xبستن تبليغات
xبستن تبليغات
شما در بخش انجمنهای گفتگو سایت دکتر رهام صادقی هستید، برای آشنایی با امکانات متنوع دیگر سایت اینجا کلیک کنید


به اينستاگرام سايت بپيونديد



تفسیر آزمایش هورمون لطفاً

  1. سلام من آزمایش دادم  تیروئید همه چی نرمال بود جز  T.S.H  که HI نوشته بوده  که عددش 6.81 بود  بعد آزمایش همرمون دادم که L.H    5.58 و  F.S.H     10.4 بود  که رنج نرمال اولی واسم     Male:2.8-6.8 ,
    pereiovulatory :   6.1.49.1
    luteal  phase  :1.3-10.8
    postmenpause:07-53.3

    و برای f.s.h رنج نرمال این اعداد ذکر کرده آیا طبیعی  و .t.s.h  که بالاس ربطی به اینا داره یا نه ؟

    male:1.3-11.8
    follicular phase  3.5-9.2
    periovulatori  phase:4.7-25.9
    lateal phase: 1.7-5.6
    postmenopause:1.7-103.1

    در ضمن من 23 سالم هست و مجرد و  اینکه 9 روز بعد پریودیم آزمایش دادم
     
    تشکر شده توسط : 1 کاربر




  2. سلام من به تازگی ازمایش هورمون دادم به دلیل پرمویی شدید روی صورت و زی گردن و روی شکم و دور سینه جواب رو به دکتر ذپوست نشون دادم ولی ذگفت دمشکلی نیست ولی فکر کنم یکیش نرمال نیست میشه نظرتونو بگید من 27 سالمه
    wbc5500
    rbc4.64
    hb12.9
    hct39.1
    platelets199000
    mcv84.3
    mch27.8
    mchc33
    wbc diffrental
    neutrophil56
    eosinnophil 2
    lymphocyte 41
    monocyte 1

    fsh 7.4
    lh 9.2
    t4 7.51
    t3  1.31
    tsh 1.95
    prolactin 12.2
    dhea-so4  0.8
      1.2  17oh-progestron
    testosteron 0.8
     
  3. raha_taranom نوشته است: سلام من آزمایش دادم  تیروئید همه چی نرمال بود جز  T.S.H  که HI نوشته بوده  که عددش 6.81 بود  بعد آزمایش همرمون دادم که L.H    5.58 و  F.S.H     10.4 بود  که رنج نرمال اولی واسم     Male:2.8-6.8 ,
    pereiovulatory :   6.1.49.1
    luteal  phase  :1.3-10.8
    postmenpause:07-53.3

    و برای f.s.h رنج نرمال این اعداد ذکر کرده آیا طبیعی  و .t.s.h  که بالاس ربطی به اینا داره یا نه ؟

    male:1.3-11.8
    follicular phase  3.5-9.2
    periovulatori  phase:4.7-25.9
    lateal phase: 1.7-5.6
    postmenopause:1.7-103.1

    در ضمن من 23 سالم هست و مجرد و  اینکه 9 روز بعد پریودیم آزمایش دادم

    ازمایشات را روز چندم سیکل دادید دقیقا؟

    برای تیرویید باید به متخصص غدد مراجعه کنید
     
    تشکر شده توسط : 1 کاربر
  4. raha_taranom نوشته است: سلام من آزمایش دادم  تیروئید همه چی نرمال بود جز  T.S.H  که HI نوشته بوده  که عددش 6.81 بود  بعد آزمایش همرمون دادم که L.H    5.58 و  F.S.H     10.4 بود  که رنج نرمال اولی واسم     Male:2.8-6.8 ,
    pereiovulatory :   6.1.49.1
    luteal  phase  :1.3-10.8
    postmenpause:07-53.3

    و برای f.s.h رنج نرمال این اعداد ذکر کرده آیا طبیعی  و .t.s.h  که بالاس ربطی به اینا داره یا نه ؟

    male:1.3-11.8
    follicular phase  3.5-9.2
    periovulatori  phase:4.7-25.9
    lateal phase: 1.7-5.6
    postmenopause:1.7-103.1

    در ضمن من 23 سالم هست و مجرد و  اینکه 9 روز بعد پریودیم آزمایش دادم

    سلام
    مقدار نرمال TSH باید بین محدوده 0.4 – 5 miu/ml باشه و اگر بیشتر از این مقدار باشه مثل مال شما 6.81 بوده به سمت کم کاری تیروئید رفته.
    محدوده نرمال LH بین 2 – 9.5 ml و FSH هم بین 3 – 8.7 ml طبیعی هستش که این دو مقدار در آزمایش شما نرمال بود.
    گاهی اوقات افزایش پرولاکتین باعث کم کاری تیروئید هم میشه که برای تشخیص این مورد باید آزمایش خون داد که معمولاً نرمال پرولاکتین بین 3 – 23 ml هستش که اگر بیشتر از این مقدار بود بنا به تشخیص پزشک متخصص غدد داروهای بروموکریپـتین - آگونیستهای دوپامین و كابرگولين بر حسب نیاز تجویز میشه. در این مورد پیش از این در سایت مفصل بحث شده و اینکه گفتید TSH آیا ربطی به اینا داره، بله ربط داره و در کنار آزمایش تکمیلی برای شرح حال بیمار لازمه.
    برای تشخیص دقیق کم کاری تیروئید، باید آزمایش تیروئید کامل انجام شود مثل T4 – T3 Resin Uptake – T3 – TSH  اگر مقادیر T3 و T4 کمتر از مقدار نرمال و TSH بیشتر از محدوده نرمال باشه در اینصورت احتمال کم کاری تیروئید وجود داره که بنا به تشخیص پزشک قرص لووتیـروکسین تجویز میشه که این قرص را ناشتا مصرف می کنند. ضمناَ استرس و ناراحتی های عصبی ممکنه باعث اختلال هورمون تیروئید بشه و شمایی که مورد بحث پرده بکارت براتون اهیمت زیادی داره و همیشه نگران و پیگیر وضعیت پردتون بودید، در این مورد شاید تأثیر داشته باشه.
     
    تشکر شده توسط : 1 کاربر
  5. samane11 نوشته است: سلام من به تازگی ازمایش هورمون دادم به دلیل پرمویی شدید روی صورت و زی گردن و روی شکم و دور سینه جواب رو به دکتر ذپوست نشون دادم ولی ذگفت دمشکلی نیست ولی فکر کنم یکیش نرمال نیست میشه نظرتونو بگید من 27 سالمه
    wbc5500
    rbc4.64
    hb12.9
    hct39.1
    platelets199000
    mcv84.3
    mch27.8
    mchc33
    wbc diffrental
    neutrophil56
    eosinnophil 2
    lymphocyte 41
    monocyte 1

    fsh 7.4
    lh 9.2
    t4 7.51
    t3  1.31
    tsh 1.95
    prolactin 12.2
    dhea-so4  0.8
      1.2  17oh-progestron
    testosteron 0.8

    سلام
    آزمایش شما نرماله، مخصوصاً مقدار تستوسترون که نرمال آن در مردها بین 12 - 2.4 ng/ml و در خانوم ها بین 1.2 - 0.1 ng/ml هستش و برای شما اگر بیشتر از مقدار فعلی بود میتونستید تحت نظر پزشک دارو مصرف کنید تا علائم هیرسوتیسم کاهش پیدا کنه ولی با توجه به نرمال بودن آزمایش، استفاده از دارو براتون پیشنهاد نمیشه چون اگر نیاز بود پزشک براتون تجویز می کرد.
     
  6. سلام.این نتیجه آزمایشات هورمونی منه قبل از بارداری.من فقط با قرص پریود میشم.اما دکترم هنوز هیچ اقدامی واسه بارداری من پیشنهاد نکرده.البته این آزمایش را زمانی دادم که قرص استروژن و پروژسترونم را قطع کرد ببینه بدون قرص هورمونام چه جوریه.
    TSH 2/74
    FSH 0/82
    LH 0/14
    Prolactin 22/62
    OH-Progesterone 0/3
    DHEA 0/98
    سونوگرافی رحم:ابعاد رحم 30*75 است.اکوی میومتر یکنواخت است.خط آندومتر منظم است و ضخامت حدود 6میلی متر است.طول تخمدان راست حدود 28 میلی متر و طول تخمدان چپ حددود 29 میلی متر است.هر دو تخمدان اندازه ونمای طبیعی دارندوتصویری از ضایعه فضاگیر دیده نشد.در ادنکس ها توده پاتولوژیک رؤیت نشدمایع آزاد در کلدوساک خلفی مشاهده نشد.
    می خواستم بدونم من میتونم باردار بشم؟تخمک گذاری دارم؟واسه بارداری مقدار LH و FSH باید چقدر باشه؟کمکم کنید نگرانم
     
  7. با سلام به همه دوستان گرامی
    توی همین سایت خوندم که پرولاکتین بالا  در زنان باعث ناباروری مشه
    آیا درسته ؟
    آیا علائمی داره یا اینکه فقط با آزمایش هورمونی مشخص میشه ؟
    آیا راه حلی برای از بین بردن این مشکل وجود داره ؟
    اگه خانمی  پرولاکتین بالا داشته باشه برای همیشه نابارور میشه ؟
    آیا میشه این مشکلو بدون مراجعه به پزشک حل کرد (مثلا با داروی گیاهی )؟
    (  من خسته شدم از بس سوال پرسیدم امیدوارم شما از خوندنش خسته نشده باشید)
    ممنون میشم اگه کامل سوالاتم رو پاسخ دهید
     
  8. hossein1982 نوشته است: با سلام به همه دوستان گرامی
    توی همین سایت خوندم که پرولاکتین بالا  در زنان باعث ناباروری مشه
    آیا درسته ؟
    آیا علائمی داره یا اینکه فقط با آزمایش هورمونی مشخص میشه ؟
    آیا راه حلی برای از بین بردن این مشکل وجود داره ؟
    اگه خانمی  پرولاکتین بالا داشته باشه برای همیشه نابارور میشه ؟
    آیا میشه این مشکلو بدون مراجعه به پزشک حل کرد (مثلا با داروی گیاهی )؟
    (  من خسته شدم از بس سوال پرسیدم امیدوارم شما از خوندنش خسته نشده باشید)
    ممنون میشم اگه کامل سوالاتم رو پاسخ دهید

    با سلام
    دوست عزیز اینم همه چیز در مورد پرولاکتین:

    افزایش پرولاکتین در زنان          
    پرولاکتین یک هورمون پروتئینی زنانه است که از قسمت جلویی غدد هیپوفیز ترشح می شود و وظیفه اصلی آن تولید شیر در پستان ها بوده و نقش بزرگی را در آماده سازی سینه ها جهت تولید شیر در دوران بارداری دارد.
    علاوه بر آن با ترشح پریودیک این هورمون در دوران شیردهی تداوم تولید شیر توسط پستان ها باقی می ماند.
    پرولاکتین رل مهمی در باروری خانم ها بازی می کند.
    لازم به ذکر است که در خانم های غیر باردار پرولاکتین به مقدار کم در خون موجود است.
    علل افزایش پرولاکتین:
    ۱-افزایش بیولوژیک یا طبیعی: در زمان بارداری و شیردهی پرولاکتین به طور طبیعی میزانش بسیار بالا است. در مواردی که استرس روحی وجود دارد و در زمان خواب میزان آن به طور طبیعی بالا می رود. افزایش کاذب پرولاکتین به علت وجود مولکول های غیر فعال این هورمون دیده شده است که علائمی ایجاد نکرده است.
    ۲-افزایش غیر طبیعی: از علل مهمی که به طور بیماریزا باعث بالا رفتن مقدار پرولاکتین خون می شوند، شامل: کم کاری تیروئید- استفاده از بعضی داروها، به خصوص داروهایی که جهت درمان بیماری های روانی داده می شود- بیماریهای کبد و کلیه ها و تخمدان ها- تومورهای هیپوفیز- تحریک نوک پستان ها- صدمات و ضایعات قفسه سینه به علت درگیری اعصاب پستان ها.
    توجه: در بسیاری از موارد علت بالا بودن پرولاکتین نامشخص می باشد.
    علائم :
    از فردی به فرد دیگر متفاوت است.
    مهمترین علائم آن شامل: اختلالات پریود- ترشح شیر از پستان ها- کاهش میل جنسی- پوکی استخوان- خشکی واژن- سردرد- مشکلات بینایی- کم خونی- اختلال در باروری- آکنه و پر موئی می باشد.
    پرولاکتین میزان ترشح استروژن (هورمون زنانه) را از تخمدان ها کاهش می دهد. استروژن رل مهمی در قوام استخوان ها دارد. بنابر این کاهش آن زمینه را برای پوکی استخوان فراهم می سازد.
    تشخیص: دانستن تاریخچه پزشکی بیمار و معاینه فیزیکی او بسیار مهم است.
    اندازه گیری میزان پرولاکتین خون و تست های تیروئید و غیره و انجام MRI از نظر وجود تومور هیپوفیز از کارهای اصلی است.
    درمان به سن بیمار و تاریخچه قبلی او و سلامت کلی فرد مبتلا، بستگی دارد.
    گزینه های درمانی مختلف وجود دارد. بسیاری از بیماران نیازی به درمان ندارند، فقط تحت نظر گرفتن آنها با تکرار تست های لازم کافی است.
    عده ای از بیماران در موقع تشخیص، نیاز به جراحی دارند و مواردی هم با درمان داروئی قابل کنترل هستند.
    لازم به ذکر است که در مردان پرولاکتین به مقدار اندکی در خون موجود است. علائم افزایش این هورمون در مردان شامل اختلال در میل جنسی- بزرگی سینه ها و اختلال در باروری آنها می باشد.
    پرولاکتین این هورمون زنانه کمتر شناخته شده(از نظر عموم) در تعادل سیستم هورمونی و متابولیک زنان نقش بزرگی را ایفا می کند.

    منبع: http://motaharfamily.ir/?p=4645

    موفق باشید.
     
  9. مرسی از پاسختون
    همسر من قبل از عمل لاپراسکوپی و هیستروسکوپی تست هورمونی دادن که در قسمت پرولاکتین اینجور نوشته
    prolactin           pre-menopause118-555            post-menopause  33-413  
    normal men    31-433
    میشه لطف کنین و تفسیرش کنید
    آیا همسرم مشکلی از این بابت دارن ؟ آیا کار خاصی باید انجام بشه ؟
    چون ما دو ساله در تلاش برای بچه دار شدنیم ولی تابحال موفق نشدیم
     
  10. hossein1982 نوشته است: مرسی از پاسختون
    همسر من قبل از عمل لاپراسکوپی و هیستروسکوپی تست هورمونی دادن که در قسمت پرولاکتین اینجور نوشته
    prolactin           pre-menopause118-555            post-menopause  33-413  
    normal men    31-433
    میشه لطف کنین و تفسیرش کنید
    آیا همسرم مشکلی از این بابت دارن ؟ آیا کار خاصی باید انجام بشه ؟
    چون ما دو ساله در تلاش برای بچه دار شدنیم ولی تابحال موفق نشدیم

    با سلامی مجدد

    این توضیحی که میشه داد:

    مقادیر طبیعی پرولاکتین

    من به بعضی از واحد های استفاده شده برای سنجش پرولاکتین اشاره میکنم... اما باید توجه داشته باشید که بهتره برای تعیین بالا
    یا پائین بودن مقادیر هر تستی.. . علی الخصوص پرولاکتین, به مقادیر نرمال همان آزمایشگاهی که نمونه خونتونو تحویلش دادید توجه کنید

    اگر واحد ng/ml باشد: برای مردان 20-0 طبیعی است
    برای زنان 23-0 طبیعی است

    اگر واحد ng/dl باشه:
    مقادیر بالای 200 بر وجود پرولاکتین بالا دلالت دارد

    اگر واحد mIU/l باشه:
    مقادیر بین 600-30 طبیعی است.
    به سایت های ذیل سری بزنید انشالله معضلتون حل میشه
    http://www.oshagh.com/index.php/fa/home/449-1389-02-09-04-56-13

    http://niloulab.com/patients/prolactin_and_female_fertility

    http://www.muq.ac.ir/uploads/106_355_81_tests%20hormone%201.pdf

    موفق باشید
     
  11. aliyan نوشته است:
    hossein1982 نوشته است: مرسی از پاسختون
    همسر من قبل از عمل لاپراسکوپی و هیستروسکوپی تست هورمونی دادن که در قسمت پرولاکتین اینجور نوشته
    prolactin           pre-menopause118-555            post-menopause  33-413  
    normal men    31-433
    میشه لطف کنین و تفسیرش کنید
    آیا همسرم مشکلی از این بابت دارن ؟ آیا کار خاصی باید انجام بشه ؟
    چون ما دو ساله در تلاش برای بچه دار شدنیم ولی تابحال موفق نشدیم

    با سلامی مجدد

    این توضیحی که میشه داد:

    مقادیر طبیعی پرولاکتین

    من به بعضی از واحد های استفاده شده برای سنجش پرولاکتین اشاره میکنم... اما باید توجه داشته باشید که بهتره برای تعیین بالا
    یا پائین بودن مقادیر هر تستی.. . علی الخصوص پرولاکتین, به مقادیر نرمال همان آزمایشگاهی که نمونه خونتونو تحویلش دادید توجه کنید

    اگر واحد ng/ml باشد: برای مردان 20-0 طبیعی است
    برای زنان 23-0 طبیعی است

    اگر واحد ng/dl باشه:
    مقادیر بالای 200 بر وجود پرولاکتین بالا دلالت دارد

    اگر واحد mIU/l باشه:
    مقادیر بین 600-30 طبیعی است.
    به سایت های ذیل سری بزنید انشالله معضلتون حل میشه
    http://www.oshagh.com/index.php/fa/home/449-1389-02-09-04-56-13

    http://niloulab.com/patients/prolactin_and_female_fertility

    http://www.muq.ac.ir/uploads/106_355_81_tests%20hormone%201.pdf

    موفق باشید


    شرمنده واحدش pmIU/L هستش . نظرتون رو بگید ممنون میشم
     
  12. hossein1982 نوشته است:
    aliyan نوشته است:
    hossein1982 نوشته است: مرسی از پاسختون
    همسر من قبل از عمل لاپراسکوپی و هیستروسکوپی تست هورمونی دادن که در قسمت پرولاکتین اینجور نوشته
    prolactin           pre-menopause118-555            post-menopause  33-413  
    normal men    31-433
    میشه لطف کنین و تفسیرش کنید
    آیا همسرم مشکلی از این بابت دارن ؟ آیا کار خاصی باید انجام بشه ؟
    چون ما دو ساله در تلاش برای بچه دار شدنیم ولی تابحال موفق نشدیم

    با سلامی مجدد

    این توضیحی که میشه داد:

    مقادیر طبیعی پرولاکتین

    من به بعضی از واحد های استفاده شده برای سنجش پرولاکتین اشاره میکنم... اما باید توجه داشته باشید که بهتره برای تعیین بالا
    یا پائین بودن مقادیر هر تستی.. . علی الخصوص پرولاکتین, به مقادیر نرمال همان آزمایشگاهی که نمونه خونتونو تحویلش دادید توجه کنید

    اگر واحد ng/ml باشد: برای مردان 20-0 طبیعی است
    برای زنان 23-0 طبیعی است

    اگر واحد ng/dl باشه:
    مقادیر بالای 200 بر وجود پرولاکتین بالا دلالت دارد

    اگر واحد mIU/l باشه:
    مقادیر بین 600-30 طبیعی است.
    به سایت های ذیل سری بزنید انشالله معضلتون حل میشه
    http://www.oshagh.com/index.php/fa/home/449-1389-02-09-04-56-13

    http://niloulab.com/patients/prolactin_and_female_fertility

    http://www.muq.ac.ir/uploads/106_355_81_tests%20hormone%201.pdf

    موفق باشید


    شرمنده واحدش pmIU/L هستش . نظرتون رو بگید ممنون میشم

    سلام دوست من
    بر اساس داده های مطروحه و اشل ذکر شده،بنظر میاد در مورد همسرتون کمی نزدیک به سقف رنج باشه لذا باید تحت نظر متخصصین زنان باشند شاید زیادی این ترشحات،باعث کم میلی جنسیشون هست در هرحال همونطور که بارها گفته شده خانمها باید هرشش ماه تستهای ادواری مخصوص به خودشونو انجام بدن ! و همسر شما هم از این قضیه مستثناء نیست! اما متاسفانه در کشورمون بانوان یا این توصیه ی اکید رو نمیدونن یا میدونن اما انجامش نمیدن در هرحال بنظر میاد همسرتون باید مجدداً یک سری تستها هورمونی انجام داده و تحت نظر متخصص زنان باشن
    موفق باشید
     
  13. hossein1982 نوشته است: مرسی از پاسختون
    همسر من قبل از عمل لاپراسکوپی و هیستروسکوپی تست هورمونی دادن که در قسمت پرولاکتین اینجور نوشته
    prolactin           pre-menopause118-555            post-menopause  33-413  
    normal men    31-433
    میشه لطف کنین و تفسیرش کنید
    آیا همسرم مشکلی از این بابت دارن ؟ آیا کار خاصی باید انجام بشه ؟
    چون ما دو ساله در تلاش برای بچه دار شدنیم ولی تابحال موفق نشدیم

    با سلام شما مقادیر resultپرولاکتین همسرتونو ننوشتین بلکه مقادیر رنج ازمایشگاه رو در زمان  قبل از یایسگی وبعد یایسگی  ورنج اقایون رو نوشتید
     
  14. setiaa نوشته است:
    hossein1982 نوشته است: مرسی از پاسختون
    همسر من قبل از عمل لاپراسکوپی و هیستروسکوپی تست هورمونی دادن که در قسمت پرولاکتین اینجور نوشته
    prolactin           pre-menopause118-555            post-menopause  33-413  
    normal men    31-433
    میشه لطف کنین و تفسیرش کنید
    آیا همسرم مشکلی از این بابت دارن ؟ آیا کار خاصی باید انجام بشه ؟
    چون ما دو ساله در تلاش برای بچه دار شدنیم ولی تابحال موفق نشدیم

    با سلام شما مقادیر resultپرولاکتین همسرتونو ننوشتین بلکه مقادیر رنج ازمایشگاه رو در زمان  قبل از یایسگی وبعد یایسگی  ورنج اقایون رو نوشتید


    با سلام
    ببخشید منظورتون رو متوجه نشدم
    همون چیزی رو که در برگه آزمایش نوشته بود رو نوشتم
    البته توی یه برگه آزمایش دیگه خانمم نوشته :
    test                          result             unit                                                  reference values
    prolaction                           13             ng/mi                         pre meno pasual     1.9-27 ng/mi
    post meno pasual  femal   1.8-19.5ng.mi

    adualt male   1.9-18.3
    ممنون میشم این یکی رو هم تفسیر کنید
     
  15. hossein1982 نوشته است:
    setiaa نوشته است:
    hossein1982 نوشته است: مرسی از پاسختون
    همسر من قبل از عمل لاپراسکوپی و هیستروسکوپی تست هورمونی دادن که در قسمت پرولاکتین اینجور نوشته
    prolactin           pre-menopause118-555            post-menopause  33-413  
    normal men    31-433
    میشه لطف کنین و تفسیرش کنید
    آیا همسرم مشکلی از این بابت دارن ؟ آیا کار خاصی باید انجام بشه ؟
    چون ما دو ساله در تلاش برای بچه دار شدنیم ولی تابحال موفق نشدیم

    با سلام شما مقادیر resultپرولاکتین همسرتونو ننوشتین بلکه مقادیر رنج ازمایشگاه رو در زمان  قبل از یایسگی وبعد یایسگی  ورنج اقایون رو نوشتید


    با سلام
    ببخشید منظورتون رو متوجه نشدم
    همون چیزی رو که در برگه آزمایش نوشته بود رو نوشتم
    البته توی یه برگه آزمایش دیگه خانمم نوشته :
    test                          result             unit                                                  reference values
    prolaction                           13             ng/mi                         pre meno pasual     1.9-27 ng/mi
    post meno pasual  femal   1.8-19.5ng.mi

    adualt male   1.9-18.3
    ممنون میشم این یکی رو هم تفسیر کنید

    با سلام جواب ازمایش همسر شما نرمال هست
     
    setiaa, سه‌شنبه 15 مرداد 1392 - 16:27
    تشکر شده توسط : 1 کاربر
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours می‌باشند
صفحه 1 از 1


پرش به:  

شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید

Powered by phpBB ©




Forums ©

.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :.
.:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::.
.::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::.






مدت زمان ایجاد صفحه : 0.23 ثانیه (111)