شما در بخش انجمنهای گفتگو سایت دکتر رهام صادقی هستید، برای آشنایی با امکانات متنوع دیگر سایت اینجا کلیک کنید


به اينستاگرام سايت بپيونديد

بایگانی سوالات بالا بردن احتمال بارداری - 1

  1. به تعداد سال نیست دوست عزیز. البته باید با پزشک متخصص هم مشورت کنید. ولی نباید بارداری رو تا سنین بالا به تاخیر بندازید چون متعاقبا خطراتش هم بیشتر میشه.
    موفق باشید.
     
  2. کسي سابقه بارداري خارج رحمي دارد که به لوله رحمي آسيب وارد شده باشد؟ چه علائم و نشانه هايي دارد؟
     
  3. همسر من آزمايش اسپرم نداده اند.متخصص زنان گفت هنوز زمان زيادي از جلوگيري نگذشته به همين دليل آزمايش اسپرم نداده.آيا لازم است كه آزمايش هايي بدهيم ؟هم من هم همسرم؟آن لكه بيني ها مشكلي ندارند.خواهش مي كنم به من زود جواب دهيد من خيلي نگرانم.زماني كه من لك ديدم تنها 6 روز از انتهاي پريوديم گذشته بود.
     
  4. sara1363s نوشته است: همسر من آزمايش اسپرم نداده اند.متخصص زنان گفت هنوز زمان زيادي از جلوگيري نگذشته به همين دليل آزمايش اسپرم نداده.آيا لازم است كه آزمايش هايي بدهيم ؟هم من هم همسرم؟آن لكه بيني ها مشكلي ندارند.خواهش مي كنم به من زود جواب دهيد من خيلي نگرانم.زماني كه من لك ديدم تنها 6 روز از انتهاي پريوديم گذشته بود.


    سلام
    شما قبلا با استفاده از قرص پیشگیری میکردید؟؟؟با این حال فکر نمیکنم هیچ روش پیشگیری از بارداری بر روی تولید اسپرم از طرف مرد اثری بذاره..........پس در وهله اول همسرتون ازمایش اسپرم بدن تا از سلامتشون اطمینان حاصل بشه.....در مواردی عکس رنگی از رحم گرفته میشود که فعلا فکر نمیکنم لازم باشه........ابتدا ازمایش اسپرم همسرتون بعد بقیه کارها.....

    در مورد لکه بینی
    لکه بینی ممکنه بعلت لانه گزینی باشه.علاوه بر مورد قبل ممکن است اختلالی در دهانه رحم (سرویکس) شما وجود داشته باشد که باعث لکه بینی بعد از نزدیکی شده است،حالا که قصد باردار شدن دارید با پزشکتون مشورت کنید

    انشالله به ارزوتون میرسید

    موفق باشید و خوشبخت
     
    تشکر شده توسط : 1 کاربر
  5. sara1363s نوشته است: همسر من آزمايش اسپرم نداده اند.متخصص زنان گفت هنوز زمان زيادي از جلوگيري نگذشته به همين دليل آزمايش اسپرم نداده.آيا لازم است كه آزمايش هايي بدهيم ؟هم من هم همسرم؟آن لكه بيني ها مشكلي ندارند.خواهش مي كنم به من زود جواب دهيد من خيلي نگرانم.زماني كه من لك ديدم تنها 6 روز از انتهاي پريوديم گذشته بود.

    با سلام خدمت شما و همه كاربران سايت.
    بله ايشون حتما" بايد آزمايش اسپرم بدن تا ميزان باروري اسپرمها مشخص بشه.يعني ابتدا كارها و مسائل رو از كوچك به بزرگ حل كنيد.در مورد لكه بيني هم به متخصص مراجعه كنيد.به هر حال هم شما و هم همسرتون بايد معاينه بشيد.البته اون لك ها ميتونه به علت بر هم خوردن سطح هورمونها باشه.اين بسته به روش پيشگيري شما داره.البته بماند كه يكم عجله داريد.كمي شكيبا باشيد.بعضي چيزا رو گذر زمان حلشون ميكنه.
    با آرزوي پيروزي و سربلندي.در پناه حق.
     
  6. با سلام و تشکر از سایت بسیار مفیدتون

    من تا به حال چند بار به این سایت اومدم و از مطالب مفیدش استفاده کردم. اما امروز به خاطر سوالی که داشتم عضو شدم و امیدوارم که کمکم کنید (من دانشجوی سال 5 پزشکی هستم و با توجه به این مطلب دو نفر ازم سوالاتی پرسیده بودن که میخواستم برای جواب قطعیشون از شما کمک بگیرم...)

    یکیشون یه خانم 31 ساله ای هستن که با توجه به عدم بارداری برای 1سال و نیم به پزشک مراجعه کرده بودن، براشون PCO تشخیص داده شده و ایشون هم تحت درمان با متفورمین و مدروکسی پروژسترون و کلومیفن قرار گرفتن. بعد از مدتی با توجه به اینکه فولیکولهای رسیده داشتن بهشون آمپولی زدن که اسمشو نمیدونن (احتمالا hMG) اما باز هم باردار نشدن. تا اینکه همسرشون هم مورد بررسی قرار میگیرن و با تشخیص واریکوسل در اردیبهشت ماه تحت عمل جراحی قرار میگیرن. با توجه به اینکه باید بعد از مدت کوتاهی بارداری صورت میگرفته اما باز هم موفق نبودن با من مشورت کردن... آزمایشهای جدیدشون DHEA بالا (بیش از 2برابر نرمال) داشت، تستوسترون 1.2 و 17OH progesterone رو اطلاع ندارم چند بوده. با توجه به این قضیه بهشون گفتم باید برای مشکل هورمونیشون دوباره به پزشک مراجعه کنن و بعد از اون چند روزه که تحت درمان با اسپیرونولاکتون قرار گرفتن. سوال من اینه که ایشون یه پرولاکتین در حد 29 هم داشتن و به T4 در حد lower limit نرمال داشتن و TSH نرمال 1.34. سوالم اینه که ممکنه غیر از مشکل DHEA و تستوسترون مشکل هایپوتیروئیدی هم داشته باشن؟ اگر نه، آیا همین اسپیرونولاکتون کافیه برای تنظیم هورمونی؟ آیا CAH هم برای ایشون میتونه مطرح باشه؟

    در ضمن همسر ایشون هنوز آنالیز مجدد اسپرم انجام ندادن. و از نظر ایشون هنوز مطمئن نیستیم...


    سوال دومم به این انجمن مربوط نمیشه اما اگر اجازه بدین همینجا مطرحش کنم...

    بیمار دوم خانم 22 ساله ای هستن که در سن 15 سالگی ازدواج کردن و الان دو تا بچه دارن که ظاهرا زایمانهای سختی هم داشتن. Stress incontinency دارن و در زمان رابطه جنسی احساس وجود مانعی برای رابطه موفق دارن. که با این اوصاف افتادگی مثانه مطرح میشه و طی مراجعشون به پزشک این مطلب هم تایید شده. اما پزشک همینطور بهشون گفته که گشادی دهانه رحم دارن و باید برای این قضیه هم (علاوه بر مثانه) عمل بشن وگرنه ریسک سرطان بالا میره. من به ایشون گفتم لزومی برای عمل دوم نیست و سرطان با پاپ اسمیر سالیانه تایید یا رد میشه. میخواستم ببینم این مطلبی که گفتم درسته یا نه؟

    قبلا خیلی ممنونم از پاسختون
     
  7. سلام عليكم
    اولا تبريك ميگم اين ماه شعبان وروزميلاد امام عصر بشما وهمكارانتون.
    ثانيا ميشه بسوالات بنده جواب سريع دهي امشب آسوده بشم.اولا طبق نظرسنجي دكتر متخصص خانمم با آزمايشات كه بنده درمورداسپرم دادم اين نظريه داد كه قسمتي از اسپرمم چندان كاركرد خوبي نداره(تنبلند)ودرضمن بااستفاده ازچاي گل شقايق كه خوردم نميدونم ازاينه ياازاول اين است كه اسپرم بنده خيلي زيادترشح ميشه واين دكتر خانمم گفت كه اين عادت رو تمام كردي شما بايستي در14و15شعبان نزديكي كني ولي ماحاضرنشديم به اين عمل وديشب كه خانم بنده ارضا شده بود كه دوتا انگشتم رو داخل وا‍نش كرد تا به حالت ارگاسم رسيد وامروز صبح مقداري خون ديده شده است ترسيديم كه آيا بازعادت ماهانه شروع شده يانه اگر عادت باشه نزديكي نميكنيم ولي اگر عادت نباشه امشب اگر نزديكي كنيم وروزبعديعني فرداشب هم آيا  امكان بارداري خانم من وجود داره يانه؟توضيح دهي ممنون ميشم

                                                                                               مع الله من التوفيق
     
  8. fatehank2 نوشته است: سلام عليكم
    اولا تبريك ميگم اين ماه شعبان وروزميلاد امام عصر بشما وهمكارانتون.
    ثانيا ميشه بسوالات بنده جواب سريع دهي امشب آسوده بشم.اولا طبق نظرسنجي دكتر متخصص خانمم با آزمايشات كه بنده درمورداسپرم دادم اين نظريه داد كه قسمتي از اسپرمم چندان كاركرد خوبي نداره(تنبلند)ودرضمن بااستفاده ازچاي گل شقايق كه خوردم نميدونم ازاينه ياازاول اين است كه اسپرم بنده خيلي زيادترشح ميشه واين دكتر خانمم گفت كه اين عادت رو تمام كردي شما بايستي در14و15شعبان نزديكي كني ولي ماحاضرنشديم به اين عمل وديشب كه خانم بنده ارضا شده بود كه دوتا انگشتم رو داخل وا‍نش كرد تا به حالت ارگاسم رسيد وامروز صبح مقداري خون ديده شده است ترسيديم كه آيا بازعادت ماهانه شروع شده يانه اگر عادت باشه نزديكي نميكنيم ولي اگر عادت نباشه امشب اگر نزديكي كنيم وروزبعديعني فرداشب هم آيا  امكان بارداري خانم من وجود داره يانه؟توضيح دهي ممنون ميشم

                                                                                               مع الله من التوفيق

    سلام
    دوسته من اول از مدت و منظم یا نامنظم بودن عادت خانمتون بگید تا بشه نظری داد ؛ شما از خودت و مشکلاته اسپرمتون گفتید بعد در مورد سن پرتغال فروش پرسیدید
     
  9. aida2000 نوشته است: با سلام خدمت  دکتر محترم و دوستان عزيز

    من 31 ساله و همسرم 36 سال دارد .5/2 سال است که ازدواج کرده ايم يکسال جلوگيري به روش طبيعي و گاهي کاندوم  داشتيم حدود 5/1 ساله که براي بارداري اقدام کردم خودم و همسرم تمام آزمايشات لازم را انجام داده ايم . آزمايشات من و همسرم مشکلي نداشت. عکس رنگي از رحم گرفتم  پزشک معالجم گفت که مشکلي نداره و لوله ها بازه اما چون 5 ماه گذشت و بارداري صورت نگرفت دکترم را عوض کردم ايشان با ديدن عکس رنگي تشخيص دادند که لوله ها کاملا باز نيست و چسبندگي دارد و دارو براي 4 ماه تجويز کردند و دستور دادند که ماه اول با مصرف داروها جلوگيري کنم (چون ممکن است بارداري خارج رحمي رخ دهد) و از ماه دوم نزديکي بدون جلوگيري داشته باشم. و احتمال دادند که ماه 2 يا 3 باردار مي شوم. چند سوال در اين رابطه داشتم.
    1- آيا چسبندگي رحم با دارو رفع مي شود يا اينکه بايد جراحي نمود؟
    2- از کجا مطمئن باشم که ماه دوم بارداري خارج رحمي اتفاق نمي افتد؟
    3- به نظر شما ايا به گفته دکترم،بعد ازماه دوم يا سوم پس از مصرف داروها، بارداري صورت مي گيرد؟
    آيا کسي چنين تجربه اي داشته؟ لطفا مرا راهنمايي کنيد.
                                                                                        با تشکر

    سلام،
    بستگی به میزان چسبندگی و محل آن دارد که پزشکی که نتیجه را مشاهده کرده باید نظر بدهد.
    اطمینان 100% نمی توان داشت، البته برخی افراد در ریسک بالاتری قرار دارند مثل جراحی لوله، TL ، سابقه حاملگی خارج رحمی، تماس با DES، استفاده از IUD، پاتولوژی لوله ای، ART و قرص های صبح روز بعد و ...)
    به توصیه های پزشک معالجتان عمل کنید.
     
  10. yekta_88 نوشته است: با سلام و تشکر از سایت بسیار مفیدتون

    من تا به حال چند بار به این سایت اومدم و از مطالب مفیدش استفاده کردم. اما امروز به خاطر سوالی که داشتم عضو شدم و امیدوارم که کمکم کنید (من دانشجوی سال 5 پزشکی هستم و با توجه به این مطلب دو نفر ازم سوالاتی پرسیده بودن که میخواستم برای جواب قطعیشون از شما کمک بگیرم...)

    یکیشون یه خانم 31 ساله ای هستن که با توجه به عدم بارداری برای 1سال و نیم به پزشک مراجعه کرده بودن، براشون PCO تشخیص داده شده و ایشون هم تحت درمان با متفورمین و مدروکسی پروژسترون و کلومیفن قرار گرفتن. بعد از مدتی با توجه به اینکه فولیکولهای رسیده داشتن بهشون آمپولی زدن که اسمشو نمیدونن (احتمالا hMG) اما باز هم باردار نشدن. تا اینکه همسرشون هم مورد بررسی قرار میگیرن و با تشخیص واریکوسل در اردیبهشت ماه تحت عمل جراحی قرار میگیرن. با توجه به اینکه باید بعد از مدت کوتاهی بارداری صورت میگرفته اما باز هم موفق نبودن با من مشورت کردن... آزمایشهای جدیدشون DHEA بالا (بیش از 2برابر نرمال) داشت، تستوسترون 1.2 و 17OH progesterone رو اطلاع ندارم چند بوده. با توجه به این قضیه بهشون گفتم باید برای مشکل هورمونیشون دوباره به پزشک مراجعه کنن و بعد از اون چند روزه که تحت درمان با اسپیرونولاکتون قرار گرفتن. سوال من اینه که ایشون یه پرولاکتین در حد 29 هم داشتن و به T4 در حد lower limit نرمال داشتن و TSH نرمال 1.34. سوالم اینه که ممکنه غیر از مشکل DHEA و تستوسترون مشکل هایپوتیروئیدی هم داشته باشن؟ اگر نه، آیا همین اسپیرونولاکتون کافیه برای تنظیم هورمونی؟ آیا CAH هم برای ایشون میتونه مطرح باشه؟

    در ضمن همسر ایشون هنوز آنالیز مجدد اسپرم انجام ندادن. و از نظر ایشون هنوز مطمئن نیستیم...

    سلام،
    در قدم اول باید سه آزمایش زیر انجام شود:
    1 - آنالیز مایع منی
    2 - بررسی تخمک گذاری
    3 - بررسی رحم و لوله ها
    که بر اساس نتایج این آزمایشها باید قدمهای بعدی برداشته شود.
    در موارد ازدیاد آندروژن باید Tsh، همچنین 17OHP  اندازه گیری شود و بر اساس آن و جهت رد NCAH آزمون تحریک آدرنال انجام شود.


    yekta_88 نوشته است: سوال دومم به این انجمن مربوط نمیشه اما اگر اجازه بدین همینجا مطرحش کنم...

    بیمار دوم خانم 22 ساله ای هستن که در سن 15 سالگی ازدواج کردن و الان دو تا بچه دارن که ظاهرا زایمانهای سختی هم داشتن. Stress incontinency دارن و در زمان رابطه جنسی احساس وجود مانعی برای رابطه موفق دارن. که با این اوصاف افتادگی مثانه مطرح میشه و طی مراجعشون به پزشک این مطلب هم تایید شده. اما پزشک همینطور بهشون گفته که گشادی دهانه رحم دارن و باید برای این قضیه هم (علاوه بر مثانه) عمل بشن وگرنه ریسک سرطان بالا میره. من به ایشون گفتم لزومی برای عمل دوم نیست و سرطان با پاپ اسمیر سالیانه تایید یا رد میشه. میخواستم ببینم این مطلبی که گفتم درسته یا نه؟

    قبلا خیلی ممنونم از پاسختون

    ریسک فاکتورها کانسر سرویکس:
    - نژاد
    - اولین تجربه جنسی زیر 16 سال
    - تعدد شرکای جنسی
    - افزایش تعداد زایمان
    - سیگار
    - مصرف طولانی OCP
    - سرکوب ایمنی
    - عفونت با HPV که با پاپ اسمیر اسکرین می شود
     
    تشکر شده توسط : 1 کاربر
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours می‌باشند
صفحه 5 از 5
رفتن به صفحه    5


پرش به:  

شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید

Powered by phpBB ©



Forums ©

.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :.
.:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::.
.::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::.






مدت زمان ایجاد صفحه : 0.45 ثانیه (80)