xبستن تبليغات
xبستن تبليغات
شما در بخش انجمنهای گفتگو سایت دکتر رهام صادقی هستید، برای آشنایی با امکانات متنوع دیگر سایت اینجا کلیک کنید


به اینستاگرام سایت بپیوندید

سونوگرافی بیضه و درجه ی خفیف

  1. سلام دوستان
    من 1 سال پيش  رفتم واسه سونوگرافي بيضه  و جوابش رو نوشته بود که خفيفه (انگليسيش رو نمي دونم چي ميشه ميدونيد چي ميگن؟)و اون رو بردم پيش دکتر (فکر ميکنم فوق تخصص کليه و مجاري ادرار بود)و گفت لازم نيت کاريکني فقط قبل ازدواج يه ازمايش و سونوگرافي بده !حالا ميترسم شايد بدتر شده:
    1-ايا ممکنه بدتر بشه؟
    2-هم الان و هم اونموقع هر از گاهيي رگ بالاي بيشه ي چپ قابل لمستر ميشه و ميشد (در حالت ايستاده)و ميترسم سونوگرافي اشتباه کرده باشه و درجه 3 باشه  ممکنه که اشتباهي شده باشه؟!چون چند ماه قبلش هم رفته بودم سونوگرافي و هيچي نگفت اما 6-7 ماه بعدش رفتم گفت واريکسول خفيف وجود داره!
     




  2. h_loyali نوشته است: سلام دوستان
    من 1 سال پيش  رفتم واسه سونوگرافي بيضه  و جوابش رو نوشته بود که خفيفه (انگليسيش رو نمي دونم چي ميشه ميدونيد چي ميگن؟)و اون رو بردم پيش دکتر (فکر ميکنم فوق تخصص کليه و مجاري ادرار بود)و گفت لازم نيت کاريکني فقط قبل ازدواج يه ازمايش و سونوگرافي بده !حالا ميترسم شايد بدتر شده:
    1-ايا ممکنه بدتر بشه؟
    2-هم الان و هم اونموقع هر از گاهيي رگ بالاي بيشه ي چپ قابل لمستر ميشه و ميشد (در حالت ايستاده)و ميترسم سونوگرافي اشتباه کرده باشه و درجه 3 باشه  ممکنه که اشتباهي شده باشه؟!چون چند ماه قبلش هم رفته بودم سونوگرافي و هيچي نگفت اما 6-7 ماه بعدش رفتم گفت واريکسول خفيف وجود داره!

    با سلام خدمت شما و همه دوستان گرامي.
    1)بله.در اثر عوامل مختلف جسمي ميتونه درجه واريكوسل بيشتر بشه.البته اينو بايد خود پزشك متخصصتون تشخيص بدن.يعني اينكه با آزمايش بفهمند كه چقدر احتمال عود بيماري يا تشديد اون وجود داره.
    2)خوب اين طبيعيه.افراد داراي واريكوسل در برخي مواقع وقتي زياد رو پاشون واي ميستن رگي ممكنه يكم متورم بشه.نه خير سونو اشتباه نكرده.حالا با توجه به دل نگرانيتون بهتره دوباره براي معاينه به متخصص مراجعه كنيد.در كل اينو  بدونيد كه افراد  مبتلا به واريكوسل،كه مجرد هستند  يا افرادي كه قصد بارداري مجدد دارن بايد هر 6 ماه يك مرتبه براي معاينه و دادن آزمايش اسپرم به متخصصشون مراجعه كننن.نگذاريد 1 سال ازش بگذره.من نميدونم چرا پزشكتون گفتن موقع ازدواج دوباره بيياين؟؟؟خيلي ديره.شما بايد 6 ماه يكبار تحت نظر باشين تا بيماري تشديد نشه.در ضمن درباره سونوي بيضه و عوامل عود بيماري ميتونستيد از منوي جستجوي سايت استفاده كنيد.
    در پناه حق و با آرزوي شادماني.
     
    این پست توسط مدیریت سایت تایید شده است
    تشکر شده توسط : ROHAM و 1 کاربر ديگر
  3. h_loyali نوشته است: سلام دوستان
    من 1 سال پيش  رفتم واسه سونوگرافي بيضه  و جوابش رو نوشته بود که خفيفه (انگليسيش رو نمي دونم چي ميشه ميدونيد چي ميگن؟)و اون رو بردم پيش دکتر (فکر ميکنم فوق تخصص کليه و مجاري ادرار بود)و گفت لازم نيت کاريکني فقط قبل ازدواج يه ازمايش و سونوگرافي بده !حالا ميترسم شايد بدتر شده:
    1-ايا ممکنه بدتر بشه؟
    2-هم الان و هم اونموقع هر از گاهيي رگ بالاي بيشه ي چپ قابل لمستر ميشه و ميشد (در حالت ايستاده)و ميترسم سونوگرافي اشتباه کرده باشه و درجه 3 باشه  ممکنه که اشتباهي شده باشه؟!چون چند ماه قبلش هم رفته بودم سونوگرافي و هيچي نگفت اما 6-7 ماه بعدش رفتم گفت واريکسول خفيف وجود داره!


    سلام

    شما واریکوسل گرید 1 دارید که من هم با پزشکتون موافقم که کاری لازم نیست انجام بدید
    گاهی که دردناک میشه به بیمار دارو می دن که شامل شما نمیشه
    و روی باروری تاثیر خاصی نداره
    اما باید از کارهای سنگین و پرفشار دوری کنید

    البته احتمال بالارفتن گرید به 2 و 3 هم هست
    اما شرح شما لااقل اصلا شبیه 3 نیست . گرید 3 نیاز به جراحی داره و روی باروری هم تاثیرمیذاره گاهی

    درحالت عادی مشکلی ندارید . اون اتساع وریدی 3 میلیمتری هم ربطی به گرید 3 نداره
    ولی اگر حس می کنید درد دارید یا رگها درحال زیادشدن هستند
    بهتره بازهم چک بشید
     
    این پست توسط مدیریت سایت تایید شده است
    تشکر شده توسط : ROHAM و 1 کاربر ديگر
  4. سلام به دوستان. مشکلی که من دارم از این قرار است.

    که بعد از رابطه ای که با دوستم داشتم ایشون چند وقت قبلش سرما خوردگی داشتن و بعد از بهبودی در حین رابطمون ویروس از طریق دهان به من منتقل شد که نتیجه اون عفونت بود در ناحیه بیضه ها همراه با خون که تحت درمان بودم. خوب شدم. الان درد در ناحیه بیضه سمت راست دارم که با توجه به سونوگرافی که از شکم پهلو ها و بیضه ها به عمل اومده همه چیز خوب تشخیص داده شده و دکتر رادیولوژم گفت ممکن هست که عفونت خفیف داشته باشی که دکترت یه دوره درمان رو برات تجویز میکنه.

    تو نظرش نوشته اکوی پروستاتم  نسبتا هتروژن هست. فکر کنم اینکه میشه نا متناسب هست ابعاد پروستاتم. حالا می خواستم بدونم این مورد مشکل زا خواهد بود؟؟؟!!!

    مورد رو که از دکترم پرسیدم  همین جا اعلام میکنم.

    ممونم.
     
    Ramtiin, پنج‌شنبه 7 مرداد 1389 - 23:26
  5. sami28 نوشته است:

    شما واریکوسل گرید 1 دارید که من هم با پزشکتون موافقم که کاری لازم نیست انجام بدید
    گاهی که دردناک میشه به بیمار دارو می دن که شامل شما نمیشه
    و روی باروری تاثیر خاصی نداره
    اما باید از کارهای سنگین و پرفشار دوری کنید

    البته احتمال بالارفتن گرید به 2 و 3 هم هست
    اما شرح شما لااقل اصلا شبیه 3 نیست . گرید 3 نیاز به جراحی داره و روی باروری هم تاثیرمیذاره گاهی

    درحالت عادی مشکلی ندارید . اون اتساع وریدی 3 میلیمتری هم ربطی به گرید 3 نداره
    ولی اگر حس می کنید درد دارید یا رگها درحال زیادشدن هستند
    بهتره بازهم چک بشید


    سلام جناب sami28
    این که گفتید باید از کارهای سنگین و پرفشار دوری کنید، یعنی چه؟ من واریکوسل درجه 4 (همون 3!) داشتم، 5 ماه پیش عمل کردم و الان بدنسازی میکنم. البته گاهی اگر زیاد ورجه وورجه کنم بعدش کمی درد میگیره و هنوز هم کلومافین و پروگنیل مصرف میکنم.
    منظورتون این هست که فعلا باید ورزش رو بگذارم کنار چون اثر مخرب داره؟ یا اینکه فقط برای جلوگیری از درد موقتی این توصیه رو کردید؟
     
  6. این برای من هم سواله. دکتر بعد از عمل به من گفت تا شش ماه بار سنگین بلند نکن و کار سنگین نکن ولی بعد از اون هر کاری که تواناییش رو داشت بدنت انجام بده. ولی نگرانم که شاید فشار زیاد و مثل قبل زیاد ایستادن باعث برگشت بیماری بشه. اینطوریه؟
     
  7. srp_nami نوشته است: این برای من هم سواله. دکتر بعد از عمل به من گفت تا شش ماه بار سنگین بلند نکن و کار سنگین نکن ولی بعد از اون هر کاری که تواناییش رو داشت بدنت انجام بده. ولی نگرانم که شاید فشار زیاد و مثل قبل زیاد ایستادن باعث برگشت بیماری بشه. اینطوریه؟

    سلام،
    یکی از دلایل ایجاد واریکوسل افزایش فشار داخل شکم و در نتیجه ایجاد بازگشت وریدی در افراد مستعد است، بلند کرد اجسام سنگین نیز باعث این حالت می شود و در مواردی که تازه عمل جراحی انجام شده است بهتر است از این کارها اجتناب کنید تا شرایط نرمال به وجود آید.
     
تمام زمانها بر حسب GMT + 4.5 Hours می‌باشند
صفحه 1 از 1


پرش به:  

شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید

Powered by phpBB ©




Forums ©

.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :.
.:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::.
.::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::.

به تلگرام سایت بپیوندید


مدت زمان ایجاد صفحه : 0.13 ثانیه (72)