين هورمونم و FSH ام...


    سلام

    من پست دیگری از شما ندیدم و این اولین پست شما در این فروم هست دوست من!
    به هر حال ...
    در گزارش سونو ضخامت آندومتر نرماله و سایز فولیکول غالب گزارش شده هم خوبه
    همچنین نتیجه‌ی تست هورمونی شما هم نرماله دوست من
    با فرض اینکه مشکلات ساختاری در مورد شما وجود نداشته باشه
    تقریبا می‌شه گفت از نظر بارداری مشکلی متوجه شما نیست
    و اگه اسپرموگرام همسرتون هم نرمال باشه
    می‌تونید به صورت روز در میان در ایام تخمک‌گذاری‌تون نزدیکی‌ها رو انجام بدید تا نتیجه بگیرید.



    سلام مجدد. بله من دفعه اول بود كه براي اين سايت سوال فرستاده بودم (ولي قبلا براي يك پزشك فرستاده بودم و دوباره براي شما هم كپي‌ش كرده بودم فراموش كردم اون بخش توي پرانتز رو ويرايش كنم.)

    به هر حال از پاسخ شما خيلي ممنونم، به آرامشم خيلي كمك كرد. ديروز هم به پزشك مراجعه كردم، گفته ذخيره تخمداني‌ت با توجه به رنج آزمايشگاه كه بين 0.3 تا 2.2 رو پايين ارزيابي كرده و از 2.2 تا 5 رو خوب، بايد سريع اقدام كني و هيچ جاي تعللي نداري. از همين امشب اقدام رو شروع كن. در ضمن بهم قرص لتروزول و متفورمين دادن. منتها در نگاه مجدد به آخرين آزمايشم، نتيجه "روبلا" منفي بود كه گفتن اول بايد واكسن بزني بعد از دو ماه اقدام كني.

    حالا دو سوال: اول اين‌كه من وقتي بچه بودم سرخجه زدم چرا نتيجه به نظرتون منفي بوده؟ دوم اين‌كه اگه الان سرخجه بزنم واقعا 2 ماه براي صبر كردن كافيه يا بايد بيشتر صبر كرد؟ ميشه اصلا بدون زدن واكسن اقدام كنم؟ الان كه اين بيماري خيلي باب نيست، ممكنه درصد خطر پايين باشه؟

    بازم ممنون و منتظرم
     
  8. aghooshane نوشته است:
    m1989 نوشته است:
    aghooshane نوشته است: سلام، روز به خير. 33 سالمه، 4 ساله متاهلم. (قبلا براتون پيام داده بودم، حالا جواب آزمايش‌هاي جديدم رو گرفتم و دوباره مي‌نويسم براتون)

    فواصل روزهاي سيكلم:
    40، 27، 31، 34، 33، 28، 34، 33، 29، 40، 27، 29

    نتايج سونوي واژينالم در روز 13-14 سيكل:
    اندازه رحم طبيعي، اندومتر 9
    تخمدان چپ 18*28 با فوليكول غالب 17
    تخمدان راست 13*18 با 4عدد فوليكول انترال

    (در نتايج پارسالم اندازه هر دو تخمدان حدود 19*29 بود.)

    آزمايش جديدم (در روز چهارم سيكل):
    LH 2.7
    FSH 10
    TSH 2.8
    پرولاكتين 207 mIu/ml (رنج آزمايشگاه130-500)
    AMH 1.1 ng/ml

    نتايج آزمايش پارسالم هم در روز سوم سيكل به شرح زير بوده:
    LH 1.7
    FSH 6.9
    پرولاكتين 13.6

    به نظرتون وضعيت باروري‌م چطوره؟ تا حالا هم اقدام به بارداري نكرديم. (البته فردا وقت دكتر دارم، منتها تا فردا تحمل ندارم. يه چيزايي توو نت ديدم كه نگرانم كرده،‌ مخصوصا آنتي مولرين هورمونم و FSH ام...


    سلام

    من پست دیگری از شما ندیدم و این اولین پست شما در این فروم هست دوست من!
    به هر حال ...
    در گزارش سونو ضخامت آندومتر نرماله و سایز فولیکول غالب گزارش شده هم خوبه
    همچنین نتیجه‌ی تست هورمونی شما هم نرماله دوست من
    با فرض اینکه مشکلات ساختاری در مورد شما وجود نداشته باشه
    تقریبا می‌شه گفت از نظر بارداری مشکلی متوجه شما نیست
    و اگه اسپرموگرام همسرتون هم نرمال باشه
    می‌تونید به صورت روز در میان در ایام تخمک‌گذاری‌تون نزدیکی‌ها رو انجام بدید تا نتیجه بگیرید.



    سلام مجدد. بله من دفعه اول بود كه براي اين سايت سوال فرستاده بودم (ولي قبلا براي يك پزشك فرستاده بودم و دوباره براي شما هم كپي‌ش كرده بودم فراموش كردم اون بخش توي پرانتز رو ويرايش كنم.)

    به هر حال از پاسخ شما خيلي ممنونم، به آرامشم خيلي كمك كرد. ديروز هم به پزشك مراجعه كردم، گفته ذخيره تخمداني‌ت با توجه به رنج آزمايشگاه كه بين 0.3 تا 2.2 رو پايين ارزيابي كرده و از 2.2 تا 5 رو خوب، بايد سريع اقدام كني و هيچ جاي تعللي نداري. از همين امشب اقدام رو شروع كن. در ضمن بهم قرص <a>لتروزول</a> و متفورمين دادن. منتها در نگاه مجدد به آخرين آزمايشم، نتيجه "روبلا" منفي بود كه گفتن اول بايد واكسن بزني بعد از دو ماه اقدام كني.

    حالا دو سوال: اول اين‌كه من وقتي بچه بودم سرخجه زدم چرا نتيجه به نظرتون منفي بوده؟ دوم اين‌كه اگه الان سرخجه بزنم واقعا 2 ماه براي صبر كردن كافيه يا بايد بيشتر صبر كرد؟ ميشه اصلا بدون زدن واكسن اقدام كنم؟ الان كه اين بيماري خيلي باب نيست، ممكنه درصد خطر پايين باشه؟

    بازم ممنون و منتظرم


    سلام

    توصیه‌ای که وجود داره اینه که واکسن سرخجه سه ماه قبل از بارداری به مادر تزریق بشه تا از ابتلای به این بیماری حین بارداری مصون بمونه.
     
    m1989, پنج‌شنبه 2 مرداد 1393 - 22:52
  9. طفا در باره سنوگرافیم راهنمایی کنید مشکلم چیه ؟
    لاتروورسیون شدید رحمی به راست دیده میشود.بجز این.نمای این عضو و نیز تخمدان چپ طبیعیست.یک توده کیستیک مملو از اکوهای امورف داخلی با ابعاد60*46 mmچسبیده به دیواره انفرومدیال تخمدان راست تا پوچ دوگیلاس دیده میشود که در وهله اول ناشی از اندومتریوما میباشد در بقیه عناصر ادنکسال و کول دوساک قدامی نکته مرضی به نظر نمیرسد
     
    fereshteii, چهار‌شنبه 19 شهریور 1393 - 14:05
  10. سلامپسر من 5 سالشه
    میشه این آزمایش رو برام تفسیر کنید

    بالا بودن مقدار LDH منو نگران کرده
    CBC 7.9
    WBC 5.28
    RBC 5.28
    HGB 14
    HCT 40
    HCV 75.8
    MCH 26.5
    MCHC 35
    PLATELETS 427
    ESR 1ST H 10

    URIC ACID 3.1
    SGOT 29
    SGPT 12
    LDH 636
    IGA 53.4
    1GG 1057
    IGE 210

    این توضیح رو هم بدم که پسرم هیچ مشکل خاصی نداره ولی کاهی فدد لنفاوی گردنش دردناک میشه و خود به خود خوب میشه. آلرژی فصلی  هم داره
    به یه سری از خوراکی ها هم حساسیت داره

    ممنون
     
  11. سلام میخواستم بدونم منظور این ازمایش چیه؟

    urine analysis:
    clor: yellow
    appeafance: clear
    specific gravity: 1015
    ph: 6
    u.protein :negative
    glucose: negative
    ketone: negative
    bilirubin: negative
    urobilinogen: negative
    blood/hgb: negative
    nitrite: negative
    w.b.c.: 1-2
    r.b.c.: 0-1
    epithelial cells: 1-2
    casts: negative
    crystals negative

    این منفی بودنش من نگران کرده ولی متوجه منظور ازمایش نشدم.
     
  12. سلام میشه کمکم کنید
    من حدود 7 سال پیش قرص اسپیرونو لاکتون  و سیپروترون کامپوند مصرف کردم و لئو تیروکسین به خاطر کم کاری تیروئید بعد این چند سال پارسال دچار ریزش موی شدید شدم و مو های بدنم زیاد شد ازمایش دادم ولی متاسفانه وقت نکرم دکتر برم
    الان احساس میکنم حجم موهام خیلی کم شده و و به صورت خیلی سریع موهای زائد زیر چونم داره زیاد و بلند و کلفت شده
    در ضمن قبلا سابقه کیست های ریز در تخمدان داشتم الان رو نمیدونم
    ولی پرویودم ذر 26 یا 27 روز مرتبه ولی اخیرن خونریزی پریودم کم شده و در 5 روز فقط 2 روز اول خونریزی زیاد دارم
    من تصمیم گرفتم 2 ماه قرص اسپرینو لاکتون مصرف کنم بعد ازمایش بدم
    میشه راهنماییم کنید لطفا؟
     
  13. سلام آقای دکتر
    من دختری 19 ساله هستم که قاعدگی های منظمی دارم و مشکل هورمونی ندارم ولی به خاطر وجود تعدادی جوش و موی زائد در قسمت چونه ام سونوگرافی انجام دادم و متوجه شدم که مشکل PCO دارم بعد از انجام آزمایشات هورمونی تمامی هورمون هام سالم بود ولی میزان پرولاکتین که باید 20 تا 30 نانوگرم باشد برای من 38 نانو گرم بود یک خانم دکتری منو خیلی نگران کرد و گفت باید MRI با تزریق انجام بدم ولی پدرم که پزشک است گفت لازم نیست و انقدری میزان بالا بودن پرولاکتین بالا نیست که احتیاج به MRI باشد...البته پدرم پزشک زنان نیست حالا میخوام بدونم که احتیاج به MRI با تزریق هست؟ اگر نیست باید چه کاری انجام بدم؟ آیا مقدار بالای پرولاکتینم نگران کننده است؟؟؟ ممنون از سایت خوبتون
     
    Azingh, چهار‌شنبه 7 آبان 1393 - 18:42
    تشکر شده توسط : 1 کاربر
  14. سلام اقای دکتر
    این ازمایش برا قبل بارداری انجام دادم میشه این ازمایش برام تفسیر کنید .
    wbc: 9.7
    rbc: 4.31
    hgb: 13.3
    hct: 38.7
    mcv: 89.8
    mch: 30.9
    mchc: 34.4
    plateletx: 236
    rdw-cv: 11.4
    pdw: 15.9

    fasting blood:   85
    creatinine:  0.9
    bun:  10


    t4: 61
    t3: 1.3
    tsh: 5.1

    fsh :10
    lh  :8
    prolactin:  13


    TOXOPLASMA ANTIBODY IgG:0
    TOXOPLASMA ANTIBODY IgM: 0.1
    RUbella antibody  IgG: 155
    RUbella antibody  IgM :0.3

      A1 :96.8
    F :0.7
    A2: 2.5

    اقای دکتر این توضیح بدم که دو ساله کم کاری تییرویید دارم 5 روز در هفته ناشتا قرص لووتیروکسین مصرف میکنم ..ممنوم از سایت خوبتون
     
    telarsar, چهار‌شنبه 7 آبان 1393 - 21:23
  15. با سلام
    من دختری 23 ساله هستم و به دلیل وجود موهای زائد آزمایش هورمون دادم،در 21ام ماه پریود شدم و این آزمایش را در 4ام ماه بعدی انجام دادم که به شرح زیر می باشد:

    T.S.H   0.8 MiclU/ml   (21-54 years: 0.3- 5.2
    Prolactin   457  mlU/L          (118-555
    testosterone  1.9  ng/ml    (0.2-1.0
    DHEA so4     3.1   micg/ml   (0.1 - 5.88

    ممنون میشم وضعیت تیروئیدم رو توضیح بدید و اینکه آیا نزدیک به پرکاری هستم؟
    آیا مقدار پرولاکتینم با حدود 100 واحد تفاوت مناسبه؟
    و اینکه این مقدار بالا بودن هورمون مردانه خطرناکه؟
     
تمام زمانها بر حسب GMT + 4.5 Hours می‌باشند
صفحه 1 از 3
رفتن به صفحه 1   


پرش به:  

شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید

Powered by phpBB ©




Forums ©

.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :.
.:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::.
.::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::.






مدت زمان ایجاد صفحه : 0.26 ثانیه (111)