xبستن تبليغات
xبستن تبليغات
شما در بخش انجمنهای گفتگو سایت دکتر رهام صادقی هستید، برای آشنایی با امکانات متنوع دیگر سایت اینجا کلیک کنید


به اينستاگرام سايت بپيونديد



بزرگی پروستات و افزایش psa

  1. با عرض سلام و خسته نباشید                                                                                                                     
    سوال من درباره وضعیت پدرم میباشد لطفا مرا راهنمایی نمایید
    پدرم 68 69- سالشه و حدودا 5 سال پیش ادرارش بند امد که با مراجعه به پزشک فهمیدیم که پروستاتش بزرگ شده که مصرف دارو بیماری رفع شد
    اما دوباره بعد از گذشت 5 سال دوباره ادرار حدود 15روز پیش بند امد و ما اورا به اورژانس بردیم و سوند وصل کردند و دارویی به نام امینیک0.4 دادند تا به مدت 10 روز استفاده کنند بعد از 10 روز سوند را دراورده و به پزشک مراجعه نمودیم یک سری ازمایش و سونوگرافی دادند ویک دارو نیز اضافه کردند بنام فیناستراید 5  نتایج به شرح زیر میباشند
    سونوگرافی
    در برسی التراسونیک  کلیه ها دارای ابعاد طبیعی و اکوی  کورتیکومدولری نرمال میباشد کلیه راست 135*60 م.م. کلیه چپ 134*49 م. م.میباشد
    در کوزتکس تحتانی چپ یک کیست به اقطار 19* 25 م م. مشاهده میشود
    سیستم پیلوکالیسیل هر دو کلیه نرمان میباشد و در انها هیدرونفروزو سنگ دیده نمیشود
    حالبها دیلاتاسیون ندارند
    مثانه 511 س. س. ادرارو فاقد سنگ و یا ضایعه فضاگیرداخلی  دیده نمیشوند
    پروستات دارای ابعاد مختصری بزرگتر از حد طبعیی 51* 34* 36 م. م. و به وزن 34 گ. میباشد
    پس ازتخلیه مثانه 88سی سی residue بجا ماند
    نتیجه ازمایش
    Complete blood count
    Test                              result                                      unit                 reference
    Wbc                       7600          /cumm    4500-11000              diffrential
    Rbc                         5.73         mil/ cumm    4.4- 5.9                 poly .. 66 %
    Hemoglobin        16.2           gr/dl    13.5-17.5                         lymph 24 %
    Hematocit            50.0          %         39.7-52.2                          mono.. 7%
    Mcv                        87               fl         80.5- 99.7                       eos… 3  %
    m.c.h.                    28              pg          26.6-33.7                      total 100
    m.c.h.c.                 32             g/dl       31.5-36.2                                           .
    Platelets           229000      cu/ mm        150000- 450000
    r.d.w                 12.6                 %                     up to 13.5%

    biochemistry dpt
    fasting blood suger            H. 133        mg/dl     70-110
    b.u.n                                           14          mg/dl      8-20
    creatinine                                   1.10       mg/dl      0.5- 1.5

    hormone dpt.
    Psa                                           H. 13.7        ng/ml        0- 4.2

    Urine dpt
    Urinalysis
    Macroscopic                                                                          microscopic
    Color   yellow                                                                         w.b.c.   many
    appearance   turbid                                                               r.b.c.   3-4
    ph   7                                                                                         E.P cells    few
    specific gravity   1.015                                                           mucus        few
    protein   trace
    glucose   negative
    ascorbic acid    negative
    blood   positive  1+
    ketones   negative
    urobilinogen   negative
    biliribin   negative
    دکتر بعد از دیدن این نتایج سفیکسیم 400 تجویز نمود وگفتند تا یکماه این دارو را باید استفاده کند و یک ازمایش دیگر بعد از اتمام دارو انجام شود psa  ازاد و متصل و اگر جواب قابل قبول نبود باید سونو از مقعد و نمونه باین  شرایط رداری انجام شود  
    حال سوال من این است که psa که بالاست و وجود خون در ادرار و  مقداری پروتین در ادرار و با  شرایط و که دکتر توصیه نمونه برداری داده اند ایا این سرطان پروستات است ماخیلی نگران هستیم  لطفا راهنمایی نمایید با تشکر
     
    analiala, پنج‌شنبه 8 اردیبهشت 1390 - 17:26




  2. analiala نوشته است: با عرض سلام و خسته نباشید                                                                                                                     
    سوال من درباره وضعیت پدرم میباشد لطفا مرا راهنمایی نمایید
    پدرم 68 69- سالشه و حدودا 5 سال پیش ادرارش بند امد که با مراجعه به پزشک فهمیدیم که پروستاتش بزرگ شده که مصرف دارو بیماری رفع شد
    اما دوباره بعد از گذشت 5 سال دوباره ادرار حدود 15روز پیش بند امد و ما اورا به اورژانس بردیم و سوند وصل کردند و دارویی به نام امینیک0.4 دادند تا به مدت 10 روز استفاده کنند بعد از 10 روز سوند را دراورده و به پزشک مراجعه نمودیم یک سری ازمایش و سونوگرافی دادند ویک دارو نیز اضافه کردند بنام فیناستراید 5  نتایج به شرح زیر میباشند
    سونوگرافی
    در برسی التراسونیک  کلیه ها دارای ابعاد طبیعی و اکوی  کورتیکومدولری نرمال میباشد کلیه راست 135*60 م.م. کلیه چپ 134*49 م. م.میباشد
    در کوزتکس تحتانی چپ یک کیست به اقطار 19* 25 م م. مشاهده میشود
    سیستم پیلوکالیسیل هر دو کلیه نرمان میباشد و در انها هیدرونفروزو سنگ دیده نمیشود
    حالبها دیلاتاسیون ندارند
    مثانه 511 س. س. ادرارو فاقد سنگ و یا ضایعه فضاگیرداخلی  دیده نمیشوند
    پروستات دارای ابعاد مختصری بزرگتر از حد طبعیی 51* 34* 36 م. م. و به وزن 34 گ. میباشد
    پس ازتخلیه مثانه 88سی سی residue بجا ماند
    نتیجه ازمایش
    Complete blood count
    Test                              result                                      unit                 reference
    Wbc                       7600          /cumm    4500-11000              diffrential
    Rbc                         5.73         mil/ cumm    4.4- 5.9                 poly .. 66 %
    Hemoglobin        16.2           gr/dl    13.5-17.5                         lymph 24 %
    Hematocit            50.0          %         39.7-52.2                          mono.. 7%
    Mcv                        87               fl         80.5- 99.7                       eos… 3  %
    m.c.h.                    28              pg          26.6-33.7                      total 100
    m.c.h.c.                 32             g/dl       31.5-36.2                                           .
    Platelets           229000      cu/ mm        150000- 450000
    r.d.w                 12.6                 %                     up to 13.5%

    biochemistry dpt
    fasting blood suger            H. 133        mg/dl     70-110
    b.u.n                                           14          mg/dl      8-20
    creatinine                                   1.10       mg/dl      0.5- 1.5

    hormone dpt.
    Psa                                           H. 13.7        ng/ml        0- 4.2

    Urine dpt
    Urinalysis
    Macroscopic                                                                          microscopic
    Color   yellow                                                                         w.b.c.   many
    appearance   turbid                                                               r.b.c.   3-4
    ph   7                                                                                         E.P cells    few
    specific gravity   1.015                                                           mucus        few
    protein   trace
    glucose   negative
    ascorbic acid    negative
    blood   positive  1+
    ketones   negative
    urobilinogen   negative
    biliribin   negative
    دکتر بعد از دیدن این نتایج سفیکسیم 400 تجویز نمود وگفتند تا یکماه این دارو را باید استفاده کند و یک ازمایش دیگر بعد از اتمام دارو انجام شود psa  ازاد و متصل و اگر جواب قابل قبول نبود باید سونو از مقعد و نمونه باین  شرایط رداری انجام شود  
    حال سوال من این است که psa که بالاست و وجود خون در ادرار و  مقداری پروتین در ادرار و با  شرایط و که دکتر توصیه نمونه برداری داده اند ایا این سرطان پروستات است ماخیلی نگران هستیم  لطفا راهنمایی نمایید با تشکر

    سلام،
    در حال حاضر بیمار به عفونت ادراری مبتلاست و با توجه به آزمایش درمان مناسب برای وی انجام شده است. ولی بالا بودن PSA ارتباطی با این مشکل ندارد. در حال حاضر نمی توان در مورد بدخیم یا خوشخیم بودن مشکل نظر دقیق داد و این موضوع پس از بیوپسی ششگانه از پروستات مشخص خواهد شد.
     
    ROHAM, جمعه 16 اردیبهشت 1390 - 20:00
    تشکر شده توسط : 2 کاربر
تمام زمانها بر حسب GMT + 4.5 Hours می‌باشند
صفحه 1 از 1


پرش به:  

شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید

Powered by phpBB ©




Forums ©

.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :.
.:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::.
.::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::.






مدت زمان ایجاد صفحه : 0.12 ثانیه (45)