xبستن تبليغات
xبستن تبليغات
xبستن تبليغات
شما در بخش انجمنهای گفتگو سایت دکتر رهام صادقی هستید، برای آشنایی با امکانات متنوع دیگر سایت اینجا کلیک کنید


بالا بودن آنزیم های کبد

  1. خواهشمندم در موردعلت بالا بود جزئی sgot , sgpt آنزیم های کبد توضیح دهید
     
    تشکر شده توسط : 1 کاربر




  2. labnews



    مدیر آزمایشگاه


    مدیر آزمایشگاه
    استفاده از داروهاییکه بروی کبد اثر نامطلوب دارند-استفاده از الکل زیاد-ابتدای ابتلا به سیروزهای کبدی -اوایل هپاتیت-و....همینطور کم خونی (با علت ثانویه)میتوواند باعث افزایش هردو نوع آنزیم شود که البته افزایش تک تک آنها نشان دهنده بیماری های دیگری است و.........
     
    تشکر شده توسط : 1 کاربر
  3. با سلام ؛<xml><o></o>

    من چندی پیش بعلت عارضه ضعف و خستگی به پزشک مراجعه نمودم که در نتیجه آزمایش بعمل آمده پزشک گفت: « کبد شما کمی بد کار می کند و دچار تورم شده است، جای نگرانی نیست، با مصرف نکردن دارو و تغذیه مناسب مشکل برطرف می گردد» و تشخیص دقیق بیماری را موکول کرد به بعداز یک ماه مصرف ویتامین B1




    با دوز 300 با دستورهر شب 1 عدد. در ضمن در برگه آزمایش من سه فاکتور ذیل غیر طبیعی است:<o></o>

    S.G.P.T (Alt)    =   72<o></o>

    Eos%               =   10.6 %<o></o>

    MCH               =    26.8 pg<o></o>

    <o> </o>

    حال می خواهم بدانم آیا من به هپاتیت یا بیماری دیگری مبتلا هستم یا اینکه این نارسائی جدی است؟ <o></o>

    با تشکر فراوان<o></o>
     
    Saloser, چهار‌شنبه 27 شهریور 1387 - 16:54
    تشکر شده توسط : 2 کاربر
  4. Saloser نوشته است:
    با سلام ؛<xml><o></o>

    من چندی پیش بعلت عارضه ضعف و خستگی به پزشک مراجعه نمودم که در نتیجه آزمایش بعمل آمده پزشک گفت: « کبد شما کمی بد کار می کند و دچار تورم شده است، جای نگرانی نیست، با مصرف نکردن دارو و تغذیه مناسب مشکل برطرف می گردد» و تشخیص دقیق بیماری را موکول کرد به بعداز یک ماه مصرف ویتامین B1




    با دوز 300 با دستورهر شب 1 عدد. در ضمن در برگه آزمایش من سه فاکتور ذیل غیر طبیعی است:<o></o>

    S.G.P.T (Alt)    =   72<o></o>

    Eos%               =   10.6 %<o></o>

    MCH               =    26.8 pg<o></o>

    <o> </o>

    حال می خواهم بدانم آیا من به هپاتیت یا بیماری دیگری مبتلا هستم یا اینکه این نارسائی جدی است؟ <o></o>

    با تشکر فراوان<o></o>

    سلام،
    با توجه به یک آزمایش نمی توان بیماری خاصی را مطرح نمود، در ضمن آزمایش را بهتر است به طور کامل بنویسید. برای هپاتیت می بایست آزمایشهای مخصوص خودش درخواست شود.
     
  5. sa_sa



    کاربر نيمه فعال


    کاربر نيمه فعال
    سلام اقای دکتر خسته نباشین
    من 2 سال پیش رفتم برای چکاپ انزیم های کبدیم بالا بود.ازمایش هپاتیت هم دادم ان هم نرمال بود
    حتی چند ماه پیش هم نمونه برداری هم کردن چیزی نبود البته حالا که ازمایش دادم خیلی پایین امده ولی باز هم حدود 20 تا از نرمالش بالا تر هست می خواستم بدونم نظر شما چی هست چکار کنم؟
    من پدر بزرگم هم سیروز کبدی داشته برای همین خیلی نگران هستم لطفا کمکم کنید.
     
    تشکر شده توسط : 1 کاربر
  6. sa_sa نوشته است: سلام اقای دکتر خسته نباشین
    من 2 سال پیش رفتم برای چکاپ انزیم های کبدیم بالا بود.ازمایش هپاتیت هم دادم ان هم نرمال بود
    حتی چند ماه پیش هم نمونه برداری هم کردن چیزی نبود البته حالا که ازمایش دادم خیلی پایین امده ولی باز هم حدود 20 تا از نرمالش بالا تر هست می خواستم بدونم نظر شما چی هست چکار کنم؟
    من پدر بزرگم هم سیروز کبدی داشته برای همین خیلی نگران هستم لطفا کمکم کنید.

    سلام،
    هر گونه آسیب به سلولهای کبدی می تواند باعث بالا رفتن آنزیمها شود که علل مختلفی دارد، با توجه به آزمایشها و احتمالا بیوپسی که از شما گرفته شده و طبیعی بوده به نظر من پیگیری آزمایشها در این مورد انتخاب خوبی است.
     
    تشکر شده توسط : 2 کاربر
  7. sa_sa



    کاربر نيمه فعال


    کاربر نيمه فعال
    اقای دکتر ازمایش های که گفتید ادامه بدم همون sgot وsgpt هست.
     
  8. sa_sa نوشته است: اقای دکتر ازمایش های که گفتید ادامه بدم همون sgot وsgpt هست.

    سلام،
    بله، همین دو آزمون برای شما کفایت می کند.
     
    ROHAM, پنج‌شنبه 2 آبان 1387 - 20:24
    تشکر شده توسط : 1 کاربر
  9. سلام .حدود 1 ماه پیش به علت تب 40 و تهوع و تیره شدن ادرار و مراجعه به دکتر و انجام
    ازمایشامت کبدی مشخص شد که هپاتیت a دارم .الان با توجه به مصرف زیاد ابمیوه و استراحت کاملا بهبود پیدا کردم.ایا بازم جای نگرانی هست؟
     
  10. datam نوشته است: سلام .حدود 1 ماه پیش به علت تب 40 و تهوع و تیره شدن ادرار و مراجعه به دکتر و انجام
    ازمایشامت کبدی مشخص شد که هپاتیت a دارم .الان با توجه به مصرف زیاد ابمیوه و استراحت کاملا بهبود پیدا کردم.ایا بازم جای نگرانی هست؟


    سلام

    هرچند گفته می شود افرادی که یکبار هپاتیت گرفته اند تا حدی در برابر این بیماری مصون می شوند اما بهتر است توصیه های همیشگی در مورد هپاتیت رو مدنظر داشته باشید . ولی اگر طبق نظر پزشک بیماری بهبود یافته فعلا مشکلی نیست .
     
  11. با سلام
    بالا بودن آنزیم کبدی sgot,,,sgpt به چه علت است و نشانه چیست و راه درمان آن  و اثر آن را بر فرد  به طور کامل برایم شرح دهید

    در آزمایشی که گرفتم lym , mon بالا بوده و تعداد گلبولهای سفیدم پایین بوده است(در ضمن من دختری 20 ساله هستم و تا حالا هیچ مشکلی نداشته ام و به دلیل نامنظم بودن قاعدگی آزمایش خون داده بودم که این نتایجی را که گفتم گرفتم)

    با تشکر
     
    تشکر شده توسط : 1 کاربر
  12. با سلام و خسته نباشید
    می خواستم ببینم این موارد که در برگه آزمایش همسرم تیک خورده و حرف H در کنارش نوشته شده نشانه بالا بودن چیست؟


    S.G.O.T (AST ............ 25



    S.G.P.T (ALT............50 H



    Serum protein EP


            Beta.............15.5 H
     
    chaste, سه‌شنبه 29 اردیبهشت 1388 - 18:22
  13. به مطالب بالا مراجعه نمایید.
     
  14. chaste نوشته است: با سلام و خسته نباشید
    می خواستم ببینم این موارد که در برگه آزمایش همسرم تیک خورده و حرف H در کنارش نوشته شده نشانه بالا بودن چیست؟


    S.G.O.T (AST ............ 25



    S.G.P.T (ALT............50 H



    Serum protein EP


        Beta.............15.5 H






    حرف H به معغنی High یا بالا هستش . میزان آنزیم sgpt و sgot در حد نرمال بین 5 تا 40 می باشد
     
  15. درود

    خانمی 35 ساله هستم حدودا یک مدت کوتاهی است که ادرارم کمی کدر شده و با عصبانیت و فشار کار این میزان بیشتر شده است. قابل ذکر است که رزیم سختی داشتم و علاوه بر این مورد خشکی دهان و خستگی و سر درد همراه با کدری ادرار با هم بروز کردند.

    سعی کردم مایعات و سبزیجات و میوه زیاد بخورم که وضع بهتر بشه و خوشبختانه ادرار به وضعیت عادی برگشته.

    سوال من اینه که کدری ادرار بدون علائمی همچون درد و ناراحتی در گوشه ای از بدنم میباشد. آیا باز هم شما صلاح می دانید به پزشک برای ازمایش ادرار و خون مراجعه کنم یا خیر؟
    ممنون و در پناه عشق
     
تمام زمانها بر حسب GMT + 4.5 Hours می‌باشند
صفحه 1 از 2
رفتن به صفحه 1   

آخرين مطالب مرتبط در اين انجمن
مباحث پاسخها نویسنده مشاهده شده آخرین پست
پست جدید وجود ندارد دليل FSH بالا چيست؟؟؟؟ 3 demiter 12051 دوشنبه 1 تیر 1388 - 09:19
ROHAM مشاهده آخرین پست
پست جدید وجود ندارد بالا بودن بیلی روبین 4 farahi 13239 دوشنبه 1 تیر 1388 - 05:33
ROHAM مشاهده آخرین پست
پست جدید وجود ندارد آزمایش PTT چیست ؟ بالا بودن آن یعنی چه ؟ 1 Ms_alicia 52745 یکشنبه 12 آبان 1387 - 01:56
sami28 مشاهده آخرین پست
پست جدید وجود ندارد آبا امیدوار باشم که دما ی بدن بالا برود 1 hossein123 2218 شنبه 30 تیر 1386 - 17:00
labnews مشاهده آخرین پست
پست جدید وجود ندارد بیلی روبین بالا 3 kami2082 8883 شنبه 9 تیر 1386 - 04:21
labnews مشاهده آخرین پست


پرش به:  

شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید

Powered by phpBB ©





.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :.
.:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::.
.::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::.

به تلگرام سایت بپیوندید


مدت زمان ایجاد صفحه : 1.04 ثانیه (116)