شما در بخش انجمنهای گفتگو سایت دکتر رهام صادقی هستید، برای آشنایی با امکانات متنوع دیگر سایت اینجا کلیک کنید


به اينستاگرام سايت بپيونديد

رفتن به صفحه :    ... 14 ...   

راهنمایی برای بارداری شدن موفق

  1. با سلام و خسته نباشید خدمت شما
    من سه سال و نیم که ازدواج کرده ام دو سال پیش سقط داشتم که بعد از اون متوجه ترشحات آبکی از سینه های خود شدم تا اینکه دو ماه پیش برای اقدام به بارداری به متخصص مراجعه کردم .بعد از انجام ازمایش جوابش این بود که پرولاکتینم 49 هستش که رنجش 2.8-29.2 وtshهم 5.4 بود که رنجش 0.4-6.21بود و دکتر بروموکریپتین تجویز کرد که دوره اون سه ماهه است .لطفا منو راهنمایی کنید که آیا پرولاکتینم خیلی بالاست یا نه؟با یه دوره مصرف نرمال میشه؟ضمنا من ماه پیش جلوگیری نداشتم ولی 3روز زودتر از موعد پریود شدم  و دوره اش کوتاهتر شده بود با خونریزی کم آیا دلیلش قرص بوده یا پرولاکتین بالا؟بعد من میتونم این ماه هم جلوگیری نداشته باشم یا باید صبر کنم .آیا احتمال داره حامله بشم ؟ لطفا زودتر راهنمایی کنید خیلی نگرانم   پیشاپیش ممنون از جوابتون
     
  2. yahda نوشته است: با سلام و خسته نباشید خدمت شما
    من سه سال و نیم که ازدواج کرده ام دو سال پیش سقط داشتم که بعد از اون متوجه ترشحات آبکی از سینه های خود شدم تا اینکه دو ماه پیش برای اقدام به بارداری به متخصص مراجعه کردم .بعد از انجام ازمایش جوابش این بود که پرولاکتینم 49 هستش که رنجش 2.8-29.2 وtshهم 5.4 بود که رنجش 0.4-6.21بود و دکتر بروموکریپتین تجویز کرد که دوره اون سه ماهه است .لطفا منو راهنمایی کنید که آیا پرولاکتینم خیلی بالاست یا نه؟با یه دوره مصرف نرمال میشه؟ضمنا من ماه پیش جلوگیری نداشتم ولی 3روز زودتر از موعد پریود شدم  و دوره اش کوتاهتر شده بود با خونریزی کم آیا دلیلش قرص بوده یا پرولاکتین بالا؟بعد من میتونم این ماه هم جلوگیری نداشته باشم یا باید صبر کنم .آیا احتمال داره حامله بشم ؟ لطفا زودتر راهنمایی کنید خیلی نگرانم   پیشاپیش ممنون از جوابتون

    میزان پرولاکتین شما بیشتر از محدوده طبیعی است ولی مقدار tsh نرمال است. برای کاهش پرولاکتین باید بروموکریپتین را به همان روشی که گفته شده مصرف کنید و دوره درمان را کامل کنید و مجدد آزمایش فوق را تکرار کنید. در صورت عدم نتیجه درمانی میتوانید به متخصص غدد مراجعه نمائید.
    شاید پزشک براتون قرص لئوتیروکسین تجویز نماید تا میزان tsh باز هم کاهش پیدا کند که درست در رنج نرمال قرار بگیرد.
    علت کوتاهتر شدن مدت پریود و کاهش مقدار خونریزی به دلیل افزایش پرولاکتین بوده و با درمان دارویی موارد فوق اصلاح خواهد شد.
     
    تشکر شده توسط : 2 کاربر
  3. با سلام میشه جواب پست193روبدین میخوام بدونم کی باید برم آزمایش بدم
     
  4. f3060077606 نوشته است: با سلام من این ماه از روز 11تا روز 13 آمپول HMGوروز14آمپول HCGتزریق کردم وروزهای 8و10و13و14تاالان نزدیکی داشتم میواستم بدونم کی میتونم آزمایش بدم ببینم حامله هستم یا نه آیا باتست بارداری هم میشه تشخیص داد ممنون


    شما بعد 2 روز از نزدیکی میتونید آزمایش بتا براری بارداری بدید
    اما چون میخواهید دیگه 100% مطمئن باشید یه هفته بعد از نزدیکی جواب آزمایشتون 100% دیگه قبال اطمینان هستش
     
    تشکر شده توسط : 1 کاربر
  5. با سلام من این ماه از روز 4پریودی روزی 3تا قرص لتروزول و2تا کلومفین به مدت 5 روز مصرف کردم وروز 11پریودی برای انجام سونو داخلی پیش دکتر رفتم وگفت یک تخمک خوب داری ولی ممکنه روزها13و14 بهتر هم بشه واز همان روز تاروز 13آمپولhmgوروز14آمپولhcgتزریق کردم وروزهای 8و10و13و14و16و18و20پریودی رابطه داشته باشم آیا روز 21 میتوانم از بی بی چک استفاده کنم زودتر هم میشه تست دادآیا نتیجه آن دقیق است یا بهتره بیشتر صبر کنم خیلی نگرانم همه میگن باید بی خیال باشم ولی من نمیتونم توروخدابرام دعا کنید
     
  6. f3060077606 نوشته است: با سلام من این ماه از روز 4پریودی روزی 3تا قرص لتروزول و2تا کلومفین به مدت 5 روز مصرف کردم وروز 11پریودی برای انجام سونو داخلی پیش دکتر رفتم وگفت یک تخمک خوب داری ولی ممکنه روزها13و14 بهتر هم بشه واز همان روز تاروز 13آمپولhmgوروز14آمپولhcgتزریق کردم وروزهای 8و10و13و14و16و18و20پریودی رابطه داشته باشم آیا روز 21 میتوانم از بی بی چک استفاده کنم زودتر هم میشه تست دادآیا نتیجه آن دقیق است یا بهتره بیشتر صبر کنم خیلی نگرانم همه میگن باید بی خیال باشم ولی من نمیتونم توروخدابرام دعا کنید

    تزريق آمپول HMG تخمدانها را برای رشد فوليكول تحريك می كند و تزريق آمپول HCG باعث بلوغ تخمك ها و انجام تخمك گذاری می شود.
    برای نتیجه گیری قطعی در مورد احتمال بارداری سعی کنید به نتیجه بیبی چک اکتفا نکنید چون ممکن است نتایج کاذب داشته باشند ولی آزمایش خون بتا نتیجه ی مطمئنی به شما ارائه می کند که می توانید حداقل 4 روز و حداکثر 7 روز بعد از اتمام آخرین رابطه، آزمایش خون دهید.
     
    تشکر شده توسط : 1 کاربر
  7. با سلام مجدد می خواستم بدونم با توجه به پست 195 که براتون فرستادم آیا امکان بارداری همزمان با مصرف بروموکریپتین هست یا نه باید صبر کنم پرولاکتینم پایین بیاد.آیا با وجود پرولاکتین بالا تخمک گذاری صورت میگیره؟در ضمن من این ماه دوره ام 27 روزه بود و مدت قاعدگی 3 روزه .از روز نهم تخمدان سمت راستم تیر میکشه احتمال داره تخمک گذاری باشه یا نه وسط دوره باید منتظر تخمک گذاری باشم.لطفا راهنماییم کنید چون من و همسرم خیلی دوست داریم زودتر نی نی دار بشیم .
     
  8. yahda نوشته است: با سلام مجدد می خواستم بدونم با توجه به پست 195 که براتون فرستادم آیا امکان بارداری همزمان با مصرف بروموکریپتین هست یا نه باید صبر کنم پرولاکتینم پایین بیاد. آیا با وجود پرولاکتین بالا تخمک گذاری صورت میگیره؟در ضمن من این ماه دوره ام 27 روزه بود و مدت قاعدگی 3 روزه .از روز نهم تخمدان سمت راستم تیر میکشه احتمال داره تخمک گذاری باشه یا نه وسط دوره باید منتظر تخمک گذاری باشم.لطفا راهنماییم کنید چون من و همسرم خیلی دوست داریم زودتر نی نی دار بشیم .

    پرولاکتین شما خیلی بالا نیست فقط از محدوده نرمال مقداری بیشتر است که مشکلی در خصوص بارداری ندارید. معمولاً ترشح پرولاکتین بیش از حد میتونه باعث اختلال قاعدگی (عدم وجود خونریزیهای قاعدگی) و یا حتی ترشح شیر از نوک پستان و ناباروری شود.
    ترجیحاً بهتره که پرولاکتین از 30ng/ml بیشتر نشود، در صورتی که اگر بروموکریپتین را مرتب مصرف کنید مطمئن باشید که مقدار پرولاکتین شما کاهش پیدا خواهد کرد. در مورد تیر کشیدن تخمدان سمت راست در روز نهم که حدس میزنید مربوط به تخمک گذاری باشه، اگر قبل از این درد نزدیکی داشتید می توانید چند روز بعد آزمایش خون دهید تا احتمال بارداری معلوم شود یا اگر باردار نبودید می توانید سونوگرافی انجام دهید تا علت درد مشخص شود یا از لحاظ کیست تخمدان بیشتر بررسی شوید. اصولاً در قاعدگی 27 روزه، از روز 9 تا 16 سیکل روزهای تخمک گذاری محسوب می شود. نزدیکی در فواصل این روزها شانس احتمال بارداری را بیشتر می کند.
     
    تشکر شده توسط : 1 کاربر
  9. با سلام خدمت شما
    لطفا منو راهنمایی کنید من دوره 27-28 روزه دارم و شما عرض کردید از روز 9 تا16 سیکل روزهای تخمک گذاری من محسوب میشه.می خواستم بدونم با توجه به شانس تعیین جنسیت از طریق تقویم تخمک گذاری اگه من روز دهم نزدیکی داشته باشم وبعد دوباره در روزهای 13و14 هم نزدیکی داشته باشم کدوم نزدیکی روی تخمک بیشتر تاثیر میگذاره.  ازتون ممنونم
     
  10. yahda نوشته است: با سلام خدمت شما
    لطفا منو راهنمایی کنید من دوره 27-28 روزه دارم و شما عرض کردید از روز 9 تا16 سیکل روزهای تخمک گذاری من محسوب میشه.می خواستم بدونم با توجه به شانس تعیین جنسیت از طریق تقویم تخمک گذاری اگه من روز دهم نزدیکی داشته باشم وبعد دوباره در روزهای 13و14 هم نزدیکی داشته باشم کدوم نزدیکی روی تخمک بیشتر تاثیر میگذاره.  ازتون ممنونم

    برای افزایش شانس بارداری می توانید در روزهایی که احتمال تخمک گذاری وجود دارد به صورت یک روز در میان رابطه داشته باشید.
    نزدیکی در اواسط سیکل قاعدگی مثلاً روز 14 قاعدگی شانس بیشتری برای باردار شدن دارد. معمولاً فولیکول خوب 18 میلیمتر است که برای افزایش شانس بارداری اهمیت دارد. فولیکول ها در ابتدای دوره قاعدگی حدود 3-5 میلیمتر هستند که تا نیمه دوره به حدود 18-20 میرسند. تخمدان ها، حاوی فوليكول هايی هستند كه تخمك را در خود نگه می دارند. هر ماه يك تخمك بالغ شده از تخمدان رها می شود. در نتیجه فيمبريا تخمك را به داخل لوله حمل تخمك هدايت می كند و از آنجا تخمك به طرف رحم رانده می شود و به رها شدن يك تخمك بالغ از يك فوليكول تخمدانی تخمک گذاری می گویند.
     
    تشکر شده توسط : 1 کاربر
  11. sody



    کاربر نيمه فعال


    کاربر نيمه فعال
    با سلام و خسته نباشید
    من 8سال است ازدواج کردم و یک دختر 7 ساله دارم از شهریور ماه قصد حاملگی مجدد داشته ام از روش های تغذیه برای جنسیت پسر استفاده کرده ام و چون پریودم 28روز است با سونو گرافی معلوم شد که تخمدانهایم ضعیف است و از روز سوم پریودم 2 تا 2 تا لتروفوم مصرف کردم تا 5 روز بعد از آن در روز 8و9و10 سه تا آمپ.ل hmg زدم روز 11 سونو دادم 2 تا فولیکول 21 و 22 در تخمدانهای چپ و راست داشتم همان روز 2 تا hcg زدم 36 ساعت بعد ابتدا با جوش شیرین شستشو دادم سپس نزدیکی داشتم اما نتیجه نگرفتم ضمنا آزمایش اسپرم شوهرم هیچ مشکلی نداشته لطفا مرا راهنمایی کنید با تشکر
     
  12. sody نوشته است: با سلام و خسته نباشید
    من 8سال است ازدواج کردم و یک دختر 7 ساله دارم از شهریور ماه قصد حاملگی مجدد داشته ام از روش های تغذیه برای جنسیت پسر استفاده کرده ام و چون پریودم 28روز است با سونو گرافی معلوم شد که تخمدانهایم ضعیف است و از روز سوم پریودم 2 تا 2 تا لتروفوم مصرف کردم تا 5 روز بعد از آن در روز 8و9و10 سه تا آمپ.ل hmg زدم روز 11 سونو دادم 2 تا فولیکول 21 و 22 در تخمدانهای چپ و راست داشتم همان روز 2 تا hcg زدم 36 ساعت بعد ابتدا با جوش شیرین شستشو دادم سپس نزدیکی داشتم اما نتیجه نگرفتم ضمنا آزمایش اسپرم شوهرم هیچ مشکلی نداشته لطفا مرا راهنمایی کنید با تشکر

    سلام
    بارداری موفق نیاز به صرف زمان دارد انشا اله در دفعات بعدی این اتفاق میافتد
    به شما پیشنهاد میکنم اگر عجله ندارید به جای مصرف این داروهای شیمیایی که بعدا همگی منجر به بروز مشکلاتی میشوند از قرص ویتاگنوس استفاده کنید که با روندی طبیعی و اثر بر غدد ترشح کننده هورمونهای بدن این مشکل رو رفع میکنه منتها یکم طولانی اثر هستش ولی نتیجه مطلوبی حاصل میشه
    روزانه 2 قرص نیم ساعت قبل از غذا مصرف کنید انشا اله مشکل حل میشود .
     
    تشکر شده توسط : 1 کاربر
  13. با سلام و خسته نباشید خدمت شما
    من از ماه پیش برای باردار شدن  جلوگیری نداشتم و پریود شدم .از ماه پیش هم که اقدام به بارداری کردم تا حالا سینه هام دردناک شدن.البته وقتی تقویم تخمک گذاری رو خوندم فهمیدم که چند روز بعد از تخمک گذاری اقدام کردم به نظر شما ممکنه به این دلیل باردار نشده باشم؟در ضمن این ماه هم تقویم تخمک گذاری رو نگاه کردم روزهای احتمال بارداری از 9تا16 بود و من فقط روز دهم  و چهاردهم که وسط سیکل بود جلوگیری نداشتم ایا ممکنه باردار بشم در ضمن گاه گاهی زیر شکمم هم تیر میکشه.    ممنون از راهنماییهای شما
     
  14. yahda نوشته است: با سلام و خسته نباشید خدمت شما
    من از ماه پیش برای باردار شدن  جلوگیری نداشتم و پریود شدم .از ماه پیش هم که اقدام به بارداری کردم تا حالا سینه هام دردناک شدن.البته وقتی تقویم تخمک گذاری رو خوندم فهمیدم که چند روز بعد از تخمک گذاری اقدام کردم به نظر شما ممکنه به این دلیل باردار نشده باشم؟در ضمن این ماه هم تقویم تخمک گذاری رو نگاه کردم روزهای احتمال بارداری از 9تا16 بود و من فقط روز دهم  و چهاردهم که وسط سیکل بود جلوگیری نداشتم ایا ممکنه باردار بشم در ضمن گاه گاهی زیر شکمم هم تیر میکشه.    ممنون از راهنماییهای شما

    نزدیکی در روزهای دهم و چهاردم در سیکل قاعدگی 27 روزه (منوط به سالم بودن زن و شوهر) افزایش احتمال شانس بارداری وجود دارد.
    اگر مثل ماه گذشته دوباره پریود شدین و احتمال بارداری منتفی شد، می بایست در سیکل قاعدگی بعدی در روزهای تخمک گذاری (9 تا 16 سیکل قاعدگی) به صورت یک روز درمیان نزدیکی کنید تا موفقیت بیشتری داشته باشید.
    همچنین بروموکریپتین را به طور مرتب مصرف کنید تا میزان پرولاکتین در محدوده نرمال قرار بگیرد.
     
    تشکر شده توسط : 1 کاربر
  15. با سلام همین طور که  در پست 199 توضیح دادم من روزهای 8و10و13و14وو18و20و23و16رابطه داشتم توی این چند روز دوبار از بی بی چک استفاده کردم که جوابش منفی بود اگر امروز که روز 24است آزمایش خون بدم نتیجه قطعی مشخص میشه اگر در روز های بعداحتمال بارداری نیست کمکم کنید ممنون
     
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours می‌باشند
صفحه 14 از 29
رفتن به صفحه :    ... 14 ...   


پرش به:  

شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید

Powered by phpBB ©



Forums ©

.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :.
.:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::.
.::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::.






مدت زمان ایجاد صفحه : 0.38 ثانیه (101)