.مهمان گرامی به اين سايت خوش آمديد. جهت استفاده از تمامی امکانات سایت باید عضو شوید. جهت عضویت اینجا را کلیک کنید


دکتر رهام صادقی
براي تبليغ در سايت اينجا کليک کنيد
+
  برای ورود کلیک کنیدبرای ثبت نام کلیک کنید

تبليغات

-
پرسشهای متداول
پرسشهای متداول
علامت یاب
علامت یاب
راهنمای سایت
راهنمای سایت
جستجو
جستجو
لیست اعضا
لیست اعضا
مدیران سایت
مدیران سایت
درجات
درجات
مشخصات فردی
مشخصات فردی
برترين ارسال کنندگان
برترين ارسال کنندگان
پرتشکرترین کاربران
پرتشکرترین کاربران
ورود
ورود
پیامهای خصوصی
پیامهای خصوصی

تبليغات



فهرست انجمنهاي گفتگو » سوالات پزشکي شما » غدد و متابولیسم

newارسال جديدnewارسال پاسخprinter چاپ
12 پاسخ • 9503 بازديد •  
اختلال تیروئید و قاعدگی؛ جراحی کنم؟
 
نویسنده پیام
homer

کاربر جدید
کاربر جدید




تاریخ: یکشنبه 26 اردیبهشت 1389 - 19:45    عنوان:  اختلال تیروئید و قاعدگی؛ جراحی کنم؟ آدرس (لينک) شرح موضوع شرح موضوع
من دختری 36 ساله هستم. حدودا 6 ماه پیش به دلیل بسیار کم شدن خونریزی ماهانه به دکتر زنان مراجعه کردم.تشخیص ایشان تنبلی تخمدان بود که داروی گلوکوفاز را به مدت 3 ماه روزی 3 عدد مصرف کردم. در این مدت مقداری تیروییدم بزرگ شد
به دکتر غدد که مراجعه کردم تشخیص ایشان به هم ریختگی هورمونی بود و دستور قطع داروی گلوکوفاز را دادند و یک سری دستورات برای تنظیم هورمونهایم. آزمایش تیروییدم را بسیار کم پرکار نشان می داد دکتر غدد گفت نیازی به دارو نیست در این مرحله اما اگر بزرگتر شود ممکن است نیاز به جراحی داشته باشی.حالا تبروییدم بزرگتر شده و اذیت می کند و دکتر گفته باید لوب سمت راست جراحی شود. آیا این کار را انجام دهم؟ ایا با دکترهای دیگر مشورت کنم؟ ازمایش تیرویید و هورمون مربوط به یک زمان می باشد. در ضمن هنوز مقدار خونریزیم بسیار کم است اما تاریخ ان خیلی نامرتب نیست. با سپاس از شما.

بازگشت به بالای صفحه

نقل قول
تشکر شده توسط : husky, 136413581391


مدير تبليغات




ADS




تاریخ: یکشنبه 26 اردیبهشت 1389 - 19:45    عنوان: تبلیغات سایت متناسب با نیازهای شما آدرس (لينک) تبليغات تبليغات

کلیک کنید!

بازگشت به بالای صفحه

sepideh_n

کاربر ارشد
کاربر ارشد




تاریخ: یکشنبه 26 اردیبهشت 1389 - 20:13    عنوان: icon_shocked Re: اختلال تیروئید و قاعدگی؛ جراحی کنم؟ آدرس (لينک) پست # 1 پست # 1
homer نوشته است: من دختری 36 ساله هستم. حدودا 6 ماه پیش به دلیل بسیار کم شدن خونریزی ماهانه به دکتر زنان مراجعه کردم.تشخیص ایشان تنبلی تخمدان بود که داروی گلوکوفاز را به مدت 3 ماه روزی 3 عدد مصرف کردم. در این مدت مقداری تیروییدم بزرگ شد
به دکتر غدد که مراجعه کردم تشخیص ایشان به هم ریختگی هورمونی بود و دستور قطع داروی گلوکوفاز را دادند و یک سری دستورات برای تنظیم هورمونهایم. آزمایش تیروییدم را بسیار کم پرکار نشان می داد دکتر غدد گفت نیازی به دارو نیست در این مرحله اما اگر بزرگتر شود ممکن است نیاز به جراحی داشته باشی.حالا تبروییدم بزرگتر شده و اذیت می کند و دکتر گفته باید لوب سمت راست جراحی شود. آیا این کار را انجام دهم؟ ایا با دکترهای دیگر مشورت کنم؟ ازمایش تیرویید و هورمون مربوط به یک زمان می باشد. در ضمن هنوز مقدار خونریزیم بسیار کم است اما تاریخ ان خیلی نامرتب نیست. با سپاس از شما.


دوست عزيز با توجه به درمانتون شمااحتمالا PCO ياسندروم تخمدان پلي كيستيك دارين و دليل هيپومنوره(كاهش خونريزي ) شما نيز همينه
داروي تجويز شده ,متفورمين (گلوكوفاژ ) , تخمك گذاري رو با حساس كردن گيرنده هاي انسوليني ( هورمون مربوط به كاهش قند خون ) القا ميكنه....
اين داروميتونه بر روي كبد و كليه اثراتي داشته باشه...
اما من فكر ميكنم مشكل تيروئيد شما مشكل جداگانه اي باشه ...
دو مورد از موارد القا كننده پر كاري تيرو ئيد , وجود بدخيمي و مصرف برخي داروهاست
در مورد اول كه حتما پزشكتون بررسي هاي لازم رو انجام داده .
و مورد دوم نيز  در صورتيكه به جز متفورمين داروي ديگري مصرف نميكنيدرد ميشه ..  
اگر به پزشكتون اعتماد دارين ,  در صورت انجام آزمايشات لازم ,درمان ايشون رو بپذيرين ... ميتونين براي اطمينان خاطر با چند پزشكه معتمد ديگه هم مشورت كنين ..
در مورد پايدار بودن مشكل كاهش خونريزيتون هم بايد بگم ميتونه به دليل :
1- توقف درمان به دليل مشكل تيروئيد باشه
2- متفورمين گزينه مناسبي براي درمان شما نبوده .. و بايد از القا كننده هاي ديگري جهت مشكلتون استفاده بشه ..
پزشك زنانتون رو در اين مورد در جريان قرار بدين ..

بازگشت به بالای صفحه

نقل قول
تشکر شده توسط : husky
تاریخ: یکشنبه 26 اردیبهشت 1389 - 20:38    عنوان:  Re: اختلال تیروئید و قاعدگی؛ جراحی کنم؟ آدرس (لينک) پست # 2 پست # 2
homer نوشته است: من دختری 36 ساله هستم. حدودا 6 ماه پیش به دلیل بسیار کم شدن خونریزی ماهانه به دکتر زنان مراجعه کردم.تشخیص ایشان تنبلی تخمدان بود که داروی گلوکوفاز را به مدت 3 ماه روزی 3 عدد مصرف کردم. در این مدت مقداری تیروییدم بزرگ شد
به دکتر غدد که مراجعه کردم تشخیص ایشان به هم ریختگی هورمونی بود و دستور قطع داروی گلوکوفاز را دادند و یک سری دستورات برای تنظیم هورمونهایم. آزمایش تیروییدم را بسیار کم پرکار نشان می داد دکتر غدد گفت نیازی به دارو نیست در این مرحله اما اگر بزرگتر شود ممکن است نیاز به جراحی داشته باشی.حالا تبروییدم بزرگتر شده و اذیت می کند و دکتر گفته باید لوب سمت راست جراحی شود. آیا این کار را انجام دهم؟ ایا با دکترهای دیگر مشورت کنم؟ ازمایش تیرویید و هورمون مربوط به یک زمان می باشد. در ضمن هنوز مقدار خونریزیم بسیار کم است اما تاریخ ان خیلی نامرتب نیست. با سپاس از شما.

سلام،
اختلالات قاعدگی احتمالا به دلیل اختلال تیروئید به وجود آمده است و با تنظیم هورمونهای تیروئید این مشکل هم برطرف خواهد شد. می بایست آزمایشهای تیروئید را اینجا بنویسید تا بهتر بتوان راهنمایی نمود ولی اگر پرکاری تیروئید تایید شده است موارد انجام جراحی به شرح زیر می باشد:
- خانم های باردار و شیرده
- گواتر بزرگ با جذب کم رادیواکتیو
- وجود ندول مشکوک
- حساسیت به داروی ضد تیروئید
- عدم رضایت به استفاده از ید رادیواکتیو
- وجود اثرات فشاری روی ساختمانهای مجاور
- نارسایی کبد
- گریوز + سیگاری بودن + افتالموپاتی
- نیاز به درمان سریع
- عدم مصرف منظم دارو


امضاقبل از فعالیت در سایت راهنما و قوانین را بخوانید.
برای همیاری با سایت اینجا کلیک کنید

بازگشت به بالای صفحه

نقل قول
homer

کاربر جدید
کاربر جدید




تاریخ: سه‌شنبه 28 اردیبهشت 1389 - 20:09    عنوان:   آدرس (لينک) پست # 3 پست # 3
با سلام و تشکر فراوان از شما عزیزان خصوصا دکتر رهام
تاریخ آزمایش و سونوگرافی مربوط به 6 ماه پیش می باشد که عبارت است از
T4    9.5
T3    1.8
TSH  0.1
هفته پیش که دکتر بودم آزمایش جدیدی نداشتم اما بر اساس اینکه 4 کیلو وزن کم کرده بودم و لوب سمت راست تیروییدم بزرگتر شده که شبها اذیت می شوم دکتر غدد گفت که باید جراحی کنم. در ضمن سپیده جان تشکر  می کنم  باید بگویم که در سونوگرافی کیست تخمدان دیده نمی شود اما تعداد فولیکول هایم بسیار کم است  همینطور موی زاید دارم.
اگر امکان دارد اطلاعاتی راجع به جراحی تیرویید و عوارض آن می خواستم بدانم. موفق و پیروز باشید.

بازگشت به بالای صفحه

نقل قول
sepideh_n

کاربر ارشد
کاربر ارشد




تاریخ: سه‌شنبه 28 اردیبهشت 1389 - 20:43    عنوان:   آدرس (لينک) پست # 4 پست # 4
homer نوشته است: با سلام و تشکر فراوان از شما عزیزان خصوصا دکتر رهام
تاریخ آزمایش و سونوگرافی مربوط به 6 ماه پیش می باشد که عبارت است از
T4    9.5
T3    1.8
TSH  0.1
هفته پیش که دکتر بودم آزمایش جدیدی نداشتم اما بر اساس اینکه 4 کیلو وزن کم کرده بودم و لوب سمت راست تیروییدم بزرگتر شده که شبها اذیت می شوم دکتر غدد گفت که باید جراحی کنم. در ضمن سپیده جان تشکر  می کنم  باید بگویم که در سونوگرافی کیست تخمدان دیده نمی شود اما تعداد فولیکول هایم بسیار کم است  همینطور موی زاید دارم.
اگر امکان دارد اطلاعاتی راجع به جراحی تیرویید و عوارض آن می خواستم بدانم. موفق و پیروز باشید.


سلام
(دوست عزيز با توجه به تجويز متفورمين  pco رو به عنوان يك احتمال ذكر كردم ...و در پست قبلي بيشتر فوكوسم بر اين مطلب بود كه متفورمين براي شما مشكل ساز نبوده )
با كسب اجازه از جناب آقاي دكتر توضيح مختصري رو عرض ميكنم :
1- در مورد داده هاي آزمايشگاهي شما :
TSH شما كمتر از مينيمم نرمال هست
و در مورد t3 وt4 هر دو در رنج نرمال هستند ولي به ماكسيمم حد مجاز نزديك ...

در اين حالت تشخيص به نفع پركاري تيروئيد هست ( = تشخيص پزشك معالجتون )
و چون هورمون هاي تيروئيد شما از حد مجاز بالاتر نبوده به شما گفته شده " خيلي كم پركار "

2- در مورد جراحي تيروئيد, جناب آقاي دكتر انديكاسيون هاي اون رو ذكر فرمودند  ...
من هم توجهتون رو به توضيح مختصري در مورد خود جراحي جلب ميكنم :
{{{جراحي تيروئيد

  جراحي تيروئيد عبارتست از برداشتن همه يا بخشي از غده تيروئيد.اين عمل در بيمارستان و با بيهوشي كامل انجام مي شود.معمولاً لوب مورد نظر همراه با لوب مياني برداشته مي شود.در هنگام جراحي از لوب طرف مقابل نمونه برداري شده و در صورتيكه مشكوك به بدخيمي باشد آنهم برداشته مي شود.جراح در مورد اين احتمال قبل از عمل با شما صحبت خواهد كرد.

  بعد از جراحي در محل عمل ممكن است وسيله اي شيلنگ مانند به نام درن قرار داده شود كه مسئول تخليه خون مي باشد.اين درن معمولاً ظرف 24 ساعت برداشته مي شود.اكثر بيماران يك تا سه روز بعد از عمل از بيمارستان مرخص مي شوند.عوارض بعد از جراحي تيروئيد نادر است. بعضي از آنها عبارتند از خونريزي ، گرفتگي صدا ، دشواري بلع ، بي حسي پوست گردن و پائين آمدن كلسيم خون.اكثر عوارض ظرف مدت زمان كوتاهي بهبود مي يابند.بيماراني كه كل غده تيروئيدشان خارج مي شود بيشتر در معرض افت كلسيم خون قرار دارند.

  بيماراني كه همه تيروئيدشان خارج مي شود نياز به جايگزيني هورمونهاي تيروئيد با استفاده از قرصهاي هورموني دارند.برخي هم احتياج به جايگزيني كلسيم دارند.}}}
( منبع:http://www.irancliniconline.com/index.php?option=com_content&task=view&id=71&Itemid=57 ,
(Ref : American Academy  of Otolaryngology – Head & Neck Surgery

بازگشت به بالای صفحه

نقل قول
این پست توسط مدیریت سایت تایید شده است
تشکر شده توسط : ROHAM


مدير تبليغات




ADS




تاریخ: سه‌شنبه 28 اردیبهشت 1389 - 20:43    عنوان: تبلیغات سایت متناسب با نیازهای شما آدرس (لينک) تبليغات تبليغات

بازگشت به بالای صفحه

lovly_lovers

کاربر جدید
کاربر جدید




تاریخ: چهار‌شنبه 12 خرداد 1389 - 16:19    عنوان:   آدرس (لينک) پست # 5 پست # 5
سلام .من حدود 5/1 سال ازدواج کردم .پری نامنظم دارم وکم کاری تیروئید . پریود من 5 روزه می باشدکه بعداز پاک شدن ونزدیکی کردن دوباره خونریزی شبیه به پری اما رقیق می باشد ایا طبیعیه .فقط 1 روز خونریزی دارم.ودر ضمن می خواهم بچه دار شوم و جلوگیری هم نداشتم شوهرم به واریکوسل خفیف دچاره وقرص ال کارنیتین وتاموکسیفن می خوره وبعد 3ماه باید ازمایش بده .در ضمن من از امپول گونال اف استفاده کردم  ایا ما بچه دار می شیم می شه راهنماییم کنید.؟

بازگشت به بالای صفحه

نقل قول
pofef

کاربر نيمه فعال
کاربر نيمه فعال




تاریخ: جمعه 28 خرداد 1389 - 01:08    عنوان:   آدرس (لينک) پست # 6 پست # 6
با سلام. دختری 24 هستم. در مدت یکسال 10 ک اضافه وزن داشتم. و مدت سه ماه است که پریودم قطع شده.حالا 4 یا 5 روزه که ویتاگنوس میخورم. حالا دل درد شدید گرفتم و کمی اسهال چی کار کنم به نظر شما؟

بازگشت به بالای صفحه

نقل قول
Simaorama
اخطارها : 1 بار

کاربر جدید
کاربر جدید




تاریخ: یکشنبه 6 تیر 1389 - 22:15    عنوان:   آدرس (لينک) پست # 7 پست # 7
سلام
ببخشید که سوالم رو اینجا مطرح میکنم.
حدودا 5،6 سال پيش آزمايش تيروئيد دادم و متوجه شدم که کم کاري تيروئيد دارم. مدتي لووتيروکسين مصرف کردم و بعد از چند ماه ديگه نخوردم. سال پيش مجددا آزمايش دادم و دکتر گفت تيروئيدم سمي هست. و گفت که تا يک ماه ديگه قرص مصرف نکنم و بعدش دوباره آزمايش بدم.
آزمايشي که دکتر تشخيص تيروئيد سمي داد اينه:
T3 / 1.8 / adult 0.7-2.0
t4 / 10.1 / adult 4.5-13
tsh (eia) / 0.1 / adult 0.27-4.2
البته من يک ماه بعدش آزمايش ندادم و چند روز پيش آزمايش خون دادم. که به اين صورته:
t3 (ecl) / 1.3 / adult 0.8-2.0
t4 (ecl) / 8.1 / adult 5.1-14.1
t.uptake (ecl) / 1.10 / adult 0.8-1.3
free thyroxin index / 7.36 / adult 4.8-12.7
tsh (ecl) / 8.84 / adult 0.27-4.2

براي اين آزمايش هنوز به پزشک مراجعه نکردم ولي چون قبلا خيلي آزمايش خون داده بودم به نظرم اومد که اين آزمايش کم کاري تيروئيد رو نشون ميده. اين درحاليه که من بيشتر علائم پرکاري رو دارم تا کم کاري. مثلا وزنم کمه (درحالي که چند سال قبل چند کيلو اضافه وزن داشتم)، به گرما خيلي حساسم، ضربان قلبم تنده (يک بار براي اکو رفتم و گفتن دريچه ميترال قلبم شله (يا همچين چيزي!))، مشکل پوست و مو و ناخن هم دارم.
آزمايش آخر رو چي تشخيص ميديد؟ آيا نياز به مراجعه به پزشک هست؟
ممنون

بازگشت به بالای صفحه

نقل قول
mehrdad347
معلق شده

کاربر فعال
کاربر فعال




تاریخ: دوشنبه 14 تیر 1389 - 15:58    عنوان:   آدرس (لينک) پست # 8 پست # 8
دوست عزيز سلام
به نظر من كه آزمايشاتون با رنجي كه خودتون درج كرديد در رنج نرماله منتها در يكسري از موارد مثل غدد لازمه كه شما حتما زير نظر دكتر باشيد كه شما رو مانيتور كنه ووضعيت شمار و چك كنه وپيشنهاد من اينه كه حتي در انتخاب دكترتونم دقت كنيد كه نخواهيد يكترتونو عوض كنيد وزير نظر پزشكهاي متفاوت باشيد

بازگشت به بالای صفحه

نقل قول
تشکر شده توسط : Simaorama


مدير تبليغات




ADS




تاریخ: دوشنبه 14 تیر 1389 - 15:58    عنوان: تبلیغات سایت متناسب با نیازهای شما آدرس (لينک) تبليغات تبليغات

بازگشت به بالای صفحه

تاریخ: پنج‌شنبه 17 تیر 1389 - 23:46    عنوان:   آدرس (لينک) پست # 9 پست # 9
Simaorama نوشته است: سلام
ببخشید که سوالم رو اینجا مطرح میکنم.
حدودا 5،6 سال پيش آزمايش تيروئيد دادم و متوجه شدم که کم کاري تيروئيد دارم. مدتي لووتيروکسين مصرف کردم و بعد از چند ماه ديگه نخوردم. سال پيش مجددا آزمايش دادم و دکتر گفت تيروئيدم سمي هست. و گفت که تا يک ماه ديگه قرص مصرف نکنم و بعدش دوباره آزمايش بدم.
آزمايشي که دکتر تشخيص تيروئيد سمي داد اينه:
T3 / 1.8 / adult 0.7-2.0
t4 / 10.1 / adult 4.5-13
tsh (eia) / 0.1 / adult 0.27-4.2
البته من يک ماه بعدش آزمايش ندادم و چند روز پيش آزمايش خون دادم. که به اين صورته:
t3 (ecl) / 1.3 / adult 0.8-2.0
t4 (ecl) / 8.1 / adult 5.1-14.1
t.uptake (ecl) / 1.10 / adult 0.8-1.3
free thyroxin index / 7.36 / adult 4.8-12.7
tsh (ecl) / 8.84 / adult 0.27-4.2

براي اين آزمايش هنوز به پزشک مراجعه نکردم ولي چون قبلا خيلي آزمايش خون داده بودم به نظرم اومد که اين آزمايش کم کاري تيروئيد رو نشون ميده. اين درحاليه که من بيشتر علائم پرکاري رو دارم تا کم کاري. مثلا وزنم کمه (درحالي که چند سال قبل چند کيلو اضافه وزن داشتم)، به گرما خيلي حساسم، ضربان قلبم تنده (يک بار براي اکو رفتم و گفتن دريچه ميترال قلبم شله (يا همچين چيزي!))، مشکل پوست و مو و ناخن هم دارم.
آزمايش آخر رو چي تشخيص ميديد؟ آيا نياز به مراجعه به پزشک هست؟
ممنون

سلام،
آیا در طی این مدت (فاصله بین آزمایش اول و دوم) دارویی مصرف نکردید؟


امضاقبل از فعالیت در سایت راهنما و قوانین را بخوانید.
برای همیاری با سایت اینجا کلیک کنید

بازگشت به بالای صفحه

نقل قول
تاریخ: جمعه 25 تیر 1389 - 23:54    عنوان:   آدرس (لينک) پست # 10 پست # 10
سلام
من حدود سه ماه پيش ازدواج كردم و از بدو ازدواج پريودي نامنظم دارم. مدت زمان پريوي من 9 روزه مي باشد كه بعد از پاك شدن، بلافاصله بعد از نزديكي دچار لك بيني مي شوم كه به مرور زمان به خونريزي مشابه پريودي منجر مي شود از ابتداي حادث شدن اين مشكل به پزشكان متخصص زيادي مراجعه كردم و تاكنون قرصهاي زيادي از جمله سيپروترون كامپاند و دروسپيرون/اتينيل استراديول و ..و.. را به تجويز پزشكان معالجم مصرف نمودم كه با مصرف دوره اي هر كدام از اين داروها خونريبزي قطع شده اما به محض نزديكي دوباره خونريزي شروع شده و به دوره پريودي بعدي متصل مي شود. مصرف قرص تاثيري بر قطع خونريزي ديگر ندارد.

لازم به ذكر است كه يك مرتبه كورتاژ تشخيصي هم شدم.


در آخرين مراجعه به پزشك با بررسي نتايج آزمايشات هورموني (TSH=9.47 (نه و چهل و هفت صدم) و پرولاكتين=21 و BETA HCG=0 ) به من گفته شد كه دچار كم كاري تيروئيد هستم.


براي رفع مشكلم مرا راهنمايي كنيد.

با تشكر فراوان

بازگشت به بالای صفحه

نقل قول
تاریخ: یکشنبه 10 مرداد 1389 - 20:13    عنوان:   آدرس (لينک) پست # 11 پست # 11
lovly_lovers نوشته است: سلام .من حدود 5/1 سال ازدواج کردم .پری نامنظم دارم وکم کاری تیروئید . پریود من 5 روزه می باشدکه بعداز پاک شدن ونزدیکی کردن دوباره خونریزی شبیه به پری اما رقیق می باشد ایا طبیعیه .فقط 1 روز خونریزی دارم.ودر ضمن می خواهم بچه دار شوم و جلوگیری هم نداشتم شوهرم به واریکوسل خفیف دچاره وقرص ال کارنیتین وتاموکسیفن می خوره وبعد 3ماه باید ازمایش بده .در ضمن من از امپول گونال اف استفاده کردم  ایا ما بچه دار می شیم می شه راهنماییم کنید.؟

سلام،
ابتدا باید کم کاری تیروئید خود را به حالت طبیعی در بیاورید که نیاز به مراجعه به پزشک و مصرف دارو دارد؛ بعد از آن احتمال منظم شدن پریود و در نتیجه بالا رفتن شانس حاملگی وجود دارد.


امضاقبل از فعالیت در سایت راهنما و قوانین را بخوانید.
برای همیاری با سایت اینجا کلیک کنید

بازگشت به بالای صفحه

نقل قول
تاریخ: یکشنبه 10 مرداد 1389 - 20:18    عنوان:   آدرس (لينک) پست # 12 پست # 12
reli نوشته است: سلام
من حدود سه ماه پيش ازدواج كردم و از بدو ازدواج پريودي نامنظم دارم. مدت زمان پريوي من 9 روزه مي باشد كه بعد از پاك شدن، بلافاصله بعد از نزديكي دچار لك بيني مي شوم كه به مرور زمان به خونريزي مشابه پريودي منجر مي شود از ابتداي حادث شدن اين مشكل به پزشكان متخصص زيادي مراجعه كردم و تاكنون قرصهاي زيادي از جمله سيپروترون كامپاند و دروسپيرون/اتينيل استراديول و ..و.. را به تجويز پزشكان معالجم مصرف نمودم كه با مصرف دوره اي هر كدام از اين داروها خونريبزي قطع شده اما به محض نزديكي دوباره خونريزي شروع شده و به دوره پريودي بعدي متصل مي شود. مصرف قرص تاثيري بر قطع خونريزي ديگر ندارد.
لازم به ذكر است كه يك مرتبه كورتاژ تشخيصي هم شدم.
در آخرين مراجعه به پزشك با بررسي نتايج آزمايشات هورموني (TSH=9.47 (نه و چهل و هفت صدم) و پرولاكتين=21 و BETA HCG=0 ) به من گفته شد كه دچار كم كاري تيروئيد هستم.
براي رفع مشكلم مرا راهنمايي كنيد.
با تشكر فراوان

سلام،
با توجه به میزان TSH، کم کاری تیروئید محتمل است ولی باید آزمایشهای تکمیلی (FT4 و TPO Ab) هم انجام شود. اگر کم کاری تیروئید وجود داشته باشد، با درمان آن بی نظمی های قاعدگی و خونریزیهای نامنظم بهبود می یابد. مشکل تیروئید خود را پیگیری کنید.


امضاقبل از فعالیت در سایت راهنما و قوانین را بخوانید.
برای همیاری با سایت اینجا کلیک کنید

بازگشت به بالای صفحه

نقل قول
تشکر شده توسط : reli


مدير تبليغات




ADS




تاریخ: یکشنبه 10 مرداد 1389 - 20:18    عنوان: تبلیغات سایت متناسب با نیازهای شما آدرس (لينک) تبليغات تبليغات

بازگشت به بالای صفحه

نمایش پستها:   
newارسال جديدnewارسال پاسخprinter چاپ
تمام زمانها بر حسب GMT + 4.5 Hours می‌باشند
صفحه 1 از 1

توجه: آخرين پست اين موضوع 1578 روز قبل (10 مرداد 1389) ارسال شده است.


آخرين مطالب مرتبط در اين انجمن
 مباحث   پاسخها   نویسنده   مشاهده شده   آخرین پست 
پست جدید وجود ندارد تفسیر آزمایش تیرویید anti TPO 1 babakmohabat 1986 چهار‌شنبه 25 بهمن 1391 - 18:19
m1989 مشاهده آخرین پست
پست جدید وجود ندارد بیماری پی.کی.یو چیست؟ 5 nafaszendegi 2030 جمعه 13 آبان 1390 - 00:29
Hamshahri مشاهده آخرین پست
پست جدید وجود ندارد جواب آزمایش هورمون تیروئیدی 4 ddddd 5716 یکشنبه 21 آذر 1389 - 23:41
zohret مشاهده آخرین پست
پست جدید وجود ندارد نوشیدن الکل و آزمایش تیروئید 9 aryana2779 6319 پنج‌شنبه 27 خرداد 1389 - 12:46
elinaze مشاهده آخرین پست
پست جدید وجود ندارد سوال در مورد قطع مصرف قرص تیروئید هنگام آزمایش 1 saharsaba 4548 یکشنبه 17 آبان 1388 - 06:55
ROHAM مشاهده آخرین پست
 


 

پرش به:  
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید

Powered by phpBB ©



تبليغات
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :.
.:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::.
.::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت، طبق قوانین حق تکثیر متعلق به دکتر رهام صادقی مي باشد :::.
.::: سایت دکتر رهام صادقی افتخار دارد در سایت معرفی وبسایتهای سلامت (سالم دات آی آر) - متعلق به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی - ثبت شده است:::.

مدت زمان ایجاد صفحه : 0.94 ثانیه (67)