xبستن تبليغات
xبستن تبليغات
xبستن تبليغات
شما در بخش انجمنهای گفتگو سایت دکتر رهام صادقی هستید، برای آشنایی با امکانات متنوع دیگر سایت اینجا کلیک کنید


گلبول در آزمايش

  1. با سلام
    در آزمايش ادرارم گلبول بيش از حد مجاز ديده شده بود. بار دوم كشت ادرار دادم كه باز هم گلبول دفع شده در ادرارم زياد بود.اما هيچ باكتري در ادرارم ديده نشد. اين نشانه چيست؟آيا بيماريست؟ ممكن است خطرناك باشد؟ به چه متخصصي بايد مراجعه كنم؟؟؟
     
  2. sony نوشته است: با سلام
    در آزمايش ادرارم گلبول بيش از حد مجاز ديده شده بود. بار دوم كشت ادرار دادم كه باز هم گلبول دفع شده در ادرارم زياد بود.اما هيچ باكتري در ادرارم ديده نشد. اين نشانه چيست؟آيا بيماريست؟ ممكن است خطرناك باشد؟ به چه متخصصي بايد مراجعه كنم؟؟؟

    سلام،
    شما ذکر نکردید که گلبول قرمز یا سفید؟ ضمنا اصلا برای چه منظوری آزمایش برای شما انجام شده است؟ چه علایمی داشتید؟ به چه منظور به پزشک مراجعه کرده بودید؟
    اما با توجه به اقدام بعدی (کشت) که برای شما انجام شده، احتمالا گلبول سفید در ادرارتان دیده شده است. لطفا به سوالات بالا پاسخ داده و در صورت امکان جواب آزمایش را کامل اعلام کنید (چون اعداد و نتایج مهم هستند).
     
  3. سلام،
    براي كم خوني  و چكاپ آزمايش دادم  و دليل خاص ديگري نداشت.

    در آزمايش اول WBC 18-20 و RBC 2-3 بود كه دكتر گفت ميزان گلبول در ادرارت زياده كه دليلش ممكن است همزماني با دوره پريود باشد و بار دوم 10 روز بعد از اين دوره آزمايش دادم كه نتيجه آن به اين صورت است: WBC 8-10 و RBC 0-1 . به نظر شما باز هم زياد است؟ حد نرمال چقدر است؟ لطفا راهنمايي كنيد.
    با تشكر فراوان
    Shocked SONY
     
  4. sony نوشته است: سلام،
    براي كم خوني  و چكاپ آزمايش دادم  و دليل خاص ديگري نداشت.

    در آزمايش اول WBC 18-20 و RBC 2-3 بود كه دكتر گفت ميزان گلبول در ادرارت زياده كه دليلش ممكن است همزماني با دوره پريود باشد و بار دوم 10 روز بعد از اين دوره آزمايش دادم كه نتيجه آن به اين صورت است: WBC 8-10 و RBC 0-1 . به نظر شما باز هم زياد است؟ حد نرمال چقدر است؟ لطفا راهنمايي كنيد.
    با تشكر فراوان
    Shocked SONY

    سلام،
    به طور کلی در ادرار نمی بایست RBC و WBC وجود داشته باشد یعنی همان 1 - 0 که در مورد RBC در نمونه ای که شما ذکر کردید وجود دارد.
    اگر WBC وجود داشته باشد که نشاندهنده دو حالت است:
    1 - نمونه به درستی تهیه نشده است. همانطور که می دانید ، نمونه ادرار باید Mid Stream گرفته شود یعنی باید ابتدای ادرار به دور ریخته شود و نمونه از جریان ادرار میانی انتخاب شود. با توجه به ساختمان دستگاه تناسلی زنان احتمال آلودگی در هنگام نمونه گیری بالاست. برای اینکه این مورد با عفونت اشتباه نشود شما می بایست به تعداد Squamous epithelial Cell توجه کنید؛ اگر تعدادی از این سلولها در جواب آزمایش وجود داشته باشد، نشاندهنده آلودگی نمونه است و آزمایش می بایست تکرار شود.
    2 - نشاندهنده عفونت ادراری است که می بایست کشت ادرار برای مشخص شدن نوع ارگانسیم انجام شود.
    در ضمن وجود علایم بالینی مرتبط با عفونت هم می بایست وجود داشته باشد.
     
  5. سلام
    ممنون از راهنماييتون.

    من خيلي نگرانم. ممكنه مشكل كليوي داشته باشم؟؟؟ Neutral

    براي درمان و نشان دادن جواب آزمايش را به چه متخصصي مراجعه كنم؟
     
  6.  
  7. يادم رفت به دو نكته اشاره كنم:
    1- من بار دوم هنگام آزمايش سعي كردم طبق گفته شما نمونه MID STREAM گرفته شود.
    2- من بار دوم كشت ادرار دادم و باكتري بعد از 24 ساعت رشد نكرد.
    آيا با اين حال ممكن است عفونت وجود داشته باشد، در حالي كه هيچ علامت باليني وجود ندارد؟؟!! Question  Sad
     
  8. sony نوشته است: يادم رفت به دو نكته اشاره كنم:
    1- من بار دوم هنگام آزمايش سعي كردم طبق گفته شما نمونه MID STREAM گرفته شود.
    2- من بار دوم كشت ادرار دادم و باكتري بعد از 24 ساعت رشد نكرد.
    آيا با اين حال ممكن است عفونت وجود داشته باشد، در حالي كه هيچ علامت باليني وجود ندارد؟؟!! Question  Sad

    سلام،
    با این توضیحاتی که دادی،به نظر من شما مشکلی ندارید. اگر هم عفونت ادراری وجود داشته باشد هم می توانید به پزشک عمومی و هم متخصص اورولوژی یا زنان مراجعه فرمایید.
     
    ROHAM, چهار‌شنبه 27 تیر 1386 - 03:05
  9. سلام

    بازم ممنون از اين همه حوصله، لطف و تلاش.

    در آزمايش اولم squamous epithelial cell : 10-12 و در آزمايش دوم 3-2 بود. لازم است پيگيري كنم يا مشكل جدي نيست؟
     
    sony, چهار‌شنبه 27 تیر 1386 - 18:11
  10. labnews



    مدیر آزمایشگاه


    مدیر آزمایشگاه
    مشکلی ندارید اسکوآموس سل بصورت طبیعی در ادرار وجود دارد(3-4)
     
    labnews, چهار‌شنبه 27 تیر 1386 - 20:44
    تشکر شده توسط : 1 کاربر
  11.  
  12. سلام ! دیروز به دکتر مراجعه کردم  برای جواب آزمایش که وقتی آزمایش رو دید گفت در ادرار خون دیده شده ولی مهم نیست ! گفت برو سونوگرافی ! به نظر شما مشکلی داره ؟
    W.B.C    2-3
    R.B.C  1-2
    Epithelial cells   1-2
    PH    5
    Specific Gravity  1.010
    بقیه چیزا همش Negative
     
  13. labnews



    مدیر آزمایشگاه


    مدیر آزمایشگاه
    اگر آقا هستید و علائم بالینی دارید پیگیری کنید اگر خانم هستید خیر طبیعی است
     
  14. من آقا هستم 30 سالمه ! اصلا علائم بالینی هم ندارم ! نه سوزش ادرار دارم و نه تکرر ادرار ! با اینکه علائم بالینی ندارم باید پیگیری کنم ؟
     
  15. ehsan_ss نوشته است: من آقا هستم 30 سالمه ! اصلا علائم بالینی هم ندارم ! نه سوزش ادرار دارم و نه تکرر ادرار ! با اینکه علائم بالینی ندارم باید پیگیری کنم ؟


    با سلام!
    انجام سونو که برای شما ضرری نداره . ممکنه مشکلی نباشه! ولی اگر بیماری در مراحل ابتدایی باشه ممکنه فرد دیرتر علائم رو بفهمه و آزارش بده! به هر حال اگر مشکلی نباشه که مطمئن میشن و اگر خدایی نکرده باشه هم با درمان زودتر خیلی سریعتر می تونین بیماریتون رو درمان کنین!!!!
    موفق باشی!
     
  16.  
  17. ehsan_ss نوشته است: سلام ! دیروز به دکتر مراجعه کردم  برای جواب آزمایش که وقتی آزمایش رو دید گفت در ادرار خون دیده شده ولی مهم نیست ! گفت برو سونوگرافی ! به نظر شما مشکلی داره ؟
    W.B.C    2-3
    R.B.C  1-2
    Epithelial cells   1-2
    PH    5
    Specific Gravity  1.010
    بقیه چیزا همش Negative

    سلام،
    به نظر من هم 1 تا 2 Rbc مشکلی ندارد.
     
  18. سلام
    مادرم 48 سال سن داره
    ازمایش داده بود و سونوگرافی
    که سونوگرافی اون کاملا normal بود اما تو ازمایش اون قسمت blood زده +
    که دکتر بهش گفته بره ازمایش های تکمیلی ادرار بده در 3 روز
    اونم رفت ازمایشگاه و اونجا پرسید و طرف گفته باید ببینیم خوش خیمه یا بد خیم که همین باعث شد مادرم شدیدا بترسه و حالا اومده خونه و میگی اصلا نمیخوام ازمایش بدم و میترسم دلیلش رو بفهمم
    و بین اون همه دلیل گیر داده که من میدونم سرطان کلیه دلیلشه

    نتایج ازمایش اینهاست:
    appearance = s.clear
    ph = 5
    specific gravity = 1.025
    w.b.c/hpf = 1-2
    r.b.c/hpf = 10-12
    epitheliai cells/hpf = 2-3
    bacteria = negative

    بقیه همه negative هستن بجز blood و acorbic acid که زده +

    میخواستم بدونم چطوریاس ؟
    جای نگرانی داره ؟

    ازمایش ها رو با اصرار ما قبول کرده که انجام بده
     
تمام زمانها بر حسب GMT + 4.5 Hours می‌باشند
صفحه 1 از 2
رفتن به صفحه 1   

آخرين مطالب مرتبط در اين انجمن
مباحث پاسخها نویسنده مشاهده شده آخرین پست
پست جدید وجود ندارد اين بخاطر عفونت است يا استمناء 13 zandi_j 8318 چهار‌شنبه 1 مهر 1388 - 23:36
saye_a مشاهده آخرین پست
پست جدید وجود ندارد علائم اختصاری درج شده در برگه آزمایش عمومی 2 teceng6 69167 یکشنبه 18 مرداد 1388 - 23:07
sami28 مشاهده آخرین پست
پست جدید وجود ندارد آزمایش PTT چیست ؟ بالا بودن آن یعنی چه ؟ 1 Ms_alicia 52721 یکشنبه 12 آبان 1387 - 01:56
sami28 مشاهده آخرین پست
پست جدید وجود ندارد معني واژه هاي برگه آزمايش 4 987654321 17590 چهار‌شنبه 16 آبان 1386 - 17:01
labnews مشاهده آخرین پست
پست جدید وجود ندارد BUN چه ماده ای در بدن است؟ 3 azade 26284 شنبه 9 تیر 1386 - 04:42
labnews مشاهده آخرین پست


پرش به:  

شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید

Powered by phpBB ©




Forums ©

.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :.
.:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::.
.::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::.

به تلگرام سایت بپیوندید


مدت زمان ایجاد صفحه : 0.99 ثانیه (116)