شما در بخش انجمنهای گفتگو سایت دکتر رهام صادقی هستید، برای آشنایی با امکانات متنوع دیگر سایت اینجا کلیک کنید


به اينستاگرام سايت بپيونديد

رفتن به صفحه : 1   

چند سوال در مورد ازمایشات خون

  1. سلام به همه دوستان
    چند تا مشکل دارم که میخوام برا همشون یه چکاب کلی بدم (چربی خون کم خونی قند خون فشار و....)ولی نمیدونم باید پیش چه دکتری برم تا اونا رو تو نسخه برام بنویسه
    از طرفی من موقع مسواک زدن از لثه هام خون میاد . تو یه سایت خوندم که احتمال داره سرطان خون باشه!!!! خیلی ترسیدم میخوام با ازمایش خونم از این هم مطمین شم  ازمایش سرطان خون میشه چی؟
    از طرفی بعضی موقع ها سرمو قلبم تیر میکشه در حد یکی دو ثانیه که میخوام برا اینه هم مطمین شم تا خیالم راحت شه ولی نمیدونم بایید چیکار کنم؟
    اگه بخوام چکاب کلی بدم  ازمایش مدفوعم لازمه؟  برا چیه؟

    تا حالا هیچ پسری ندیدم ÷پایین تنش چاق باشه ولی من اینطورم یعنی از نیمرخ که نگا میکنی انگار یه تو توپ بسکتبال به باسنم وصله!!! رو همین حساب چون تو سایت ها خونده بودم عامل اصلیش استروژنه یه ازمایش خون دادم که گفته بود نرمال بین 10 تا 35 هستشو  مال من 32 بود. نظر شما چیه ؟ البته به یکتر گفتم گفت علتش استروژن نیست. اینم بگم که بدن من کاملا لاغره و فقط باسنمه که غیر متناسبه
     
    تشکر شده توسط : 4 کاربر
  2. اگه دوست دارید یک چکاب کلی انجام دهید، می توانید به پزشک عمومی مراجعه کنید و درخواست آزمایش خون مبنی بر یک چکاب کلی داشته باشید.
    بنابراین از لحاظ آزمایشهای Biochemistry - Hematology - Hormony مورد ارزیابی قرار خواهید گرفت.
    آزمایشهایی مانند قند خون - کلسترول - هموگلوبین - گلبولهای سفید و قرمز خون - پلاکت های خون و هورمون تیروئید اندازه گیری خواهند شد
    آزمایش مدفوع نیاز ندارید. این آزمایش در مواقعی که شخص با کاهش وزن بی دلیل و دل دردهای مبهم مواجه بشه، با تائید پزشک آزمایش مدفوع انجام می گیرد.
    پس از اخذ نتیجه آزمایش، به یک پزشک عمومی مراجعه کنید. درصورتی که موردی خاص در آزمایش شما دیده بشه، در اینصورت بررسی های بیشتری در مورد آن اتخاذ خواهد شد
    در مورد خونریزی لثه موقع مسواک زدن گاهی اوقات مسواک زدن غلط یا استفاده نادرست از نخ دندان هم می‌تواند باعث خونریزی شود.
    وقتی لثه شما ملتهب مي‌شود، نشانه اين است که در بهداشت دهان خودتان کوتاهی کرده‌ايد و در نتيجه، اطراف دندان‌هاي شما باقيمانده‌های غذا جمع شده و تبديل به جرم شده است. اين باقیمانده‌ها و اين جرم‌ها در نهايت التهاب لثه ايجاد می کند. لثه قرمز رنگ مي‌شود و قوام آن کمی نرم می شود. گاهی اين قرمزی لثه فقط در نواحي حاشيه لثه ديده مي‌شود و گاهی کل لثه. در اين موقع است که شما موقع مسواک زدن خون‌ريزی خواهيد داشت. بنابراین سعی کنید روزی 2 بار بطور مرتب و صحیح مسواک بزنید.
     
    تشکر شده توسط : 7 کاربر
  3. سلام
    1. هر پزشکی میتونه این آزمایش ها رو براتون تو نسخه بنویسه. پزشک عمومی هم این کارو میکنه.
    2. دوست عزیز هر خونی که از لثه یا بینی میاد که دلیل سرطان نیست. ممکنه لثه تون ضعیف شده باشه یا خمیر دندون یا مسواکتون نامناسب باشه. حتی ممکنه طرز مسواک زدنتون صحیح نباشه. چکاپ سالانه دندون و لثه فراموش نشه.
    3. تیر کشیدن قلب برای چند ثانیه اگه طولانی نباشه یا مکرر و با فواصل کوتاه اتفاق نیفته مشکلی نیست. برای اطمینان به متخصص قلب مراجعه کنید.
    4. برای چکاپ کلی آزمایش خون ، ادرار و مدفوع لازمه. برای چی شو آزمایشگاه تشخیص میده!
    5. مشکل باسنتون هم با ورزش و زیبایی اندام حل میشه.
    موفق باشید...
     
    تشکر شده توسط : 4 کاربر
  4. سلام دوستان
    میخواستم راهنماییم کنید در مورد جواب آز تیروئیدم

    Test           Result             Normal Range
    T3            1.600                  0.52-1.85
    TSH           1.313                     0.4-6.2
    Free T4           1.513                    0.80-2.0

    اینکه نتیجه در محدوده نرمال باشه یعنی کم کاری تیروئید ندارم؟ یا مثلا" اگه اوایل بازه باشه احتمال خفیف بودن کم کاری هست؟ مثل TSH من.
     
    تشکر شده توسط : 2 کاربر
  5. universe_s نوشته است: سلام دوستان
    میخواستم راهنماییم کنید در مورد جواب آز تیروئیدم

    Test           Result             Normal Range
    T3            1.600                  0.52-1.85
    TSH           1.313                     0.4-6.2
    Free T4           1.513                    0.80-2.0

    اینکه نتیجه در محدوده نرمال باشه یعنی کم کاری تیروئید ندارم؟ یا مثلا" اگه اوایل بازه باشه احتمال خفیف بودن کم کاری هست؟ مثل TSH من.

    نتایج آزمایش تیروئید طبیعی است. مقدار TSH هم تقریباً خوبه. اگر در گذشته سابقه پرکاری تیروئید داشتید، باید برای ارزیابی بیشتر به پزشک متخصص غدد مراجعه کنید.
    هروقت مقدار TSH کمتر از محدوده نرمال باشه، قرص متی مازول به عنوان دوز نگه دارنده بین 5 تا 15 میلی گرم توسط پزشک تجویز خواهد شد. در موارد پرکاری شدید تیروئید مقدار دوز مصرف قرص مطابق دستور پزشک افزایش پیدا می کند. ولی نتایج آزمایش تیروئید شما طبیعی است.
    همچنین برای انجام آزمایش تیروئید حتماً باید ناشتا باشید.
     
    تشکر شده توسط : 6 کاربر
  6. واقعا" باید ناشتا می بودم؟؟
    آخه من قبل از اینکه برم آز بدم زنگ زدم آزمایشگاه و پرسیدم.گفت نمیخواد ناشتا باشی!!
    یعنی الان نتیجه آزمایشم اشتباهه؟ چقدر تفاوت داره با حالت ناشتا بودن؟
     
    تشکر شده توسط : 2 کاربر
  7. universe_s نوشته است: واقعا" باید ناشتا می بودم؟؟
    آخه من قبل از اینکه برم آز بدم زنگ زدم آزمایشگاه و پرسیدم.گفت نمیخواد ناشتا باشی!!
    یعنی الان نتیجه آزمایشم اشتباهه؟ چقدر تفاوت داره با حالت ناشتا بودن؟

    هرچند انجام آزمايش هورمون های تيروئيد نياز به رعايت محدوديت مصرف غذا و مايعات ندارد، امابه علت اثری كه افزايش چربی های خون بر نتايج آزمايش های تيروئيد دارد، حداقل 3 ساعت قبل از آزمايش، غذا نخوريد.
    درهر صورت نظر پزشک متخصص غدد در مورد ناشتا بودن یا نبودن در زمان آزمایش خون ارجح تر است.
     
    تشکر شده توسط : 3 کاربر
  8. با سلام خدمت دکتر عزیز من 23 سال دارم و 2 سال ازدواج کردم الان تصمیم گرفتم که باردار بشم ازمایشات کلی انجام دادم و اسید فولیک رو شروع کردم به خوردن ازمایشات کلی انجام دادم تو ازمایشاتم کمخونی زیادی داشتم و پلاکت خونم هم 136است تا 3 ماه دیگر اقدام به بارداری کنم مشکلی دارد یا خیر ؟ در ضمن الان 15 روز قرص فروس سولفات و هماتینیک هم میخورم برای بالا بردن پلاکت خونم باید چه غذا هایی مصرف کنم؟ البته جگر و پسته به مقدار زیاد میخورم اما به خاطر ورم معده نمیتوانم سبزیجات و حبوبات مصرف کنمو باید قر کلیدینیوم سی _امپرازول_فاموتیدین میخورم.با عرض معذرت 1 سوال دیگه داشتم ازمن ترشحات سفید غلیظ پنیری شکل هم خارج میشه اما نه خارش دارد نه بوی بد ایا احتمال دارد دچار عفونت شده باشم؟این ماه پریودی ام هم به مدت 10 روز عقب  افتاده است.با تشکر از راهنمایی شما ممنون میشم به سوالاتم زود تر جواب بدید.
     
    تشکر شده توسط : 2 کاربر
  9. سلام . دوستان کسی نيست اين آزمايش ما رو تفسير کنه ؟

    تو تاپیک قبلی کسی جواب نداد هنوز . دوباره میدم :

    آزمایش CBC Diff :


    WBC       7.3
    NE           4.1       56.8    (%)
    LY           2.5       33.9     (%)
    MO         0.5       6.8       (%)
    EO         0.2        2.3        (%)
    BA         0.0       0.2          (%)

    RBC      5.51
    HGB     15.6
    HCT      47.9          (%)
    MCV     86.9
    MCH     28.3
    MCHC   32.6   L
    RDW    13.0           (%)

    PLT      225
    PCT      0.13            (%)
    MPV     5.9   L
    PDW    17.8              (%)


    چند سوال :

    1 : آیا نیاز به ناشتا بودن بوده ؟ من قبلش ساعت 4.5 صبح سحر خورده بودم و آزمایش رو حدود 11.30 صبح دادم . آیا میتونه تاثیری تو مقادیر داشته باشه ؟

    2 : آیا مشکلی تو مقادیر گلبولهای سفیدم هست ؟ آخه میگن اگه کم باشه یعنی ایدز داری !
    چند وقته زیر بغل و پشت گوشم متورم شده ! بخاطر لنفاوی که نیست ؟

    3 : مقدار گلبولهای سفیدم
    بين چند هزار در هر ميلي‌ليتر خون  هست ؟

    4 : برای این مشکل تورم غدد لنفاوی باید به چه دکتری مراجعه کنم ؟



    ممنون

    f
     
    telepay, سه‌شنبه 24 مرداد 1391 - 09:16
    تشکر شده توسط : 2 کاربر
  10. befermatooo نوشته است: سلام . دوستان کسی نيست اين آزمايش ما رو تفسير کنه ؟

    تو تاپیک قبلی کسی جواب نداد هنوز . دوباره میدم :

    آزمایش CBC Diff :

    WBC       7.3
    NE           4.1       56.8    (%)
    LY           2.5       33.9     (%)
    MO         0.5       6.8       (%)
    EO         0.2        2.3        (%)
    BA         0.0       0.2          (%)

    RBC      5.51
    HGB     15.6
    HCT      47.9          (%)
    MCV     86.9
    MCH     28.3
    MCHC   32.6   L
    RDW    13.0           (%)

    PLT      225
    PCT      0.13            (%)
    MPV     5.9   L
    PDW    17.8              (%)


    چند سوال :

    1 : آیا نیاز به ناشتا بودن بوده ؟ من قبلش ساعت 4.5 صبح سحر خورده بودم و آزمایش رو حدود 11.30 صبح دادم . آیا میتونه تاثیری تو مقادیر داشته باشه ؟

    2 : آیا مشکلی تو مقادیر گلبولهای سفیدم هست ؟ آخه میگن اگه کم باشه یعنی ایدز داری !
    چند وقته زیر بغل و پشت گوشم متورم شده ! بخاطر لنفاوی که نیست ؟

    3 : مقدار گلبولهای سفیدم
    بين چند هزار در هر ميلي‌ليتر خون  هست ؟

    4 : برای این مشکل تورم غدد لنفاوی باید به چه دکتری مراجعه کنم ؟



    ممنون

    f


    این نوع آزمایش خون باید حتما ناشتا باشید چه بسا 12 ساعت هیچی نخورده باشید بهتره و بهتر بود روز آزمایش روزه نمیگرفتید چون میزان خیلی چیزها رو بالا پایین نشون میده
    در بزرگسالان و بچه‌های بالاتر از 2 سال مقدار گلبول‌سفید بین 5 تا 10 هزار در هر میلی‌لیتر خون طبیعی است.
    متوسط هموگلوبین درون گلبول قرمز خونتون نسبتا پایینه در شما باید هموگلوبین 32-37 باشه که مال شما 32.6 میباشد
    میزان پلاکت خونتون هم پایینه که باید 7-12 باشه مال شما 5 هستش
    بنظر من باید تحت نظر پزک باشید تا با تجویز دارو بهبود پیدا کنید نتگران نباشید
    فقط این آزمایش رو اگر دارو مصرف نیکنید که هیچ یکبار دیگه بعد ماه رمضان تکرار کنید ولی اگر دارو مصرف میکنید باید بلافاصله بعد قطع دارو آزمایش بدید یا 10 روز بعد از قطع دارو
     
    Clooney, سه‌شنبه 24 مرداد 1391 - 13:08
    تشکر شده توسط : 5 کاربر
  11. نقل قول:

    این نوع آزمایش خون باید حتما ناشتا باشید چه بسا 12 ساعت هیچی نخورده باشید بهتره و بهتر بود روز آزمایش روزه نمیگرفتید چون میزان خیلی چیزها رو بالا پایین نشون میده
    در بزرگسالان و بچه‌های بالاتر از 2 سال مقدار گلبول‌سفید بین 5 تا 10 هزار در هر میلی‌لیتر خون طبیعی است.
    متوسط هموگلوبین درون گلبول قرمز خونتون نسبتا پایینه در شما باید هموگلوبین 32-37 باشه که مال شما 32.6 میباشد
    میزان پلاکت خونتون هم پایینه که باید 7-12 باشه مال شما 5 هستش
    بنظر من باید تحت نظر پزک باشید تا با تجویز دارو بهبود پیدا کنید نتگران نباشید
    فقط این آزمایش رو اگر دارو مصرف نیکنید که هیچ یکبار دیگه بعد ماه رمضان تکرار کنید ولی اگر دارو مصرف میکنید باید بلافاصله بعد قطع دارو آزمایش بدید یا 10 روز بعد از قطع دارو




    خدای من ، پایین بون خطرناکه . یعنی احتمالش هم هست که من HIV داشته باشم ؟ درسته ؟

    کم بوده هموگلوبین و  پلاکت !   

    مقدار گلبولهای سفید چی ؟ نرماله ؟

    استرس گرفتم شدید . خیلی می ترسم .
     
    telepay, چهار‌شنبه 25 مرداد 1391 - 10:06
    تشکر شده توسط : 1 کاربر
  12. befermatooo نوشته است:
    نقل قول:

    این نوع آزمایش خون باید حتما ناشتا باشید چه بسا 12 ساعت هیچی نخورده باشید بهتره و بهتر بود روز آزمایش روزه نمیگرفتید چون میزان خیلی چیزها رو بالا پایین نشون میده
    در بزرگسالان و بچه‌های بالاتر از 2 سال مقدار گلبول‌سفید بین 5 تا 10 هزار در هر میلی‌لیتر خون طبیعی است.
    متوسط هموگلوبین درون گلبول قرمز خونتون نسبتا پایینه در شما باید هموگلوبین 32-37 باشه که مال شما 32.6 میباشد
    میزان پلاکت خونتون هم پایینه که باید 7-12 باشه مال شما 5 هستش
    بنظر من باید تحت نظر پزک باشید تا با تجویز دارو بهبود پیدا کنید نتگران نباشید
    فقط این آزمایش رو اگر دارو مصرف نیکنید که هیچ یکبار دیگه بعد ماه رمضان تکرار کنید ولی اگر دارو مصرف میکنید باید بلافاصله بعد قطع دارو آزمایش بدید یا 10 روز بعد از قطع دارو




    خدای من ، پایین بون خطرناکه . یعنی احتمالش هم هست که من HIV داشته باشم ؟ درسته ؟

    کم بوده هموگلوبین و  پلاکت !   

    مقدار گلبولهای سفید چی ؟ نرماله ؟

    استرس گرفتم شدید . خیلی می ترسم .



    خیلی توی توهمیا!!!!
    هیچ ربطی به HIV نداره
    شما کم خون هستید و نیاز به تقویت بجای استرس گرفتن به پزشک مراجعه کن تا برای بهبود اقدام شه
     
    Clooney, چهار‌شنبه 25 مرداد 1391 - 10:35
    تشکر شده توسط : 2 کاربر
  13. befermatooo نوشته است:
    نقل قول:

    این نوع آزمایش خون باید حتما ناشتا باشید چه بسا 12 ساعت هیچی نخورده باشید بهتره و بهتر بود روز آزمایش روزه نمیگرفتید چون میزان خیلی چیزها رو بالا پایین نشون میده
    در بزرگسالان و بچه‌های بالاتر از 2 سال مقدار گلبول‌سفید بین 5 تا 10 هزار در هر میلی‌لیتر خون طبیعی است.
    متوسط هموگلوبین درون گلبول قرمز خونتون نسبتا پایینه در شما باید هموگلوبین 32-37 باشه که مال شما 32.6 میباشد
    میزان پلاکت خونتون هم پایینه که باید 7-12 باشه مال شما 5 هستش
    بنظر من باید تحت نظر پزک باشید تا با تجویز دارو بهبود پیدا کنید نتگران نباشید
    فقط این آزمایش رو اگر دارو مصرف نیکنید که هیچ یکبار دیگه بعد ماه رمضان تکرار کنید ولی اگر دارو مصرف میکنید باید بلافاصله بعد قطع دارو آزمایش بدید یا 10 روز بعد از قطع دارو




    خدای من ، پایین بون خطرناکه . یعنی احتمالش هم هست که من HIV داشته باشم ؟ درسته ؟

    کم بوده هموگلوبین و  پلاکت !   

    مقدار گلبولهای سفید چی ؟ نرماله ؟

    استرس گرفتم شدید . خیلی می ترسم .

    دوست عزیز
    همونطو که کلونی عزیز نوشتن رنج گلبول سفید باید بین 5 تا 10 هزار باشه که مال شما 7.3 بود در واقع همون عدد روبروی wbc.بهتره اینقدر به خودتون نگرانی راه ندید و باید بدونید که در مراحل آخره که تعداد گلبولهای سفید کاهش پیدا میکنه اونه هم از نوع cd4 به مقدار کمتر cd8.
    نه هنوز که 6ماه هم از رابطه شما نگذشته.اگر به این سرعت گلبولهای سفید دچار مشکل میشد که بجای سنجش تیتر آنتی بادی و آنتی ژن hiv،میومدن و همون گلبولهای سفید رو ملاک میذاشتن.
    بهتره با دکترتون مشورت کنید تا از اسن نگرانی ها در بیاید.
     
    sepideh90, چهار‌شنبه 25 مرداد 1391 - 19:13
    تشکر شده توسط : 6 کاربر
  14. چرا هیچکس جواب من رو نمیده من استرس دارم از استرس زیاد این ماه 3 روز پریود بودم همیشه 7 روزه بود.ایا میتونم با پلاکت 136 باردار بشم یا خطرناکه ؟من مامانم هم پلاکتش پایین بود و 10 سال پیش بر اثر بیماری هپاتیت B فوت کرده ایا امکان داره منم داشته باشم؟
     
    تشکر شده توسط : 1 کاربر
  15. با سلام من دیروز دلدرد خیلی شدید داشتم که دکتر مشکوک به  آپاندیس بودند برای همین برای من آزمایش نوشتن. در آزمایش من صثذ - 10.00 تا 4.00 باید باشد 12.4 بود، mid#: 0.10-0.80 اما در آزمایش من 0.0 بوده و Grn#: 2.00-7.50در آزمایش من 8.3 بود
    همچنین MCV 80.00-95.00 در این آزمایش 76.4و MCH: 27.00-32.00 در آزمایش من 26.2 بوده .
    لازم به ذکره که  من در ماه گذشته 2 بار به این دل درد دچار شدم.. اگه میشه بگید این آزمایش نشانه چیست؟
     
    تشکر شده توسط : 3 کاربر
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours می‌باشند
صفحه 1 از 8
رفتن به صفحه : 1   


پرش به:  

شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید

Powered by phpBB ©



Forums ©

.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :.
.:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::.
.::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::.






مدت زمان ایجاد صفحه : 0.25 ثانیه (100)