xبستن تبليغات
xبستن تبليغات
شما در بخش انجمنهای گفتگو سایت دکتر رهام صادقی هستید، برای آشنایی با امکانات متنوع دیگر سایت اینجا کلیک کنید


سوزش در سینه

  1. koroush



    کاربر نيمه فعال


    کاربر نيمه فعال
    با عرض سلام و خسته نباشید.ابتدا تشکر کنم از سایت بسیار زیبا و مفید شما.
    جناب اقای دکتر پسری هستم 25 ساله.وزن 98 کیلو و قد 170 سانت.و سابقه بیماری ندارم.
    چند وقت است که یک درد و سوزش مشکوکی در زیر سینه راست خود احساس می کنم . به دکتر متخصص داخلی مراجعه کردم و آزمایش و سنوگرافی را انجام دادم.ازمایش نرمال و سونوگرافی هم تقریبا نرمال بوده و وجود غده یا توده ای را نشان نداده است.و فقط مقدار کمی چربی را هم در سینه راست و هم در چپ مشخص نموده. ولیکن چون من در معرض کار پر خطری همچون استمنا قرار دارم و این عمل را شدیدا انجام می دهم .این سوزش در سینه راست مرا مشوش کرده و می گویم ممکن است سرطان سینه که به ندرت در مردان است در من بوجود امده باشد.اقای دکتر مرا راهنمایی کنید که چه کنم.چون از لحاظ عصبی بسیار پریشان حال هستم.با تشکر از شما.بدرود
     




  2. koroush نوشته است: با عرض سلام و خسته نباشید.ابتدا تشکر کنم از سایت بسیار زیبا و مفید شما.
    جناب اقای دکتر پسری هستم 25 ساله.وزن 98 کیلو و قد 170 سانت.و سابقه بیماری ندارم.
    چند وقت است که یک درد و سوزش مشکوکی در زیر سینه راست خود احساس می کنم . به دکتر متخصص داخلی مراجعه کردم و آزمایش و سنوگرافی را انجام دادم.ازمایش نرمال و سونوگرافی هم تقریبا نرمال بوده و وجود غده یا توده ای را نشان نداده است.و فقط مقدار کمی چربی را هم در سینه راست و هم در چپ مشخص نموده. ولیکن چون من در معرض کار پر خطری همچون استمنا قرار دارم و این عمل را شدیدا انجام می دهم .این سوزش در سینه راست مرا مشوش کرده و می گویم ممکن است سرطان سینه که به ندرت در مردان است در من بوجود امده باشد.اقای دکتر مرا راهنمایی کنید که چه کنم.چون از لحاظ عصبی بسیار پریشان حال هستم.با تشکر از شما.بدرود

    سلام،
    در مورد استمنا قبلا صحبت شده است. (جستجو کنید)
    در مورد سرطان هم اصلا جای نگرانی نیست و به هیچ وجه به آن حتی فکر هم نکنید.
     
  3. koroush



    کاربر نيمه فعال


    کاربر نيمه فعال
    درود بر شما.چند روز قبل در مورد توده ای در سینه برای شما مطلبی فرستادم که از جواب شما بسیار متشکرم.جناب دکتر از همان سینه که سوزش داشت وقتی فشار دادم نوک سینه را مایعی بیرنگ مثل آب از آن خارج شد.ولی سوزش نوک سینه بعد از خروج این مایع کاهش یافته است.این امر ترس مرا بیشتر کرده جناب دکتر از شما خواهشمندم بگویید چرا در مردان از نوک سینه مایع ممکن است خارج شود.پیشاپیش از شما ممنونم.خدا نگهدار
     
    koroush, چهار‌شنبه 13 تیر 1386 - 02:47
  4. koroush نوشته است: درود بر شما.چند روز قبل در مورد توده ای در سینه برای شما مطلبی فرستادم که از جواب شما بسیار متشکرم.جناب دکتر از همان سینه که سوزش داشت وقتی فشار دادم نوک سینه را مایعی بیرنگ مثل آب از آن خارج شد.ولی سوزش نوک سینه بعد از خروج این مایع کاهش یافته است.این امر ترس مرا بیشتر کرده جناب دکتر از شما خواهشمندم بگویید چرا در مردان از نوک سینه مایع ممکن است خارج شود.پیشاپیش از شما ممنونم.خدا نگهدار

    سلام،
    اصولا و به طور معمول مایعی از نوک پستان خارج نمی شود، با این حال بعید است که در شما مشکل جدی وجود داشته باشد. برای اطمینان خاطر می توانید برای معاینه به پزشک مراجعه نمایید.
     
  5. koroush



    کاربر نيمه فعال


    کاربر نيمه فعال
    با سلام و خسته نباشيد جناي دكتر رهام
    مدتي قبل سوالي مطرح كردم مبني بر اينكه يك توده سفت در سينه سمت راست احساس مي كنم.دكتر برايم سونوگرافي كرد و چيزي مشاهده نشد.ازمايش هورمون شناسي نيز رفتم و همه چيز نرمال بوده.جناب دكتر  اين توده در سينه من روزبه روز بزرگتر شده و آب سفيدي كه از آن خارج مي شود بيشتر شده است نسبت به قبلا.اين شواهد باعث شده تا من روحيه خود را ببازم و با توجه به جستجويي كه در اينترنت كردم  مي توان اين را به سرطان سينه در مردان نسبت داد.جناب دكتر عاجزانه از شما خواهش ميكنم مرا ياري دهيد و اطلاعات كاملي در اين مورد براي من بنويسيد.اگر هم اين جنين بيماري تا به حال مواجه شده ايد لطفا بگوييد چه بوده است و من الان بايد چكار بكنم لطفا مرا ياري كنيد.
    با سپاس فراوان از دكتر روهام
     
  6. koroush نوشته است: با سلام و خسته نباشيد جناي دكتر رهام
    مدتي قبل سوالي مطرح كردم مبني بر اينكه يك توده سفت در سينه سمت راست احساس مي كنم.دكتر برايم سونوگرافي كرد و چيزي مشاهده نشد.ازمايش هورمون شناسي نيز رفتم و همه چيز نرمال بوده.جناب دكتر  اين توده در سينه من روزبه روز بزرگتر شده و آب سفيدي كه از آن خارج مي شود بيشتر شده است نسبت به قبلا.اين شواهد باعث شده تا من روحيه خود را ببازم و با توجه به جستجويي كه در اينترنت كردم  مي توان اين را به سرطان سينه در مردان نسبت داد.جناب دكتر عاجزانه از شما خواهش ميكنم مرا ياري دهيد و اطلاعات كاملي در اين مورد براي من بنويسيد.اگر هم اين جنين بيماري تا به حال مواجه شده ايد لطفا بگوييد چه بوده است و من الان بايد چكار بكنم لطفا مرا ياري كنيد.
    با سپاس فراوان از دكتر روهام

    سلام،
    در محیط مجازی اینترنت تشخیص چنین مواردی مشکل است با این حال با توجه به اقداماتی که برای شما انجام شده، بعید است مشکل حادی وجود داشته باشد. توصیه من این است که به یک جراج مراجعه کنید تا با معاینه و ارزیابی وضعیت شما، تشخیص مناسب داده شود.
     
  7. koroush



    کاربر نيمه فعال


    کاربر نيمه فعال
    درود بر شما جناب دکتر رهام .خسته نباشید.در جواب مشکلی که قبلا برای شما ارسال کردم مبنی بر اینکه در سینه توده مشاهده شده و سینه دارای سوزش بوده.به دکتر مراجعه کردم  . موارد مشکل دار را برای شما ذکر می کنم.
         estradiol, serum       :   57 که نرمال برای مردان 0-30 می باشد
    testosterone,ria    :    448     که نرمال برای مردان 10-80 می باشد.  
    w.b.c    :   9.8
    hemoglobin  :  17.4
    hematocrit  :  50.7
    m.c.v   :  95.1
    m.c.h    : 32.6
    و
    s.g.p.t :  54   که نرمال آن 2-38   که البته بر این اساس میگویند کبد من عفونی است.

    طبق گفته شما به ÷زشک مراجعه کردم داروی تاموکسیفین آی اچ   تجویز کردند.در صورتی که خود دکتر ذکر کرد که داروهای متفاوتی نیز وجود دارد.
    2روز است که هر 12 ساعت یکبار مصرف میکنم  آقای دکتر رهام بعد از مصرف این دارو سرگیجه به من دست میدهد و سرم سنگین می شود لطفا بگویید این سرگیجه برای چه است و آیا داروی بهتری نیز برای من وجود دارد ؟ و شما چه دارویی را نظر میدهید.؟و آیا عوارض جانبی این دارو که هورمونی میباشد  مشکل ساز است یا نه؟
    و اینکه نظر خود را در مورد جواب آزمایش میخواهم جویا بشوم.
    در مورد عفونی بودن کبد چه کنم؟

    جناب دکتر رهام مثل همیشه محبت خود را از من دریغ نکنید. جسارتا  سوالات متعدد از شما پرسیدم که شاید در وقت با ارزش شما نگنجد ولیکن عاجزانه خواهشمندم که مرا تحمل کرده و پاسخ خود را مثل همیشه  برایم بفرستید.
    درود بر شما که در راه سلامت ایرانیان خدمت گذارید.
     
    koroush, چهار‌شنبه 17 مرداد 1386 - 02:04
  8. koroush نوشته است: درود بر شما جناب دکتر رهام .خسته نباشید.در جواب مشکلی که قبلا برای شما ارسال کردم مبنی بر اینکه در سینه توده مشاهده شده و سینه دارای سوزش بوده.به دکتر مراجعه کردم  . موارد مشکل دار را برای شما ذکر می کنم.
         estradiol, serum       :   57 که نرمال برای مردان 0-30 می باشد
    testosterone,ria    :    448     که نرمال برای مردان 10-80 می باشد.  
    w.b.c    :   9.8
    hemoglobin  :  17.4
    hematocrit  :  50.7
    m.c.v   :  95.1
    m.c.h    : 32.6
    و
    s.g.p.t :  54   که نرمال آن 2-38   که البته بر این اساس میگویند کبد من عفونی است.

    طبق گفته شما به ÷زشک مراجعه کردم داروی تاموکسیفین آی اچ   تجویز کردند.در صورتی که خود دکتر ذکر کرد که داروهای متفاوتی نیز وجود دارد.
    2روز است که هر 12 ساعت یکبار مصرف میکنم  آقای دکتر رهام بعد از مصرف این دارو سرگیجه به من دست میدهد و سرم سنگین می شود لطفا بگویید این سرگیجه برای چه است و آیا داروی بهتری نیز برای من وجود دارد ؟ و شما چه دارویی را نظر میدهید.؟و آیا عوارض جانبی این دارو که هورمونی میباشد  مشکل ساز است یا نه؟
    و اینکه نظر خود را در مورد جواب آزمایش میخواهم جویا بشوم.
    در مورد عفونی بودن کبد چه کنم؟

    جناب دکتر رهام مثل همیشه محبت خود را از من دریغ نکنید. جسارتا  سوالات متعدد از شما پرسیدم که شاید در وقت با ارزش شما نگنجد ولیکن عاجزانه خواهشمندم که مرا تحمل کرده و پاسخ خود را مثل همیشه  برایم بفرستید.
    درود بر شما که در راه سلامت ایرانیان خدمت گذارید.

    سلام،
    شما تغییراتی در بیضه خود احساس نکردید؟ آیا بیضه شما را معاینه کرده اند؟
     
    ROHAM, پنج‌شنبه 18 مرداد 1386 - 06:17
  9. koroush



    کاربر نيمه فعال


    کاربر نيمه فعال
    سلام جناب دكتر رهام  در پاسخ به سوال شما بايد بگوئم كه بيضه چپ من در 2 سالگي عفونت كرده و با مراجعه به پزشك بهبود يافته است.در سن 15 سالگي بطور ناخداگاه متوجه شدم كه بيضه چپ من ديگر وجود ندارد و به يك ماده آبكي در كنار بيضه راست من كه سالم مانده ديده مي شود.بعد از مراجعه به دكتر و آزمايشات سي تي اسكن و سنوگرافي معلوم شد كه بيضه در شكم و هيچ جاي بدن من نرفته است كه بخواهيم با عمل جراهي بيرون بياوريم.از همان زمان من فقط داراي بيضه راست خود مي باشم.الان كه بخاطر سينه هايم به دكتر رفتم دكتر بيضه هاي مرا بررسي كرد.و به گفته دكتر مورد خاصي وجود ندارد.
    جناب آقاي دكتر رهام اين احتمال آيا وجود دارد كه آن بيضهه نابود شده باعث بوجود آمدن توده يا همان ژيكومايسي  و اختلال در كبد من شده ياشد.؟
    آيا نيازي مي باشد دوباره به دكتر بيماريهاي تناسلي مراجعه بكنم در مورد بيضه ام يا نه؟
    آقاي دكتر احتمال سرطان بيضه چقدر مي باشد و آيا راهي براي مداوا و جلوگيري در ايران و خارج كشور وجود دارد؟
    دكتر رهام بنده بسيار آشفته مي باشم.و نياز مبرم به راهنمايي و توجه شما دارم.
    با  آرزوي سلامتي و موفقيت روزافزون شما
     
    koroush, پنج‌شنبه 18 مرداد 1386 - 18:28
  10. koroush نوشته است: سلام جناب دكتر رهام  در پاسخ به سوال شما بايد بگوئم كه بيضه چپ من در 2 سالگي عفونت كرده و با مراجعه به پزشك بهبود يافته است.در سن 15 سالگي بطور ناخداگاه متوجه شدم كه بيضه چپ من ديگر وجود ندارد و به يك ماده آبكي در كنار بيضه راست من كه سالم مانده ديده مي شود.بعد از مراجعه به دكتر و آزمايشات سي تي اسكن و سنوگرافي معلوم شد كه بيضه در شكم و هيچ جاي بدن من نرفته است كه بخواهيم با عمل جراهي بيرون بياوريم.از همان زمان من فقط داراي بيضه راست خود مي باشم.الان كه بخاطر سينه هايم به دكتر رفتم دكتر بيضه هاي مرا بررسي كرد.و به گفته دكتر مورد خاصي وجود ندارد.
    جناب آقاي دكتر رهام اين احتمال آيا وجود دارد كه آن بيضهه نابود شده باعث بوجود آمدن توده يا همان ژيكومايسي  و اختلال در كبد من شده ياشد.؟
    آيا نيازي مي باشد دوباره به دكتر بيماريهاي تناسلي مراجعه بكنم در مورد بيضه ام يا نه؟
    آقاي دكتر احتمال سرطان بيضه چقدر مي باشد و آيا راهي براي مداوا و جلوگيري در ايران و خارج كشور وجود دارد؟
    دكتر رهام بنده بسيار آشفته مي باشم.و نياز مبرم به راهنمايي و توجه شما دارم.
    با  آرزوي سلامتي و موفقيت روزافزون شما

    سلام،
    ژنیکوماستی می تواند دلایل مختلفی داشته باشد، در شما می توانست به دلیل مشکلات بیضه به وجود آمده باشد (با توجه به آزمایشات) ولی با توجه به معاینه ای که از شما انجام شده فعلا این مورد در درجات بعدی قرار می گیرد. ولی با توجه به اختلال کبدی و بالا رفتن آنزیمها می توان علت را همان اختلال کبدی در نظر گرفت. به نظر من درمان فعلی را ادامه دهید و زیر نظر پزشک خود باشید ولی در هر حال خودتان وضعیت بیضه ها را نیز بررسی خود و در صورت وجود توده یا تغییر دیگری به پزشک مراجعه نمایید.
     
    ROHAM, پنج‌شنبه 18 مرداد 1386 - 21:05
تمام زمانها بر حسب GMT + 4.5 Hours می‌باشند
صفحه 1 از 1


پرش به:  

شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید

Powered by phpBB ©



Forums ©

.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :.
.:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::.
.::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::.

به تلگرام سایت بپیوندید


مدت زمان ایجاد صفحه : 0.26 ثانیه (88)